Amazonka27 wrote:pa sta je ovo hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahasole2mio wrote:
eto odgovorio je ned
Moderator: anex
Amazonka27 wrote:pa sta je ovo hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahasole2mio wrote:
Kakav je ovo cirkus od zadatka? Ako imaš 27 putnika u autobusu i od toga 18 žena i na prvoj stanici izađe 7 žena ostalo je 11 žena u autobusu + 9 ostalih to je 20, a ne 16 putnika. Nije 11 putnika napustilo, već 7.sole2mio wrote:Amazonka27 wrote:pa sta je ovo hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahasole2mio wrote:
eto odgovorio je ned
Sekunda posla ...hAZNADAR wrote:Danska u strahu, lecima u Kopenhagenu pozivaju na napade - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... u-na-napad
Širom glavnog grada Danske Kopenhagena osvanuli su leci u kojima se toj nordijskoj zemlji prijeti novim terorističkim napadima, prenose lokalni mediji. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... Kg17e.dpuf
http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... -na-napade
![]()
Nidje nista ljudi, prelistao sve danske medije, teletekst, net,.. ama niko ni habera o teroristickoj prijetnji i da je Danska u strahu.![]()
![]()
![]()
Autor: (N. K.) - ko li je taj debil da mi je da mi vidjeti kako izgleda. Ova "senzacija" me podsjeca na avazovu alarmantnu vijest o incidentima, napetostima i skoro ratu izmedju Rusije i Danske oko neke zastave pobodene na sjeverni pol. I tada nidje nista u Danskoj o tome.
hAZNADAR wrote:Danska u strahu, lecima u Kopenhagenu pozivaju na napade - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... u-na-napad
Širom glavnog grada Danske Kopenhagena osvanuli su leci u kojima se toj nordijskoj zemlji prijeti novim terorističkim napadima, prenose lokalni mediji. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... Kg17e.dpuf
http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... -na-napade
![]()
Nidje nista ljudi, prelistao sve danske medije, teletekst, net,.. ama niko ni habera o teroristickoj prijetnji i da je Danska u strahu.![]()
![]()
![]()
Autor: (N. K.) - ko li je taj debil da mi je da mi vidjeti kako izgleda. Ova "senzacija" me podsjeca na avazovu alarmantnu vijest o incidentima, napetostima i skoro ratu izmedju Rusije i Danske oko neke zastave pobodene na sjeverni pol. I tada nidje nista u Danskoj o tome.
Nisam ni pokusavao googlati o tome. Otvorim glavne danske medije poput dr.dk, tv2.dk, nyheder.dk,... pa onda na glavne listove poput Berlinske, Politiken,... i na kraju BT i EB koji obicno jedva docekaju da ovakvo sto objave. Nidje nist. Onda na teletekst glavnih kanala - nidje nist.Banksy wrote:
Sekunda posla ...
Denmark's News in English
Warning: ‘Denmark will be hit by a terror attack’
http://www.thelocal.dk/20150418/new-war ... ror-attack
Kako se bh. Hrvatima i dalje ne dopušta uspostava RTV kanala na hrvatskom jeziku u sklopu javnog RTV servisa BiH, hercegovački biznismeni odlučili su osnovati komercijalnu televiziju, od koje se očekuje da bude nadomjestak hrvatskog RTV kanala u informativnom, obrazovnom i dokumentarnom programu, te da ponudi zanimljiv i atraktivan zabavni program za gledatelje širom BiH. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/174010/hrvati ... mTKLw.dpuf
Bezveze si izgubio pola sata guglajući gluposti. Meni je trebalo 15 sec, otprilike.hAZNADAR wrote:Nisam ni pokusavao googlati o tome. Otvorim glavne danske medije poput dr.dk, tv2.dk, nyheder.dk,... pa onda na glavne listove poput Berlinske, Politiken,... i na kraju BT i EB koji obicno jedva docekaju da ovakvo sto objave. Nidje nist. Onda na teletekst glavnih kanala - nidje nist.Banksy wrote:
Sekunda posla ...
Denmark's News in English
Warning: ‘Denmark will be hit by a terror attack’
http://www.thelocal.dk/20150418/new-war ... ror-attack
Zaboravili su navesti koliko od tih 27 putnika je penzioner, maloljetan, debeo i ima dvojno državljanstvo da bih tačno znao koliko od 27 putnika ostaje u autobusu ako 7 izađe. Sa ovakvim manjkom informacija ne mogu da radimBetter Man wrote:Amazonka27 wrote:pa sta je ovo hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahasole2mio wrote:
Kakav je ovo cirkus od zadatka? Ako imaš 27 putnika u autobusu i od toga 18 žena i na prvoj stanici izađe 7 žena ostalo je 11 žena u autobusu + 9 ostalih to je 20, a ne 16 putnika. Nije 11 putnika napustilo, već 7.
Jesi siguran da je prvi broj? Manje smajlija vise citanja jer ispadas smijesanSamprotivsviju wrote:Nisam uspio naci temu, ali evo SDA pokrenuo svoj sedmicni list pod nazivom "Stav"...pogodite ko ce imat cast da bude na naslovnoj stranici vecu prvom broju ?![]()
![]()
A Fahro, ko drugi![]()
Haha a ti si stav/faktorov ili Bakirov obozavalac ?Ned071 wrote:Jesi siguran da je prvi broj? Manje smajlija vise citanja jer ispadas smijesanSamprotivsviju wrote:Nisam uspio naci temu, ali evo SDA pokrenuo svoj sedmicni list pod nazivom "Stav"...pogodite ko ce imat cast da bude na naslovnoj stranici vecu prvom broju ?![]()
![]()
A Fahro, ko drugi![]()
Zašto Erdoanu smeta Radončić
Zbog servilnosti Izetbegovića, turske vlasti ne žale novca i svojih institucija, počevši od obavještajnih i paraobavještajnih struktura, da ga očuvaju na vlasti. Zbog toga oštro napadaju sve koji nisu za vazalski položaj BiH i Bošnjaka, koji ukazuju na očajnu politiku SDA i koji svoj "stav" ne žele podvesti pod turske riječi "Tamam, abi".
Zbog toga se napadaju duhovni, intelektualni i politički autoriteti Bošnjaka koji logično pitaju - šta to želi Turska od BiH i Bošnjaka. Posebno je na udaru Fahrudin Radončić, predsjednik druge najjače stranke u FBiH, SBB-a. Lider opozicije "zaslužio" je cijele kaznene ekspedicije iz Turske koje su dolazile i dolaze kao podrška napadima na njega i njegov prozapadnu politiku.
On je smetnja jer u Turcima ne želi vidjeli svoje vladare, i Bošnjake kao njihove podanike, već isključivo prijatelje BiH i Bošnjaka, potencijalne poslovne i međunarodne partnere. Naravno, zamjera mu se jer kaže istinu o tome da Turska ima ogromnu moć na bošnjačke političare, a da država BiH od toga nema ništa.
Danas je izašao 7. broj. Kupio sam bio prošli, nisam znao ništa o ovom heftičnjaku osim da je novi na našem medijskom nebu. Stotinu strana na kvalitettnom papiru i sa dosta fotografija za 2 markeSamprotivsviju wrote:Nisam uspio naci temu, ali evo SDA pokrenuo svoj sedmicni list pod nazivom "Stav"...pogodite ko ce imat cast da bude na naslovnoj stranici vecu prvom broju ?![]()
![]()
A Fahro, ko drugi![]()
Ja nikad ni jedne direktno stranacki podrzane novine necu kupiti, pa tako ni ovaj Stav. ja iskreno mislim da ovima nije ni cilj biti neofiransandzokan wrote:Danas je izašao 7. broj. Kupio sam bio prošli, nisam znao ništa o ovom heftičnjaku osim da je novi na našem medijskom nebu. Stotinu strana na kvalitettnom papiru i sa dosta fotografija za 2 markeSamprotivsviju wrote:Nisam uspio naci temu, ali evo SDA pokrenuo svoj sedmicni list pod nazivom "Stav"...pogodite ko ce imat cast da bude na naslovnoj stranici vecu prvom broju ?![]()
![]()
A Fahro, ko drugi![]()
to mi nije bilo nikako jasno. Kada sam vidio reklame odmah mi je postalo jasnije.
Čitajući prošli broj naišao sam na par finih tekstova, iznenađenje za mene je bila činjenica da je u prošlom broju bilo malo dnevno-političkih tema s obzirom ko im je sponzor.
Danas kupim novi broj i razočaram se tekstovima na prvim stranicama. Filip Mursel Begović ( nije mi jasno otkud on kao gl. urednik) ispljuva Radončića, sljedeći tekst o državnim udarima pod krinkom narodnog nezadovljstva teškim životom, sljedeći tekst je intervju sa Bakirom u vezi njegovog zahtjeva za ocjenu ustavnosti 9. januara, a zatim intervju sa Halidom Genjcem...sve to sa obiljem neukusnih komparacija, kleveta, nekonzistentnosti, namjernih previda itd. Nimalo se nisu potrudili da prikriju šta su i čiji su. Stvarno mi je žao što Bosna i Hercegovina nema neki svoj Globus.
Ras Al Ghul wrote:Ma Avaz se raspada, dosta je ljudi otpustio, i to one koji su radili po 16 godina, sa kreditima ljudi, djecom, honorarci čine većinu novinu, šta ti urade izgubljeni izbori na koje si milione potrošio u kampanji
Sto posto istina, prijatelj mi je otkaz dobio, nakon 10 godina, samo mu došli iz Pravne službe i rekli ćao! I mnogi drugi su isto tako otkaz dobili, a tiraž im nikad manji nije bio, i samo pada!razonoda wrote:Ras Al Ghul wrote:Ma Avaz se raspada, dosta je ljudi otpustio, i to one koji su radili po 16 godina, sa kreditima ljudi, djecom, honorarci čine većinu novinu, šta ti urade izgubljeni izbori na koje si milione potrošio u kampanjiNije istina. Avaz nikad bolje nije poslovao. Ako je neko napustio --to je penzija , promjena djelatnosti itd. Izbori nisu izgubljeni, samo su -preopusteni drugima.
![]()
Ako hoces pravu info u pravo vrijme -citaj AVAZ. ako ne drz' se EKSKLUZIVA .BA
Ras Al Ghul wrote:Sto posto istina, prijatelj mi je otkaz dobio, nakon 10 godina, samo mu došli iz Pravne službe i rekli ćao! I mnogi drugi su isto tako otkaz dobili, a tiraž im nikad manji nije bio, i samo pada!razonoda wrote:Ras Al Ghul wrote:Ma Avaz se raspada, dosta je ljudi otpustio, i to one koji su radili po 16 godina, sa kreditima ljudi, djecom, honorarci čine većinu novinu, šta ti urade izgubljeni izbori na koje si milione potrošio u kampanjiNije istina. Avaz nikad bolje nije poslovao. Ako je neko napustio --to je penzija , promjena djelatnosti itd. Izbori nisu izgubljeni, samo su -preopusteni drugima.
![]()
Ako hoces pravu info u pravo vrijme -citaj AVAZ. ako ne drz' se EKSKLUZIVA .BA