Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
sole2mio

#3876 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by sole2mio »

Amazonka27 wrote:
sole2mio wrote:Image
pa sta je ovo hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha

eto odgovorio je ned
Better Man

#3877 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Better Man »

sole2mio wrote:
Amazonka27 wrote:

eto odgovorio je ned
Kakav je ovo cirkus od zadatka? Ako imaš 27 putnika u autobusu i od toga 18 žena i na prvoj stanici izađe 7 žena ostalo je 11 žena u autobusu + 9 ostalih to je 20, a ne 16 putnika. Nije 11 putnika napustilo, već 7.
hAZNADAR

#3878 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by hAZNADAR »

Danska u strahu, lecima u Kopenhagenu pozivaju na napade - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... u-na-napad

Širom glavnog grada Danske Kopenhagena osvanuli su leci u kojima se toj nordijskoj zemlji prijeti novim terorističkim napadima, prenose lokalni mediji. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... Kg17e.dpuf

http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... -na-napade

:?

Nidje nista ljudi, prelistao sve danske medije, teletekst, net,.. ama niko ni habera o teroristickoj prijetnji i da je Danska u strahu. :D :D :D

Autor: (N. K.) - ko li je taj debil da mi je da mi vidjeti kako izgleda. Ova "senzacija" me podsjeca na avazovu alarmantnu vijest o incidentima, napetostima i skoro ratu izmedju Rusije i Danske oko neke zastave pobodene na sjeverni pol. I tada nidje nista u Danskoj o tome.
Banksy

#3879 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Banksy »

hAZNADAR wrote:Danska u strahu, lecima u Kopenhagenu pozivaju na napade - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... u-na-napad

Širom glavnog grada Danske Kopenhagena osvanuli su leci u kojima se toj nordijskoj zemlji prijeti novim terorističkim napadima, prenose lokalni mediji. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... Kg17e.dpuf

Nidje nista ljudi, prelistao sve danske medije, teletekst, net,.. ama niko ni habera o teroristickoj prijetnji i da je Danska u strahu. :D :D :D

Autor: (N. K.) - ko li je taj debil da mi je da mi vidjeti kako izgleda. Ova "senzacija" me podsjeca na avazovu alarmantnu vijest o incidentima, napetostima i skoro ratu izmedju Rusije i Danske oko neke zastave pobodene na sjeverni pol. I tada nidje nista u Danskoj o tome.
Sekunda posla ...

Denmark's News in English

Warning: ‘Denmark will be hit by a terror attack’
http://www.thelocal.dk/20150418/new-war ... ror-attack
razonoda

#3880 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by razonoda »

hAZNADAR wrote:Danska u strahu, lecima u Kopenhagenu pozivaju na napade - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173891/danska ... u-na-napad

:? Gdje je @Zviz-- Trebaju nam info iz 1 ruke :-)
hAZNADAR

#3881 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by hAZNADAR »

Banksy wrote:

Sekunda posla ...

Nisam ni pokusavao googlati o tome. Otvorim glavne danske medije poput dr.dk, tv2.dk, nyheder.dk,... pa onda na glavne listove poput Berlinske, Politiken,... i na kraju BT i EB koji obicno jedva docekaju da ovakvo sto objave. Nidje nist. Onda na teletekst glavnih kanala - nidje nist.

Ocigledno je da je bio neki letak kojeg je svaka budala mogla prilipiti kao sto moze i grafit, a to je nepoznata ili sporedna vijest.

I onda vidi naslov Avaza - pa ga brani i dalje. :roll:
StupskaBitanga

#3882 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

Može li više Radončić da se uvali u stražnjicu Draganu-Jugoslavu Čoviću
http://www.avaz.ba/clanak/174010/hrvati ... u-sarajevo
Kako se bh. Hrvatima i dalje ne dopušta uspostava RTV kanala na hrvatskom jeziku u sklopu javnog RTV servisa BiH, hercegovački biznismeni odlučili su osnovati komercijalnu televiziju, od koje se očekuje da bude nadomjestak hrvatskog RTV kanala u informativnom, obrazovnom i dokumentarnom programu, te da ponudi zanimljiv i atraktivan zabavni program za gledatelje širom BiH. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/174010/hrvati ... mTKLw.dpuf
Banksy

#3883 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Banksy »

hAZNADAR wrote:
Banksy wrote:

Sekunda posla ...

Nisam ni pokusavao googlati o tome. Otvorim glavne danske medije poput dr.dk, tv2.dk, nyheder.dk,... pa onda na glavne listove poput Berlinske, Politiken,... i na kraju BT i EB koji obicno jedva docekaju da ovakvo sto objave. Nidje nist. Onda na teletekst glavnih kanala - nidje nist.
Bezveze si izgubio pola sata guglajući gluposti. Meni je trebalo 15 sec, otprilike.

Svaka ozbiljna zemlja ima svoj servis vijesti na engleskom jeziku.
Ukucaš Denmark (Italy, Netherlands, etc.) + news + english i dobićeš portal s vijestima dana u toj zemlji.
Vijest: Denmark will be hit by a terror attack je tog dana za Dansku bila vijest dana, preko cijele stranice.
Kao što je, recimo, u Italiji danas glavna vijest: EU politicians to meet on migrant disaster, itd.
To je sva pamet, ništa posebno.
York Light 100`s

#3884 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by York Light 100`s »

Better Man wrote:
Amazonka27 wrote:

Kakav je ovo cirkus od zadatka? Ako imaš 27 putnika u autobusu i od toga 18 žena i na prvoj stanici izađe 7 žena ostalo je 11 žena u autobusu + 9 ostalih to je 20, a ne 16 putnika. Nije 11 putnika napustilo, već 7.
Zaboravili su navesti koliko od tih 27 putnika je penzioner, maloljetan, debeo i ima dvojno državljanstvo da bih tačno znao koliko od 27 putnika ostaje u autobusu ako 7 izađe. Sa ovakvim manjkom informacija ne mogu da radim
Samprotivsviju

#3885 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Samprotivsviju »

Nisam uspio naci temu, ali evo SDA pokrenuo svoj sedmicni list pod nazivom "Stav"...pogodite ko ce imat cast da bude na naslovnoj stranici vecu prvom broju ? :D :lol:

A Fahro, ko drugi :lol: :lol:
Ned071

#3886 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ned071 »

Samprotivsviju wrote:Nisam uspio naci temu, ali evo SDA pokrenuo svoj sedmicni list pod nazivom "Stav"...pogodite ko ce imat cast da bude na naslovnoj stranici vecu prvom broju ? :D :lol:

Jesi siguran da je prvi broj? Manje smajlija vise citanja jer ispadas smijesan
Samprotivsviju

#3887 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Samprotivsviju »

Ned071 wrote:
Samprotivsviju wrote:Nisam uspio naci temu, ali evo SDA pokrenuo svoj sedmicni list pod nazivom "Stav"...pogodite ko ce imat cast da bude na naslovnoj stranici vecu prvom broju ? :D :lol:

Jesi siguran da je prvi broj? Manje smajlija vise citanja jer ispadas smijesan
Haha a ti si stav/faktorov ili Bakirov obozavalac ? :lol:

Iskreno ne znam jel prvi broj ili 3ci, ne planiram citati isti...kao ni avaz...svi ti mediji gurani neofirno od strane politickih stranaka su smece
Ned071

#3888 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ned071 »

Al zato planiras komentarisati nesto o cemu pojma nemas?
StupskaBitanga

#3889 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

Avaz vs Stav
SBB vs SDA
Dodje kao u Srbiji kad prostitutke govore o poštenju i moralu
York Light 100`s

#3890 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by York Light 100`s »

E yebi ga sad :D
Image

Zašto Erdoanu smeta Radončić

Zbog servilnosti Izetbegovića, turske vlasti ne žale novca i svojih institucija, počevši od obavještajnih i paraobavještajnih struktura, da ga očuvaju na vlasti. Zbog toga oštro napadaju sve koji nisu za vazalski položaj BiH i Bošnjaka, koji ukazuju na očajnu politiku SDA i koji svoj "stav" ne žele podvesti pod turske riječi "Tamam, abi".

Zbog toga se napadaju duhovni, intelektualni i politički autoriteti Bošnjaka koji logično pitaju - šta to želi Turska od BiH i Bošnjaka. Posebno je na udaru Fahrudin Radončić, predsjednik druge najjače stranke u FBiH, SBB-a. Lider opozicije "zaslužio" je cijele kaznene ekspedicije iz Turske koje su dolazile i dolaze kao podrška napadima na njega i njegov prozapadnu politiku.

On je smetnja jer u Turcima ne želi vidjeli svoje vladare, i Bošnjake kao njihove podanike, već isključivo prijatelje BiH i Bošnjaka, potencijalne poslovne i međunarodne partnere. Naravno, zamjera mu se jer kaže istinu o tome da Turska ima ogromnu moć na bošnjačke političare, a da država BiH od toga nema ništa.
Ridjobrki

#3891 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ridjobrki »

Ja stvarno ne znam zašto nas Bosance ovi Sandžosi i Turci zamaraju svojim odnosima. :-)
oskarboy

#3892 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by oskarboy »

ne znam zasto se sad bosnjaci zgrozavaju nad tim avazom kad su taj isti avaz podigli na noge.pa samo se sjetim kako su prije masovno kupovali taj avaz.nece nista drugo da citaju,samo avaz i avaz i tako fahri tornjeve izgradili.a avaz je od samog pocetka bila seljacka novina koja je klevetala svakog onog ko se nije slagao sa njima.prvo su bili sda bilten.pa haris silajdzic bilten,pa cak jedno vrijeme su bili sdp bilten sve dok fahro nije osnovao svoju partiju pa je udario po svim ostalim od sda pa do sdp-a,a alija je sa fahrom osnovao avaz kao prve bosnjacke novine na koje su nasjeli brojni bosnjaci.
Ras Al Ghul

#3893 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ras Al Ghul »

Ma Avaz se raspada, dosta je ljudi otpustio, i to one koji su radili po 16 godina, sa kreditima ljudi, djecom, honorarci čine većinu novinu, šta ti urade izgubljeni izbori na koje si milione potrošio u kampanji :lol:
sandzokan

#3894 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by sandzokan »

Danas je izašao 7. broj. Kupio sam bio prošli, nisam znao ništa o ovom heftičnjaku osim da je novi na našem medijskom nebu. Stotinu strana na kvalitettnom papiru i sa dosta fotografija za 2 marke :? to mi nije bilo nikako jasno. Kada sam vidio reklame odmah mi je postalo jasnije.
Čitajući prošli broj naišao sam na par finih tekstova, iznenađenje za mene je bila činjenica da je u prošlom broju bilo malo dnevno-političkih tema s obzirom ko im je sponzor.
Danas kupim novi broj i razočaram se tekstovima na prvim stranicama. Filip Mursel Begović ( nije mi jasno otkud on kao gl. urednik) ispljuva Radončića, sljedeći tekst o državnim udarima pod krinkom narodnog nezadovljstva teškim životom, sljedeći tekst je intervju sa Bakirom u vezi njegovog zahtjeva za ocjenu ustavnosti 9. januara, a zatim intervju sa Halidom Genjcem...sve to sa obiljem neukusnih komparacija, kleveta, nekonzistentnosti, namjernih previda itd. Nimalo se nisu potrudili da prikriju šta su i čiji su. Stvarno mi je žao što Bosna i Hercegovina nema neki svoj Globus.
Samprotivsviju

#3895 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Samprotivsviju »

sandzokan wrote:

Danas je izašao 7. broj. Kupio sam bio prošli, nisam znao ništa o ovom heftičnjaku osim da je novi na našem medijskom nebu. Stotinu strana na kvalitettnom papiru i sa dosta fotografija za 2 marke :? to mi nije bilo nikako jasno. Kada sam vidio reklame odmah mi je postalo jasnije.
Čitajući prošli broj naišao sam na par finih tekstova, iznenađenje za mene je bila činjenica da je u prošlom broju bilo malo dnevno-političkih tema s obzirom ko im je sponzor.
Danas kupim novi broj i razočaram se tekstovima na prvim stranicama. Filip Mursel Begović ( nije mi jasno otkud on kao gl. urednik) ispljuva Radončića, sljedeći tekst o državnim udarima pod krinkom narodnog nezadovljstva teškim životom, sljedeći tekst je intervju sa Bakirom u vezi njegovog zahtjeva za ocjenu ustavnosti 9. januara, a zatim intervju sa Halidom Genjcem...sve to sa obiljem neukusnih komparacija, kleveta, nekonzistentnosti, namjernih previda itd. Nimalo se nisu potrudili da prikriju šta su i čiji su. Stvarno mi je žao što Bosna i Hercegovina nema neki svoj Globus.
Ja nikad ni jedne direktno stranacki podrzane novine necu kupiti, pa tako ni ovaj Stav. ja iskreno mislim da ovima nije ni cilj biti neofiran :D

Eto taj isti Filip Mursel Begic pise kolumne na SDA.ba :D :lol:

http://sda.ba/home/filip-mursel-begovic ... ir-za-sve/

a tek ovo :lol: :lol:

http://www.facetv.ba/novost/9902/filip- ... i-monstrum.-

SDA odlucio klin izbiti klinom :D
sandzokan

#3896 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by sandzokan »

Hvala na linku, mislio sam da se ovaj Filip bavi samo organiziranjem javnoga života Bošnjaka u Zagrebu. Ne znam kada je postao sda stormtrooper.
drug_profi

#3897 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by drug_profi »

Jebe se njemu. I ja bih se zvao Filip-Mursel i pisao ofiraze samo da ne moram zivjeti ovdje.
razonoda

#3898 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by razonoda »

Ras Al Ghul wrote:Ma Avaz se raspada, dosta je ljudi otpustio, i to one koji su radili po 16 godina, sa kreditima ljudi, djecom, honorarci čine većinu novinu, šta ti urade izgubljeni izbori na koje si milione potrošio u kampanji :lol:
:roll: Nije istina. Avaz nikad bolje nije poslovao. Ako je neko napustio --to je penzija , promjena djelatnosti itd. Izbori nisu izgubljeni, samo su -preopusteni drugima. :-D
Ako hoces pravu info u pravo vrijme -citaj AVAZ. ako ne drz' se EKSKLUZIVA .BA
Ras Al Ghul

#3899 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ras Al Ghul »

razonoda wrote:
Ras Al Ghul wrote:Ma Avaz se raspada, dosta je ljudi otpustio, i to one koji su radili po 16 godina, sa kreditima ljudi, djecom, honorarci čine većinu novinu, šta ti urade izgubljeni izbori na koje si milione potrošio u kampanji :lol:
:roll: Nije istina. Avaz nikad bolje nije poslovao. Ako je neko napustio --to je penzija , promjena djelatnosti itd. Izbori nisu izgubljeni, samo su -preopusteni drugima. :-D
Sto posto istina, prijatelj mi je otkaz dobio, nakon 10 godina, samo mu došli iz Pravne službe i rekli ćao! I mnogi drugi su isto tako otkaz dobili, a tiraž im nikad manji nije bio, i samo pada!
razonoda

#3900 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by razonoda »

Ras Al Ghul wrote:
razonoda wrote:
Sto posto istina, prijatelj mi je otkaz dobio, nakon 10 godina, samo mu došli iz Pravne službe i rekli ćao! I mnogi drugi su isto tako otkaz dobili, a tiraž im nikad manji nije bio, i samo pada!
:) N E IDE TO BAS TAKO. Svi su drugi krivi , samo ne radnik. Vjerovatno je bila neka povreda rada inace --ne bacaju se ljudi tek tako .
Post Reply