Pariz
- beniciodeltoro
#3876 Re: Pariz
Acin komentar na Facebooku je bolji nego svi tekstovi njegovih pjesama zajedno

- Freamon Lester
#3877 Re: Pariz
Legitimno tvrdim pojela mu droga mozak.beniciodeltoro wrote:Acin komentar na Facebooku je bolji nego svi tekstovi njegovih pjesama zajedno
- kamen spoticanja
#3878 Re: Pariz
Ma znam da to kazes..nego makarone pristavimadner wrote:Pa to kazem.kamen spoticanja wrote:Pa ako iko devera s njima to je IZ...madner wrote:IZ ima uticaj na selefijski pokret kao i ja.
S tim da ja selefije gledam bogdu simpaticnije od njih.
Inace je velika ironija ovo, nece valja ljude zbog vjere progoniti.
- tututuuuu
#3879 Re: Pariz
ma ajde... njega boli sto ih je NATO zalio grnatama devedesetih... sjoj. BiH i RH NATO sigurno nije nanio stetu.
- Danguba
#3880 Re: Pariz
EurekaFreamon Lester wrote:Situacija je fluidna...avaz...
UBIJENA DVA VOJNIKA Osumnjičenog Enesa Omeragića komšije znaju kao narkomana, a očevici ubistva ga opisuju kao pripadnika vehabijskog pokreta!
imamo novi fenomen. pripadnik vehabijskog pokreta narkoman.
da nije sve tuzno bas bi bilo smijesno.
- kamen spoticanja
#3881 Re: Pariz
– Radi se o liječenom narkomanu(heroin), koji je nerijetko pravio probleme ukućanima i u naselju!!! Dakle, psihički poremećenom momku kojem je mjesto bilo u komuni ili ludnici, za kojeg se davno trebala pobrinuti država, kako ne bi doslo do ovoga – napisao je na Facebooku S.Č, komšija Enesa Omeragića, osumnjičenog za ubistvo dva vojnika.
- beniciodeltoro
#3882 Re: Pariz
Zapad nam jeste mnogo puta valjao ali je bilo bogami puno momenata gdje su skrštenih ruku gledali i čak pružali podršku agresorutututuuuu wrote:ma ajde... njega boli sto ih je NATO zalio grnatama devedesetih... sjoj. BiH i RH NATO sigurno nije nanio stetu.
- kamen spoticanja
#3883 Re: Pariz
Nije to novi fenomen...uglavnom je takoDanguba wrote:EurekaFreamon Lester wrote:Situacija je fluidna...avaz...
UBIJENA DVA VOJNIKA Osumnjičenog Enesa Omeragića komšije znaju kao narkomana, a očevici ubistva ga opisuju kao pripadnika vehabijskog pokreta!![]()
imamo novi fenomen. pripadnik vehabijskog pokreta narkoman.![]()
- Freamon Lester
#3884 Re: Pariz
Ne bi bio prvi narkoman koji je postao vehabija. Licno poznajem 2 komada.kamen spoticanja wrote:– Radi se o liječenom narkomanu(heroin), koji je nerijetko pravio probleme ukućanima i u naselju!!! Dakle, psihički poremećenom momku kojem je mjesto bilo u komuni ili ludnici, za kojeg se davno trebala pobrinuti država, kako ne bi doslo do ovoga – napisao je na Facebooku S.Č, komšija Enesa Omeragića, osumnjičenog za ubistvo dva vojnika.
-
bumerangss
#3885 Re: Pariz
U vezi sa ubistvima u Rajlovcu komentarisite na temi crna hronika u Sarajevu
- tututuuuu
#3886 Re: Pariz
pa je, ali to je samo zato sto i agresor ima svoju igru i svoje utjecaje, a Srbi su preuzeli razgranatu Yu. diplomaciju. Na kraju se ipak vidjelo ko je ko. I naravno, za nesto se moras i sam pobrinuti. Ja samo kazem, bar sto ja mislim, koji je razlog ovog Acinog navoda.beniciodeltoro wrote:Zapad nam jeste mnogo puta valjao ali je bilo bogami puno momenata gdje su skrštenih ruku gledali i čak pružali podršku agresorutututuuuu wrote:ma ajde... njega boli sto ih je NATO zalio grnatama devedesetih... sjoj. BiH i RH NATO sigurno nije nanio stetu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3887 Re: Pariz
mozda ruzno zvuci, ali nikad se vise nisam obradovala narkomanu
kontam, bolje jedan narkoman nego grupa terorista
- Danguba
#3888 Re: Pariz
ja evo sve do sada mislio da oni ne ustaju sa pustekije...kamen spoticanja wrote:Nije to novi fenomen...uglavnom je takoDanguba wrote:
Eureka![]()
- kamen spoticanja
#3889 Re: Pariz
Eto u kakvom smo qrcuplain vanilla wrote:mozda ruzno zvuci, ali nikad se vise nisam obradovala narkomanu
-
hAZNADAR
#3890 Re: Pariz
Zasto se ova tragedija u Sarajevu ne prebaci na drugu temu? Tema je Pariz.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3891 Re: Pariz
ja to danima govorim, a narod se smije, kazu nece kod nas... a koliko se ja sjecam, tako se govorilo i 1992.kamen spoticanja wrote:Eto u kakvom smo qrcuplain vanilla wrote:mozda ruzno zvuci, ali nikad se vise nisam obradovala narkomanu
- kamen spoticanja
#3892 Re: Pariz
.plain vanilla wrote:ja to danima govorim, a narod se smije, kazu nece kod nas... a koliko se ja sjecam, tako se govorilo i 1992.kamen spoticanja wrote:Eto u kakvom smo qrcuplain vanilla wrote:mozda ruzno zvuci, ali nikad se vise nisam obradovala narkomanu
Last edited by kamen spoticanja on 18/11/2015 23:12, edited 1 time in total.
- soccerfan88
#3893 Re: Pariz
I naravno kao takav treba slobodno da se sece ulicom, radi sta mu volja, puca kad mu sem prohtije i u koga zeli. More mars vise. Nevini ljudi ginu zbog budala.Freamon Lester wrote:22:21 Kako saznaje "Avazov" portal, osumnjičeni ubica Enes Omeragić na Sokolju je poznat po upotrebi droga - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/205834/ubijen ... fKAAw.dpuf
- kamen spoticanja
#3894 Re: Pariz
Kazu pretres kuce u toku....ovi s N1 ce naci sirijski pasos a ovi s aljazeere sprice i igle
dok camparini briju hajirliju na nulu
dok camparini briju hajirliju na nulu
-
hAZNADAR
#3895 Re: Pariz
Danguba wrote:EurekaFreamon Lester wrote:Situacija je fluidna...avaz...
UBIJENA DVA VOJNIKA Osumnjičenog Enesa Omeragića komšije znaju kao narkomana, a očevici ubistva ga opisuju kao pripadnika vehabijskog pokreta!![]()
Ubijena dva mladica, dva mlada zivota ugasena,.. tragedija,.. a vi segu tjerate i smajlije.kamen spoticanja wrote:
Ja sam fino rek'o madneru da kupi makarona...ima kod mene kechapa pa da fino predeveramo i taj treci svjetski
![]()
Sramota da ovaj forum to dopusta.
- kamen spoticanja
#3896 Re: Pariz
Slazem se...i izvinjavam se...editujem sve
-
_drunken_santa_
#3897 Re: Pariz
Znaci ako je uzimao heroin nije "pravi" vehabija i to nije terorizam?
Nije doboljno cist da bude clan grupe koja zloupotrebljava islam? Ti sto zloupoyrebljavaju, zloupotrebljavaju u trezvenom stanju?
Nije doboljno cist da bude clan grupe koja zloupotrebljava islam? Ti sto zloupoyrebljavaju, zloupotrebljavaju u trezvenom stanju?
- Kikibombona
#3898 Re: Pariz
Dajte ljudi, ispostujte porodice dva momka. Tema je svakako Pariz. Otvirite temu za ovaj slucaj. Bilo da je selefija ili lokalni siledzija, radi se o problemu ovog drustva. Dosta je jednih i drugih, zadaju nam probleme. To se posebno odnosi na ove druge koji svakodnevno maltretiraju postene gradjane a vlast ne radi nista.
- jao_situacije
#3899 Re: Pariz
đe mi živimoplain vanilla wrote:mozda ruzno zvuci, ali nikad se vise nisam obradovala narkomanu
- Freamon Lester
#3900 Re: Pariz
Ja sam fino rek'o madneru da kupi makarona...ima kod mene kechapa pa da fino predeveramo i taj treci svjetskikamen spoticanja wrote: ja to danima govorim, a narod se smije, kazu nece kod nas... a koliko se ja sjecam, tako se govorilo i 1992.
Nista makarone. U 2. svjetskom nije bilo soli, u ovom nasem ratu hronicno je falilo brasna. U 3. svjetskom nece biti Coca-cole.
A sad ozbiljno.
Da bi zaokruzili pricu o narkomanu fali mi informacija o pokusaju pljacke kladionice. Jer sta bi drugo narkos sa automatskom radio u kladionici?
Medjutim i dalje ne mogu da iskljucim u glavi opciju da je imao direktan problem sa nekim u kladionici ili neki okrsaj u toku dana koji je prerastao u ovaj zlocin.
Medjutim zasto mi smrdi na terorizam. Dvostruko ubistvo, na licu mjesta od SIPE, Federalnog ministra i raznih zvanicniaka....