HS kablovska
Moderator: anex
-
zikmu
#3876 Re: HS kablovska
A zasto ne uvedu neki drugi program koji prenosi englesku ligu... ima ovih ruskih kanala nek ubace.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3877 Re: HS kablovska
Daj postoji li mogucnost da se u barem digitalni paket uvrsti onaj TLC. Extra dobrih emisija ima,a gdje god sam bio od okolnh zemalja od Srbije,Hrvatske,Crne Gore,Makedonije svuda ima taj TLC i u analognom paketu,tj onom osnovnom.
- World of Basketball
#3878 Re: HS kablovska
Koliko vidim i FACE TV ubacen u analognu shemu na C36. Pozdrav svima
- Riddle
#3879 Re: HS kablovska
AdrianMole wrote:Još jedna novost:
U analognom paketu umjesto kanala ARD(Das Erste)ubačen je Universal Ch.
- O'zone
- Globalni moderator
#3880 Re: HS kablovska
Joooooj! sad ću na Universalu gledati Texas renger-a dok se boje ne rastope
Kanal uveden zbog Čak Norisa kad je čuo da nema njegove serije na HS-u odmah posjetio Enesa. Tako se to radi u civilizovanom svijetu
Enese jel može sad i Boomerang? PLEASE!!!!!!
Kanal uveden zbog Čak Norisa kad je čuo da nema njegove serije na HS-u odmah posjetio Enesa. Tako se to radi u civilizovanom svijetu
Enese jel može sad i Boomerang? PLEASE!!!!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3881 Re: HS kablovska
jesul ofo na digitali pojaČali erotišenkanališen ilmisečini
-
NediM17
#3882 Re: HS kablovska
Iko???NediM17 wrote:Ima li neko od raje onog makedonca, tj. DVB-C HD risiver CBS-C-1004 STB? Ako ima imam par pitanja za njega/nju, a to je:
1. Da li zna kako sloziti *ebenu listu kanala?
2. Da li zna zasto ne radi USB na njemu, recimo kad u Synapsa CHD-3000 ubacim USB prijavi ga uredno, mogu ga pregledavati i sve, a ovdje samo se na kratko zaledi risiver, zasvjetli lampica na USB-u i to bi bilo to.
Hvala unaprijed!
-
TheDocToR
#3883 Re: HS kablovska
A koji je razlog zasto HS ne prenosi Sport klub, a recimo Telemach i LOL prenose ?
- Luigi
#3884 Re: HS kablovska
2 pitanja dobrim dušama. Pošto je nedavno i u moje domaćinstvo stiglo HD TV čudo, interesuje me:
- da li signal kablovske mora ići drito u isti da bi mogao hvatati hd kanale ili može preko Dalvi receivera?
- ako zamjenim Dalvi receiver modul karticom, da li i kako mogu prebaciti kablovsku na drugi tv (trenutno ide preko receivera)?
- da li signal kablovske mora ići drito u isti da bi mogao hvatati hd kanale ili može preko Dalvi receivera?
- ako zamjenim Dalvi receiver modul karticom, da li i kako mogu prebaciti kablovsku na drugi tv (trenutno ide preko receivera)?
-
StupskaBitanga
#3885 Re: HS kablovska
neki foto koji nemamo priliku to gledatiWorld of Basketball wrote:Koliko vidim i FACE TV ubacen u analognu shemu na C36. Pozdrav svima
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3886 Re: HS kablovska
StupskaBitanga wrote:neki foto koji nemamo priliku to gledatiWorld of Basketball wrote:Koliko vidim i FACE TV ubacen u analognu shemu na C36. Pozdrav svima
Pa nema se sta vidjeti.
Cijeli ekran u crvenoj podlozi i onda sitnijim bijelim slovima pise ,parafraziram : "...Face TV prvi HD TV kanal u BiH,pocinje sa radom 15 januara.."
E onda se na istoj toj crvenoj podlozi pojavi veliki logo FACE,onaj sto je bio odprilike i na TV1 kada je Senad vodio dnevnik..
I tako ti se ova dva segmenta smjenjuju svakih 20tak sekundi..u sustini nista ..ali eto najavljuju pocetak 15. januara
- holowey
#3887 Re: HS kablovska
upratio sam danas da je ubacen universal, hayat folk, i rezervisan kanal za facetv...cudi me da nije bilo nikakve samohvale zbog ubacivanja novih kanala...AdrianMole wrote:Još jedna novost:
U analognom paketu umjesto kanala ARD(Das Erste)ubačen je Universal Ch.
Tako da su današnjim novostima najviše na dobitku pretplatnici osnovnog (analognog) paketa.Sve manje razloga da netko uopće uzima digitalu
http://hs-hkb.ba/index.php?option=com_c ... Itemid=100
-
zikmu
#3888 Re: HS kablovska
haha ima, samo ti nisi upratio to 
- holowey
#3889 Re: HS kablovska
eto vidis koliko sa nestrpljenjem ocekujem nove kanale...zikmu wrote:haha ima, samo ti nisi upratio to
-
Dady
#3890 Re: HS kablovska
Ja saltam modul iz jednog Tv-a u drugi bez problema. Ukoliko ti ostali TV nemaju CI slot, onda trazi zamjenu za HD receiver, jer na Dalvi-u ne mogu HD kanali.Luigi wrote:2 pitanja dobrim dušama. Pošto je nedavno i u moje domaćinstvo stiglo HD TV čudo, interesuje me:
- Luigi
#3891 Re: HS kablovska
Možeš li mi reći, molim te, kako šaltaš to sa jednog tv-a na drugi? Ovaj drugi tv je onaj stari, obični tv pa kontam da ima neka caka da to može ili ne može.Dady wrote:Ja saltam modul iz jednog Tv-a u drugi bez problema. Ukoliko ti ostali TV nemaju CI slot, onda trazi zamjenu za HD receiver, jer na Dalvi-u ne mogu HD kanali.Luigi wrote:2 pitanja dobrim dušama. Pošto je nedavno i u moje domaćinstvo stiglo HD TV čudo, interesuje me:
- Armadilo
#3892 Re: HS kablovska
Pa to ti je monopol. Vlasnik Telemacha je suvlasnik Sport Kluba. I njemu odgovara da jedan HS nema sport klub da bi privukao korisnike sebi.. Cini mi se da je trazio 35 milja eura ili maraka mjesecno umjesto 10 milja koliko je bilo prije nego je ukinuo Sport klub...TheDocToR wrote:A koji je razlog zasto HS ne prenosi Sport klub, a recimo Telemach i LOL prenose ?
- dzeno123
#3893 Re: HS kablovska
Ma kakve mu koristi kad ja u svom dijelu grada sam osudjen na HS, ne znam, mozda je u ostalim dijelovima drugacija situacija pa se moze presi sa jednog na drugog operatera.Armadilo wrote:Pa to ti je monopol. Vlasnik Telemacha je suvlasnik Sport Kluba. I njemu odgovara da jedan HS nema sport klub da bi privukao korisnike sebi.. Cini mi se da je trazio 35 milja eura ili maraka mjesecno umjesto 10 milja koliko je bilo prije nego je ukinuo Sport klub...TheDocToR wrote:A koji je razlog zasto HS ne prenosi Sport klub, a recimo Telemach i LOL prenose ?
- chuchumbamayumbe
#3894 Re: HS kablovska
Doš'o mi kevi račun za Telemach kablovsku od 15.5km (ili tako nešto), prije je bilo jeftinije (ja mislim 11.5).
Rezignirana kako samo peMzioner zna biti kada mu se udari na crkavicu, reče mi da se raspitam za ovu HS (pošto ima HS u zgradi, lokacija B Faza). Da ima LoL TV+Tel (bez interneta) ne bih razmišljao.
DakleM, da li joj se isplati prebaciti se sa analogne kablovske Telemach, na HS?! Koliko vidim, to zadovoljstvo je kod HS-a još uvijek 11.5km (uračunat PDV), dakle, došlo bi je mjesečno 4 km jeftinije.
Također, vidim ponudu na HS-u glede digitale (13.5km)?! Je li to dodatno na ovih 11.5km, tako da ispadne 25km?
Prvenstveno me interesuje HS analogna kablovska, da li i oni planiraju poskupljivati, kakvi su u odnosu na Telemach, da li se isplati prebacivati radi 4 km mjesečno?!
UNAPRIJED HVALA na odgovorima!!!

Rezignirana kako samo peMzioner zna biti kada mu se udari na crkavicu, reče mi da se raspitam za ovu HS (pošto ima HS u zgradi, lokacija B Faza). Da ima LoL TV+Tel (bez interneta) ne bih razmišljao.
DakleM, da li joj se isplati prebaciti se sa analogne kablovske Telemach, na HS?! Koliko vidim, to zadovoljstvo je kod HS-a još uvijek 11.5km (uračunat PDV), dakle, došlo bi je mjesečno 4 km jeftinije.
Također, vidim ponudu na HS-u glede digitale (13.5km)?! Je li to dodatno na ovih 11.5km, tako da ispadne 25km?
Prvenstveno me interesuje HS analogna kablovska, da li i oni planiraju poskupljivati, kakvi su u odnosu na Telemach, da li se isplati prebacivati radi 4 km mjesečno?!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3895 Re: HS kablovska
a Teletabisi deru to je veĆ opštenarodno poznata stvar...kod EnesAGE (HS) je još uvjek 11.5km + ako ćeš digitalu 13.5km što ti ga dojde 25km...e sad dal se isplati pa 4km su 4km mada ima nekih kanala u analognoj koji su ovi imaju ovi nejmaju i obratno...chuchumbamayumbe wrote:Doš'o mi kevi račun za Telemach kablovsku od 15.5km (ili tako nešto), prije je bilo jeftinije (ja mislim 11.5).
http://hs-hkb.ba/
http://hs-hkb.ba/index.php?option=com_c ... Itemid=112
- chuchumbamayumbe
#3896 Re: HS kablovska
pici,
Hvala na odgovoru!
Pokušaću gurati ove sa LoL da konačno ponude uslugu Tel + TV (bez interneta), jer mi mama ima LoL telefon, neću da je vezujem novim ugovorom od 15 mjeseci na HS.
Hvala na odgovoru!
Pokušaću gurati ove sa LoL da konačno ponude uslugu Tel + TV (bez interneta), jer mi mama ima LoL telefon, neću da je vezujem novim ugovorom od 15 mjeseci na HS.
- chuchumbamayumbe
#3897 Re: HS kablovska
?wedran82 wrote:joj ja nejmam hs ha ha ha
Ne kontam poentu?
- dzeno123
#3898 Re: HS kablovska
wedran82 wrote:ma nista brat skontaces
- lijan
#3899 Re: HS kablovska
nadam se da imas pameti...valjda ces skontati???wedran82 wrote:joj ja nejmam hs ha ha ha
- Mirnnes
#3900 Re: HS kablovska
Znaci veceras Real-Barca nema na Arenama, vec na SportKlubu??? E u pm ovaj hs ...