Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#3876 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

insomnia78 wrote:
bingov buraz wrote:
Kinesko prkno wrote:Meni je najcudnije kako svi govore zastitar a niko ne kaze redar ili security,bas cudna rijec i tesko se prelama preko usta,nije ni cudno da ih je Lepi nokautirao.
kad sam ja prije 1000 godina isao u skolu redar je sluzio da namace spuzvu i pokupi papirice :mrgreen: i kako sad da ta rijec bude autoritativna
A higijenicar? :lol:
Blagajnik :lol:
najpostenija osoba u razredu :mrgreen:
MOSALJOZE

#3877 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Odjebi trolu
dobar,ti?

#3878 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by dobar,ti? »

AhmetShabo wrote:
dobar,ti? wrote:Jos da je bek i da je najbolji, pa haj...
centre back, full back, wing back.. svi igraci odbrane su bekovi. Samo se kod nas kaze za beka onog sto igra po strani u odbrani, Eto malo skole kad se vec pravis pametan ;)
Ja nikad u zivotu stopera nisam nazvao bekom, nit je neko od ljudi koje ja poznajem, a ti "sutaj" sokera i uci tako pozicije
5 0 5

#3879 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

Grean wrote:
luckylaka wrote: Od tebe i slicnih tebi.Za vecinu Emir ostaje kralj. :bih:
To su isti oni koji Tinu mrze jer je Susicev bratic, Dzeku jer fura sa Amrom, jednostavno uvijek im neka dlaka smeta.
tinu iz intera? ne mrzi njega niko. sad kad vise ne smeta u reprezentaciji je naprasno postao idol nacije. skupit ce njih sajo sve na ljeto u pi es dji ju. (u vi aj pi lozi) :lol: :lol: (ako ga puste)
relativno84

#3880 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

insomnia78 wrote:Al jebo majku kako se to predstavlja, ko da je njegov buraz šet'o i eto onako iznenada bio napadnut od huligana pa ovaj uletio da ga brani

Hem su prvi napali ljude, hem ih ljudi uopste nisu udarali nego su pokusavali da ih savladaju i smire
Da su npr negdje u diskoteci naletjeli na obezbjedjenje u onom omjeru i na onakav nacin danas bi im "ripovali" po fejsbuku
Nije lijepo obmanjivati s toliko godina :D i sam video ne pokazuje kako je pocelo, nego se vidi tek kad su u klincu i ono sto slijedi. Hoces da kazes da ovoliko redara nije u stanju iskontrolisati par momaka :?

Jel Emir napravio gresku? Naravno da jeste, nema opravdanja ali cemu ta drama danima kao da je nekoga ubio :-)
insomnia78

#3881 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

5 0 5 wrote:
Grean wrote:
luckylaka wrote: Od tebe i slicnih tebi.Za vecinu Emir ostaje kralj. :bih:
To su isti oni koji Tinu mrze jer je Susicev bratic, Dzeku jer fura sa Amrom, jednostavno uvijek im neka dlaka smeta.
tinu iz intera? ne mrzi njega niko. sad kad vise ne smeta u reprezentaciji je naprasno postao idol nacije. skupit ce njih sajo sve na ljeto u pi es dji ju. (u vi aj pi lozi) :lol: :lol: (ako ga puste)
Cuj ako ga puste :lol:
Znam da se zajebavas al Sajo i dan danas izaziva respekt kod PSG navijaca kao i u samom klubu
5 0 5

#3882 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

insomnia78 wrote: Cuj ako ga puste :lol:
Znam da se zajebavas al Sajo i dan danas izaziva respekt kod PSG navijaca kao i u samom klubu
znas zasto sam to napisao? gledam neki dan utakmicu iz lige sampiona. prije i za vrijeme utakmice prikazuju zvanice na stadionu. henry, backhem, platini, ovaj onaj. sve krema fudbala. prikazali su bar 20 takvih. ali safeta nigdje. covjek zivi u parizu, ali ga nikad ne vidim na stadionu da gleda utakmicu. ne ide na tekme, ok. ali na takvu utakmicu gdje se svi skupe. do kakvog zakljucka bi ti dosao? ja mislim da ga i ne zovu. a mozda su kamermani i reziser rodjeni poslije 1992. pa nemaju pojma ko je covjek. pa ga i ne prikazuju. sta ti mislis? mozda se vjerski bio povukao?
DaysleepeR

#3883 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

Ne zna svekoliki švabo da je kod nas ovako

Jebo vize ambasade
neće radit' ruke mlade
socijala i utoka
ide stoka s istoka

familija, tradicija
tu sam gdje su moja groblja
vjera, himna, domovina i mlado meso
bijelog roblja

nju bosniše kultural revolušn
tačka ba

rinaka sam ja
jako malena
ali iza rata
postah golema

izginuše jedni
popušiše drugi
sad ja malo jebem majku
sad ja malo prvi

tačka Ba

svo je moje pleme
parlamentarno
jebo ovce, jebo njive
vi ste moje stado

imam i tattoo
felge, gumice
vodam kera nije lesi
guzim pičkice

tačka Ba

imam oskara
imam međeda
tigrova, lavova
i familiju vukova

nikad više Tito
u zemlju bosansku
jebo svoju majku
i ložu masonsku

da zna, ne bi on otpušćo Spahu, no bi razumio šta je familija i domovina i tradicija i vjera i himna za nas dobre bošnjane i gazije
insomnia78

#3884 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

5 0 5 wrote:
znas zasto sam to napisao? gledam neki dan utakmicu iz lige sampiona. prije i za vrijeme utakmice prikazuju zvanice na stadionu. henry, backhem, platini, ovaj onaj. sve krema fudbala. prikazali su bar 20 takvih. ali safeta nigdje. covjek zivi u parizu, ali ga nikad ne vidim na stadionu da gleda utakmicu. ne ide na tekme, ok. ali na takvu utakmicu gdje se svi skupe. do kakvog zakljucka bi ti dosao? ja mislim da ga i ne zovu. a mozda su kamermani i reziser rodjeni poslije 1992. pa nemaju pojma ko je covjek. pa ga i ne prikazuju. sta ti mislis? mozda se vjerski bio povukao?
:lol: vjerski se povuk'ao :lol:
Nije to lose, vidis da je i Spahi bilo fino krenulo kad je to uradio
and

#3885 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

5 0 5 wrote:
ja eto mora da je levat ako ga vi stručnjaci i humorističari s foruma niste vidjeli :zzzz:
Point.

#3886 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Sa jedne strane citam izjave Vlatka Glavasa, Hadzije, selektora Mese, Kolasinca koji daju bezrezervnu podrsku svome i nasem igracu i onda dodjem na ovaj forum pa citam nasladjivanja na racun Spahe raznih francuza Insomnija, Leklerkova, toddmithova i ostalih forumskih anonimusa koji ce biti zadnji kad treba odbraniti nesto, jeli nase, a prvi to isto popljuvati. Onda mi bude sve jasnije. Buranija ce uvijek imati taj kompleks da se nasladjuje tudjom mukom. Zasto li smo, Boze, ovakvi?
Romanista 101%

#3887 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

na ovom videu se samo vidi trenutak nastanka tuce, mi ne znamo tacno sta se desavalo prije ovoga mozda je Emir pokusao pricati sa njima da to rijese bez saka, ovi idioti su prepoznali Spahica znaju da je igrac Bayera i moglo se to puno mirnije rijesiti + utakmica zavrsena i vecina otisla kuci ja ne znam u cemu je problem zasto ovakva reakcija, on je igrac njihovog kluba i tako prema njemu? sta su oni mislili da ce bombu unijeti, cisto sumnjam da je neki svabo bio da bi ovako postupili prema njemu ma ko im jebe mater nake ih je gazio govna svabska
insomnia78

#3888 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Image
and

#3889 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

insomnia78 wrote:Image
ima li juga po francuskoj?ili da ponesemo?
It_is_a_Leclerc

#3890 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Point. wrote:Sa jedne strane citam izjave Vlatka Glavasa, Hadzije, selektora Mese, Kolasinca koji daju bezrezervnu podrsku svome i nasem igracu i onda dodjem na ovaj forum pa citam nasladjivanja na racun Spahe raznih francuza Insomnija, Leklerkova, toddmithova i ostalih forumskih anonimusa koji ce biti zadnji kad treba odbraniti nesto, jeli nase, a prvi to isto popljuvati. Onda mi bude sve jasnije. Buranija ce uvijek imati taj kompleks da se nasladjuje tudjom mukom. Zasto li smo, Boze, ovakvi?
A šta vi, generalno, hoćete od nas "anonimusa" ?! Da pišemo - "Bravo Spaha, baš nek' si ga", "Ko mu j... mater", "Ma to Bosančino ! Samo ga spucaj" ?!

Emir je uradio nešto jako ružno, jako loše. Udario je jednog benignog redara koji je samo radio svoj posao, divljački nasrnuo na njega. Mogao ga je i povrijediti. Svi su mu okrenuli leđa. Cijela Njemačka (Osim "Felixa Sturma").

I umejsto da svi to skupa ovdje osudimo, da slijedimo primjer Nijemaca kod kojih možeš biti Tito himself, al' kad kršiš pravila nema ti oprosta, vi ovdje se takmičite u tome ko će više relativizirati sve ovo i prikazati to kao slučajni incident, a ne kao jedan obrazac nasilničkog ponašanja koji Spahić gaji.

Zato nam i jest ovako.
insomnia78

#3891 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

and wrote:
insomnia78 wrote:Image
ima li juga po francuskoj?ili da ponesemo?
Ima Renault 5 mislim da ce moci
Ljakan

#3892 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ljakan »

mislim da je spahic bio uredno placen za svoje igre u tom klubu samo mu ne daje za pravo da se pored toga ponasa ko da je vlasnik kluba.ako mu je vec doso brat trebao ga je sacekat ispred stadiona jer ako na grbavici i kosevu mozes radit poslje utakmice sta ti volja kod svaba to bez dogovora ocigledno ne ide,sto se i vidjelo iz prilozenog.valjda ce ga ovo naucit ponasanju i spustit na zemlju,odavno se ponasa bahato,primitivno..
and

#3893 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

čovjek je takav kakav jest i zdravo.nema se tu šta raspravljati.on je postupio kako je htio i tako je i završio i zdravo.sutra opet da se desi uradio bi isto.
ima dobrog menadžera i kao najbolji odbrambeni u svijetu 2015 nadam se da će naći i bolji klub od bayera.
dnaxy

#3894 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by dnaxy »

Eto ako mi sad osudimo spahu nama će svima biti lakše.odma će bosna da procvjeta.cojk usro,dobio račun za to i sad bi trebalo stavit tacku na to.al kako ste se digli iz svoje anonimnosti pljujete sve od reda.eto kao da su dosad nijemci mislili o bošnjama nešto dobro, pa spaha usra sve te divne misli..čovjek ima karakter,on se udero iz svojih u ubjedjenja ,sad dobio otkaz za to,prihvatio ko čovjek i život ide dalje.opet za koji mjesec on će da igra prof. fudbal a vi i dalje sjedite iza svojih racunara ,krijte se iza svojih nikova i pljujte po njemu.bosnje opraštaju sve samo ne nečiji uspjeh.žao mi vas je,koji ste vi smradovi.
Emir,einer von uns...
Romanista 101%

#3895 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

tako je to kad Bosnjo hoce da je veci Svabo i od samog Svabe

Emir, jedan od nas! :thumbup:

Image
Ljakan

#3896 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ljakan »

dnaxy wrote:Eto ako mi sad osudimo spahu nama će svima biti lakše.odma će bosna da procvjeta.cojk usro,dobio račun za to i sad bi trebalo stavit tacku na to.al kako ste se digli iz svoje anonimnosti pljujete sve od reda.eto kao da su dosad nijemci mislili o bošnjama nešto dobro, pa spaha usra sve te divne misli..čovjek ima karakter,on se udero iz svojih u ubjedjenja ,sad dobio otkaz za to,prihvatio ko čovjek i život ide dalje.opet za koji mjesec on će da igra prof. fudbal a vi i dalje sjedite iza svojih racunara ,krijte se iza svojih nikova i pljujte po njemu.bosnje opraštaju sve samo ne nečiji uspjeh.žao mi vas je,koji ste vi smradovi.
Emir,einer von uns...
neko je smrad sto kaze svoje misljenje i osudi primitivizam?nije korida..
insomnia78

#3897 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

and wrote:čovjek je takav kakav jest i zdravo.nema se tu šta raspravljati.on je postupio kako je htio i tako je i završio i zdravo.sutra opet da se desi uradio bi isto.
ima dobrog menadžera i kao najbolji odbrambeni u svijetu 2015 nadam se da će naći i bolji klub od bayera.
:lol: de ba odvadi malo
and

#3898 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

insomnia78 wrote:
and wrote:čovjek je takav kakav jest i zdravo.nema se tu šta raspravljati.on je postupio kako je htio i tako je i završio i zdravo.sutra opet da se desi uradio bi isto.
:lol: de ba odvadi malo
štoper,eto odvadio
MOSALJOZE

#3899 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

JEDAN JE SPAHA!
Ne možemo promijeniti to što se desilo, ali možemo stati na stranu pravde i istine. Porodica treba biti najvažnija na svijetu svakom normalnom čovjeku i pojedincu, pa tek onda sve ostalo u životu. Naš Emir je upravo to i učinio, pokazao je da je prije svega čovjek. Žao mi je što se greškom smatra braniti svoju krv, svog brata i što se pobunio na sam čin vrijeđanja i nedostatka poštovanja prema njemu kao igraču.
Želim da iskoristim priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i "ginuo" za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas: PRUŽIMO PODRŠKU NAŠEM SPAHI!!!
Vaš Seo
Romanista 101%

#3900 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

MOSALJOZE wrote:JEDAN JE SPAHA!
Ne možemo promijeniti to što se desilo, ali možemo stati na stranu pravde i istine. Porodica treba biti najvažnija na svijetu svakom normalnom čovjeku i pojedincu, pa tek onda sve ostalo u životu. Naš Emir je upravo to i učinio, pokazao je da je prije svega čovjek. Žao mi je što se greškom smatra braniti svoju krv, svog brata i što se pobunio na sam čin vrijeđanja i nedostatka poštovanja prema njemu kao igraču.
Želim da iskoristim priliku da pružim veliku podršku svom prijatelju, bratu i velikom humanisti koji je uvijek bio tu za svoju BiH, porodicu, prijatelje i "ginuo" za iste. Ovo je prije svega čovjek koji je bezbroj puta pomogao i bio podrška drugima. Sada je red i na nas: PRUŽIMO PODRŠKU NAŠEM SPAHI!!!
Vaš Seo

Aferim, momce! :D :thumbup: :bih:
Post Reply