BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
pirmin

#3876 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pirmin »

Rotring *.* wrote:
:D
Spaha care, ko jebe Evropu i sta ona misli!

Mi smo toj usranoj Evropi pokazali najveci stepen civiliziranosti zadnji put u Parizu kad
nas je bilo oko 20000 a sve je proslo bez i jednog incidenta.Da ne nabrajam dalje...Brisel, Frankfurt, Dortmund,
Atlanta...

Zato sutra u kost, ko im jebe mater! (promjeni mi se rijecnik kad neko spomene "sta ce Evropa reci"-nek
oprosti moderacija)
Skeptik sam jer ce nam faliti Papac i Mujdza, ipak zivi nada :bih: :bih:
Azamo

#3877 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Azamo »

Ne znam šta bi dao da ih pobijedimo
A vidi ovo 101400 pregleda ima ova tema:)
bingov buraz

#3878 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bingov buraz »

Rotring *.* wrote:
Nije to taj video,ovo sto ja mislim je kad sjedi sa iste press konferencije,otprilike isto kaze ali puno emotivnije,inace bilo sad na BHT Dnevnik 3,ako nadjem okacicu.
Rotring *.*

#3879 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

bingov buraz wrote:
Rotring *.* wrote:
Nije to taj video,ovo sto ja mislim je kad sjedi sa iste press konferencije,otprilike isto kaze ali puno emotivnije,inace bilo sad na BHT Dnevnik 3,ako nadjem okacicu.
znam, gled'o sam. To je ono kad je imao nešto dodat' poslije Papeta :D
Emotivnije jeste, al' bitno je i koju je posluku htio porat :D :D
bingov buraz

#3880 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bingov buraz »

Nadjoh

Rotring *.*

#3881 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

bingov buraz wrote:Nadjoh

:thumbup: :bih:
tvrtko 1. kotromanić

#3882 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by tvrtko 1. kotromanić »

Image

Ako bude teren mokar Ronaldina je spremana. 8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3883 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Dobraaaaaaaaaaa dobraaaaaaaaa :bih:

Image
Rotring *.*

#3884 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fCUD5Ei6 ... re=related[/youtube]
ovaj bi mog'o flastera na Ronalda :lol:
BHCluster

#3885 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHCluster »

Rotring *.* wrote:
bingov buraz wrote:Nadjoh

:thumbup: :bih:
Pravi kapetan Nacionalnog tima.
mikogoago

#3886 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

bingov buraz wrote:
Rotring *.* wrote:
ma ima ovdje na nekoliko stranica unazad pod linkom ftv...
Janjicar

#3887 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uNsTna-5 ... e=youtu.be[/youtube]

Heroji Nacije
Vama pjesmu pjevaju, vase snove sanjaju ;)

:run:
bambina78

#3888 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bambina78 »

Pitaju Ivicu Osima na Novoj TV za BIH sanse, kaze:

Oni su natankali puno samopouzdanja u utakmici protiv Francuske....

ONI?

ONI?

Baudelaire

#3889 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Daj ne mjerite i Sliškoviću i Osimu svaku riječ. Što ne mogu ovaj vid razmišljanja :(
dezurni_ucenik

#3890 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by dezurni_ucenik »

Sto nas Paul Scholes pohvali ....

Bosnu ne znam, ali znam da je Portugal bolji od njih

Nas ne zna,al zna da je Portugal bolji.E jes i glup...
Last edited by dezurni_ucenik on 10/11/2011 23:25, edited 1 time in total.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3891 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by odesveuhonduras »

Jeff Bingham wrote:http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/6 ... -foto.html
Prepotentni Ronaldo već izgubio živce u Zenici: Srednji prst upućen navijačima BiH (FOTO)
Razmaženko, koji se nikad nije upotpunosti udaljio od maminih skuta, djelovao je nervozno
:lol:
nevjerovatno je kakvi sve kreteni danas imaju mogućnost oblikovati javno mišljenje
quasar

#3892 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

bambina78 wrote:Pitaju Ivicu Osima na Novoj TV za BIH sanse, kaze:

Oni su natankali puno samopouzdanja u utakmici protiv Francuske....

ONI?

ONI?

De ba, ne mozes Svabi takve stvari imputirati.
tvrtko 1. kotromanić

#3893 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

CVIKERASH wrote:Sto nas Paul Scholes pohvali ....

Bosnu ne znam, ali znam da je Portugal bolji od njih

Nas ne zna,al zna da je Portugal bolji.E jes i glup...
Ko ti je taj? Ne volim nikog ko nosi crveni dres. Arsenal, Manchester U., Spanija, Portugal, onaj lokalni tim kako se ono zove.. :mrgreen:
bahonnen

#3894 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Pun mi je q Ronalda, kao i većini ovdje, nadam se...
Ali moram reagovati na onu sliku da je ne tražim...
Od nekoga ko pretenduje na mjesto najboljeg fudbalera sadašnjice, dakle sportiste u najpopularnijem sportu na planeti, ne priliči takav postupak, bez obzira što je neki tamo bosanski papak pokazao dio svog primitivizma u vidu laserske zrake.
To se ode prišapne nekom tamo i problematični Bošnjo, ili čak kompletna publika, se kulturno udalji sa stadiona.
Sigurno nije primjerena paralela, ali sjetit ću se Jimija Hendrixa kada je jednom prilikom izviždan na početku koncerta.
Čovjek je jednostavno okrenuo leđa i čitav koncert (bez skraćivanja ili slično) odsvirao tako.

Mislim da bi naši novinari za kontru ovoj portugalskoj ciganiji (opisujući ovo čime se bave) trebali da se zabave ovim nesportskim potezom nafurane male hodajuće reklame. Jer taj nes(p)retni Bošnjo s laserorm nije niko i ništa i svakako da njegov postupak nije mjerljiv sa postupkom jedne takve ličnosti.
Ovo svakako ide u prilog tome da je Ronaldo precijenjen. Ako ne kao znalac loptanja, a ono bar kao čovjek... A obje te stvari su 2 komponente pravog sportiste.

Btw., jako me nervira ovo CR7 (mislim da je "napravio" neki takav brand ili šta već)... jest to njegov broj, ali u Portugalu je postojao samo jedan istinski broj 7, a nikad nije forsirao takvu glupost kao što bi bilo LF7 (znate na koga mislim)... Pa ovo je i za Beckhama previše seljački...
Not My Idea

#3895 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

simonese wrote:imam zapad ulaz A treba mi ulaz F molim za zamjenu

na pp
are you for real? pa kad se to gledalo na Bilinom? nemoj se bezze brinut, opusteno na tekmu i deri se i navijaj da te ja cujem u kuci :D
tvrtko 1. kotromanić

#3896 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

bahonnen wrote:Pun mi je q Ronalda, kao i većini ovdje, nadam se...
Od nekoga ko pretenduje na mjesto najboljeg fudbalera sadašnjice, dakle sportiste u najpopularnijem sportu na planeti, ne priliči takav postupak, bez obzira što je neki tamo bosanski papak pokazao dio svog primitivizma u vidu laserske zrake.
To se ode prišapne nekom tamo i problematični Bošnjo, ili čak kompletna publika, se kulturno udalji sa stadiona.
Sigurno nije primjerena paralela, ali sjetit ću se Jimija Hendrixa kada je jednom prilikom izviždan na početku koncerta.
Čovjek je jednostavno okrenuo leđa i čitav koncert (bez skraćivanja ili slično) odsvirao tako.

Mislim da bi naši novinari za kontru ovoj portugalskoj ciganiji (opisujući ovo čime se bave) trebali da se zabave ovim nesportskim potezom nafurane male hodajuće reklame. Jer taj nes(p)retni Bošnjo s laserorm nije niko i ništa i svakako da njegov postupak nije mjerljiv sa postupkom jedne takve ličnosti.
Ovo svakako ide u prilog tome da je Ronaldo precijenjen. Ako ne kao znalac loptanja, a ono bar kao čovjek... A obje te stvari su 2 komponente pravog sportiste.

Btw., jako me nervira ovo CR7 (mislim da je "napravio" neki takav brand ili šta već)... jest to njegov broj, ali u Portugalu je postojao samo jedan istinski broj 7, a nikad nije forsirao takvu glupost kao što bi bilo LF7 (znate na koga mislim)... Pa ovo je i za Beckhama previše seljački...
BRAVO :thumbup:
Dr. Octagon

#3897 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

Čime god da je isprovociran bio reakcija Merdžana iz Reala je jako primitivna i nedopustiva za fudbalera njegove klase.Ovdje dolazi do izražaja ta frapantna razlika između njega i Messi-ja.Samo ga možeš uvažavati kao fudbalera ali kao čovjeka nikako.Ovo je samo dobar znak da treba nastaviti sa provokacijama i sutra jer njegov ego se ne može nositi s ovim.Svi mediji svakako pod hitno da objave sliku...
Baudelaire

#3898 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Messi je isto što i on, imali smo se prilike uvjeriti. I dosadniji ste vi koji u svakom postu pljujete po Ronaldu, nego ovi koji su kao zbog njeg odlučili otići na utakmicu. Ja sam jednog takvog na forumu vidio, vas je stotinu. Ako nekog stvarno ne zanima Ronaldo nek ga ne uzima u usta. I njemu je cilj da pričate o njemu ako toga niste svjesni. Znate onu: Bad publicity is good publicity? E pa tako se i on i generalno sve zvijezde ponašaju. Ne morite više sa tim ko će bolje pljunuti po Ronaldu. Ako nemate ništa napisati o našima onda bolje nemojte ništa ni pisati.
amidzazeher

#3899 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by amidzazeher »

E jebiga, ugledao se valjda na Europu ;)

Kinaski

#3900 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Kinaski »

Sto ste gospon. Dijamanta zapostavili
Locked