Meni je Brela najljepse

Radi borova, ciste vode, lijepe boje mora i stranaca, mada je zadnje 3 godine dosta nasih...Poslije Brele BOL, ne radi IN plaze, vec ostatka mjesta (prosle godine sam nasla 50m od plaze apartman za 45eur za 2 osobe, u samom Bolu, na pocetku "setalista", a gdje smo jeli pizze, lignje, pili kafu, sokove cijene su nista vece nego u drugim mjestima, nismo isli u neke fensi restorane), super je i Jelsa, Krk...ove godine jos nisam rezervisala pa nisam sigurna da cemo naci u Breli, jer uvijek volim da smo smjesteni u "centru zbivanja", tj u Solinama, jer idemo na plaze prema Baskoj, a jedemo u Breli ili Baskoj...
Ne bih platila za nas 2 vise od 50eur, cak i ako nema kuhinje ne smeta, ali vise bih platila samo za hotel!
Guzve su ogromne, ali idemo uvijek kraj jula/pocetak augusta, nemam izbora jer mi je tad kolektivni GO, da mogu birati, isla bih krajem augusta!
Voljela bih da u penziji kad budem, ono dijasporski, kupim kakvu kucicu ili stan na moru, gdje bilo ali da je na moru, tako da uvijek budem na odmoru

Ne znam da ikome moze dosaditi more, pa dovoljno me odmori gledanje u vodu, valovi, sum mora, a da ne kazem kad budem u vodi satimaa