"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
vnm
#3876 Re: "Majstori" parkiranja
pa necu ni ja, ali ispade da je u redu jer si se pomirio s time ali ne mozes se pomiriti s time da neko parkira auto na dva mjesta.
kako ne vidis da su to dvije jednako glupe stvari a ti se nerviras samo oko jedne...
kako ne vidis da su to dvije jednako glupe stvari a ti se nerviras samo oko jedne...
-
motorola01
#3877 Re: "Majstori" parkiranja
Zato buraz postoji policija i niko vise..Sve drugo je krivicno djelo...quasar wrote:Eto vidis da je covjek rekao da to nije opravdanje.
Boli mene tuki sto si ti kupio takvo auto i koliko si ga platio. Nisam ni ja svoje nasao na ulici, ali sam kupovinom prihvatio da ce mi svaki lim biti isklepan za pola godine.
To je papanluk, buraz, a ti se pravdaj koliko hoces.
Sinoc lola sa A4 iz 2003. zauzeo dva mjesta u nasoj ulici gdje su svi parkirani u knap, bas zato sto nas je puno, vecina komsija pazi da ostavi mjesta dovoljno za jos jedno auto.
Ali jok, frajko se po sredini namontirao, boli ga k. a ja sam morao svoje odvesti u drugu MZ da parkiram. U setnji nazad mi je svasta padalo na pamet da mu uradim, ali to je hinjski. Sad cekam da vidim ko je taj "gospodin", pa da mu pozvonim na vrata. Stoji tako cijeli dan i danas, a cujem komsije hebu nanu onom ko ga je parkirao, pa me ne bi cudilo da nadje teglu ajvara ili sl. u sofersajbi.
- quasar
#3878 Re: "Majstori" parkiranja
Pa ja.
Mozda bih trebao reci divi audija sto je lijep?
A malo mu ovo mjesto, trebao je malo sire da se parkira.
- quasar
#3879 Re: "Majstori" parkiranja
Obzirom da nema kazni za to, jer je nakaradan zakon, vi sto koristite rupe uzakonu, se tako i ponasate. Ja nikaom auto namjerno necu ostetiti, ali ih ima kojima to nije problem nikakav, jer vidim isparana auta, istreseno smece na sajbu, jaja u ventilaciji, psece kakice i sl. Bilo ih je posutih kiselinom, i UK uljem.motorola01 wrote:Zato buraz postoji policija i niko vise..Sve drugo je krivicno djelo...quasar wrote:Eto vidis da je covjek rekao da to nije opravdanje.
Boli mene tuki sto si ti kupio takvo auto i koliko si ga platio. Nisam ni ja svoje nasao na ulici, ali sam kupovinom prihvatio da ce mi svaki lim biti isklepan za pola godine.
Sinoc lola sa A4 iz 2003. zauzeo dva mjesta u nasoj ulici gdje su svi parkirani u knap, bas zato sto nas je puno, vecina komsija pazi da ostavi mjesta dovoljno za jos jedno auto.
Ali jok, frajko se po sredini namontirao, boli ga k. a ja sam morao svoje odvesti u drugu MZ da parkiram. U setnji nazad mi je svasta padalo na pamet da mu uradim, ali to je hinjski. Sad cekam da vidim ko je taj "gospodin", pa da mu pozvonim na vrata. Stoji tako cijeli dan i danas, a cujem komsije hebu nanu onom ko ga je parkirao, pa me ne bi cudilo da nadje teglu ajvara ili sl. u sofersajbi.
sto trazis to dobijes. Meni niakd niko nije ni ogrebao auto jer se trudim da ga prakiram uvijek da nikom ne smeta.
-
motorola01
#3880 Re: "Majstori" parkiranja
Ma ne trebas ti nista.Sta tebe,mene ili nekog petog ili desetog boli neka stvar kakvo neko auto vozi,kako je parkirao itd..Ako nije dobro parkirao,parkirao na mjesto invalida,parkirao na trotoar,za to sve postoji policija.Niko od nas nije duzan da radi njihov posao..Ako je taj kralj tako parkirao,onda mu zovite policiju,ako mu i ona ista moze...quasar wrote:Pa ja.
- quasar
#3881 Re: "Majstori" parkiranja
Onaj ko se parkira u jedno mjesto, taj je naucio i da pazi kad otvara vrata.vnm wrote:pa necu ni ja, ali ispade da je u redu jer si se pomirio s time ali ne mozes se pomiriti s time da neko parkira auto na dva mjesta.
Onaj kome trebaju dva mjesta, kad ga stisnes u jedno, on lupa po ostalim.
Ja ti tvrdim da je tako, a vi trazite i dalje opravdanja za svoje papanluke.
-
motorola01
#3882 Re: "Majstori" parkiranja
Nikakve rupe u zakonu ja ne koristim.Samo sam na njegovoj strani,jer kad ta policija nece da stiti njegovo vlasnistvo,onda covjek uzima stvari u svoje ruke.
- quasar
#3883 Re: "Majstori" parkiranja
Pa ne moze, jer hojrati znaju da ne moze pa to i rade...motorola01 wrote:Ma ne trebas ti nista.Sta tebe,mene ili nekog petog ili desetog boli neka stvar kakvo neko auto vozi,kako je parkirao itd..Ako nije dobro parkirao,parkirao na mjesto invalida,parkirao na trotoar,za to sve postoji policija.Niko od nas nije duzan da radi njihov posao..Ako je taj kralj tako parkirao,onda mu zovite policiju,ako mu i ona ista moze...quasar wrote:Pa ja.
Nema obraza, i boli ka kitica za druge i njihove potrebe za parking mjestom.
- quasar
#3884 Re: "Majstori" parkiranja
Pa uzmi u svoje ruke i parkiraj se fino i trazi i od ostalih da isto rade.motorola01 wrote:Nikakve rupe u zakonu ja ne koristim.Samo sam na njegovoj strani,jer kad ta policija nece da stiti njegovo vlasnistvo,onda covjek uzima stvari u svoje ruke.
-
motorola01
#3885 Re: "Majstori" parkiranja
Vala ovo ti niej tacno.Treba da ovako pise:onaj ko vozi ocuvano auto,taj i pazi,a ovi sto voze raznorazne harabatije,oni ne hebu zivu silu.NJima jal bila jedna parnica vise ili pet,njima je orilo gorilo...Kad bi kupili novije auto,onda bi vec bila druga prica..quasar wrote:Onaj ko se parkira u jedno mjesto, taj je naucio i da pazi kad otvara vrata.vnm wrote:pa necu ni ja, ali ispade da je u redu jer si se pomirio s time ali ne mozes se pomiriti s time da neko parkira auto na dva mjesta.
Onaj kome trebaju dva mjesta, kad ga stisnes u jedno, on lupa po ostalim.
Ja ti tvrdim da je tako, a vi trazite i dalje opravdanja za svoje papanluke.
-
motorola01
#3886 Re: "Majstori" parkiranja
Pa eno covjek uzeo stvar u svoje ruke i onako parkirao.Ne moze bolje,bombonicaquasar wrote:Pa uzmi u svoje ruke i parkiraj se fino i trazi i od ostalih da isto rade.motorola01 wrote:Nikakve rupe u zakonu ja ne koristim.Samo sam na njegovoj strani,jer kad ta policija nece da stiti njegovo vlasnistvo,onda covjek uzima stvari u svoje ruke.
- respo
#3887 Re: "Majstori" parkiranja
papak je i kraj jer kao sto rekoh bar na velikom parkingu moze otici na kraj ili sprat ispod gdje je uvijek skoro pa prazno i tu parkirati na 4 mjestamotorola01 wrote:1.niko nista nije kupio...quasar wrote:Eto vidis da je covjek rekao da to nije opravdanje.
Boli mene tuki sto si ti kupio takvo auto i koliko si ga platio. Nisam ni ja svoje nasao na ulici, ali sam kupovinom rpihvatio da ce mi svaki lim biti isklepan za pola godine.
2.pa gdje ti onda zivis kad si se vec pomirio sa tim?!U ovome i jest problem sto ne boli sve racq i sto ce neko nekome otvoriti disko na ledjima povodom toga "libo mene taki"...
3.papanluk mozda i jest,ali ja ponavljam po ko zna koji put,nije on kriv sto su tako iscrtana parking mjesta.Vidis da se u onom tekstu spominje sve ono sto sam ja govorio povodom onog parkiranja,od onog hebenog stuba do velicine parking mjesta..Ali zato je najlakse reci vidi papka kako je parkirao,hajmo mu sjebat lim,a niko ne razmislja hajmo dici frku sto su onakva parking mjesta,pa hajmo i policiju zvati ako treba,ali jok, divi papka kako je parkir`o...
papak je i onaj sto namjerno udari vratima u tvoje auto
al shvati da se neki udarci u vrata mogu slucajno desiti zbog velicine parking mjesta
-
motorola01
#3888 Re: "Majstori" parkiranja
Pa jest papak,ali sta on tu moze uraditi kad i ti sam kazes na kraju svog posta da se moze desiti da je malo parking mjesto?!Zato taj papak parkira kako parkira da mu ne bi neko slucajno zaparao auto..I meni je cijela desna strana auta "sarena" radi tih papaka sto voze golfa 2 harabatiju(znaci ne samo golfa 2 nego harabatiju,jer dvojki ima odlicnih),punta harabatiju i uz to su policajci...Zato ja to rijesim na drugi nacin.Ne unistavam dodatno te harabatije,ali zato kad vidim da je previse blizu parkirao,ispusem mu lagano gumu,pa nek se hebe onda nakon smjenerespo wrote:papak je i kraj jer kao sto rekoh bar na velikom parkingu moze otici na kraj ili sprat ispod gdje je uvijek skoro pa prazno i tu parkirati na 4 mjestamotorola01 wrote:1.niko nista nije kupio...quasar wrote:Eto vidis da je covjek rekao da to nije opravdanje.
Boli mene tuki sto si ti kupio takvo auto i koliko si ga platio. Nisam ni ja svoje nasao na ulici, ali sam kupovinom rpihvatio da ce mi svaki lim biti isklepan za pola godine.
2.pa gdje ti onda zivis kad si se vec pomirio sa tim?!U ovome i jest problem sto ne boli sve racq i sto ce neko nekome otvoriti disko na ledjima povodom toga "libo mene taki"...
3.papanluk mozda i jest,ali ja ponavljam po ko zna koji put,nije on kriv sto su tako iscrtana parking mjesta.Vidis da se u onom tekstu spominje sve ono sto sam ja govorio povodom onog parkiranja,od onog hebenog stuba do velicine parking mjesta..Ali zato je najlakse reci vidi papka kako je parkirao,hajmo mu sjebat lim,a niko ne razmislja hajmo dici frku sto su onakva parking mjesta,pa hajmo i policiju zvati ako treba,ali jok, divi papka kako je parkir`o...
papak je i onaj sto namjerno udari vratima u tvoje auto
al shvati da se neki udarci u vrata mogu slucajno desiti zbog velicine parking mjesta
- respo
#3889 Re: "Majstori" parkiranja
ti izgleda citas samo sta ti odgovara
ode na drugo mjesto parkirati gdje ima vise prostora posebno onaj audi koji ima prostora nazad za parkirati slepera
al jok lijen je prosetati dodatnih 50-100 metara
u centru grada budi spreman na svakakve ogrebotine pa tako i na parkingu bez obzira koliko parking mjesto bilo
papak si i bezobrazan ako mislis da ne moze nista drugo uraditi nego zauzeti 2 mjesta
a zasto se to mene tice? tice jer ja koji zelim parkirati normalno na jedno mjesto ne mogu radi kabadahije kao ovaj audijas i tako audijasa ode 10 parking mjesta
ode na drugo mjesto parkirati gdje ima vise prostora posebno onaj audi koji ima prostora nazad za parkirati slepera
u centru grada budi spreman na svakakve ogrebotine pa tako i na parkingu bez obzira koliko parking mjesto bilo
papak si i bezobrazan ako mislis da ne moze nista drugo uraditi nego zauzeti 2 mjesta
a zasto se to mene tice? tice jer ja koji zelim parkirati normalno na jedno mjesto ne mogu radi kabadahije kao ovaj audijas i tako audijasa ode 10 parking mjesta
-
motorola01
#3890 Re: "Majstori" parkiranja
Naravno da moze otici i parkirati gdje ima vise prostora,ali eto nije.ZAto policiju zovite ili ga zovite i dalje papkom.Za prvo mu nece biti svejedno,a za drugo hoce sigurno...respo wrote:ti izgleda citas samo sta ti odgovara
- quasar
#3891 Re: "Majstori" parkiranja
Kao sto je i tebi.motorola01 wrote:Naravno da moze otici i parkirati gdje ima vise prostora,ali eto nije.ZAto policiju zovite ili ga zovite i dalje papkom.Za prvo mu nece biti svejedno,a za drugo hoce sigurno...respo wrote:ti izgleda citas samo sta ti odgovara
Hajd sto se tako parkiras, ali sto si spreman da branis to ponasanje, to i nije jasno.
- respo
#3892 Re: "Majstori" parkiranja
ne znam ima li policija nadleznost u garazama trzih centara al nevazno slazem se s tobom treba zvati policijumotorola01 wrote:Naravno da moze otici i parkirati gdje ima vise prostora,ali eto nije.ZAto policiju zovite ili ga zovite i dalje papkom.Za prvo mu nece biti svejedno,a za drugo hoce sigurno...respo wrote:ti izgleda citas samo sta ti odgovara
svejedno treba ga zvati i papkom jer je to sebi dozvolio
ako ce mu biti svejedno za nazivom papak samo jos vise govori o njemu kao licnosti
- kokuz_sa
-
didgeridoo
#3894 Re: "Majstori" parkiranja
nasa poganost i bahatost
- quasar
#3895 Re: "Majstori" parkiranja
Znas kako bi se ovakvi mangupi proveli sa onom Milicijom?
Eh, lijepa vremena. Jesam i ja ponekad samar dobio od drota, ali jbg. Malo sam se i mangupisao. Sjecam se jednom sam kaznu platio jer mi je tocak bio na liniji. Bujrum platit a sljedeci put utjeraj u kvadratic.
Eh, lijepa vremena. Jesam i ja ponekad samar dobio od drota, ali jbg. Malo sam se i mangupisao. Sjecam se jednom sam kaznu platio jer mi je tocak bio na liniji. Bujrum platit a sljedeci put utjeraj u kvadratic.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#3896 Re: "Majstori" parkiranja
Jos da nije jedna osoba pisala bilo bi tragikkomicno, i slijep forenzicar vidi da ista osoba pise.kokuz_sa wrote:

Izgleda da odgovor tipa "ako vam smeta motor.." nije bio dovoljno vulgaran,
pa je iskoristena alternativna metoda.
Last edited by topcam on 02/02/2012 23:18, edited 1 time in total.
-
lajkujMe
#3897 Re: "Majstori" parkiranja
kokuz_sa wrote:
Tokom noci izvedi motor napolje, polij ga benzinom zapali i ostavi poruku, Fino sam ti reko Kretenu
- kokuz_sa
#3898 Re: "Majstori" parkiranja
vid fakat kad se kroz filter provuce slika vidi se otisak prethodnog pisanj na papiru..
btw fotka preuzeta sa fb-a
btw fotka preuzeta sa fb-a
- shlauf
#3899 Re: "Majstori" parkiranja
Zapali mu ga u "hodniku"
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee