ukratko...cips, uplatnica, dvije-tri telefona i eto gadita von teese wrote:Kako promijeniti korisnicko ime?
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madtv
#3876 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- dita von teese
#3877 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
madtv wrote:ukratko...cips, uplatnica, dvije-tri telefona i eto gadita von teese wrote:Kako promijeniti korisnicko ime?
- dusa_raskopuša
#3878 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Koliki vam je IQ? 
- Logovan
-
celava_dlaka
- htcxone
#3881 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zanemarivanje detalja
Nazvao vas je prijatelj da vas obavijesti da je dobio dijete. Ne znate kako su ga nazvali, kako je žena, koliko je teško, veliko... Znate eventualno spol i mjesto gdje se trebate naći da proslavite.
Muškarac: naravno da me ne interesuje
ispričat će kad bude pjan ko majka 
Spavanje dok beba plače
Znamo da zapravo ne spavate. O da, znamo. I zbrajamo.
muskarac: naravno da ne spavamo, zato vi kažete RODILA MAJKA SEBI
Začešljavanje kose preko ćelavog dijela tjemena
Kao da ne znamo da ste ispod te rijetke kosice ćelavi. Svašta.
muskarac: znate vi ali ne znaju zene na ulici i u kafićima
Ne kužite kad nešto nije u redu
Kada kažemo 'nije mi ništa', zapravo mislimo da nam je toliko toga da nema toliko vremena koliko bi trebalo da objasnimo što nam je.
Muškarac: pa i mi kontamo da je vama NEŠTO al nam je mrsko slušati pa se pravimo da ne kontamo
ccc
A gdje držiš...
Nakon godina i godina suživota, postavljate pitanje - A gdje ti stoji otvarač za boce? Isto gdje i tebi dušo.
muškarac; pa oženio sam se da ne moram da znam, valjda i zena treba sta da radi
Seks kao lijek za sve
Upravo ste izgubili posao i saznali da vam je mama u bolnici. Raspoloženi za seks?
muškarac: pa hajd ti nađi bolji lijek za sve
?
Vaša majka je svetica
Osim što nije. Ni blizu. Svetica bi vas možda naučila da spuštate dasku u WC-u.
muskarac: nisi ni ti svetica pa sam te oženio, a dasku ne spoštam nego dižem
Vašu definiciju čuvanja djece
Čuvanje susjedove djece je dadiljanje. Čuvanje svoje djece je roditeljstvo. Tek toliko, da znate.
muskarac: djeca ko djeca, namaži nutele, daj im loptu i stative i nek se igraju , sto bi rekao mujo uciteljici u vrtiću, daj mi malog Edina. Kaze učiteljica, gospodine imaju tri deina, koji je vaš? MA DAJ MI BILO KOJEG I ONAKO CU TI GA SUTRA VRATITI!
Češanje 'one stvari' u javnosti
Vama je to 'namiještanje', nama je to grozno.
muskarac: vec si se udala i sad tuguj... i da, kad svrbi džaba ti je da sam na Obaminoj inauguraciji
Ostavljanje prljave odjeće po kući
Nalazimo prljave čarape blizu košare za prljavo rublje, na košari, iza košare, rijetko ili gotovo nikada u njoj.
muskarac: sve ce to oprati veš mašina... iz košare, pored košare u boravku...
Videoigrice
Kao da vam je još uvijek 15. Stvarno.
jedini lijek za sve poslije sexa
Opsjednutost grudima
To su samo grudi. Znate tko ih još ima? Vaša mama.
muskarac: al zato ih ti vjerovatno nemas
Pišanje pored školjke
U čemu je toliki problem? Znamo da WC školjka nije baš toliko mala.
muskarac, kad se češkamo, tj namjestamo, onda vam ne valja, e pa ako se ne ceskamo onda ode na stranu i poslije cistite.. niko vam nebi ugodio
Mislite da ste bolji vozači
Pobjeda na Gran Turismu ne znači da ste bolji vozač.
muskarac: dovoljno je jednom da odem na posao i da se vratim da shvatim da znači
Sat vremena na WC-u
Zapravo i niste trebali na >WC, jer biste u protivnom bili gotovi prije 55 minuta.
muskarac: gdje drugo da nađem mir od tebe?
Prdenje
Ne samo da mislite da je zabavno, nego vam je to urnebesno. Uuu, totalno seksi.
muskarac: eto vi ne pridite, nego idete na ispumpavanje jednom mjesecno...
Nesposobnost multitaskinga
Mi kuhamo, čistimo, provjeravamo zadaće i discipliniramo djecu u isto vrijeme, dok je vama teško odgovoriti na jednostavno pitanje dok gledate TV.
muskarac: pa da pogledas da je na TV-u utakmica koju sam cekao 7 dana, shvatila bi da nije vrijeme da me ispituješ zasto sam ostavio svjetlo upaljeno u WC-u
Bolesne bebice
Jadničak mali bolesni... Možemo li i mi stenjati i zvati mamicu kad smo bolesne?
muskarac: možete, tama da ja odmorim malo negdje u gradu sa drustvom dok se vas dvije istračate o komšinicinim najnovijim storama koje ne idu uz fasadu
Prazne posude u hladnjaku
Završili ste ostatke večere i praznu posudu vratili u hladnjak zato što…
muskarac: da kad se vratim kuci imaš o čemu pričati, da me ne zamaraš Ezelom i malom nevjestom
Nazvao vas je prijatelj da vas obavijesti da je dobio dijete. Ne znate kako su ga nazvali, kako je žena, koliko je teško, veliko... Znate eventualno spol i mjesto gdje se trebate naći da proslavite.
Muškarac: naravno da me ne interesuje
Spavanje dok beba plače
Znamo da zapravo ne spavate. O da, znamo. I zbrajamo.
muskarac: naravno da ne spavamo, zato vi kažete RODILA MAJKA SEBI
Začešljavanje kose preko ćelavog dijela tjemena
Kao da ne znamo da ste ispod te rijetke kosice ćelavi. Svašta.
muskarac: znate vi ali ne znaju zene na ulici i u kafićima
Ne kužite kad nešto nije u redu
Kada kažemo 'nije mi ništa', zapravo mislimo da nam je toliko toga da nema toliko vremena koliko bi trebalo da objasnimo što nam je.
Muškarac: pa i mi kontamo da je vama NEŠTO al nam je mrsko slušati pa se pravimo da ne kontamo
A gdje držiš...
Nakon godina i godina suživota, postavljate pitanje - A gdje ti stoji otvarač za boce? Isto gdje i tebi dušo.
muškarac; pa oženio sam se da ne moram da znam, valjda i zena treba sta da radi
Seks kao lijek za sve
Upravo ste izgubili posao i saznali da vam je mama u bolnici. Raspoloženi za seks?
muškarac: pa hajd ti nađi bolji lijek za sve
Vaša majka je svetica
Osim što nije. Ni blizu. Svetica bi vas možda naučila da spuštate dasku u WC-u.
muskarac: nisi ni ti svetica pa sam te oženio, a dasku ne spoštam nego dižem
Vašu definiciju čuvanja djece
Čuvanje susjedove djece je dadiljanje. Čuvanje svoje djece je roditeljstvo. Tek toliko, da znate.
muskarac: djeca ko djeca, namaži nutele, daj im loptu i stative i nek se igraju , sto bi rekao mujo uciteljici u vrtiću, daj mi malog Edina. Kaze učiteljica, gospodine imaju tri deina, koji je vaš? MA DAJ MI BILO KOJEG I ONAKO CU TI GA SUTRA VRATITI!
Češanje 'one stvari' u javnosti
Vama je to 'namiještanje', nama je to grozno.
muskarac: vec si se udala i sad tuguj... i da, kad svrbi džaba ti je da sam na Obaminoj inauguraciji
Ostavljanje prljave odjeće po kući
Nalazimo prljave čarape blizu košare za prljavo rublje, na košari, iza košare, rijetko ili gotovo nikada u njoj.
muskarac: sve ce to oprati veš mašina... iz košare, pored košare u boravku...
Videoigrice
Kao da vam je još uvijek 15. Stvarno.
jedini lijek za sve poslije sexa
Opsjednutost grudima
To su samo grudi. Znate tko ih još ima? Vaša mama.
muskarac: al zato ih ti vjerovatno nemas
Pišanje pored školjke
U čemu je toliki problem? Znamo da WC školjka nije baš toliko mala.
muskarac, kad se češkamo, tj namjestamo, onda vam ne valja, e pa ako se ne ceskamo onda ode na stranu i poslije cistite.. niko vam nebi ugodio
Mislite da ste bolji vozači
Pobjeda na Gran Turismu ne znači da ste bolji vozač.
muskarac: dovoljno je jednom da odem na posao i da se vratim da shvatim da znači
Sat vremena na WC-u
Zapravo i niste trebali na >WC, jer biste u protivnom bili gotovi prije 55 minuta.
muskarac: gdje drugo da nađem mir od tebe?
Prdenje
Ne samo da mislite da je zabavno, nego vam je to urnebesno. Uuu, totalno seksi.
muskarac: eto vi ne pridite, nego idete na ispumpavanje jednom mjesecno...
Nesposobnost multitaskinga
Mi kuhamo, čistimo, provjeravamo zadaće i discipliniramo djecu u isto vrijeme, dok je vama teško odgovoriti na jednostavno pitanje dok gledate TV.
muskarac: pa da pogledas da je na TV-u utakmica koju sam cekao 7 dana, shvatila bi da nije vrijeme da me ispituješ zasto sam ostavio svjetlo upaljeno u WC-u
Bolesne bebice
Jadničak mali bolesni... Možemo li i mi stenjati i zvati mamicu kad smo bolesne?
muskarac: možete, tama da ja odmorim malo negdje u gradu sa drustvom dok se vas dvije istračate o komšinicinim najnovijim storama koje ne idu uz fasadu
Prazne posude u hladnjaku
Završili ste ostatke večere i praznu posudu vratili u hladnjak zato što…
muskarac: da kad se vratim kuci imaš o čemu pričati, da me ne zamaraš Ezelom i malom nevjestom
-
TGwDT
#3882 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zasto vam smeta kad vasa djevojka pije kafu sa bivsim momkom, a kad vi to isto radite to je ok?

- muz66
#3883 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zato sto se javlja nagon za odbranom teritorije od muzjaka koji pretenduju da zauzmu mjesto alf-muzjakaJacika85 wrote:Zasto vam smeta kad vasa djevojka pije kafu sa bivsim momkom, a kad vi to isto radite to je ok?![]()
![]()
-
TGwDT
#3884 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
muz66 wrote:zato sto se javlja nagon za odbranom teritorije od muzjaka koji pretenduju da zauzmu mjesto alf-muzjakaJacika85 wrote:Zasto vam smeta kad vasa djevojka pije kafu sa bivsim momkom, a kad vi to isto radite to je ok?![]()
![]()
- muz66
#3885 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sta ti imas s bivsim momkom traziti na kafi, pogotovo ako ste nekad bili jako bliski? tvoj momak treba tolerisati da ides na kafu s nekim s kim si provodila noci? hm...neJacika85 wrote:muz66 wrote:zato sto se javlja nagon za odbranom teritorije od muzjaka koji pretenduju da zauzmu mjesto alf-muzjakaJacika85 wrote:Zasto vam smeta kad vasa djevojka pije kafu sa bivsim momkom, a kad vi to isto radite to je ok?![]()
![]()
Znaci, djevojke su samo komadi teritorija koje treba s vremena na vrijeme zapisati da bi se znalo kome pripadaju...Ili sam ja pogresno skontala?
-
TGwDT
#3886 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- htcxone
#3887 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa ko je rekao da bi trebalo?Jacika85 wrote:![]()
![]()
Zasto bi onda njemu bilo dozvoljeno da pije kafu sa nekom sa kojom je provodio noci?
- Arcadion
#3888 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
To je malo uvrnuto , i opet je sve osobe do osobe , kao prvo licno smatram da prvo ta djevojka ne bi to trebala uraditi kao ni on... Onda veza izmedju to dvoje nije onakva kakva bi trebala da bude, pa je razlog tome da se trazi bivsa/bivsi da bi se pila kafa ... Mnogi ce reci sta fali , fali Boga mi , pogotovo ako su to bile duge bivse vezeJacika85 wrote:Zasto vam smeta kad vasa djevojka pije kafu sa bivsim momkom, a kad vi to isto radite to je ok?![]()
![]()
- žuta lala
#3889 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak? 
- htcxone
#3890 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
musko i zzensko mogu biti PRIJATELJI samo u EXTRAMNIM slucajevima, sve ostalo zavrsi u krevetu ili u neuzvraćenoj ljubavizuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
- burek_in_space
#3891 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kao shto rekoh sinoc - ti ne postojish.zuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
- žuta lala
#3892 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zaboravila sam napomenuti da nisu spavali zajedno.htcxone wrote:musko i zzensko mogu biti PRIJATELJI samo u EXTRAMNIM slucajevima, sve ostalo zavrsi u krevetu ili u neuzvraćenoj ljubavizuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
- Arcadion
#3893 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Da li bi tebi smetalo da tvoj momak provodi vise vremena s bivsom , da je veci "prijatelj" njoj nego tebi , da se njoj vise jada nego tebi ?zuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
- žuta lala
#3894 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nisam ja ni spominjala to "više vremena", "veći prijatelj", "da se više jada" i sl.Arcadion wrote:Da li bi tebi smetalo da tvoj momak provodi vise vremena s bivsom , da je veci "prijatelj" njoj nego tebi , da se njoj vise jada nego tebi ?zuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
- Arcadion
#3895 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mani se onda čorava posla , to se podrazumjevazuta_lala wrote:Nisam ja ni spominjala to "više vremena", "veći prijatelj", "da se više jada" i sl.Arcadion wrote:Da li bi tebi smetalo da tvoj momak provodi vise vremena s bivsom , da je veci "prijatelj" njoj nego tebi , da se njoj vise jada nego tebi ?zuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
- ho oponopono
#3896 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
...jeee pitanje upućeno dečkima ali moram...šta to treba da je kao uredu čak i ako nisu spavali...ma nema teorije, čim to mulja s bivšim čak i opravdanje imaju prijatelji smo samo pobogu ...aha kako da ne...nisu čista posla!
- žuta lala
#3897 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A svašta, pa ako je on njoj kao brat... Znaju se dugo, imaju zajedničko društvo, ona njemu namješta djevojke, pomaže ako negdje zapne u vezi, zna je njegova djevojka i haman mu jedino vjeruje ako je sa njom i sl.ho oponopono wrote:zuta_lala wrote:Zašto vam smeta kad je vašoj dragoj najbolji prijatelj bivši momak?
...jeee pitanje upućeno dečkima ali moram...šta to treba da je kao uredu čak i ako nisu spavali...ma nema teorije, čim to mulja s bivšim čak i opravdanje imaju prijatelji smo samo pobogu ...aha kako da ne...nisu čista posla!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3898 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A hodali?zuta_lala wrote: A svašta, pa ako je on njoj kao brat
Joj lalo
- ho oponopono
#3899 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
...jeee svašta, svašta a još su i bivši pobogu i malo je falilo da se orode!zuta_lala je napisao/la:
A svašta, pa ako je on njoj kao brat... Znaju se dugo, imaju zajedničko društvo, ona njemu namješta djevojke, pomaže....
Hvala nebesima što nismo svi isti!
- žuta lala
#3900 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa ja, dok su bili poprilično mladi, vidjeli da ne funkcioniše i ostali drugovi.ladyblue18 wrote:A hodali?zuta_lala wrote: A svašta, pa ako je on njoj kao brat![]()
Joj lalo
Nije malo falilo da se orode. Napisala sam maloprije da NISU spavali.ho oponopono wrote: ...jeee svašta, svašta a još su i bivši pobogu i malo je falilo da se orode!![]()
Hvala nebesima što nismo svi isti!