E jebi ga sad i ti, muda sa tastature prenijet uzivo ne ide, nikako..van helsing wrote:Pa eto znas gdje radi,tj.gdje mu je stand,pa bujrum,izvoli.pirpa wrote:treba mu jebati dijete djetetovo, klosar carsijanerski jebo on oca svog u tabutu.
Sarajevski taksisti- dno dna
-
mirzet87sa
#3876 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
-
quarterback
#3877 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
iskoristio bih priliku da se crvenom taksiju broj 11 sjetim familije radi incidenta od maloprije na mostu vrbanja
jedva cekam da te negdje ustopam na ulici
jedva cekam da te negdje ustopam na ulici
- johntra
#3878 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Možda neće biti isti vozač... 
-
dede merdzane
#3879 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Oni imaju vise vozaca na jedno vozilo, mozes ustopati pogresnog. A sta se desilo?
-
quarterback
#3880 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
a jebiga...dede merdzane wrote:Oni imaju vise vozaca na jedno vozilo, mozes ustopati pogresnog. A sta se desilo?
ma zamalo me pokupio na pjesackom, klasika
stigao sam ga na skenderiji (bio sam bajkom) ali nisam mogao doci do njega jer je bio preko ceste a izmedju su isla auta iz drugog smjera, ne znam da li me je vidio kako mu ... sve zivo i nezivo... nadam se da jeste
-
dede merdzane
#3881 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nema vecih majmuna u saobracaju nego onih sto turiraju pjesacima na pjesackom ili onih sto se zalete pa zakoce milimetar pored. Valjda bili zlostavljani u djetinjstvu, sta li.
- duminjo
#3882 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Evo da ne bude pljuvanja samo po sa-taksiju. Jucer ja kod sopinga (grbavica) i trebam hitno do Palme (grbavica) nevrijeme, snijeg i sve hajd sjednem ja odmah u taxi (zuti) i govorim " moze li molim vas samo do Palme" i ne uspijevam izgovoriti da mi naplati duplo jer je eto kratka relacija bas i necu da budem shupak, a on odmah okrece glavom i pravi grimase, al dzaba mu, ja sjeo i necu izaci.
Ja: jel neki problem?
On: pa kratko brate.
Ja: jel to ima neki zakon u kojem pise da ne vozite na kratko?
On: ma nema, al hajd ti stani 2h u redu pa da izgubis red zbog ove voznje.
Ja: niste stajali u redu, tako da niste nista ni cekali ni izgubili (a sa namjerom sam ga pokupio u hodu, jer bas nisam htio nikoga sa standa zbog tog cekanja, opet da ne ispadnem shupak). I niste jedini koji cekate par sati za nesto, skoro svi cekaju i ne znam zbog cega ste tako bezobrazni i neprofesionalni ko da ste 20 godina doktor nauka. Ako vam se ne svidja dajte otkaz i radite nesto bolje sto mozete.
On: ma hajd nema veze
Na kraju sam mu platio koliko je bilo i otkucano, manje od 3KM. Sta cu mu ja kad je (necu da se izrazavam)
Ja: jel neki problem?
On: pa kratko brate.
Ja: jel to ima neki zakon u kojem pise da ne vozite na kratko?
On: ma nema, al hajd ti stani 2h u redu pa da izgubis red zbog ove voznje.
Ja: niste stajali u redu, tako da niste nista ni cekali ni izgubili (a sa namjerom sam ga pokupio u hodu, jer bas nisam htio nikoga sa standa zbog tog cekanja, opet da ne ispadnem shupak). I niste jedini koji cekate par sati za nesto, skoro svi cekaju i ne znam zbog cega ste tako bezobrazni i neprofesionalni ko da ste 20 godina doktor nauka. Ako vam se ne svidja dajte otkaz i radite nesto bolje sto mozete.
On: ma hajd nema veze
Na kraju sam mu platio koliko je bilo i otkucano, manje od 3KM. Sta cu mu ja kad je (necu da se izrazavam)
- punta
#3883 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
e nemoj da ti dođem tamoSaka wrote:Kud bas aduku da snimis?Wind wrote:![]()
PS
Neprimjerena konverzacija! Hmm...baš me čudi...
pa sto ne dođe sta ceka taksi
ovo je samo citat da se ne zaboravi
a sta se ovdje desilo jel taksista na parkingu ili
ovo je inace dobar parking a nije skup skoro uvjek kad imam potrebu za grad ima mjesta da se parkira
-
quarterback
#3884 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
na tom parkingu je mozda 15 tak metara parkinga oznaceno kao taksi stajaliste, doduse nisam odavno svracao na taj parking, ne znam da li je jos tako
- Kinaski
#3885 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Beogradski aerodrom, nisu nasi tako losi
-
quarterback
#3886 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
jos jedan upis za dno dna, iako sarajevo ima jedno 2,5 propisne biciklisticke staze to danas nije smetalo idiotu u zutom taksiju da se pravo ispred mene popne na jednu (staza od grbavice pored ekonomske) i natjera me da kocim kako se ne bih zelijepio u njega, da nije vidio pa i nekako nego je vozio cestom pored mene paralelno, dok sam isao stazom, i samo se malo prije mosta kod ekonomske onako u brzini poceo penjati na istu (posto je staza u nivou trotoara)
ubjedljivo najveca stoka ovog grada, djubrad seljacka primitivna
ubjedljivo najveca stoka ovog grada, djubrad seljacka primitivna
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3887 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» pirpa
2 hefte
» pirpa
2 hefte
-
r_faruk
#3888 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
U zagrebu nam je taksista uzeo 100 kuna za voznju. Voznja je bila od Hipodroma do hotela Remetinec (kod Arene).
Bas me zanima koliko inace kosta ta ruta?.
Trebao sam ici u Beograd prosle godine i informisan sam koji taxi trebam uzeti, a koji hoce oderat'.
Kod nas dere sarajevo taksi i treba ih izbjegavati. Kasnije sam saznao koji je taksi legalan u Zagrebu a koji dere...
Bas me zanima koliko inace kosta ta ruta?.
Trebao sam ici u Beograd prosle godine i informisan sam koji taxi trebam uzeti, a koji hoce oderat'.
Kod nas dere sarajevo taksi i treba ih izbjegavati. Kasnije sam saznao koji je taksi legalan u Zagrebu a koji dere...
-
r_faruk
#3889 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne sjecam se koji je taxi bio. Mi bili mokri, bilo nam hladno, iza ponoci, samo da dodjemo do hotela.............
- seoBIH
#3890 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Za ove gore sto im je naplaceno vise. Trazili ste, dobili ste ga. Da ste odmah zvali crveni/zuti/bijeli/plavi koji god hoš osim ovih iz SA TAXI-a platili bi uredno cijenu.
JOs napisa "Znali smo kakvi su.. ma hej...ni sekunde mi vas nije zao.
JOs napisa "Znali smo kakvi su.. ma hej...ni sekunde mi vas nije zao.
- seoBIH
#3891 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Zato sad znas.
-
Avetinho
#3892 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nisam tacno shvatio sta "sad zna".123456789 wrote:Zato sad znas.
Da je Sarajevo postao grad lopova i varalica?
- van helsing
#3893 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
I kakve ste srece,jos bi morali ovima obojenima govoriti gdje je ulica,gdje da skrene i sl.123456789 wrote:Da ste odmah zvali crveni/zuti/bijeli/plavi koji god hoš osim ovih iz SA TAXI-a platili bi uredno cijenu.
Nije mi se jednom desilo da ne zna covjek ulicu da nadje.
Nikad vise drugi taxi osim SA Taxi.
- seoBIH
#3894 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
A to zato što je SA taxi znači da zna svaku ulicu ? 
- van helsing
#3895 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ja jos nisam naisao na SA Taxi da ne zna ulicu,objekat i sl. Bilo da ga pitam da objasni gdje se nalazi,bilo da me vozi.123456789 wrote:A to zato što je SA taxi znači da zna svaku ulicu ?
Pokusaj sa ovima sto si ih nabrojao pa vidi rezultat.
Tapatalk 2
- anonimni clan
#3896 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Jos jednom.......procitati naslov : Sarajevski taksisti-dno dna.
Samo ti se kaze.
Samo ti se kaze.
- van helsing
#3897 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nemas pojma o cemu pricam, zato se i smijes.Religious Fantastic wrote:![]()
![]()
![]()
grohotom se smijem...izjava mjeseca
-
sto je skupo
#3898 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Moze li mi neko od taksista reci hoce li se sad licence opet moci prodavati od kako je usvojen ovaj novi zakon. Hvala.
- Adriatic
#3899 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Puna podrška svim "nelegalnim" taksistima.
Ovi "legalni" ne daju licence, ne daju stajališta, kontrolišu cijene, ne plaćaju poreze, ..... ma banja.
Ovi "legalni" ne daju licence, ne daju stajališta, kontrolišu cijene, ne plaćaju poreze, ..... ma banja.
-
co211
#3900 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
17:00 Udruženje Sarajevo taxi saopćilo je da njegovi članovi taksisti nisu blokirali glavnu saobraćajnicu na Skenderiji već da je to djelo "divljih" taksista.
- Ovo udruženje se ograđuje od tih aktivnosti, blokadu saobraćaja izvršili su nelegalni 'divlji' taksisti - huligani koji su uz svesrdnu podršku resornog ministra i direktora Kantonalne uprave inspekcije, preplavili ulice Kantona Sarajevo, a radi se o kriminalcima, rasturačima droge, osobama koje su vršile 'tipovanje' i učestvovale u pripremi krađe vozila, otimanja mobitela djeci, kao i drugim osobama kriminalne prošlosti.
Udruženje Sarajevo taxi traži od Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona i Policijske uprave Centar hitno deblokiranje saobraćajnice na Skenderiji i skidanje oznaka firme "divljim" taksistima "jer blate i prljaju profesiju i ugled legalnih taksi prijevoznika koji pošteno zarađuju hljeb - navedeno je u saopćenju Udruženja.
Ovo je dokaz bezvlašća i anarhije u Kantonu Sarajevo, smatra udruženje Sarajevo taxi, najavljujući da će u slučaju nastavka blokade saobraćajnica, na ulice izaći legalni taksi prijevoznici a svu odgovornost za daljnja dešavanja snosit će oni koji su omogućili ovo "divljanje" nelegalnog rada na ulicama Kantona Sarajevo.

- Ovo udruženje se ograđuje od tih aktivnosti, blokadu saobraćaja izvršili su nelegalni 'divlji' taksisti - huligani koji su uz svesrdnu podršku resornog ministra i direktora Kantonalne uprave inspekcije, preplavili ulice Kantona Sarajevo, a radi se o kriminalcima, rasturačima droge, osobama koje su vršile 'tipovanje' i učestvovale u pripremi krađe vozila, otimanja mobitela djeci, kao i drugim osobama kriminalne prošlosti.
Udruženje Sarajevo taxi traži od Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona i Policijske uprave Centar hitno deblokiranje saobraćajnice na Skenderiji i skidanje oznaka firme "divljim" taksistima "jer blate i prljaju profesiju i ugled legalnih taksi prijevoznika koji pošteno zarađuju hljeb - navedeno je u saopćenju Udruženja.
Ovo je dokaz bezvlašća i anarhije u Kantonu Sarajevo, smatra udruženje Sarajevo taxi, najavljujući da će u slučaju nastavka blokade saobraćajnica, na ulice izaći legalni taksi prijevoznici a svu odgovornost za daljnja dešavanja snosit će oni koji su omogućili ovo "divljanje" nelegalnog rada na ulicama Kantona Sarajevo.