MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
nema me tamo
#3877 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
And just like that hes gone again!!!

- MaD_ProfessoR
#3878 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Daryle, buri moj, kreten je svako ko dozvoli da mu se Conor pričom uvuče u glavu i pojebe mu živce.
On je sve - ali kreten nije
Dobro ih vidjet ovako jedan pored drugog, vidi se koliko je veći i krakatiji Irac, ali ne znam kakve su mu šanse u lightweightu, toliko velik nije, brzina mu može biti velika prednost.
Lawler povrijeđen, koje njesra
Maia VS Gunnar, potvrđena za decembar
On je sve - ali kreten nije
Dobro ih vidjet ovako jedan pored drugog, vidi se koliko je veći i krakatiji Irac, ali ne znam kakve su mu šanse u lightweightu, toliko velik nije, brzina mu može biti velika prednost.
Lawler povrijeđen, koje njesra
- Daryl Dixon
#3879 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Haha tebroni, dobro nije kretenčina, mislim kreten u pozitivnom smislu, više od njih pola je uradio za ovaj sport, ipak je nadaren dečko i zna se prodati a to se danas tražiMaD_ProfessoR wrote:Daryle, buri moj, kreten je svako ko dozvoli da mu se Conor pričom uvuče u glavu i pojebe mu živce.
On je sve - ali kreten nije![]()
Lawler povrijeđen, koje njesra![]()
- MaD_ProfessoR
#3880 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sjebao je on Alda
Uzdrman, nervozan, izgubljen, tako mi djeluje, ne zna šta će sa sobom, a ima još kamara dana do borbe, pojest će mu onaj manijak živce
Holm jeste dobra pravo, ali nema puno šanse protiv Ronde, via whatever će je uzet judoka, najvjerovatnije će završit u parteru vrlo brzo.
Strašan card večeras
Uzdrman, nervozan, izgubljen, tako mi djeluje, ne zna šta će sa sobom, a ima još kamara dana do borbe, pojest će mu onaj manijak živce
Holm jeste dobra pravo, ali nema puno šanse protiv Ronde, via whatever će je uzet judoka, najvjerovatnije će završit u parteru vrlo brzo.
Strašan card večeras
- Daryl Dixon
#3882 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Što očita lekciju Mighty Mouse Dodsonu poslije borbe, i to u par navrata, haha, Dodson se sjebao ne zna sta da kaze, ne valja ti to što sereš
Dimitrius sinoc zvanicno pomeo svoju diviziju, mislim da ce jos dugo pojas biti kod njega.

-
rayman90
#3883 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
prvi put cu navijat za rondu protiv holly holm, samo da ne slusam ovu drugu kako ispusta one zvukove ko da tenis igra 
- Sodom1
#3884 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
NeDaryl Dixon wrote:Haha tebroni, dobro nije kretenčina, mislim kreten u pozitivnom smislu, više od njih pola je uradio za ovaj sport, ipak je nadaren dečko i zna se prodati a to se danas tražiMaD_ProfessoR wrote:Daryle, buri moj, kreten je svako ko dozvoli da mu se Conor pričom uvuče u glavu i pojebe mu živce.
On je sve - ali kreten nije![]()
Lawler povrijeđen, koje njesra![]()
Maia VS Gunnar, potvrđena za decembar![]()
![]()
OK je lik samo ima jezičinu pogolemu tebra, evo vidi snimak sinoć sam ga kompletnog pregledao, jest on smijesan i to, ali reži brate na sviju i na sve borce bez obzira u kojoj su diviziji. Najjace prilazi mu ćelavac White i kaze smiri malo oko sta ti je nisi sam na presici
Ono sto sam zapazio je da je Aldo malo uzdrman sa svim ovim pricama i da mu je dobro irac usao u glavu, bas mi je nekako nervozno i nestabilno djelovao, nadam se da ce opravdati epitet najboljeg number one pound for pound borca. Bilo kako bilo, Ronda se isto napucala drama to moram spomenuti ali Holms je isto strasna fajterica i ne bi me iznenadilo da je pobijedi mada cisto sumnjam, mislim da Holms ima reach advantage dobar, ali kakve joj to fajde ako je Rowdy bude otresla o pod kao slinu
Večeras ce biti interesantan okrsaj Johnson - Dodson, mislim letit ce po oktagonu i jedan i drugi a proslu borbu mu je Dodson dao nevjerovatan otpor i pogađao ga je da valja. Mislim da ce pojas ostati kod Mighty-ja
![]()
rekao mu je samo da mu je slic odkopcan
- Daryl Dixon
#3885 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jest jest 
-
cassius
#3886 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
TJ Dillashawo protiv Dominick Cruza u Januaru.
A
Mirsad Bektic vs. Tatsuya Kawajiri TUF 22 finale, to je nekad u Decembru
cini mi se 11.
A
Mirsad Bektic vs. Tatsuya Kawajiri TUF 22 finale, to je nekad u Decembru
- muhafuca
#3887 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mirsad Bektić - Tatsuya Kawajiri : TUF finale u decembru

Code: Select all
http://www.sherdog.com/news/news/Mirsad-BekticTatsuya-Kawajiri-Justin-ScogginsJoby-Sanchez-Added-to-TUF-22-Finale-92167Code: Select all
http://themmareport.com/2015/09/mirsad-bektic-vs-tatsuya-kawajiri-justin-scoggins-vs-joby-sanchez-booked-for-tuf-22-finale/-
The BEN10
#3888 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hopa, evo pravog ispita za Mirsu. Ovo je već jako jako ozbiljan protivnik.
12 nokauta, 10 submissiona, 11 pobjeda odlukom. Tip je 15 godina u ringu.
Ove poraze što ima to su uglavnom renomirani protivnici, tako da...
http://www.sherdog.com/fighter/Tatsuya-Kawajiri-1326
12 nokauta, 10 submissiona, 11 pobjeda odlukom. Tip je 15 godina u ringu.
Ove poraze što ima to su uglavnom renomirani protivnici, tako da...
http://www.sherdog.com/fighter/Tatsuya-Kawajiri-1326
- Daryl Dixon
#3889 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Je*ao im Pablo Escobar mamu.

- Sodom1
#3890 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Valjda mu je to treci put pa zato pojaka kazna.
Ne slazem se sa jacinom kazne al de..
Sad mi nije jasno sportska komisija Nevade je dala suspenziju ,da li je ona sad nadlezna za citav UFC ili za samo podrucje Nevade?
Kako je to regulisano?
Ne slazem se sa jacinom kazne al de..
Sad mi nije jasno sportska komisija Nevade je dala suspenziju ,da li je ona sad nadlezna za citav UFC ili za samo podrucje Nevade?
Kako je to regulisano?
- Daryl Dixon
#3891 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Last edited by Daryl Dixon on 21/09/2015 15:00, edited 1 time in total.
-
rayman90
#3892 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
utisci od sinocnjeg bellator&glory eventa, crazy pride lady, najava povratka zadnjeg emperora, gl. event champ vs legend najava, titova defka ragdolla
doso pogledat thomsona i davisa, a odgledo cijeli event
samo da poprave klizav pod 
steta so ufc vise ne koristi pistu za izlazak boraca, zamislite jon jonesovu imitacija ray lewisa na pisti a ne u glupom tunelu

steta so ufc vise ne koristi pistu za izlazak boraca, zamislite jon jonesovu imitacija ray lewisa na pisti a ne u glupom tunelu
- MaD_ProfessoR
#3893 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Neko gledao UFC ?
http://prntscr.com/8kyks9
šteta što Nelson nije unaprijeđivao vještine, nego je odlučio ostatak karijere oslanjat se na desnu
šteta što Nelson nije unaprijeđivao vještine, nego je odlučio ostatak karijere oslanjat se na desnu
- Daryl Dixon
#3894 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma bravo majstore!! I ja sam kontao da ce ga Nelson uspavati, kvota 4 bila na njega hahhahMaD_ProfessoR wrote:Neko gledao UFC ?
- MaD_ProfessoR
#3895 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma njega sam odigrao srcem, znao sam da su mu male šanse osim ako kakav desni jumruk zalutaDaryl Dixon wrote:Ma bravo majstore!! I ja sam kontao da ce ga Nelson uspavati, kvota 4 bila na njega hahhahMaD_ProfessoR wrote:Neko gledao UFC ?
šteta što Nelson nije unaprijeđivao vještine, nego je odlučio ostatak karijere oslanjat se na desnu![]()
![]()
![]()
sad očekujem barnettov pad na PEDu, predobro sumnjivo izgleda nakon godina debljine
- Daryl Dixon
#3896 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma uradio se drama, svi stručnjaci govore da nikada nije bio ovakav u toku svoje bogate karijere. Da nije i on pio čajeve za impotenciju?MaD_ProfessoR wrote:ma njega sam odigrao srcem, znao sam da su mu male šanse osim ako kakav desni jumruk zalutaDaryl Dixon wrote:Ma bravo majstore!! I ja sam kontao da ce ga Nelson uspavati, kvota 4 bila na njega hahhahMaD_ProfessoR wrote:Neko gledao UFC ?
šteta što Nelson nije unaprijeđivao vještine, nego je odlučio ostatak karijere oslanjat se na desnu![]()
![]()
![]()
sad očekujem barnettov pad na PEDu, predobro sumnjivo izgleda nakon godina debljine
- Daryl Dixon
#3897 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Uvertira lagano..
-
cassius
#3898 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hendricks - Woodley otkazano . 
- MaD_ProfessoR
#3899 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
krelac debelicassius wrote:Hendricks - Woodley otkazano .
nema infuzija više, sad će nastat pometnja u kategorijama
mislim da će mnogi UFCovci završit u Bellatoru ili WSOFu, dok se malo posloži sve ovo sa rezanjem kilaže.
šta će hendriks kome u srednjoj kategoriji onako kratak? ima da bude išiban u 9 od 10 borbi.
-
cassius
#3900 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa da, bice belaj zbog ukinut IV-aMaD_ProfessoR wrote:krelac debelicassius wrote:Hendricks - Woodley otkazano .![]()
nema infuzija više, sad će nastat pometnja u kategorijama![]()
mislim da će mnogi UFCovci završit u Bellatoru ili WSOFu, dok se malo posloži sve ovo sa rezanjem kilaže.
šta će hendriks kome u srednjoj kategoriji onako kratak? ima da bude išiban u 9 od 10 borbi.
A ionako sam imao osjecaj da ce ga Woodley nasamarat.