haj et konacno kisa ak nista
btw: ja copora i klinca od 4 pasceta... ja ih vidim 20tak svako jutro
Moderator: _BataZiv_0809
zna li se ko je onaj tip na kraju?ćiribiribela wrote:Rick i ekipa prljavi, ne zna se ko gore izgleda, i onda dodje Aaron u finoj, cistoj, kariranoj kosulji.![]()
Saznat cemo u slijedecoj sezoni.ioannes wrote:zna li se ko je onaj tip na kraju?
mozdaćiribiribela wrote:Saznat cemo u slijedecoj sezoni.ioannes wrote:zna li se ko je onaj tip na kraju?
Jestećiribiribela wrote:Je li Aaron ostavio vodu?
Na compovima.splinter wrote:Pa gdje gledate ove nove epizode ako nije fox?
Jakadale cooper wrote:Mislim da bi uskoro mogli početi ubijati zombije dosadom.Neka Rick prvi proba sa pričom o djedu.
![]()
U romanu on je good guy ali ko zna kako ce ga u seriji prikazati. Najvjerovatnije homoseksualac. Napokon da i Darryl se zabavi sa nekim.ćiribiribela wrote:Saznat cemo u slijedecoj sezoni.ioannes wrote:zna li se ko je onaj tip na kraju?
Jasta su cak su i zabe crkle jer su bare nestale u sred sume. Zaba je bilo na desetine kontao sam da ce malo "zameziti" ali su se odlucili za drugu vrstu rucka pa su papali malo Pujde te rasne vucijake i dobermanecyprus wrote:Pa jebemu nisu u Sahari da moraju čekat kišu da se napiju vode... Nije valjda da su svi potoci presušili bili
Ozbiljno ?ćiribiribela wrote:Na compovima.splinter wrote:Pa gdje gledate ove nove epizode ako nije fox?
Ocu li pocet gledat seriju?Logovan wrote:Dosadna epizoda...![]()
Izgleda da je grupa u malom raspadu. Sasha upropastila savršeni plan kako ubiti šetače, Ricka i ostale ne smatra prijateljima, Abraham pjan k' zemlja, Daryl se u jednom dijelu odvojio od grupe da bi otišao fol potražiti vodu.Kod ovog uništavanja plana od strane Sashe, Rick je zamalo ujeden.
Mogli su malo bolje napraviti scenu sa psima. Psi dođoše, malo zarezaše i Sasha ih za sekundu pobila. Iznenadih se da su ih pojeli.Zanimljiv dio je bio sa onim snom. Nije mi palo napamet da je san.
Sve kontam kako će se sad izvući.
Ko je onaj Aaron? Ne sjećam se da se prije pojavljivao. Otkud on prijatelj?