vivace wrote:srela sam dobrog druga iz perioda kad sam pusila i tako me je tresnula kriza, da je to strasno.![]()
miša mu, vivace, ja više ne znam šta da ti rečem
Moderator: anex
vivace wrote:srela sam dobrog druga iz perioda kad sam pusila i tako me je tresnula kriza, da je to strasno.![]()
nije me niko naterao. zdravlje me je nateralo. pa i meni krize jako kratko traju,ali su intenzivne.znaci da ih gledam kao da nisu krize....ali dobro je sto se ne gojim ionako imam problrm sa tezinom. cak mrsavim.drugi_profil wrote:Vivace je cigare ostavila zato sto je neko natjerao, a ne sto je sama zeljela.
Ja ne znam nikog da je svojom voljom prekinuo, a da je duze od 5-6 dana imao jake krize.
One naknadne krize koje traju nekoliko sekundi i ne racunam u to. To nisu krize.
Pa da, natjeralo te... a ti ne bi sama prestala da nije toga.vivace wrote:nije me niko naterao. zdravlje me je nateralo. pa i meni krize jako kratko traju,ali su intenzivne.znaci da ih gledam kao da nisu krize....ali dobro je sto se ne gojim ionako imam problrm sa tezinom. cak mrsavim.drugi_profil wrote:Vivace je cigare ostavila zato sto je neko natjerao, a ne sto je sama zeljela.
Ja ne znam nikog da je svojom voljom prekinuo, a da je duze od 5-6 dana imao jake krize.
One naknadne krize koje traju nekoliko sekundi i ne racunam u to. To nisu krize.
Draga @vivace, nadam se da si na vrijeme ostavila taj otrov. Nedaj se, daleko si dogurala, najgore je iza tebe.vivace wrote:nije me niko naterao. zdravlje me je nateralo. pa i meni krize jako kratko traju,ali su intenzivne.znaci da ih gledam kao da nisu krize....ali dobro je sto se ne gojim ionako imam problrm sa tezinom. cak mrsavim.drugi_profil wrote:Vivace je cigare ostavila zato sto je neko natjerao, a ne sto je sama zeljela.
hvala,ja se nadam da je na vreme...kladusanka wrote:Draga @vivace, nadam se da si na vrijeme ostavila taj otrov. Nedaj se, daleko si dogurala, najgore je iza tebe.vivace wrote:nije me niko naterao. zdravlje me je nateralo. pa i meni krize jako kratko traju,ali su intenzivne.znaci da ih gledam kao da nisu krize....ali dobro je sto se ne gojim ionako imam problrm sa tezinom. cak mrsavim.drugi_profil wrote:Vivace je cigare ostavila zato sto je neko natjerao, a ne sto je sama zeljela.
znaci u tom grmu lezi zec...drugi_profil wrote:Pa da, natjeralo te... a ti ne bi sama prestala da nije toga.vivace wrote:nije me niko naterao. zdravlje me je nateralo. pa i meni krize jako kratko traju,ali su intenzivne.znaci da ih gledam kao da nisu krize....ali dobro je sto se ne gojim ionako imam problrm sa tezinom. cak mrsavim.drugi_profil wrote:Vivace je cigare ostavila zato sto je neko natjerao, a ne sto je sama zeljela.
U tome je stvar.
Punih sedam mjeseci.vivace wrote:
hvala,ja se nadam da je na vreme...![]()
jesi li ti dobro ?koliko vec da ne pusis ?
so, john, what is your problem?славянин wrote:Hello, my name is John and im an alkoholic![]()
![]()
Ive been sober for 3 months (other member of the group cheer and clap their hands)shmizlica wrote:so, john, what is your problem?славянин wrote:Hello, my name is John and im an alkoholic![]()
![]()
славянин wrote:Ive been sober for 3 months (other member of the group cheer and clap their hands)shmizlica wrote:so, john, what is your problem?славянин wrote:Hello, my name is John and im an alkoholic![]()
![]()
, but now..... i have some family issues and i feel im gonna reach back for that bottle.
Samo pravim parodiju na nacin kako se ovdje ljudi izjasnjavaju "ja sam taj i taj i ne pusim vec 4 mjeseca"shmizlica wrote: you must be strong, dear boy, that bottle is not your friend![]()
but, we are......so tell us something about that issues![]()
i prešaltaj se na normalan jezik, sheba me ovaj engleski
merimas takodjer bravooooooka0406 wrote:Ma Merimice bravo, bravo![]()
Meni danas tacno 4 mjeseca , a prvi mi je put da pokusavam prestati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
славянин wrote:
Samo pravim parodiju na nacin kako se ovdje ljudi izjasnjavaju "ja sam taj i taj i ne pusim vec 4 mjeseca"
vivace wrote:meni je proslo 3 meseca sad skoro.
2005 dana ili 70 mjeseci. moze se!vivace wrote:meni je proslo 3 meseca sad skoro.
Lucazode wrote:Prestao juce (sa pola flastera)
. Citav dan mutan, glava me boli na cudan nacin, nervozan... Doduse flaster je pomogao kod desnih. Jer oni znaju trnut i svrbit da poludis. Elem sinoc zapalim. Jednu. Nisam mogao sa flasterom sve apstinencijske nedace pregurat. Danas se opet lijepim. Trebalo bi biti lakse.