Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Eldo__ wrote: ↑23/06/2026 13:08
Nas malo zeza samo to što je Švica kiksala protiv Katra, da je Katar izgubio ne bih imao bodova niti sutra neke šanse a ovako..
Nadam se da ce sutra ipak u prvom poluvremenu vec biti 2:0 za nas pa da rahat docekamo kraj susreta.
Ne zeza nas to, nego nam čak i odgovara. Opet bi ovi igrali i za taj bod - jer eno vidiš da dobijaju poklone koji vrijede stotine hiljada eura.
Branili bi se i cuvali taj bod kao protiv Svicarske i takve nam utakmice nikako ne odgovaraju, dovoljno vidjeti utakmice potiv Kipra.
Ovako oni moraju ici na sve ili nista, tj morat ce dosta otvorenije igrati. Ako gube moraju ganjati vise sto nama otvara dodatne mogucnosti.
Prvi put ikada da igramo sa znatno losijom reprezentacijom koja mora ici na pobjedu.
A za 2-0, ne bih vala bio ni tad rahat. Eo Norveska vodila 2 razlike pa primis gol par min prije kraja pa opet strepnja... tako da do zadnje sekunde necu bit rahat, osim ak bas ne ode na 3-0 sto je moguce, kao sto je i moguce da kiksamo jbg
Trke konja i sokolarenje smo i mi imali prije nekada donedavno, relativno, kao sport i slično, a trke kamila nismo imali, jer nismo imali kamila. Pitanje igra li nam i rezultat sa 1 golom razlikom npr 1:0 ili 2:1, a 4 boda.
Last edited by Sanjarko on 23/06/2026 18:27, edited 1 time in total.
Sanjarko wrote: ↑23/06/2026 18:26
Trke konja i sokolarenje smo i mi imali prije nekada donedavno, relativno, kao sport i slično, a trke kamila nismo imali, jer nismo imali kamila. Pitanje igra li nam i rezultat sa 1 golom razmik npr 1:0 ili 2:1, a 4 boda.
Trke konja i sokolarenje smo i mi imali prije nekada donedavno, relativno, kao sport i slično, a trke kamila nismo imali, jer nismo imali kamila. Pitanje igra li nam i rezultat sa 1 golom razmik npr 1:0 ili 2:1, a 4 boda.
Sa 1:0 prolazimo a sa 2:1 jok
Mislim da ćemo ih uzeti 2 gola razlike, 3 gola razlike mi je već šuveli.
Trke konja i sokolarenje smo i mi imali prije nekada donedavno, relativno, kao sport i slično, a trke kamila nismo imali, jer nismo imali kamila. Pitanje igra li nam i rezultat sa 1 golom razlikom npr 1:0 ili 2:1, a 4 boda.
Imaju oni i surfanje na pijesku ........... ma nemamo sanse protiv ove sportske velesile.
Kad vidim ovog surfera strah me, nije ni cudo kako su ovi antitalenti onom kanadjaninu slomili nogu.
Imaju oni i surfanje na pijesku ........... ma nemamo sanse protiv ove sportske velesile.
Kad vidim ovog surfera strah me, nije ni cudo kako su ovi antitalenti onom kanadjaninu slomili nogu.
Ma samo napast ih i nabiti ih barem 3 ili 4 gola razlike. Valjda nepovrijede našeg nekog igrača.