Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a opet not bad,i ako real dobije,onda mozemo ocekivat morinja kako igra krkaće ne jednim nego sa dvojicom rezervnih igraca...
onda se nece igrat prstima nego sa,..... hehe
Okupljalište navijača Barcelone je u SC caffe-u u Zetri.Tamo se gledaju utakmice.Evo šta Španski sportski portal piše o našem udruženju i o nama. http://www.sport.es/es/noticias/penas-d ... 5542.shtml
Bujrum na El Clasico...
Ocekujem kao u posljednju godinu-dvije i sad fight club vol. 4534534... Steta za tako velike ekipe da tako srozaju tekmu, meni ih je bilo zanimljivije gledati u vrijeme Rivalda, Danija, Kluiverta, Morientesa, Raula itd...Ovo sad sve, samo ne utakmica!
BHF_Manijak wrote:Ocekujem kao u posljednju godinu-dvije i sad fight club vol. 4534534... Steta za tako velike ekipe da tako srozaju tekmu, meni ih je bilo zanimljivije gledati u vrijeme Rivalda, Danija, Kluiverta, Morientesa, Raula itd...Ovo sad sve, samo ne utakmica!
Ma pusti šuplju....zna se odlicno ko udara i zašto udara...a ako ne udara, onda slijedi ovo
Zar ti nije ova erotika zanimljivija od Danija, Klajverta, Rivalda itd
@LSD, ma ne kazem ja, bilo je fakat odlicnih tekmi, sjetim se one 2:6 ili one kad je Bernabeo kompletan skoro aplaudiro Ronaldinhu, no ne znam, meni je prije 10-11 godina bila vec draz pogledati el clasico, iako su mozda manje i "jeftinije" zvijezde tad igrale, ovo sad je fakat ciganluk, a o udaranju ne bih, piso sam o tome na org-u, mrsko mi opet.