samo polako
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JThomas
#3876 Re: FK Zeljeznicar
pametnom i više nego dosta
samo polako
samo polako
- ARmAn1i
#3877 Re: FK Zeljeznicar
JThomas wrote:pametnom i više nego dosta![]()
samo polako
p.s. samo ja jos zalim za onim bodovima protiv rudara na grbavici.. e to bi tek bio vrh i kruna za ove dosadanje partije..al et
- JThomas
#3878 Re: FK Zeljeznicar
žalimo svi, to se moralo dobiti, ali šta ćeš mu sad.
samo hrabro dalje.
samo hrabro dalje.
- _BaD_BoY
#3879 Re: FK Zeljeznicar
u dobroj ste poziciji jbga..ne treba zaliti nista zadnje dvije sezone ste bili dosta losi..sada se dizete i svakim danom mozete biti samo bolji.s obzirom da vam malo napad nije efikasan nakon oporavka rovcanina i koje pojacanje bice to sjajna ekipa. sto se tice odbrane doima se jednom od najboljih ak ne i najbolja u ligi..

- ARmAn1i
#3880 Re: FK Zeljeznicar
da, dobro zboris_BaD_BoY wrote:u dobroj ste poziciji jbga..ne treba zaliti nista zadnje dvije sezone ste bili dosta losi..sada se dizete i svakim danom mozete biti samo bolji.s obzirom da vam malo napad nije efikasan nakon oporavka rovcanina i koje pojacanje bice to sjajna ekipa. sto se tice odbrane doima se jednom od najboljih ak ne i najbolja u ligi..![]()
a mislim da bi Edin Visca mogao da donese malo zivosti u napadu, nisam ga jos gledao ..al et imam neki osjecaj
uglavnom ove sezone (po meni) temelji su vec postavljeni za neke malo vece domete,
pocevsi od uprave, samog pocetka njihovog poslovanja, ideja i planova te same struke.. nadam se da se ne varam
ali za sad sve izgleda kao jako lijepo i jako zdravo okruzenje i atmosfera
jos samo da se tribina popravi i da se tu neki rezovi povuku...
- _BaD_BoY
#3881 Re: FK Zeljeznicar
samo polahko..jer ammar je naslijedio veci dio onoga iz prosle sezone a kad pogledas rezultate od prosle i ove sezone razlika je ogromna.i mislim da i nije za ocekivati titulu odmah ove sezona al svakako da ce ammar graditi ekipu vremenom a ima i dosta mlad kadar za to..neka napravi kojeg igracinu za repku prodate jednog dva za fine pare(ne one koje nije nuzno prodati i koji su tu okosnica elipe) i pokupite opet mocnih igraca od ostalih premierligasaARmAn1i wrote:da, dobro zboris_BaD_BoY wrote:u dobroj ste poziciji jbga..ne treba zaliti nista zadnje dvije sezone ste bili dosta losi..sada se dizete i svakim danom mozete biti samo bolji.s obzirom da vam malo napad nije efikasan nakon oporavka rovcanina i koje pojacanje bice to sjajna ekipa. sto se tice odbrane doima se jednom od najboljih ak ne i najbolja u ligi..![]()
a mislim da bi Edin Visca mogao da donese malo zivosti u napadu, nisam ga jos gledao ..al et imam neki osjecaj
uglavnom ove sezone (po meni) temelji su vec postavljeni za neke malo vece domete,
pocevsi od uprave, samog pocetka njihovog poslovanja, ideja i planova te same struke.. nadam se da se ne varam
ali za sad sve izgleda kao jako lijepo i jako zdravo okruzenje i atmosfera
jos samo da se tribina popravi i da se tu neki rezovi povuku...![]()
- perke
#3882 Re: FK Zeljeznicar
ARmAn1i wrote:danas jbg nisam mogao da idem u mostar zbog hebenog posla..ali evo cuo sam se sa ekipom..
zavrseno je 0-0, uz to smo imali precku i stativu, a neko od nasih je dobio i crveni, ne znaju ko izasli 10-tak minm ranije.. to je ukratko.
Culum dobio crveni...opet
- JThomas
#3883 Re: FK Zeljeznicar
lik pretjeruje. ima prosjek više od jednog žutog kartona po utakmici.
- Edin H.
#3884 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:
Svaka cast
- ultima_palabra
#3885 Re: FK Zeljeznicar
Dobro je, da smo uvalili taj jedan, bilo bi puno lakše u revanšu. Ma Ćulum je žrtva svoje veličine
Kao što je nekad bio Vieira. U duelu za loptu 50-50, sudije uglavnom sviraju u korist manjeg frajera, što onda ovi iskorištavaju. U Travniku su se namjerili da ga istjeraju i uspjeli su.
Moramo napraviti Grbavicu neosvojivom u slijedeće dvije utakmice, one su nam ključne.
Moramo napraviti Grbavicu neosvojivom u slijedeće dvije utakmice, one su nam ključne.
- Charuga
- Globalni moderator
#3886 Re: FK Zeljeznicar
OSIM: ŠANSE SU 51:49 U NAŠU KORIST
Fudbaleri Željezničara su se u Mostaru predstavili u dobrom svijetlu, a računajuči utakmice prvenstva i Kupa, sastav Amara Osima je pokazao najviše. U Vrapčićima je željezničar pokazao želju za nadigravanjem, pa su kao plod takve igre stigle i prilike.
U prvom dijelu dvije, u nastavku utakmice dvije.Željezničar je tako ostvario povoljan rezultat pred revanš jer u četvrtfinale sastav Amara Osima može proči sa bilo kakvom pobjedom.
'' I dalje ostajem kod svoje konstatacije da su ovo dva podjednaka protivnika. Velež je pokazao zbog čega je u vrhu tabele, imao je loptu više u nogama, bolje prilike, ali smo i mi pokazali da smo dovoljno čvrsti da možemo zaprijetiti.Prije prve utakmice šanse su bile 50-50, sada možda 51-49, jer mi igramo pred svojim navijačima, na svom stadionu i očekujem ipak nešto drugačiju utakmicu nego što je to bila ova'' rekao je nakon utakmice Amar Osim šef struke Željezničara
sportsport ba
Fudbaleri Željezničara su se u Mostaru predstavili u dobrom svijetlu, a računajuči utakmice prvenstva i Kupa, sastav Amara Osima je pokazao najviše. U Vrapčićima je željezničar pokazao želju za nadigravanjem, pa su kao plod takve igre stigle i prilike.
U prvom dijelu dvije, u nastavku utakmice dvije.Željezničar je tako ostvario povoljan rezultat pred revanš jer u četvrtfinale sastav Amara Osima može proči sa bilo kakvom pobjedom.
'' I dalje ostajem kod svoje konstatacije da su ovo dva podjednaka protivnika. Velež je pokazao zbog čega je u vrhu tabele, imao je loptu više u nogama, bolje prilike, ali smo i mi pokazali da smo dovoljno čvrsti da možemo zaprijetiti.Prije prve utakmice šanse su bile 50-50, sada možda 51-49, jer mi igramo pred svojim navijačima, na svom stadionu i očekujem ipak nešto drugačiju utakmicu nego što je to bila ova'' rekao je nakon utakmice Amar Osim šef struke Željezničara
sportsport ba
- JThomas
#3887 Re: FK Zeljeznicar
kad je sutra tekma, u pola 7?
-
bataljon-hamza
#3888 Re: FK Zeljeznicar
Ujutro, tamo nek si u ses!JThomas wrote:kad je sutra tekma, u pola 7?
-
elSaik
#3889 Re: FK Zeljeznicar
Jeste.JThomas wrote:kad je sutra tekma, u pola 7?
- ultima_palabra
#3890 Re: FK Zeljeznicar
Evo sa tekme, zadovoljan
Odigrali smo najbolje ove sezone, Sloboda loša, a i nas pročepilo za sve promašaje. Igrač utakmice svakako Srđan Stanić, svaki potez mu je bio na mjestu. Odmah poslije njega Mešanović. Raje jedno 6 milja, po mojoj procjeni.
-
LSD
#3891 Re: FK Zeljeznicar
Dobro je da smo konacno zabili više od jednog gola...Stanić i Cocalić veceras najbolji,s druge strane Sloboda stvarno kriza ekipa...nismo toliko kvalitetni koliko je Sloboda preloša,oni se brane i kad gube 4-1 i ne pomišljaju da napadnu kao oni vode 4-1 a ne mi

- ultima_palabra
#3892 Re: FK Zeljeznicar
Znači Sloboda je prva ekipa koja ispada... druga će biti ona kojoj Lazar Popović uvali go
Stvarno frajer nije ni za Pofalićkog 
-
moke.ch
#3893 Re: FK Zeljeznicar
Ma nek je procepilo pa makar, a Sloboda je izgleda ta ekipa sto Osim rece kome mi damo dva gola taj ispada he he he
Naprijed Zeljo ljubavi moja
Naprijed Zeljo ljubavi moja
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#3894 Re: FK Zeljeznicar
Čestitam na oštrom napadu! 
- perke
#3895 Re: FK Zeljeznicar
fakat, lik k'o da i ne igra, ne bi covjek ni primjetio da ga nema ni da igramo sa 7 igracaultima_palabra wrote:Znači Sloboda je prva ekipa koja ispada... druga će biti ona kojoj Lazar Popović uvali goStvarno frajer nije ni za Pofalićkog
Stanic, Coca, Alen za 10
Sloboda.... koja Sloboda?

Last edited by perke on 03/10/2009 23:31, edited 1 time in total.
- Petit_Beurre
#3896 Re: FK Zeljeznicar
Galaktikosi su konačno zaigrali.
Ono što sam vidio od Stanića me oduševilo, strašni driblinzi, brzina, trud, grize u svakom duelu, na ledjima i po tri igrača Slobode nosi. Stvarno momak izrasta u strašnog igrača
Pored Coce ( zbog kojeg smo primili prvi gol
) i Alena izdvojio bih Selimoviča koji stvarno dobro vuče loptu i Bekrića koji je odigrao sasvim solidno danas. Sve u svemu, "ovo je prekretnica sezone"- što bi Simo reko
Manijaci

Ono što sam vidio od Stanića me oduševilo, strašni driblinzi, brzina, trud, grize u svakom duelu, na ledjima i po tri igrača Slobode nosi. Stvarno momak izrasta u strašnog igrača
Pored Coce ( zbog kojeg smo primili prvi gol
Manijaci
-
vendetta87
#3897 Re: FK Zeljeznicar
Ja života mi nisam skužio onaj Slobodin gol.Tek ono kad smo dali 2. gol ja pogledam gore na semafor kad 2-1.Ja sve kontam zajebali se ovi nešto pa pitam raju oko sebe jel ovo ozbiljno.Nevjerovatno da uopste nista nisam registrovao ni radost protivničkih igraca it ono je****nje majki sa tribina.

-
elSaik
#3898 Re: FK Zeljeznicar
Dobar Željo, dobar!
-
elSaik
#3899 Re: FK Zeljeznicar
Red je da se i ovdje napiše:
S obzirom da je tema namijenjena za ovo zaključana,iskoristili bi ovu priliku da se zahvalimo svima koji su se uključili u akciju prikupljanja pomoći za malog Vedada.Još jednom smo pokazali zašto smo broj 1.
U večerašnjoj akciji je skupljeno 2198,15 km.
JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA SVIMA!
- ARmAn1i
#3900 Re: FK Zeljeznicar
a ne bi se bas slozio sa vama, ovakav igrac je nama i trebao,perke wrote:fakat, lik k'o da i ne igra, ne bi covjek ni primjetio da ga nema ni da igramo sa 7 igracaultima_palabra wrote:Znači Sloboda je prva ekipa koja ispada... druga će biti ona kojoj Lazar Popović uvali goStvarno frajer nije ni za Pofalićkog
-on je tip igraca koji uzima 90% zracnih duela, a ako niste primjetili u lukavici nije izgubio niti jedan..
-trenutno mozda nije ni spreman koliko bi trebalo da bude i sad se ceka njegov gol i sa te strane ima dozu pritiska,
po meni je on igrac koji ima potencijal da zabija golove
nego problem je u protoku lopte u veznom redu do napdaca, juce je to malo bolje izgledalo pa stoga i toliko golova, ko god da je bio zabio bi..