Lopovi su Englezi mozda nije to iskreno kao sto su Maniaci pjevusili svom Lazi
Sto se Dzeke tice momak ubi brasno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Čitaj i tuđe postove.quasar wrote: Ovdje se bas ne vidi zbog slabe rezolucije ali u toku prenosa na SK je bio kadar tog fora i vidjelo se da Edin udara loptu
Pa ne moraju ga trpati, nek trpa on njih... sve dok pobjeđujuhz__semir wrote:sjajna forma Džeke, ali pitanje je dokad će moći držati ovaj kontinuitet.
Ne zato što je on loš, nego zato što ga debili od saigrača (izvini cyprus, ali je tako) ne trpaju loptama. Milner, Aguero, Tevez, sve šatro neki znalci, nijedan mu nije pripremio nijednu šansu. Sva tri gola koja je dao ove sezone, dao je bez asistencije. Golčina Unitedu, gol Swanseu nakon odbice, te ovaj jučerašnji gol kada se sam izborio za loptu.
Dakle, dok god bude sposoban napraviti sam sebi priliku, biće i golova, jer ovi drugi parmaci mu to ne mogu ili neće. I onom primjeru Teveza jučer, kad je pola minute držao loptu i gledao Džeku samog, a nije mu je htio dati, se najbolje vidi da neće, a ne da ne mogu.
Ali eto, valjda ova tri parmaka govore isti jezik, pa se super razumiju, jel' de Mancini?
Naravno da citam, a ti bi mogao reci na koje konkretno postove mislis.Rookie wrote:Čitaj i tuđe postove.quasar wrote: Ovdje se bas ne vidi zbog slabe rezolucije ali u toku prenosa na SK je bio kadar tog fora i vidjelo se da Edin udara loptu
Ma moraju ga trpati, kako ne moraju. Grehota je imati onakvog napadača, koji pdojednako daje golove i desnom i lijevom i glavom, a za 90 minuta utakmice, uputiti mu jednu ili nijednu loptu u šesnaesterac.ultima_palabra wrote:Pa ne moraju ga trpati, nek trpa on njih... sve dok pobjeđujuhz__semir wrote:sjajna forma Džeke, ali pitanje je dokad će moći držati ovaj kontinuitet.
Ne zato što je on loš, nego zato što ga debili od saigrača (izvini cyprus, ali je tako) ne trpaju loptama. Milner, Aguero, Tevez, sve šatro neki znalci, nijedan mu nije pripremio nijednu šansu. Sva tri gola koja je dao ove sezone, dao je bez asistencije. Golčina Unitedu, gol Swanseu nakon odbice, te ovaj jučerašnji gol kada se sam izborio za loptu.
Dakle, dok god bude sposoban napraviti sam sebi priliku, biće i golova, jer ovi drugi parmaci mu to ne mogu ili neće. I onom primjeru Teveza jučer, kad je pola minute držao loptu i gledao Džeku samog, a nije mu je htio dati, se najbolje vidi da neće, a ne da ne mogu.
Ali eto, valjda ova tri parmaka govore isti jezik, pa se super razumiju, jel' de Mancini?Meni je onaj gol jučer bio samo šlag na tortu, i bez njega je Džeko odigrao strašnu all-round utakmicu i bio najbolji na terenu.
Ma mislim da je jučer i dogovor bio da Džeko igra malo izmjenjenu ulogu, a da Kun posprema šanse (što nije uradiohz__semir wrote:Ma moraju ga trpati, kako ne moraju. Grehota je imati onakvog napadača, koji pdojednako daje golove i desnom i lijevom i glavom, a za 90 minuta utakmice, uputiti mu jednu ili nijednu loptu u šesnaesterac.ultima_palabra wrote:Pa ne moraju ga trpati, nek trpa on njih... sve dok pobjeđujuhz__semir wrote:sjajna forma Džeke, ali pitanje je dokad će moći držati ovaj kontinuitet.
Ali eto, valjda ova tri parmaka govore isti jezik, pa se super razumiju, jel' de Mancini?Meni je onaj gol jučer bio samo šlag na tortu, i bez njega je Džeko odigrao strašnu all-round utakmicu i bio najbolji na terenu.
Silvatrcicu trceci wrote:evo pregledao sada tek sanse, dzeko sjajno dijelio, kretao se isto tako...navijaci ga obozavaju, bravo edine![]()
![]()
P.S. ko je bio igrac utakmice ?
Dje ce njega mashit to187 wrote:Silvatrcicu trceci wrote:evo pregledao sada tek sanse, dzeko sjajno dijelio, kretao se isto tako...navijaci ga obozavaju, bravo edine![]()
![]()
Odlican stvarno, samo nek ovako nastavi. A fascinantno je koliko ga navijaci vole, ima City odlicnih igraca ali se samo njemu pjeva, i to vecinu utakmicequasar wrote:kad gledas sta radi, vidis da je tek svoj na svome kad je sa loptom pred golom, tad postane brz, ostar, percizan.
ovo sto razigrava ekipu jeste veliki doprinos, ali uzaludno trosenje igraca. On je vec bio i fizicki pao kad ga je Mancini izveo.
Evo ovdje 15 minutni highlight.
http://mcfc.co.uk/Carousel?id=c3124721- ... e60&play=1
igraču utakmice daju nekakav šampanjac ,a ramazan je,ne ide da edin uzimavernes81 wrote:Dje ce njega mashit to187 wrote:Silvatrcicu trceci wrote:evo pregledao sada tek sanse, dzeko sjajno dijelio, kretao se isto tako...navijaci ga obozavaju, bravo edine![]()
![]()
Svaka ti je zlata vrijedna.Baudelaire wrote:Sema je upravu za ovo što je rekao, ja bih samo Milnera isključio iz tih nabrojanih igrača jer on nije toliko sebičan, a dodao bih Johnsona koji mi je uz Silvu najodvratniji. Generalno, ovi Englezi mu više dodaju loptu nego ostali, s izuzetkom Johnsona. Biće da je do jezika, jer Džeko govori engleski bolje nego Silva, Tevez i Aguero skupa
Ne fakat, malo je simptomatično da je Džeko od 9 golova koliko je dao za City skoro sve sam izborio. Notts County su bile asistencije Teveza i Richardsa, Aris mu je Tevez asistirao, mada ono nije bila asistencija već obično dodavanje pa je Džeko solo završio, a Tevezu bilo krivo, nije se ni nasmijao. Prvi gol protiv Arisa je bila greška odbrane Arisa, i možda je i bila asistencija ali ne sjećam se te situacije baš najbolje. Ovih ostalih pet su sigurno golovi gdje ga igrači nisu ni pogledali nego je sam izborio prilike. Blackburn i Bolton prošle sezone odbijene lopte, Swansea sad isto tako, i ovo jučer što je Milner uradio nije bilo iz neke velike želje da mu doda loptu. Protiv Uniteda je sam napravio gol, nikakvog dodavanja nije bilo. Volio bih vidjeti statistiku za jučer, koliko mu je pasova dao Aguero, jer svi pričaju o nekom tandemu Džeko - Aguero, a ja sam vidio u tom tandemu jednog igrača koji je iskoristio svaku priliku da doda ovom drugom jer je bio u izglednijim pozicijama, i ovog drugog, koji je samo solirao i pokušavao dati gol iz svih pozicija. Smiješno mi je da za Aguera, koji je takav tehničar, treba da radi centarfor kakav je Džeko, a ne obrnuto, al eto.
Daj Ultima nemoj izvodit, cuj nek on trpa njih, da mozda navijamo ovdje svi kolektivno za City to bi bio prioritet tj da ekipa Citya pobjedjuje, medjutim stvari drugacije stoje...A druga stvar, pa Dzeko je valjda spic igrac i logicno je da oni njega trpaju i pitaju loptama a ne on njih, pa nije vezni igrac ba!ultima_palabra wrote:Pa ne moraju ga trpati, nek trpa on njih... sve dok pobjeđujuhz__semir wrote:sjajna forma Džeke, ali pitanje je dokad će moći držati ovaj kontinuitet.
Zar ne navijamo?BHF_Manijak wrote:Daj Ultima nemoj izvodit, cuj nek on trpa njih, da mozda navijamo ovdje svi kolektivno za City to bi bio prioritet tj da ekipa Citya pobjedjuje...