Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Van Halen

#3876 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Van Halen »

spree wrote:spahic je totalni moron :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Ništa nam nije sudija kriv nego totalni kreten Spahić. Čovjek koji ne razmišlja o milionima Bosanaca i Hercegovaca koji bi sve na svijetu dali da smo izdržali još 15 minuta. Ali ne, on mora po ko zna koji put dići svoj odvratni ego i spotaći frajera pred sudijom. Nije nam sudija kriv nego konjina obična. :x
missko

#3877 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by missko »

Ja sam sjeban do jaja.
Al momci svaka cast i idemo ovako u barazu sjebat Hrvatsku i bit ce nam svima jos draze, mozda je Bog tako to htio. Nema vaze proso sam 5 puta ove situacije i nemam pojma vise sta da mislim i kako da se poonasam .
"Zasto u ovoj vukojebini sam ja odrasto "
Dubioza zakon
Melami

#3878 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Melami »

:x :x :x :x
zelenashica

#3879 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by zelenashica »

Van Halen wrote:
spree wrote:spahic je totalni moron :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Ništa nam nije sudija kriv nego totalni kreten Spahić. Čovjek koji ne razmišlja o milionima Bosanaca i Hercegovaca koji bi sve na svijetu dali da smo izdržali još 15 minuta. Ali ne, on mora po ko zna koji put dići svoj odvratni ego i spotaći frajera pred sudijom. Nije nam sudija kriv nego konjina obična. :x
Jako je nisko napadati Spahića ,...niko ga ne opravdava za grešku,očita je,..ali je mizerna u odnosu na sve spletke sudije koji je bio najviše zasluzan za nas gubitak.
U svakom slucaju smo moralni pobjednici i nasim momcima svaka čast...a Spahi i :kiss: da se ne sikira ipak je njegova greska najmanje doprinijela ovakvom rezultatu....
moa

#3880 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by moa »

Kio wrote:jjjoj ebem im mater francusku, lopovsku :/
sudija pizdek pravi.......
sta bi sa nasim komentatorom?
Svaka cas Zmajevima, mislim da ce Spahic osjecati griznju savjest dugo :| , ekstra smo odigrali...:)
nemamo srece sa sudijama, :sad:
Komentator se posuto sa francuskim novinarima.. Komentator je sav plav :)

Da nije bio penal sudija bi je uguro u gol..ovo je nesto vega smo se svi bojali...

:bih: :bih:
harač

#3881 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by harač »

Sir Charles wrote:E pa hoce li nas ikad Bog pogledati.... Ne mogu da vjerujem
:lol: :lol: :lol: :evil:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3882 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by -LIBERO- »

Nemojte sviju vam o zavjerama i sudijama opet.

Momci su extra odigrali. Niko se nije povlacio u drugom poluvremenu,nego su Francuzi odigrali drcnije,sa vise trke i zalaganja ...plus sto su se nasi istrosili sa totalnim presingom u prvom poluvremenu kada smo i pojeli Francuze na terenu.

Jedno od najjacih poluvremena,ako ne i najjace ,koje sam gledao od nase reprezentacije je upravo ovo prvo poluvrijeme u Parizu.

Sve u svemu nema se sta zamjeriti momcima,extra partija koja je u pojedinim momentima bila bas brilijantna...veliko postovanje za momke :thumbup:

A sada u cetvrtak idemo po ime protivnika kojeg cemo izbaciti u barazu. Nema posustajanja i predaje,idemo jos jace..ova ekipa to moze,ova ekipa ima kvalitet.

Idemo ih podrzati bez nekih hejtovanja i pametovanja u medjuvremenu :dance: :mrgreen: :thumbup: ;-)
ganjeta

#3883 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ganjeta »

-LIBERO- wrote:Nemojte sviju vam o zavjerama i sudijama opet.

Momci su extra odigrali. Niko se nije povlacio u drugom poluvremenu,nego su Francuzi odigrali drcnije,sa vise trke i zalaganja ...plus sto su se nasi istrosili sa totalnim presingom u prvom poluvremenu kada smo i pojeli Francuze na terenu.

Jedno od najjacih poluvremena,ako ne i najjace ,koje sam gledao od nase reprezentacije je upravo ovo prvo poluvrijeme u Parizu.

Sve u svemu nema se sta zamjeriti momcima,extra partija koja je u pojedinim momentima bila bas brilijantna...veliko postovanje za momke :thumbup:

A sada u cetvrtak idemo po ime protivnika kojeg cemo izbaciti u barazu. Nema posustajanja i predaje,idemo jos jace..ova ekipa to moze,ova ekipa ima kvalitet.

Idemo ih podrzati bez nekih hejtovanja i pametovanja u medjuvremenu :dance: :mrgreen: :thumbup: ;-)
:thumbup:
missko

#3884 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by missko »

Ma ovdje ono sto je pozitivno osim igre nasih zmajeva je i to sto nismo porazeni, to mnogo znaci jednoj ekipi kad uveze toliko tekmi bez poraza a baraz nam ide u susret. Ma koji se kurac tjesim kad mi lijeka nema................... :sad:
jasko_ba

#3885 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by jasko_ba »

jel se to spahic pljuje? pa fakat, sram vas sve bilo :x sve neki strucnjaci forumski, ublehe jedne
haubica_i_to_teshka

#3886 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by haubica_i_to_teshka »

Zashto, francuzi uopshte igraju kvalifikacije ?

POshtenije je prema svim ostalim reprezentacijama reci da oni i josh par odabranih idu direktno na finalna takmicenja, nego ovako, pred cijelim svijetom se brukati :x

papetu, svaka cast shto je rekao istinu, samo se nadam da ga nece kazniti zbog toga.
udrch

#3887 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by udrch »

haubica_i_to_teshka wrote:Zashto, francuzi uopshte igraju kvalifikacije ?

POshtenije je prema svim ostalim reprezentacijama reci da oni i josh par odabranih idu direktno na finalna takmicenja, nego ovako, pred cijelim svijetom se brukati :x

papetu, svaka cast shto je rekao istinu, samo se nadam da ga nece kazniti zbog toga.
I ja bih se složio da se Francuzima da ono najbolje drugo mjesto unaprijed, da ne igraju nikako..dok ne postanu zrela reprezentacija bar da ne ojađuju druge repke..

Spaha nije kriv, trebao je svirati faul nad njim..mamicu mu sudijsku, jedva je dočekao..
Znao sam da ćemo ili završiti sa igračem manje ili će nam svirati penal..
haubica_i_to_teshka

#3888 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by haubica_i_to_teshka »

udrch wrote:
haubica_i_to_teshka wrote:Zashto, francuzi uopshte igraju kvalifikacije ?

I ja bih se složio da se Francuzima da ono najbolje drugo mjesto unaprijed, da ne igraju nikako..dok ne postanu zrela reprezentacija bar da ne ojađuju druge repke..

Spaha nije kriv, trebao je svirati faul nad njim..mamicu mu sudijsku, jedva je dočekao..
Znao sam da ćemo ili završiti sa igračem manje ili će nam svirati penal..
Slazem se, vidjela se razlika sudjenja u prvom i drugom poluvremenu. Na pauzi, SIGURAN SAM, bilo je “razgovora”.
Da su bili bolji, ni po jada, ali ovako.

Igracima kao i navijacima odajem priznanje, :thumbup: a ma kako god glupo zvucalo FIFI I UEFi shaljem e-mail u znak protesta, kao i sa zeljama da promijene sistem kvalifikacija.

Dosta vishe !!!
zelenashica

#3889 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by zelenashica »

jasko_ba wrote:jel se to spahic pljuje? pa fakat, sram vas sve bilo :x sve neki strucnjaci forumski, ublehe jedne
Pljuju ga oni koji nemaju nimalo postovanja.Momak se zalagao maksimalno i doprinio je jako puno kako reprezentaciji uopste tako i vecerasnjoj utakmici.Svi grijesimo pa i Spaha.Na kraju krajeva nek pregledaju snimak pa će vidjeti da je francus Spahu bukvalno uveo u sesnaesterac i jos stisnuo noge da Spaha i da je htio nije mogao izvuci nogu :(
Melami

#3890 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Melami »

imal ko email na koji bi mogao uputiti kritike UEFI?
ellec

#3891 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ellec »

Dzeko je kriv sto je profulio onaj zicer, da ga je uvalio dali bi smo mi do kraja 1. pol jos 2 komada i cao, ovako nama baraz jeeee a nama baraz jeee. Volio bi Portugalce opet, da vidimo bas ima li razlike izmedju one prijasnje nase repke i ove sad. :twisted:
BHF_Manijak

#3892 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by BHF_Manijak »

Jel to opet Dzeko kloc ili mi se cini'???? Hajd ba svjetski treneri odjebite ba vise, nadjite napdaca koji ima 100% ucinak u utakmicama, tj da daje iz svake sanse gol!
Sad vam niko ne valja jer nismo prosli, da je ostalo 0:1 kurac bi vi ovdje pricali o Dzeki, Spahicu, Hasagicu, Begovicu, Pandzi...
udrch

#3893 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by udrch »

zelenashica wrote:
jasko_ba wrote:jel se to spahic pljuje? pa fakat, sram vas sve bilo :x sve neki strucnjaci forumski, ublehe jedne
Pljuju ga oni koji nemaju nimalo postovanja.Momak se zalagao maksimalno i doprinio je jako puno kako reprezentaciji uopste tako i vecerasnjoj utakmici.Svi grijesimo pa i Spaha.Na kraju krajeva nek pregledaju snimak pa će vidjeti da je francus Spahu bukvalno uveo u sesnaesterac i jos stisnuo noge da Spaha i da je htio nije mogao izvuci nogu :(
Reci im zelenašice..ovi haman nisu vidjeli da je onaj Nasri stavio Spahi nogu među njegove noge..

Spaha je kralj..pusti miševe, i da smo pobjedili 3:0 oni bi našli da pričaju protiv..
Mustang1

#3894 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Mustang1 »

Sta vam je ljudi nije niko kriv .. Pa shvatite da se vec drugi put steli Francuzima .. Jednom moze slucajnost biti .. ali dva puta ne moze da me jebes ! Nismo mogli proci pored Francuza nikako .. Prosli put su dospjeli do baraza ali ovaj put su se pobrinule "vise sile" da idu direktno ... Imamo odlicnu grupu sa svjetsko u Brazilu i tu cemo sigurno biti prvi ne vidim nacin da ne budemo cak 2-3 kola prije kraja prvi ... Ovo sto su veceras pokazali ni najveci protivnik Susica niti bilo koga u reprezentaciji ne moze reci da ne valja .. Jest Hasagic malo ujebo sa septoletama :D (jebo im mater onaj koji ih izmisli) ali jbg nema veze
kurty

#3895 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by kurty »

Hvala ti Boze sto si odlucio da se rodim u BiH.
I da danas kazem da sam BOSANAC :bih:
luckylaka

#3896 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by luckylaka »

kurty wrote:Hvala ti Boze sto si odlucio da se rodim u BiH.
I da danas kazem da sam BOSANAC :bih:
:thumbup: :bih: :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: A jes me sjebalo necu sebi do baraz.O sudiji.Garant dozivotni ban i vise.O Francuzima dva dozivotna i jedan poslije smrtivolim te BOSNO
Digla_da_kreci

#3897 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Digla_da_kreci »

Ponosni igraci nasi :bih: Ponosna domovina :bih: Bilo je sjajno! :bih:

Image

Image
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#3898 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by anthraxQ »

Melami wrote:imal ko email na koji bi mogao uputiti kritike UEFI?
http://www.uefa.com/news/newsid=409267.html
bihboys

#3899 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by bihboys »

Stigli smo kuci prije 2 sata, sinoc smo tuzni, ali ponosni napustili "Stade de France", kad smo stigli u Pariz atmosfera je bila extra, nasi navijaca na svakom cosku, na stadionu navijanje bilo extra, Francuzi se haman nisu nikako ni culi, sto se tice tekme nesmimo zamjeriti nasim zmajevima u prvom poluvremenu smo razbili Francuze, u drugom su se isto borili, sto se mene tice sudija nas je zajebo ! Dokazali su sinoc da mogu igrati i protiv najaci repki ! Nije sramota u Francuskoj igrati nerjeseno, vodili smo u srid Pariza 1-0 ! Sramota je da repka ko Francuska se kvalifikuje sa remiom i to go penalom nisu oni nikakva velesila nek su sretni sto imaju sudije uz nji i Fifu i Uefu !!!! ZA BOSNOM TUGUJEM BOSNI SE RADUJEM BOSNA JE DIO ZIVOTA MOG BOSNO TI SI SAMPION !!

Video : Dolazak ispred Stade de France

http://www.youtube.com/watch?v=8LdJ1sExuhk

Evo i jedan video sat vremena prije tekme atmosfera na stadionu !

http://www.youtube.com/watch?v=Fh4_uClIkx8
Bronco_Billy

#3900 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Bronco_Billy »

Penal je bio nema sta. Onakvo sudjenje se moglo i ocekivati, francuzi su igrali prljavo, sjeckali nasu igru, nisu nam dali da razvijemo bilo kakvu kontru. Tu je sudac trebao biti rigorozniji, al sta drugo i ocekivati u Francuskoj. Ipak smo postali koliko toliko ozbiljna ekipa na koju se mora racunati. Drago mi je sto nema radikalnog sudjenja vise, kao protiv Grcke u Zenici recimo. Moramo biti zadovoljni. Za ove kritike nasih igraca nemam rijeci, totalni apsurd. Ljudi pritisak je to, pitanje je da li su igraci uopste odigrali drugo poluvrijeme kako im je Susic rekao. Nama treba ovakvih utakmica, dok smo imali 0-0 i nismo imali sta izgubiti igrali smo. Kad smo poveli 1-0, situacija se okrenula, francuzi nisu imali sta izgubiti. Opstepoznata stvar je da se igraci nekada jednostavno nesvjesno povuku, to je stvar iskustva i jakih utakmica. Ovakva utakmica nam je trebala i sigurno ce mentalno ojacati nasu repku. Naravno ima tu i kondicije, tesko je igrati svih 90 min presing. Treba biti realan :-)
Forzza BiH, ne bojimo se nikoga !!
Locked