Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bio na tekmi ,Sloboda 1 poluvrijeme katastrofalna, sarajevo 2 prilike, od cega jedna go.
Drugo poluvrijeme milijarda prekrsaja, sloboda dosta defanzivnija, i lijep go.
Sarajevo moglo do bodova, ali bar 3 ciste sanse su fulili.
sumirprimus wrote:Mi smo u raspadu.al i pitari su jos losiji
Pa bog te drama od igre.
I da
Koeeeee sedmiiiii
Jebotr izredacu ih skoro pa sve do kraja sezone
evo i ovdje da zalijepim, da se ne zaboravi koji je debil Azmir
Ipak sve nije bilo tako bajno ni za vrijeme dok je Azmir Husić bio na čelu Slobode.
“Govorilo se da je otišao bez dugovanja. Ostala su dugovanja nekim igračima, ostalo se dužno i nekoliko stanarina. Glavni razlog što sam otišao je što je bivši predsjednik uticao na igrače da opstruišu nas ostale, da ne treniraju“, emotivno je istakao Zeba, te je dodao: “Nije to više bila ta ekipa, prepolovila se na dvije. Novi ljudi su bili korektni. Hvala im na saradnji. Vratili su neka dugovanja. Žao mi je što se tako desilo. Ne znam šta se desilo bivšem predsjedniku. Do ljeta je bio prekorektan, a posljednja tri mjeseca skroz drugačiji. Ne znam šta je razlog“.
“Postoji šest ili sedam igrača u klubu koji su radili po instrukcijama bivšeg predsjednika Azmira Husića i koji su bojkotovali treninge i sabotirali Slobodu. Zbog njih sam najviše odlučio da idem.
Pa dobro to su teske rijeci.a i borio se s politickim vjetrenjacama bez sluha...
Al je moro otpocetka znat na cemu je snjima i znao je...
A i obeco je da ce ostavit sredjeno stanje prije no ode...
Medjutim...sramota dovijeka.svih njih a i nas....
Staces...
Samo sloboda
samo sloboda...
i samo da se zna nakon onako teskih i neoprostivih rijeci,ono se ni u zajebanciji ne govori, slobodasi i fukare na ovoj temi su JA vanila i aerialis.