Auto salon Kramar - vasa iskustva

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
Haris.ba

#3876 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Haris.ba »

condy

#3877 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by condy »

I kakve to veze ima sa Kramarom ?
kindlas

#3878 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by kindlas »

Ovi anti-kramar bolidi su gori od kramarovaca. Jos malo pa ce Coviceve ispade ovdje poceti postavljati i pripisivati Kramaru :lol:
golfiista

#3879 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by golfiista »

emko1234 wrote:Ja sam svoje trenutno auto kupio od Audi centra u Stutgartu. Prije toga sam gledao takva auta kod nas. Od zvaničnih do švercera. Nisam mogao naći auto koje mi paše, našao gore i otišao po njega.

Ono što sam primjetio je da kod Kramara ima masa Audija, i da su svi prešli u prosjeku 150k km, i da su svi dobro zacjenjeni. Eh sad, odeš i kupiš auto sa 150k km na satu, daš za njega 50-75k km ( što je brdo love ) i imaš auto staro par godina s kilometražom na kojoj je izvjesno da će kroz dogledno vrijeme trebati raditi veće i skuplje zahvate.
Kakva je to logika?
Sto sam ja bio ubijeđen da ti kupujes iskljucivo nova vozila? Ono kad pucketa prekidac pod prstom, ili sam u zabludi nekoj?
emko1234

#3880 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by emko1234 »

golfiista wrote:
emko1234 wrote:Ja sam svoje trenutno auto kupio od Audi centra u Stutgartu. Prije toga sam gledao takva auta kod nas. Od zvaničnih do švercera. Nisam mogao naći auto koje mi paše, našao gore i otišao po njega.

Ono što sam primjetio je da kod Kramara ima masa Audija, i da su svi prešli u prosjeku 150k km, i da su svi dobro zacjenjeni. Eh sad, odeš i kupiš auto sa 150k km na satu, daš za njega 50-75k km ( što je brdo love ) i imaš auto staro par godina s kilometražom na kojoj je izvjesno da će kroz dogledno vrijeme trebati raditi veće i skuplje zahvate.
Kakva je to logika?
Sto sam ja bio ubijeđen da ti kupujes iskljucivo nova vozila? Ono kad pucketa prekidac pod prstom, ili sam u zabludi nekoj?
Sa tri skidao folije licno, s cetvrtog nisam ja nego direktor marketinga Audija u Stutgartu. Dok nisam kupio cetvrto vozao golfa i oktaviju haman dvije godine. Cetvrto sam kupio kad sam nasao najbolji deal. A najbolji deal je kupiti 6 mjeseci star auto sa 7450 km na satu i s orginalne cijene mu skinuti vise od 12 hilljada eura. Jel me treba biti stid necega?
Osjecam da si se osjetio prozvanim. Ovo je forum. Svi iznosimo svoja misljenja.
Rockefeller

#3881 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Rockefeller »

Uh :thumbup:
golfiista

#3882 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by golfiista »

emko1234 wrote:
golfiista wrote:

Kakva je to logika?
Sa tri skidao folije licno, s cetvrtog nisam ja nego direktor marketinga Audija u Stutgartu. Dok nisam kupio cetvrto vozao golfa i oktaviju haman dvije godine. Cetvrto sam kupio kad sam nasao najbolji deal. A najbolji deal je kupiti 6 mjeseci star auto sa 7450 km na satu i s orginalne cijene mu skinuti vise od 12 hilljada eura. Jel me treba biti stid necega?
Osjecam da si se osjetio prozvanim. Ovo je forum. Svi iznosimo svoja misljenja.
Ma sve ok, nego.kao da sam.negdje citao da si ono samo novo kupovao itd. (Da ne postam ostatak). Nisam se osjetio prozvanim, vec kako napisah, nije mi jasno, ali je dobro da ljudi mijenjaju misljenje i nekada se odluce za nesto malo drugacije.
I jedna mala.digresija, ako dozvolis, to sto je skidao folije ( ne znam kakve) direktor, a ne neko sa manjom cunom, ovaj titulom, ne znaci da je taj auto nesto bolji od bilo.kojeg drugog slicnog sa slicnom kilometrazom. Eto, halali, sto te kvotam. U svakom slucaju sretno sa vozilicom :thumbup:
StipuGaNime

#3883 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by StipuGaNime »

Doslo mu iz GU u GL da kupovinom novih vozila pusi opasnu foru. U biti drama gubis love kad prodajes,a fol dokazujes se nekome da ti foliju skidas sa auta,a nekog bas zalibo K za to.

To sto ce neko pricati jesi li ti hadzija manji ili veci a ti ovamo na par novih auta ispusiti stan nov u par godina...nepotrebno
golfiista

#3884 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by golfiista »

StipuGaNime wrote:Doslo mu iz GU u GL da kupovinom novih vozila pusi opasnu foru. U biti drama gubis love kad prodajes,a fol dokazujes se nekome da ti foliju skidas sa auta,a nekog bas zalibo K za to.

To sto ce neko pricati jesi li ti hadzija manji ili veci a ti ovamo na par novih auta ispusiti stan nov u par godina...nepotrebno
Da ne pretjerujes i ti malo. Nije fora u tme sto neko kupi novo auto ili polovno. Fors je sto je lik par godina unatrag govorio kako je samo novo i iskljucivo novo auto pravi i jedini izbor na Allahovom putu. Mi koji smo kupovali polovnjake smo bili da ne kazem sta. A sada kaze da citiram, da je najbolje kupiti auto sa 7500 km na satu jer je to jedino ispravno, a posebno ako je folije skidao direktor, a ne neki tamo. A mene posebno interesuje kakve ba folije? Ja kupih dva nova, jedina folija na znaku volana, multimedije i nije mi bio neki tahmet skinuti. Mozda direktor ima neki poseban alat zabskidanje folija. :lol:
Cuj skinuo direktor foliju hahah, pa nije to kao kad skine portir jel de...joj zemljo otvori se...
Druze Emko, bolje da si kupio Daciju novu nego tog pregazenog polovnjaka vjeruj mi, zbog 12 milja eura ne znas jel idarano jel farbano jel kilometraza uredna, jel neko sjebao motor i hiljadu drugih upitnika . Vjeruj mi, zajebao si se.

:lol:

Salim se, naravno.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#3885 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by bitanga_sa_otesa »

:lol: :lol: :lol: :lol:
madner

#3886 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by madner »

Napokon neko da je na forumu promjenio misljenje i uvidio snagu argumentacije druge strane i vi tako.

Uglavnom, odlicna kupovina, samo sto vauvau? :D
hopi

#3887 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by hopi »

Ampak ko je sada ovaj pustigameni?
StipuGaNime

#3888 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by StipuGaNime »

golfiista wrote:
StipuGaNime wrote:Doslo mu iz GU u GL da kupovinom novih vozila pusi opasnu foru. U biti drama gubis love kad prodajes,a fol dokazujes se nekome da ti foliju skidas sa auta,a nekog bas zalibo K za to.

Da ne pretjerujes i ti malo. Nije fora u tme sto neko kupi novo auto ili polovno. Fors je sto je lik par godina unatrag govorio kako je samo novo i iskljucivo novo auto pravi i jedini izbor na Allahovom putu. Mi koji smo kupovali polovnjake smo bili da ne kazem sta. A sada kaze da citiram, da je najbolje kupiti auto sa 7500 km na satu jer je to jedino ispravno, a posebno ako je folije skidao direktor, a ne neki tamo. A mene posebno interesuje kakve ba folije? Ja kupih dva nova, jedina folija na znaku volana, multimedije i nije mi bio neki tahmet skinuti. Mozda direktor ima neki poseban alat zabskidanje folija. :lol:
Cuj skinuo direktor foliju hahah, pa nije to kao kad skine portir jel de...joj zemljo otvori se...
Druze Emko, bolje da si kupio Daciju novu nego tog pregazenog polovnjaka vjeruj mi, zbog 12 milja eura ne znas jel idarano jel farbano jel kilometraza uredna, jel neko sjebao motor i hiljadu drugih upitnika . Vjeruj mi, zajebao si se.

Salim se, naravno.

Mojne tako.
emko1234 ili zvani abeceda je Tito.I njegova se pika.Ako je on rekao da samo novo auto valja,onda je tako. Mislim,zasto ja uopste sa tobom o tome raspravljam.
Odoh da kupim novo... :run:

:lol: :lol: :lol:
Haris.ba

#3889 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Haris.ba »

condy wrote:I kakve to veze ima sa Kramarom ?
Dokaz da je Kramar jedini posteni trgovac polovnim autima. :mrgreen:
condy

#3890 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by condy »

Haris.ba wrote:
condy wrote:I kakve to veze ima sa Kramarom ?
Dokaz da je Kramar jedini posteni trgovac polovnim autima. :mrgreen:
Hajd kad ti offtopičariš mogu i ja. :-D

Pošteni trgovac vs pošteni kupac.

Kod mene drug mijenjao auto, ključ za ključ. Uglavnom bio je kod jednog recimo poštenog trgovca koji mu je uvali neku mrcinu od auta sa ogromnim motorom kojeg niko nije htio, a od druga recimo poštenog auto je tempirana bomba, više ne ide nego što ide, ni sam ne zna šta mu sve fali, uglavnom dovukao ga je nekako do tog trgovca.

Pitam ga ja, ko je bolje prošao u zamjeni ??? Kaže on, druže vidjet ćemo ko je koga zajebo :lol:
Throttle

#3891 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Throttle »

Takvi najvise kukaju kad dobiju lesa u zamjeni, al nakon sto ga se rijese. A ciljano isao da nekog drugog zezne
bitanga_sa_otesa

#3892 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

klasicnja bosanska bajka,uvijek neko nekog zajebe :lol:
Bakir1

#3893 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

triper kombinacija :D
bitanga_sa_otesa

#3894 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

bajkicu cika ahmo,bajkicu
vješalica

#3895 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by vješalica »

Kakva su to vozila sa 150 i kusur na satu a cijenjena ko nova?
Kakvi kretenizmi
Gledam one skod jebote mores rahat dodati jos.koju paru i da bdes 100% siguran da si kupio gajnc novo a ne jebano 150 hiljada tj. i vracano
UmaX

#3896 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by UmaX »

Al onda nemas automatsku klimu, xenone i ostale stvari koje ti ne trebaju. :D :D :D
kindlas

#3897 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by kindlas »

UmaX wrote:Al onda nemas automatsku klimu, xenone i ostale stvari koje ti ne trebaju. :D :D :D
Nokia 3310 sindrom. Cuj ne trebaju :lol:
emko1234

#3898 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by emko1234 »

golfiista wrote:

Salim se, naravno.
Ja bio ubijeđen da si nivo komunikacije koji vodiš s @530i i sličnim prevazišao. Zato i napisah u prošlom postu da se nadam da se nisi osjetio prozvanim. Ali očigledno jesi. Pa krenimo redom.

-Novo i isključivo novo je najispravnija moguća filozofija. I ti bi radije kupio novu peticu nego polovnu sa 150k km na satu. Na kraju krajeva kao i ja. Novo i isključivo novo je bila moja filozofija, a i sada je. Novo i sključivo novo je nešto od čega nisam, niti ću odustati iako sam sada uradio nešto drugo.

-Ja nisam rekao da je najbolje kupiti auto sa 7500 km na satu, nego sam rekao da sam tražio najbolje deal. NAJBOLJI DEAL za MENE. Ne za tebe, komšije, forumsku pučanstvo i sl. Dakle tražio sam lično najbolji deal, i u datom momentu auto koje sam našao mi se činilo kao najbolja moguća varijanta u odnosu uloženo/dobiveno.

-Ne znam kakva si ti auta kupovao ali svako auto koje sam ja kupio je imalo zaštite, tapacirunzi, volan, mjenjač, prekidači na vratima, displej na navigaciji (prošlo i preprošlo auto), staklo na kilometar satu, zaštita između panorame i poklopca s unutrašnje strane, zaštita na sjedištima na dijelovima koji su od alcantare.
Jebi ga, to što Kramar ne stavlja folije na auta sa 150 milja na satu, nije do mene.
Apsolutno je irelevantno ko je skinuo folije, samo sam ti odgovorio na post u tvom maniru. Poenta je bila da sam kupio POLOVNO AUTO, pošto je to očigledno topic i svrha tvog posta. Sad smo"isti" :lol: :lol:

I za kraj, ne znam šta tebe konkretno najviše boli. Ali ti imaš neki problem, opet ti kažem, ovo je forum. Svi imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje. Makar se ti ili ja s istim ne slagali.
Ako imaš nešto argumentovano da napišeš, bujrum. Ako ti forum služa za izbacivanje ličnih frustracija i nezadovoljstava ( a očigledno je da ih imaš ), postoje stručni ljudi koji ti mogu pomoći. :thumbup: :thumbup:
Throttle

#3899 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Throttle »

golfista je kupio novo auto
Bakir1

#3900 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

Ja jos nisam folije sa kije pogulio :mrgreen:
Locked