Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#3876 Re: Bundesliga
Braunschweig i Hertha sigurni-novi Bundesligasi, drago mi je za Herthu, uspjeli su se vratiti ekspresno, sramota da glavni grad nema predstavnika u 1. ligi.
-
groove
#3877 Re: Bundesliga
auuu, sledece kolo je za bremen odlucujuca utakmica protiv hoffenheima.
a i klopp veceras poslao c-ekipu na teren, samo jos fali i da ddorf pobijedi...
a i klopp veceras poslao c-ekipu na teren, samo jos fali i da ddorf pobijedi...
- Logovan
#3878 Re: Bundesliga
psy5000 wrote:
- Partijaner
#3879 Re: Bundesliga
Naredno kolo Bremen- Hoff, kljucna tekma za ove druge a Bgm i werderu nije zgoreg.
Msm da je kolegu @groove-a uhvatila panika.
-
groove
#3880 Re: Bundesliga
molim te da svoje misljenje zadrzis za sebe i ovdje nista ne pises vezano za ovu tako vaznu utakmicuPartijaner wrote:Naredno kolo Bremen- Hoff, kljucna tekma za ove druge a Bgm i werderu nije zgoreg.![]()
![]()
otkako si tacno prognozirao onaj poraz od augsburga sve nam je krenulo nizbrdo
- simonese
#3881 Re: Bundesliga
ma hajde,nije strasno,dobra je i Zweitagroove wrote:molim te da svoje misljenje zadrzis za sebe i ovdje nista ne pises vezano za ovu tako vaznu utakmicuPartijaner wrote:Naredno kolo Bremen- Hoff, kljucna tekma za ove druge a Bgm i werderu nije zgoreg.![]()
![]()
Msm da je kolegu @groove-a uhvatila panika.![]()
otkako si tacno prognozirao onaj poraz od augsburga sve nam je krenulo nizbrdo
-
groove
#3882 Re: Bundesliga
schalke pregovara sa effenbergom. ako se dogovore mislim da ce ovo biti jos jedna greska plavih.

- simonese
#3883 Re: Bundesliga
nisam bas siguran kako bi ta suradnja ferceralagroove wrote:schalke pregovara sa effenbergom. ako se dogovore mislim da ce ovo biti jos jedna greska plavih.
- Partijaner
#3884 Re: Bundesliga
Eljero Elia i Marko Arnautovic suspendovani do kraja sezone, werder pred kolapsom.

- MOSALJOZE
#3885 Re: Bundesliga

Tim kola.Salihović
- MOSALJOZE
#3886 Re: Bundesliga
http://www.sport.ba/fudbal/klopp-otkrio ... o-bosanac/
Klopp otkrio tajnu uspjeha: Sve me naučio Bosanac!
-
groove
#3887 Re: Bundesliga
momak, ako nastavis da pises ovako i ako stvarno izgubimo dabogda ti onda scooter svirali na svadbi - i to samo svoje hitove iz 90-tihPartijaner wrote:...werder pred kolapsom.![]()
- lotPi
#3888 Re: Bundesliga
Buvac je iz Omarske, mislim da ste svi culi za nju.MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/fudbal/klopp-otkrio ... o-bosanac/
Tako da cisto sumnjam da on sebe smatra Bosancem ili se tako naziva!
Mada je bio dobar fudbaler, igrao za Rudar, zajedno sa Mariom Stanicem iz Zelje (bio na posudbi kod nas)
- Partijaner
#3889 Re: Bundesliga
Koja si ti dalabu, ebo te skuter.groove wrote:momak, ako nastavis da pises ovako i ako stvarno izgubimo dabogda ti onda scooter svirali na svadbi - i to samo svoje hitove iz 90-tihPartijaner wrote:...werder pred kolapsom.![]()
Al hajde barem vam je zanimljiva zavrsnica.
-
groove
#3890 Re: Bundesliga
mislis koja pozicija u klubu, hoce ga kao trenera.simonese wrote:nisam bas siguran kako bi ta suradnja ferceralagroove wrote:schalke pregovara sa effenbergom. ako se dogovore mislim da ce ovo biti jos jedna greska plavih.
- MOSALJOZE
#3891 Re: Bundesliga
Kako god to jelotPi wrote:Buvac je iz Omarske, mislim da ste svi culi za nju.MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/fudbal/klopp-otkrio ... o-bosanac/
Tako da cisto sumnjam da on sebe smatra Bosancem ili se tako naziva!
Mada je bio dobar fudbaler, igrao za Rudar, zajedno sa Mariom Stanicem iz Zelje (bio na posudbi kod nas)
- Logovan
#3892 Re: Bundesliga
Ma ja, ko će drugi...MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/fudbal/klopp-otkrio ... o-bosanac/
- skenderija04
#3893 Re: Bundesliga
@ BHF Manijak
Kakav je André Schürrle? Valja li sta?
Kakav je André Schürrle? Valja li sta?
- BHF_Manijak
#3894 Re: Bundesliga
Hmmm... Meni iskreno jako drag igrac jos dok je u Mainzu bio! Odlican igrac, ali vidi se da je mlad, a to se najvise vidi po dosta promjenjljiovoj igri odnosno toplo-hladno. Nekad zna za 10 odigrati, a nekad ga "nema" na terenu.
U Mainzu igrao skoro spica, sad u Leverkusenu igra krilnog napdaca, lijevog. Ima ono po cemu je i Arjen Robben prepoznatljiv. Ulazak u sredinu sa lijeve strane i sut kontra nogom odnosno desnom. Dao je na desetine takmvih golova, sto u repki njemacke sto u klubovima.
Odlican sut i brzina, tehnika nije losa. To je ono na prvu.
Kazem ti meni jako drag igrac i pravo mi je krivo sto u repki njemacke protiv sebe ima genijalce kao sto su Reus, Muller, Geotze, Ozil itd, jer bi u 90% repki svijeta igrao u prvom timu!
Znam da se evo drugu godinu za njega Chelsea interesuje. Prosle godine Bayer odbio 20mil eura za njega, sto dovoljno govori kakav je igrac. Ima potencijal da igra na visokom nivou za neki od najjacih timova Evrope. Mozda je preoptimisticno, ali mislim da bi recimo Realu dobro dosao umjesto Di Marije!!! Ne petlja toliko s loptom kao Argentinac. (a koji to juznoamerikanac ne petlja i nije sebican, je l'...
)
Sto pitas, je l' se to nesto kuha po Spaniji o njemu??

U Mainzu igrao skoro spica, sad u Leverkusenu igra krilnog napdaca, lijevog. Ima ono po cemu je i Arjen Robben prepoznatljiv. Ulazak u sredinu sa lijeve strane i sut kontra nogom odnosno desnom. Dao je na desetine takmvih golova, sto u repki njemacke sto u klubovima.
Kazem ti meni jako drag igrac i pravo mi je krivo sto u repki njemacke protiv sebe ima genijalce kao sto su Reus, Muller, Geotze, Ozil itd, jer bi u 90% repki svijeta igrao u prvom timu!
Znam da se evo drugu godinu za njega Chelsea interesuje. Prosle godine Bayer odbio 20mil eura za njega, sto dovoljno govori kakav je igrac. Ima potencijal da igra na visokom nivou za neki od najjacih timova Evrope. Mozda je preoptimisticno, ali mislim da bi recimo Realu dobro dosao umjesto Di Marije!!! Ne petlja toliko s loptom kao Argentinac. (a koji to juznoamerikanac ne petlja i nije sebican, je l'...
Sto pitas, je l' se to nesto kuha po Spaniji o njemu??
- veella
#3895 Re: Bundesliga
Bila, jeste i ostat ce najbolja Liga na svijetu
Bundesliga
volim te 
Bundesliga
- Partijaner
#3896 Re: Bundesliga
Bez obzira ko je prvak. 
- skenderija04
#3897 Re: Bundesliga
Izgleda da je menadzer uhvacen u drustvu jednog clana uprave Barcelone .BHF_Manijak wrote:Hmmm... Meni iskreno jako drag igrac jos dok je u Mainzu bio! Odlican igrac, ali vidi se da je mlad, a to se najvise vidi po dosta promjenjljiovoj igri odnosno toplo-hladno. Nekad zna za 10 odigrati, a nekad ga "nema" na terenu.
Znam da se evo drugu godinu za njega Chelsea interesuje. Prosle godine Bayer odbio 20mil eura za njega, sto dovoljno govori kakav je igrac. Ima potencijal da igra na visokom nivou za neki od najjacih timova Evrope. Mozda je preoptimisticno, ali mislim da bi recimo Realu dobro dosao umjesto Di Marije!!! Ne petlja toliko s loptom kao Argentinac. (a koji to juznoamerikanac ne petlja i nije sebican, je l'...)
Sto pitas, je l' se to nesto kuha po Spaniji o njemu??![]()
- Mikady
#3898 Re: Bundesliga
Mujdza je najkvalitetniji desni bek BL.
Lahm je lijevi bek ali zbog Alabe igra desno.
Lahm je lijevi bek ali zbog Alabe igra desno.
- Mišo_Kovač
#3899 Re: Bundesliga
Čuj Mujdža
Carvajal, Lahm, Uchida, Piszczek su najbolje što Bundesliga ima na desnom beku. Da Rafinha igra malo češće stavio bih i njega, veoma podcijenjen igrač 
- MaroonBrigade
#3900 Re: Bundesliga
da je nekako Xomora prodati u BL, nebi mu ni Lahm bio ravan!