Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Raja ima li ko iskustva sa ovim IQ mobile? Valjaju li sta ovi telefoni slabije poznatih brendova?
Umi rome x ima ti stakleni touch..to mu je mana..pogledas ga a on pukne..
Popravak je oko 40 do 50KM..
Jos veci belaj je kada se skida touch i stavlja drugi..
Ako serviser nije upoznat sa tim telefonom u 99% slucajeva ce prekinuti flet paljenja.
Moja preporuka...radije polovan huawei uzeti nego
No name telefon..
Nema dijelova za njih niti adekvatne softverske podrske.
_BataZiv_0809 wrote:Raja ima li ko iskustva sa ovim IQ mobile? Valjaju li sta ovi telefoni slabije poznatih brendova?
Umi rome x ima ti stakleni touch..to mu je mana..pogledas ga a on pukne..
Popravak je oko 40 do 50KM..
Jos veci belaj je kada se skida touch i stavlja drugi..
Ako serviser nije upoznat sa tim telefonom u 99% slucajeva ce prekinuti flet paljenja.
Moja preporuka...radije polovan huawei uzeti nego
No name telefon..
Nema dijelova za njih niti adekvatne softverske podrske.
xplisko wrote:kakva su iskustva sa ovom sancta domenica radnjom, jesu li oni oficijalni ili je neka piljara kao univerzalno..
rekose mi ima 3god garancije...
Regularna radnja i garancija kao i domod, Mobilmedija/Tehnomag, imtec.
Piljare univerzalno, digitalcity, hustel, mobil shop ciglane...
un1ted wrote:Zna li neko gdje mogu kupiti telefon soping karticom, a da odmah ne uvecaju cijenu za 10-20%
IMTEC, DOMOD ITD ITD
Kod njih su vec uvecane.
Pa zato sto placaju porez , kupio ti kesom ili karticom .
A ovi ostali lihvari ne placaju, pa kad hoces karticom , onda ubace porez jer ga tad moraju platiti
steyr_m9 wrote:Samo izbjegavajte IQ MOBILE!!
Neprofesionalni, servis u Širokom (10 dana čekanja), nepostuju zakone i pravila. Jako loše iskustvo sa tom nazovi firmom
Nije da ih branim, al zakonski rok je 40 dana, tako da je tih 10 odlicno.
Znam za zakonski rok od 40 dana i to je OK, ali druge stvari vezane za sami popravak(tel ima isti problem), radni nalog( u kojem nema navedeno sta je rađeno na tel), telefon došao sa potpuno praznom baterijom(nije se mogao ni upaliti), i bez gel maske koja je navedena po prijemu tel na servis.
Ja sve ovo govorim da bi ukazao drugim ljudima na neprofesionalizam ove firme, i da ne bi drugi imali ružna iskustva.
Svi bi trebali ovdje pisati iskreno da bi ostali kupci bolje prošli, a ne da se zbog nekog ličnog interesa brane neozbiljne kompanije koje varaju narod
I još nešto, kada sam nazvao iqmobile u Široki Brijeg, javi se neka gospodja koja nakon mog izlaganja problema mi kaže da ih slobodno mogu tužiti(to kao njih ne zanima) i da ja ako to uradim mogu da snosim sankcije i posljedice. Za sve navedeno imam dokaz (snimljen razgovor) koji ide u službu za zaštitu potrošača i policiju jer ja to smatram prijetnjom.
steyr_m9 wrote:I još nešto, kada sam nazvao iqmobile u Široki Brijeg, javi se neka gospodja koja nakon mog izlaganja problema mi kaže da ih slobodno mogu tužiti(to kao njih ne zanima) i da ja ako to uradim mogu da snosim sankcije i posljedice. Za sve navedeno imam dokaz (snimljen razgovor) koji ide u službu za zaštitu potrošača i policiju jer ja to smatram prijetnjom.
Dobro procitaj sta je prijetnja , sta opomena , sta upozorenje pravnik sam pa znam o cemu pricam