Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
SBB BIH ILIDZA

#3876 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

_Alcatraz_ wrote:
SBB BIH ILIDZA wrote:
Pitanja koja postavljaš tiću se funkcije sekretara za koji nisam dobio mandat od tebe, kao sekretar odgovaram onima koji su mi dali mandat ;) abd kad postanem vijećnik biću direktno odgovoran svim građanima Ilidže pa i tebi kao stranačkom pulenu
Kad postanes vijecnik? Takvim pristupom i drskoscu bolje da ne postanes. Sada bi trebao odgovarati na pitanja gradjana. Ako si sada tako bezobrazan, sam se zapitaj kakav ces biti ako nedaj boze dobijes vijecnicki mandat. I jos sve to govoris pod imenom SBB BIH ILIDZA. Pocinjem sumnjati da je istup onog celebica tvoje maslo.
SBB BIH ILIDZA wrote: Mustafa Sinanović ili Tito kako su ga od milja prije rata zvali je moj rođak isto kao i Mirnes Sinanović sa liste NDS-a ili pak Nejra Delić sa liste SDP-a i svima njima kao svojim rođacima bih krvi dao ako im nedaj bože zatreba, a za koga ću ja glasati to je moje intimno pravo kao i svih drugih građana zato se i izbori zovu tajni Alcatrazovo pitanje je krajnje nepristojno i povrh toga besmisleno ako se zna da sam ja kandidat SBB BiH.
Vi porodicno (u stilu SDA) napadate budzet Ilidze. Znaci da ste porodicno neradnici i da vam je porodicno u interesu olaksanje budzeta. Porodicno zanimanje vam je politicari. Jos ste se rasporedili po svim strankama tako da uvijek imate nekoga na vlasti. Nadam se da ti je ostatak porodice bar skolovaniji nego ti.

Image

Postavljaju se pitanja.
Koja je razlika izmedju SBB i SDA na Ilidzi?
Sta SBB donosi bolje u odnosu na SDA na ilidzi?
Primjer sekretara i predsjednika mladih SBB je ocit primjer da je to isto samo je razlika u bojama.

Ti koji pljujes sve stranke i kandidate na Ilidži i zaslužuješ drskost ;) kad vidiš Ekrema poselami ga i reci mu da se nije trebao zamjerati samnom, možda bi još uvijek imao 3 funkcije :) hvala ti na komplimentu kad smatraš da sam toliko jak u SBB-u da mogu postavljati i smjenjivati ljude, to mi laska :)
fidoremilienko

#3877 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

E moji mali Fahraoni...
_Alcatraz_

#3878 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

SBB BIH ILIDZA wrote: hvala ti na komplimentu kad smatraš da sam toliko jak u SBB-u da mogu postavljati i smjenjivati ljude, to mi laska :)
Mislio sam na clanak koji je taj vas ekrem objavio. Mislim da si mu ti diktirao kako bi zeznuo svoje stranacke kolege i kandidata za nacelnika, a time podrzao SDP i ostale sinanovice. Neko je spomenuo i da nisi timski igrac tako da... Nema razlike u njegovom iznosenju misljenja i tvom nastupu na forumu.

Ali trebao bi obratiti paznju na komunikaciju sa mnom jer ja ne bih smio biti taj koji te nervira i to uspjesno. trebao bi biti diplomata i pokusati komunicirati kao covjek koji tezi (i rukama i nogama) da se domogne budzetskog novca. Ne smijes se kao potencijalni politicar iz Rakovice svadjati sa mnom (bez obzira na moju komunikaciju prema tebi koja je vise diplomatska nego tvoja prema meni). :D :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by _Alcatraz_ on 17/08/2012 16:45, edited 1 time in total.
SBB BIH ILIDZA

#3879 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

_Alcatraz_ wrote:
SBB BIH ILIDZA wrote: hvala ti na komplimentu kad smatraš da sam toliko jak u SBB-u da mogu postavljati i smjenjivati ljude, to mi laska :)
Mislio sam na clanak koji je taj vas ekrem objavio. Mislim da si mu ti diktirao kako bi zeznuo svoje stranacke kolege i kandidata za nacelnika, a time podrzao SDP i ostale sinanovice. Neko je spomenuo da nisi timski igrac tako da...
Ali nisu ti spomenuli da sam ja na broju 6 a taj broj je Ekrem bio zapikao i da on i njih 5 - 6 optužuju mene za to što više nisu u izvršnom odboru i što je od njih 5 - 6 ostao samo jedan na listi :) da bi skrojio kvalitetnu teoriju zavjere moraš da poznaješ činjenice o stranama u toj zavjeri :)
_Alcatraz_

#3880 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

SBB BIH ILIDZA wrote: Ali nisu ti spomenuli da sam ja na broju 6 a taj broj je Ekrem bio zapikao i da on i njih 5 - 6 optužuju mene za to što više nisu u izvršnom odboru i što je od njih 5 - 6 ostao samo jedan na listi :) da bi skrojio kvalitetnu teoriju zavjere moraš da poznaješ činjenice o stranama u toj zavjeri :)
Cinjenice su da ste sandzaklije izbacili iz stranke, a sada unistavas ugled i ostalih kolega u stranci.
Svjesno si radio na napadu na SBB i kako bi povecao sanse svom rodjaku i osigurao mu sto vise glasaca koji bi glasali za tog SBB Lakotu. To sto Celebic radi najvise ide u prilog SDP-u.
Tebi u krajnjem slucaju nije ni bitno da budes vijecnik jer ako ti rodjak postane nacelnik bices nagradjen da udaras pecate u opcini sa Medihom iz SDA. O tome ja pricam jer meni kompletna frka unutar SBB-a lici na tvoj bezobrazluk i hinjavost, kao i vjerovatno jos par ljudi koji imaju druge planove u slucaju poraza SBB-a na izborima.
Last edited by _Alcatraz_ on 17/08/2012 17:03, edited 1 time in total.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3881 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

SBB BIH ILIDZA wrote:Kandidat za Općinskog načelnika: doc.dr. Rasim Lakota

1. Muharemović Enver - dipl.ing.mašinstva, direktor Famos gradnje - predsjednik Općinskog odbora
2. Milišić Ajla - student, radila kao novinar - voditelj na TV Hayat
3. Oručević Mirsad - dipl.ing.mašinstva, vlasnik i direktor o.r MAK - potpredsjednik Općinskog odbora
4. Mulić Selma - apsolvent na Fakultetu zdravstvenih studija, urednik jutarnjeg programa TV Alfa
5. Kovačević Dragana - dipl.ecc - potpredsjednica Kantonalnog odbora
6. Sinanović Vedad - student - sekretar SBB BiH, predsjednik Foruma mladih, predsjednik Mjesnog odbora Rakovica
7. Nalbantić Ihsan - dipl.ecc, šef sektora održavanja P.C UNITIC
8. Mujanović - Gibanica Razija - košarkašica, osvajač olimpijske medalje
9. Mihajlović Goran - ugostitelj, pripadnik Armije RBiH
10. Džehović Sulejman - penzionisani oficir Armije RBiH, više puta usmeno i pismeno pohvaljivan za ratni angažman
11. Spahić Jasminka - tekstilni inžinjer - član Izvršnog odbora
12. Krušćica Nermir - fizioterapeut, privatni poduzetnik - član Kantonalnog odbora
13. Hadrović Faik - prof. geografije, predsjednik Mjesnog odbora Sokolović Kolonija
14. Begović Mirsada - vlasnik i direktor firme VESPROM
15. Mujkanović Almir - vlasnik i direktor fabrike za proizvodnju pločastog namještaja "Supellex"
16. Tirić Hase - direktor J.U. Terapijska zajednica "Kampus" u Rakovici, proslavljeni komandant Crnih labudova
17. Vejzović Suada - penzioner, u ratu ranjena kao pripadnik Armije RBiH
18. Demir Muamer - mr.poljoprivrede, prvatni poduzetnik
19. Pljakić - Bahtijarević Jasmina - dipl.ing.arhitekture, šef sektora pripreme u firmi Intergeoss Trocal
20. Hrnjić Merisa - mr.obrazovanja, zamjenik direktora J.U KSRC Hrasnica
21. Jajagić Dino - dipl.pravnik, pripravnik u porodičnoj advokatskoj kancelariji
22. Kubur Sadija - vozač u KJKP Park
23. Tahmaz Ševala - profesor arapskog jezika
24. Jasavić Sadrija - dipl.ing.mašinstva, vlasnik i direktor fabrike PVC prozora i vrata "JASA - Rehau"
25. Avdibegović Remzija - mr. sigurnosti, šef službe mehanizacije u KJKP Rad
26. Fočo Semira - prof. engleskog jezika
27. Hasnić Sulejman - prof. bosanskog jezika i književnosti
28. Salman Edin - vlasnik i direktor firme Ilirik u Butmiru
29. Hanić Sanela - mr.ecc, zaposlena u računovodstvu J.U Dom zdravlja K.S
:lol: :lol: :lol: :( :( :(
fidoremilienko

#3882 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

_Alcatraz_ wrote:
SBB BIH ILIDZA wrote: Ali nisu ti spomenuli da sam ja na broju 6 a taj broj je Ekrem bio zapikao i da on i njih 5 - 6 optužuju mene za to što više nisu u izvršnom odboru i što je od njih 5 - 6 ostao samo jedan na listi :) da bi skrojio kvalitetnu teoriju zavjere moraš da poznaješ činjenice o stranama u toj zavjeri :)
Cinjenice su da ste sandzaklije izbacili iz stranke, a sada unistavas ugled i ostalih kolega u stranci.
Svjesno si radio na napadu na SBB i kako bi povecao sanse svom rodjaku i osigurao mu sto vise glasaca koji bi glasali za tog SBB Lakotu. To sto Celebic radi najvise ide u prilog SDP-u.
Tebi u krajnjem slucaju nije ni bitno da budes vijecnik jer ako ti rodjak postane nacelnik bices nagradjen da udaras pecate u opcini sa Medihom iz SDA. O tome ja pricam jer meni kompletna frka unutar SBB-a lici na tvoj bezobrazluk i hinjavost, kao i vjerovatno jos par ljudi koji imaju druge planove u slucaju poraza SBB-a na izborima.
Mislim da je ovim kolega @Alcatraz pogodio "u sridu" sto bi se reklo.
Nije ni mali Fahraon lud, zna sta radi. Te podle radnje je ima od koga da nauci :)
FOČANSKI PROPISI

#3883 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

_Alcatraz_ wrote:
Nisam imao pojma o kakvim se jadovanima radi.Što rekao jaran u mene,nisu vrijedni jednog slova,nivo statističke greške.
(Žalit' ćemo mi za SDA)
SBB BIH ILIDZA

#3884 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SBB BIH ILIDZA »

_Alcatraz_ wrote:

Lupaš gluposti, oni upućeniji znaju da nisam u kontaktu sa Ekremom od dana kad nije prošao na listu za Općinsko vijeće :)ja ne znam kakav um mora imati čovjek da konstruiše takve stvari :) moraš se malo raspitati ko je s kim dobar da bi konstrisao teorije zavjere ne možeš tako napamet :)
fidoremilienko

#3885 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

Evo jedno pitanje: Koliko Opstina, zaista, za svojim skromnim budzetom moze doprinijeti razvoju privrede i zaposljavanju strucnih kadrova? Izostavio sam namjerno mladih, jer ima i starijih, a iskustvo se ne moze mjeriti diplomom nijednog Univerziteta.

Onako cisto razmisljam, vidim svi programi trube o tome...moje misljenje je da Opstine ne mogu puno uraditi, odnosno jako, jako malo (blizu nista), kada je u pitanju razvoj privrede. Za neke ozbiljnije projekte, FBiH eventualno drzava? Ispravite, ako grijesim!?
FOČANSKI PROPISI

#3886 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

fidoremilienko wrote:Evo jedno pitanje: Koliko Opstina, zaista, za svojim skromnim budzetom moze doprinijeti razvoju privrede i zaposljavanju strucnih kadrova? Izostavio sam namjerno mladih, jer ima i starijih, a iskustvo se ne moze mjeriti diplomom nijednog Univerziteta.

Onako cisto razmisljam, vidim svi programi trube o tome...moje misljenje je da Opstine ne mogu puno uraditi, odnosno jako, jako malo (blizu nista), kada je u pitanju razvoj privrede. Za neke ozbiljnije projekte, FBiH eventualno drzava? Ispravite, ako grijesim!?
Griješiš!
fidoremilienko

#3887 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

FOČANSKI PROPISI wrote:
fidoremilienko wrote:Evo jedno pitanje: Koliko Opstina, zaista, za svojim skromnim budzetom moze doprinijeti razvoju privrede i zaposljavanju strucnih kadrova? Izostavio sam namjerno mladih, jer ima i starijih, a iskustvo se ne moze mjeriti diplomom nijednog Univerziteta.

Griješiš!
Pa hajde de, kao jedan od predstavnika BNS-a, pojasni malo.
FOČANSKI PROPISI

#3888 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

fidoremilienko wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:

Griješiš!
Pa hajde de, kao jedan od predstavnika BNS-a, pojasni malo.
Opština je, u normalnim državama, pokretač svih projekata i incijativa.
Privatno poduzetništvo svuda u svijetu je ispred državnih službi.Kod nas obrnuto.I za to je djelimično kriva opštinska administracija,koja se bavi sobom umjesto da se bavi životom ljudi.(Nije ni čudo što se mladi Sinanović povampirio)
Recimo,zna li neko u opštinskoj administraciji koliko imamo inžinjera,ekonomista,doktora...Zna li neko koliko se djece školuje,u koje škole idu,šta studiraju?
Zna li neko šta o ilidžanskoj dijaspori?
Opštine su te koje kandiduju projekte na više instance.
Postoje zakoni o legalizaciji,postoje urbanistički planovi,ko radi na implementaciji?
Zar nije općina zasadila voćnjak?Koliko će ljudi od toga i koliko je do sada imalo korist?
Šta je sa organizovanom plasteničkom proizvodnjom.
Šta je sa bušotinom pitke vode?
Koliko je opštinska administracija spremna pomoći ljudima koji hoće da otvore firme,koji imaju ideje?
Koliko je osposobljena turistička zajednica na Ilidži?
Mogao bi do sutra nabrajati,šta sve može normalna opština?
Kod nas je sve to svedeno na nulu.
Sena(h)id Memić i SDA su doveli do toga da svi normalni ljudi općinu zaobilaze u velikom luku ili začepe nos kad kraj nje prolaze.
Praktično,postala je sama sebi svrha.
_Reds_

#3889 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

FOČANSKI PROPISI wrote:
jon_jovi wrote:
To ti mjeriš po sebi? Nikada u životu ne bi glasao za nekoga ko nije iz Trnova pa misliš da svi misle tako.
Stoje li babini nišani?
Mislim da nije bio popio tablete koje pije redovno. Ima ljudi opcinjenih ovim ili onim, ali on je fakat opcinjen Trnovom. :lol: :lol: :lol:
_Reds_

#3890 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Opcina nema bas skromni budzet, nego netranspretno trosi i taj koji ima, a drugo, mogla bi imati dosta veci.
DELEGACIJA

#3891 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Recimo,zna li neko u opštinskoj administraciji koliko imamo inžinjera,ekonomista,doktora...Zna li neko koliko se djece školuje,u koje škole idu,šta studiraju?
Postoje zakoni o legalizaciji,postoje urbanistički planovi,ko radi na implementaciji?
Zar nije općina zasadila voćnjak?Koliko će ljudi od toga i koliko je do sada imalo korist?
Koliko je opštinska administracija spremna pomoći ljudima koji hoće da otvore firme,koji imaju ideje?
Sena(h)id Memić i SDA su doveli do toga da svi normalni ljudi općinu zaobilaze u velikom luku ili začepe nos kad kraj nje prolaze.
Oooo pa moglo bi biti nešto od tog BNS-a :) :) :) :) :) :) :)
.....a onda iskoristiti privrednike da oni budu nosioci privrednih ideja općine, a općina podrška, napraviti ili iskoristiti prazne prostore ukoliko MZ imaju potrebu za obdaništem, imati dječija igrališta u svakoj MZ, urediti izletišta kao što je stojčevac pa da bude izletište i danju a ne samo noću ;-), urediti školska okruženja (kafići, kladionice), imati projekte za mlade koji žele da rade.
Konačno staviti tačku oko legalizacije, kao i pomoći soc.ugroženim i mladim kod iste, a ne samo otimati i za sve isto..........
Slažem se da općina može dosta toga, a na prvom mjestu TRANSPARENTNOST potrošnje (npr.skenirati, staviti na sajt, svaku fakturu koja prelazi 1000 KM) i ne gledati ako nismo u istoj stranci onda si protiv mene, po meni, to je POGUBNO.
U svim strankama ima pametnih ljudi koji će razmišljati i svojom glavom i koji žele timski rad.
Halalite, malo je duže bilo, al sam se naspavao, nisam morao na posao pa mi dođe inspiracija :-D :-D :-D :-D
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
FOČANSKI PROPISI

#3892 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Ilidža nikad neće imati boljeg i brižnijeg načelnika od Sena(h)ida Memića.Ne znam uopšte otkud mu tolika snaga i energija?Svako veče je na teraviji u drugoj džamiji.Razgovara sa ljudima o problemima koji ih muče.Pomaže im savjetima,tapše ih po ramenu (samo se je jednom zanio pa ih poslao u neku stvar)...
Danju ide od kuće do kuće.Nosi hedije za ramazan.Dijeli i šakom i kapom.Ako se negdje rodi dijete,stigne prije patronažne sestre.Ako se teli krava,tu je prije veterinara.
I uz to vrlo uspješno organizuje razne festivale. Stigne obići Ilidžanske cvijetnjake,ako negdje vidi pogodno mjesto,sutra su tu radnici parka.Uljepšavaju.
Stigne i na fakultetsku katedru.Našu, djecu uči gdje i kako da sade voćke.Doduše svoju je naučio ,nekim drugim vještinama,ali nećemo o tom.
Pohvali te ga ,to svakom godi,a ne samo kritika i opet kritika.
jon_jovi

#3893 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

Šta tebe briga za Višnjića? Koncentriraj se na svoj program i stranku.
JohnnyS.

#3894 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

DELEGACIJA wrote:
Oooo pa moglo bi biti nešto od tog BNS-a :) :) :) :) :) :) :)
.....a onda iskoristiti privrednike da oni budu nosioci privrednih ideja općine, a općina podrška, napraviti ili iskoristiti prazne prostore ukoliko MZ imaju potrebu za obdaništem, imati dječija igrališta u svakoj MZ, urediti izletišta kao što je stojčevac pa da bude izletište i danju a ne samo noću ;-), urediti školska okruženja (kafići, kladionice), imati projekte za mlade koji žele da rade.
Konačno staviti tačku oko legalizacije, kao i pomoći soc.ugroženim i mladim kod iste, a ne samo otimati i za sve isto..........
Slažem se da općina može dosta toga, a na prvom mjestu TRANSPARENTNOST potrošnje (npr.skenirati, staviti na sajt, svaku fakturu koja prelazi 1000 KM) i ne gledati ako nismo u istoj stranci onda si protiv mene, po meni, to je POGUBNO.
U svim strankama ima pametnih ljudi koji će razmišljati i svojom glavom i koji žele timski rad.
Halalite, malo je duže bilo, al sam se naspavao, nisam morao na posao pa mi dođe inspiracija :-D :-D :-D :-D
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Svaka cast. Pogotovo zbog zadnje recenice. U svim strankama ima dobrih i kvalitetnih ljudi koji mogu sve ovo napraviti boljim. Al problem je sto nisu vecina i njihov glas se izgubi jer su glupani puno glasniji i agresivniji. Evo sad npr da otvorite pastetu doci vam nacelnik na otvaranje. A ljudi su kratke pameti i misle da je to dobro.
JohnnyS.

#3895 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

jon_jovi wrote:Šta tebe briga za Višnjića? Koncentriraj se na svoj program i stranku.
Visnjic je vjecita inspracija. Sve nas je u crno zavio. Ne smije proci i jedan post a da se on ne spomene :)
FOČANSKI PROPISI

#3896 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Nešto razmišljam:
Mi ponudili Kereša za načelnika. Hem je mlad,hem je ekonomista,hem govori svjetske jezike.
Pogrešno!
Ako su moćne stranke kao što je SDP rekle: Sociolog; SBB :Sportista; SDA:Poljoprivrednik (doduše njihov kandidat je malo oronuo i iznemogao),onada je to,to.
Dođe mi da ovog našeg skroz povučem i da nagovorim svih 15, naših, glasača,da glasaju za sociologa.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 18/08/2012 11:50, edited 1 time in total.
THINK PINK

#3897 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

JohnnyS. wrote:
jon_jovi wrote:Šta tebe briga za Višnjića? Koncentriraj se na svoj program i stranku.
Visnjic je vjecita inspracija. Sve nas je u crno zavio. Ne smije proci i jedan post a da se on ne spomene :)
Tako je to kad vlada cvrsta ruka. Kao Putin u rusiji. Uticajan nacelnik to je dobro ne smje se svak zafrkavat dobro je da i u nas ima autoritet.hehe
_Reds_

#3898 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Pa nigdje vise kandidata ko iz ove Rakovice, pola ih je na listama, a ostatak je ovdje na forumu.

Rakovica postaje centar Ilidze, ne veze sto ni vode jos nemaju, sve ce to Memic i co. pozlatiti.
JohnnyS.

#3899 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

_Reds_ wrote:Pa nigdje vise kandidata ko iz ove Rakovice, pola ih je na listama, a ostatak je ovdje na forumu.

Rakovica postaje centar Ilidze, ne veze sto ni vode jos nemaju, sve ce to Memic i co. pozlatiti.
Rakovica se politicki aktivirala. Dozlogrdilo im valjda. A gdje i nece koliko su ih ovi ignorisali do sad. Hajde neka je barem neko slozan.
_Reds_

#3900 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

JohnnyS. wrote:
_Reds_ wrote:Pa nigdje vise kandidata ko iz ove Rakovice, pola ih je na listama, a ostatak je ovdje na forumu.

Rakovica se politicki aktivirala. Dozlogrdilo im valjda. A gdje i nece koliko su ih ovi ignorisali do sad. Hajde neka je barem neko slozan.
NE bih reko da su slozni, pa ima ih u svakoj stranci.
Locked