doduse niko*mima* wrote:ko kaze da nije noseno.....
What to wear???
Moderator: anex
- miss_heidi
#3876 Re: What to wear???
- hadzinicasa
#3877 Re: What to wear???
ne mora značiti - možda je nije vidjela, jer nije iza vrata već tamo u onom dijelu gdje su košuljice!alica.k wrote:do mame je onda, doduse ako mi nije rekla za tu haljinu vjerovatno i nije po momhadzinicasa wrote:joj mene od tih miomirisa, skučenog prostora i nabacanih krpa srklet hvata.
kad vidim da su one stvari jedna na drugoj, ne mo'š izvuć' vješalicu koliko su ih nagurali, odmah mi zlo.
iako sam prekjučer u Azelu našla predivnu dugu ljetnu haljinu za 20 KM.
i gdje je ona Alica - ima u tom istom Azelu iza BBI teget-crna svečana duga haljina. kao što sam rekla. znala sam da nisam POTPUNO luda
ja sam u harisu nasla 1001 majicua sve po dvije-tri KM
i dvoje pantola ljetos. a haljinice nikad ni ne gledam jer su sve one poliester il viskoza, sto ne volim nosit.
(ne pitaj me zašto, nemam pojma, ali i ja neki dan u rom dijelu nađoh dugu crnu ljetnu haljinu)
-
*mima*
#3878 Re: What to wear???
miss_heidi wrote:doduse niko*mima* wrote:ko kaze da nije noseno.....
voditeljica ....ta i ta......nosi model...taj i taj........I sta biva sa tim modelima........vrate se na ofinger
- bez_ideje
#3879 Re: What to wear???
nije leprsava,tamno crvena ,A kroja.....ono ko klasikamale_okice wrote:bez_ideje wrote:Ja jucer kupih haljinu u harisu za 9 KM,zna pricat 5 jezika .....samo da se pohvalim![]()
![]()
jel ona crvena leprsava? i ja sam hahahaahahah
- miss_heidi
#3880 Re: What to wear???
istina, provjereno znam za mango stvari da se nose i po nekoliko puta na tv-u i vrate nazad na stalak u prodaju*mima* wrote:miss_heidi wrote:doduse niko*mima* wrote:ko kaze da nije noseno.....
voditeljica ....ta i ta......nosi model...taj i taj........I sta biva sa tim modelima........vrate se na ofinger
-
*mima*
#3881 Re: What to wear???
ama znam....volim i ja svasta.....
....ali i to sto kupim iste iste sekunde na pranje
- swirl
#3882 Re: What to wear???
Sve se vraca na aufinger, a cipele na police. Rijetko koja radnja halali i da im stvari na poklon.*mima* wrote:miss_heidi wrote:doduse niko*mima* wrote:ko kaze da nije noseno.....
- bez_ideje
#3883 Re: What to wear???
JA tamo ulazim ako sam bas dobro raspolozena ili ako je vani neki teski kijamet,pa znam da nece biti raje........al posto se cesto druzim s jednom " snosom za takve radnje" .....kakavih ona stvari tamo iskopa,to je
..pa mi u posljednje vrijeme preslo malo od nje
Elem.......u Harisu sam kupila Mangovu kosulju,koja je u isto vrijeme bila u Mangu 35 KM na snizenju,u Harisu je platim 12 KM (feler je bilo posljednje dugme zasiveno drugom bojom konca )......uglavnom u harisu pazite na felere..cesto su i oznaceni malim naljepnicama krizic !
Majica,onih kratkih rukava i duxeva......ne pamtim koliko sam kupila..........duxeve na muskom odjeljenu uzimat!
Elem.......u Harisu sam kupila Mangovu kosulju,koja je u isto vrijeme bila u Mangu 35 KM na snizenju,u Harisu je platim 12 KM (feler je bilo posljednje dugme zasiveno drugom bojom konca )......uglavnom u harisu pazite na felere..cesto su i oznaceni malim naljepnicama krizic !
Majica,onih kratkih rukava i duxeva......ne pamtim koliko sam kupila..........duxeve na muskom odjeljenu uzimat!
- miss_heidi
#3884 Re: What to wear???
naravno odma na pranje, al vala ja ne mogu kupiti nesto ako se vidi da ima fleka npr. od pudera, pa makar ta stvar bila max snizena...*mima* wrote:ama znam....volim i ja svasta.........ali i to sto kupim iste iste sekunde na pranje
- hadzinicasa
#3885 Re: What to wear???
meni je Mango....joj ne znam nekakav jeftin.... ne mislim na cijenu, već na izgled odjeće
vrlo malo ima kod nas kvalitetnih materijala....
- alica.k
#3886 Re: What to wear???
i obicne majice sa printom isto na muskombez_ideje wrote:Majica,onih kratkih rukava i duxeva......ne pamtim koliko sam kupila..........duxeve na muskom odjeljenu uzimat!
ja nasla genijalnu star wars majicu
- miss_heidi
#3887 Re: What to wear???
a sta to mi imamo sto valja? orsej, teranova, tally, new yorker? bar je za njih mango izmislio svijet... slazem se, ima svega, al moze se probrati... kako nam je tako nam je!hadzinicasa wrote:meni je Mango....joj ne znam nekakav jeftin.... ne mislim na cijenu, već na izgled odjeće
- bez_ideje
#3888 Re: What to wear???
odoh ja malo do faxa,pa do harisaalica.k wrote:i obicne majice sa printom isto na muskombez_ideje wrote:Majica,onih kratkih rukava i duxeva......ne pamtim koliko sam kupila..........duxeve na muskom odjeljenu uzimat!
ja nasla genijalnu star wars majicunikad drazi komad odjece nisam imala.
-
hocunecu
#3889 Re: What to wear???
bezidejna
, koje je duzine ta haljina i koja je nijansa zelena
(ova recenica i nije bas smislena
)
(ova recenica i nije bas smislena
- male_okice
#3890 Re: What to wear???
ako je isti model samo druga boja ove koju sam ja kupila ispod je koljena, negdje do polovine listova, uh sto objasni.hocunecu wrote:bezidejna, koje je duzine ta haljina i koja je nijansa zelena
(ova recenica i nije bas smislena)
-
mumy
#3891 Re: What to wear???
u koji haris ides,onaj na skenderiji?bez_ideje wrote:odoh ja malo do faxa,pa do harisaalica.k wrote:i obicne majice sa printom isto na muskombez_ideje wrote:Majica,onih kratkih rukava i duxeva......ne pamtim koliko sam kupila..........duxeve na muskom odjeljenu uzimat!
ja nasla genijalnu star wars majicunikad drazi komad odjece nisam imala.
-
*mima*
#3892 Re: What to wear???
ima ona prodavnica kod pozorista......nize nje je shc.......e tu se moze svasta naci jeftino....markirano
- hadzinicasa
#3893 Re: What to wear???
gdje je taj haris na skenderiji, to mi je malo bliže?mumy wrote:u koji haris ides,onaj na skenderiji?bez_ideje wrote:odoh ja malo do faxa,pa do harisa
nameračila sam se da idem vidjet' to čudo.
- alica.k
#3894 Re: What to wear???
znas dje je bio witboy? e tu 
- hadzinicasa
#3895 Re: What to wear???
joooooooooooooooj alice kad je to bilo.....alica.k wrote:znas dje je bio witboy? e tu
- alica.k
#3896 Re: What to wear???
uglavnom tamo skroz desno
odma pored coloseuma (ako i to jos postoji
)
- hadzinicasa
#3897 Re: What to wear???
ma znam gdje je - tenk ju - nego..... prie koliko godina je zatvoren WitBoy? 150?alica.k wrote:uglavnom tamo skroz desnoodma pored coloseuma (ako i to jos postoji
)
- alica.k
#3898 Re: What to wear???
ih, ima sigurno 5-6-7-8-9 godina.
al sta jes jes imali su dobre farmerice. jedno vrijeme su sve cure nosale il njih il miss sixty (one specificne oboje...)
al sta jes jes imali su dobre farmerice. jedno vrijeme su sve cure nosale il njih il miss sixty (one specificne oboje...)
- hadzinicasa
#3899 Re: What to wear???
kad nekad budem prolazila svratiću.... u taj haris, pa ću opričati i svoje utiske.alica.k wrote:ih, ima sigurno 5-6-7-8-9 godina.
a vezano za farmerice - ušla sam nedavno u Salsu da probam one što podižu zadnji trap - jao, jao kako to smiješno izgleda
-
pin-up
#3900 Re: What to wear???
Imam ja još živog jeansa i WitBoy i Miss Sixty iz Skenderije (i Killah je bio tu ja mislim, <3)
Marke moje tinejdžerske dobi
A i ja sam u Harisu našla dobrih majica i trenerki i dukserica, al' istina tamo samo kad baš imam živaca uđem, nekako me deprimira ona atmosfera unutra, al' što da ne, kad mogu u Azel mogu i u Haris...
Marke moje tinejdžerske dobi
A i ja sam u Harisu našla dobrih majica i trenerki i dukserica, al' istina tamo samo kad baš imam živaca uđem, nekako me deprimira ona atmosfera unutra, al' što da ne, kad mogu u Azel mogu i u Haris...