Zahiragić opet jaše
-
kakavdanakneiskustvu
#3876 Re: Zahiragić opet jaše
tema nije ni pokrenuta zbog izbora niti je na pdf politika
- Mišo_Kovač
#3877 Re: Zahiragić opet jaše
Kae momak obrazovan i zna o čemu priča... hihihihihi 
- Ommadawn
#3878 Re: Zahiragić opet jaše
1. Rat je uvijek moguc. Uvijekklosar pravi wrote:Pazite mi smo sad svi u svojim torovima rat uopšte nije moguc kako je bio moguc te 92 i vrijeme je takvo da bi mi bili u naleti ne oni s druge strane bar govorim što se tice ove okoline Sarajeva koji bi bila ociscena bez problema.
Ma nije bitno šta vi mislite ja govorim kao neko ko ga zna od malih nogu i ne nismo nikad bili prijatelji.
Haris je od pravog klošarluka došao do momka koji je obrazovan i zna o cemu prica i u najgorim scenama ne bi bio ništa lošiji od sadašnjih koji vode državu.
Dok gledam kako pišete čisto sumnjam nešto kontam kako bi Haris jednom rukom išamarao onog iz HDZ-a što su bili u debati.
Samo definitivno mogu da vidim zbog cega ga ismijavate
2. On je ulicu i mahalu zamijenio fakultetom. Ali ni na jednom ni na drugom nije naucio nista korisno niti pametno. Cisto sumnjam da je upoznat o konsekvensama svojih izjava. Dakle pojma nema sta prica.
3. Isamarao bi nekoga - i sta bi postigao sa tim? Iza jednog HDZ-ovca ima ih jos hiljadu. Umorio bi se sve da ih i sa dvije ruke samara.
4. Ismijavao bi ga i ti kad bi malo bolje razmislio.
-
klosar pravi
#3879 Re: Zahiragić opet jaše
Pa ima proekstremistickih stavova, al' nešto malo.
U velikoj mjeri gura demokratiju na kraju krajeva nece nikad biti niti na jednoj dobroj poziciji zbog toga što je kurčevit i gledaju kao kao prijetnju.
Vjerujem da ga nisu stavili zbog toga da lakše prođe.
Ne znam ono što sam gledao i pažljivo slušao više nego obrazovan i zna o cemu prica.
To što se pojedinci hvataju za džumu na svaku izgovorenu rijec to je neka druga prica..
Može lik reci 101 pozitivnu stvar, al' opet ide džuma protuudar.
U velikoj mjeri gura demokratiju na kraju krajeva nece nikad biti niti na jednoj dobroj poziciji zbog toga što je kurčevit i gledaju kao kao prijetnju.
Vjerujem da ga nisu stavili zbog toga da lakše prođe.
Ne znam ono što sam gledao i pažljivo slušao više nego obrazovan i zna o cemu prica.
To što se pojedinci hvataju za džumu na svaku izgovorenu rijec to je neka druga prica..
Može lik reci 101 pozitivnu stvar, al' opet ide džuma protuudar.
- Boemica
#3880 Re: Zahiragić opet jaše
Ommadawn wrote:Boze ako postojisFreakyStyley wrote:Evolucija je kriva za Haretove sise.Sara03 wrote:Hare ima dobre sise, ne razumijem zašto ste ljubomorni.
Baci ciglu
I budi precizan.
-
FreakyStyley
#3881 Re: Zahiragić opet jaše
Pronicljivi Hare, Busuladzic edition.

Hare islamski ucenjak vol 1.

Bob Hare Marley - Get up stand up edition

Kratki osvrt uz poetski zakljucak.

Ima toga jos puno. Hare je genije.

Hare islamski ucenjak vol 1.

Bob Hare Marley - Get up stand up edition

Kratki osvrt uz poetski zakljucak.

Ima toga jos puno. Hare je genije.
-
klosar pravi
#3882 Re: Zahiragić opet jaše
Ommadawn wrote:1. Rat je uvijek moguc. Uvijekklosar pravi wrote:Pazite mi smo sad svi u svojim torovima rat uopšte nije moguc kako je bio moguc te 92 i vrijeme je takvo da bi mi bili u naleti ne oni s druge strane bar govorim što se tice ove okoline Sarajeva koji bi bila ociscena bez problema.
Ma nije bitno šta vi mislite ja govorim kao neko ko ga zna od malih nogu i ne nismo nikad bili prijatelji.
Haris je od pravog klošarluka došao do momka koji je obrazovan i zna o cemu prica i u najgorim scenama ne bi bio ništa lošiji od sadašnjih koji vode državu.
Dok gledam kako pišete čisto sumnjam nešto kontam kako bi Haris jednom rukom išamarao onog iz HDZ-a što su bili u debati.
Samo definitivno mogu da vidim zbog cega ga ismijavate
2. On je ulicu i mahalu zamijenio fakultetom. Ali ni na jednom ni na drugom nije naucio nista korisno niti pametno. Cisto sumnjam da je upoznat o konsekvensama svojih izjava. Dakle pojma nema sta prica.
3. Isamarao bi nekoga - i sta bi postigao sa tim? Iza jednog HDZ-ovca ima ih jos hiljadu. Umorio bi se sve da ih i sa dvije ruke samara.
4. Ismijavao bi ga i ti kad bi malo bolje razmislio.
Rat nije moguc ne boj se.
Nemam potrebe da ga ismijavam kad trenutno nigdje nije dospio.
- Boemica
#3883 Re: Zahiragić opet jaše
Zahiragić je toliko obrazovan da je prvi otkrio da Švicarska ima more.
-
klosar pravi
#3884 Re: Zahiragić opet jaše
Ma hajde ti se pojavljuješ u tv programu po prvi put rekla bi da je u srbiji atlantskiBoemica wrote:Zahiragić je toliko obrazovan da je prvi otkrio da Švicarska ima more.
- BajramBarecula
#3885 Re: Zahiragić opet jaše
Tehnicki ima, 6 ostrva u juznom pacifiku pripadaju svicarskoj tako da nije pogrijesioBoemica wrote:Zahiragić je toliko obrazovan da je prvi otkrio da Švicarska ima more.
- Boemica
#3886 Re: Zahiragić opet jaše
Sa izjavom da je " u Švicarskoj napravljen najduži tunel ispod mora " je defiitivno pogriješioBajramBarecula wrote:Tehnicki ima, 6 ostrva u juznom pacifiku pripadaju svicarskoj tako da nije pogrijesioBoemica wrote:Zahiragić je toliko obrazovan da je prvi otkrio da Švicarska ima more.
- Boemica
#3887 Re: Zahiragić opet jaše
Ne, ne bih.klosar pravi wrote:Ma hajde ti se pojavljuješ u tv programu po prvi put rekla bi da je u srbiji atlantskiBoemica wrote:Zahiragić je toliko obrazovan da je prvi otkrio da Švicarska ima more.
Isto kao što mnogi ljudi koji su se pojavili prvi put na televiziji nisu pogriješili. Pogotovo ne takav jedan podatak.
Pogotovo jer je izvalio neki podatak o najdužem tunelu ispod mora
To što je on završio fakultet, ne znači ni da je obrazovan ni da je pametan.
On je samo jedan obični SDA tokmak, ni manje ni više od toga.
- BajramBarecula
#3888 Re: Zahiragić opet jaše
Pa tunel izmedju tih ostrva. 12,7km i povezuje 3 od ukupno 6 ostrva. Ostala sa povezana mostovima.Boemica wrote:Sa izjavom da je " u Švicarskoj napravljen najduži tunel ispod mora " je defiitivno pogriješioBajramBarecula wrote:Tehnicki ima, 6 ostrva u juznom pacifiku pripadaju svicarskoj tako da nije pogrijesioBoemica wrote:Zahiragić je toliko obrazovan da je prvi otkrio da Švicarska ima more.
-
klosar pravi
#3889 Re: Zahiragić opet jaše
Boemica wrote:Ne, ne bih.klosar pravi wrote:Ma hajde ti se pojavljuješ u tv programu po prvi put rekla bi da je u srbiji atlantskiBoemica wrote:Zahiragić je toliko obrazovan da je prvi otkrio da Švicarska ima more.
Isto kao što mnogi ljudi koji su se pojavili prvi put na televiziji nisu pogriješili. Pogotovo ne takav jedan podatak.
Pogotovo jer je izvalio neki podatak o najdužem tunelu ispod morau Švicarskoj.
To što je on završio fakultet, ne znači ni da je obrazovan ni da je pametan.
On je samo jedan obični SDA tokmak, ni manje ni više od toga.
Ma ima kikseva ne sporim pogotovo što vjeruje u imaginarne osobe s neba religije su najvece zlo covjecanstva.
S druge strane ima on itekako dobrih izjava i ideja koje ovdje neces procitati.
Nebitno uglavnom vjeruj mi da mu sad cigla na glavu padne tacnije njemu i mnogo drugih iz politike ja bi nastavio mirno.
Nego ono što sam napisao u prvom napisacu i sad Haris ne bi bio ništa lošiji od trenutnih i da zatreba bio bi tu u bilo kojem kapacitetu.
- Ommadawn
#3890 Re: Zahiragić opet jaše
Daj makar jednu koju ti smatras da je dobra izjava i/ili ideja.klosar pravi wrote:
S druge strane ima on itekako dobrih izjava i ideja koje ovdje neces procitati.
-
klosar pravi
#3891 Re: Zahiragić opet jaše
Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
Kao što kažem ne opterecujem se likom svakako nije nikakva opasnost za politiku lik imao 3 hiljade glasova, a nije prošao eto koliko ga visoko drže u stranci vi se tripujete previše.
Kao što kažem ne opterecujem se likom svakako nije nikakva opasnost za politiku lik imao 3 hiljade glasova, a nije prošao eto koliko ga visoko drže u stranci vi se tripujete previše.
- Boemica
#3892 Re: Zahiragić opet jaše
klosar pravi wrote:Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
Ova je tema otvorena mnogo prije izbora, to ti je vec neko rekao.
-
Hakiz
#3893 Re: Zahiragić opet jaše
Lik je opšta opasnost, ne politička.klosar pravi wrote:Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
- madner
#3894 Re: Zahiragić opet jaše
Prvi put cujem, koja su to ostrva?BajramBarecula wrote:Pa tunel izmedju tih ostrva. 12,7km i povezuje 3 od ukupno 6 ostrva. Ostala sa povezana mostovima.Boemica wrote:Sa izjavom da je " u Švicarskoj napravljen najduži tunel ispod mora " je defiitivno pogriješioBajramBarecula wrote: Tehnicki ima, 6 ostrva u juznom pacifiku pripadaju svicarskoj tako da nije pogrijesio
- BajramBarecula
#3895 Re: Zahiragić opet jaše
Ma zajebavam se, kakva crna ostrvamadner wrote:
Prvi put cujem, koja su to ostrva?
Obraz Haretov se po svaku cijenu i na sve nacine odbraniti mora!!!!
-
klosar pravi
#3896 Re: Zahiragić opet jaše
Al' 90 posto teme je provedeno u raspravi kakva ce mu biti politicka karijera.Boemica wrote:klosar pravi wrote:Cuo sam ih dosta od 2016 do kraja ove 2018 ne mogu se sjetiti niti jedne na prvu, a bilo ih je.
Ova je tema otvorena mnogo prije izbora, to ti je vec neko rekao.
- JThomas
#3897 Re: Zahiragić opet jaše
i na temi o seki na prvoj stranici ima da neće dugo
za ovu politiku, ovu stranku, ovu vlast, ovaj narod...zahson je zvijezda u usponu.
za ovu politiku, ovu stranku, ovu vlast, ovaj narod...zahson je zvijezda u usponu.
- medvjed23
#3899 Re: Zahiragić opet jaše
haretip
-
Fudo387
#3900 Re: Zahiragić opet jaše
Wow,wewa wrote:problem Bosnjaka je elementarna ili u najboljem slucaju funkcionalna nepismenost, cast izuzecima.
Zena, feministkinja, liberal, siva eminencija, i k tomu jos brizna Hamsha.