_Alcatraz_ wrote:Kad postanes vijecnik? Takvim pristupom i drskoscu bolje da ne postanes. Sada bi trebao odgovarati na pitanja gradjana. Ako si sada tako bezobrazan, sam se zapitaj kakav ces biti ako nedaj boze dobijes vijecnicki mandat. I jos sve to govoris pod imenom SBB BIH ILIDZA. Pocinjem sumnjati da je istup onog celebica tvoje maslo.SBB BIH ILIDZA wrote:
Pitanja koja postavljaš tiću se funkcije sekretara za koji nisam dobio mandat od tebe, kao sekretar odgovaram onima koji su mi dali mandatabd kad postanem vijećnik biću direktno odgovoran svim građanima Ilidže pa i tebi kao stranačkom pulenu
Vi porodicno (u stilu SDA) napadate budzet Ilidze. Znaci da ste porodicno neradnici i da vam je porodicno u interesu olaksanje budzeta. Porodicno zanimanje vam je politicari. Jos ste se rasporedili po svim strankama tako da uvijek imate nekoga na vlasti. Nadam se da ti je ostatak porodice bar skolovaniji nego ti.SBB BIH ILIDZA wrote: Mustafa Sinanović ili Tito kako su ga od milja prije rata zvali je moj rođak isto kao i Mirnes Sinanović sa liste NDS-a ili pak Nejra Delić sa liste SDP-a i svima njima kao svojim rođacima bih krvi dao ako im nedaj bože zatreba, a za koga ću ja glasati to je moje intimno pravo kao i svih drugih građana zato se i izbori zovu tajni Alcatrazovo pitanje je krajnje nepristojno i povrh toga besmisleno ako se zna da sam ja kandidat SBB BiH.
Postavljaju se pitanja.
Koja je razlika izmedju SBB i SDA na Ilidzi?
Sta SBB donosi bolje u odnosu na SDA na ilidzi?
Primjer sekretara i predsjednika mladih SBB je ocit primjer da je to isto samo je razlika u bojama.
Ti koji pljujes sve stranke i kandidate na Ilidži i zaslužuješ drskost