Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fudo387

#3876 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

madner wrote:Ili je uracunao od pocetka :D

To je jedan vid progresivnog oporezivanja, gdje imas izbor. USA ima slicne mehanizme, gdje ti daje mogucnost da sam odlucis o djelu svog poreza. Znam nije neka civilizacija za Fudu, no sta se moze. :D
Ja ba, isto su tako skupljali za olimpijadu u Atlanti. :D
nosara

#3877 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by nosara »

Fudo387 wrote:
Pa dobro, je l' ovo jos uvijek stoji ovako?

Image
ti mislis nakon rata...? To je drugo, ali oslobodjenje je ukro tornjak, tako da to nije bas direktno donacija... Jes' donirala mu drzava pare za avaz, a on dalje sam "rastao"...
zateznistub

#3878 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by zateznistub »

Fudo387 wrote: Covjece...ozbiljna civilizacija ne organizuje olimpijadu tako sto sakuplja donacije od svojih gradjana za taj luksuz.
:D
Veze ti nemas ni kad je odluceno za kandidaturu, ni kad je odluceno za zimske olimpijske igre ni ko je sve to platio. To sto si ti (ako si, da jedan dinar)
ne znaci da si finansirao ni za onaj gajtan nakojem visi neka od medalja, kamo li sta vise...
Fudo387

#3879 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

nosara wrote:ti mislis nakon rata...?
Jok, Banksy je pricala o donacijama prije rata i Poljinama iz 1963. :roll:
madner

#3880 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by madner »

Fudo387 wrote:

To je jedan vid progresivnog oporezivanja, gdje imas izbor. USA ima slicne mehanizme, gdje ti daje mogucnost da sam odlucis o djelu svog poreza. Znam nije neka civilizacija za Fudu, no sta se moze. :D
Ofiras se, to su stavke u budzetu USA. Neznanje nije izgovor, imas internet.
Fudo387

#3881 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

zateznistub wrote:
Fudo387 wrote: Covjece...ozbiljna civilizacija ne organizuje olimpijadu tako sto sakuplja donacije od svojih gradjana za taj luksuz.
:D
Veze ti nemas ni kad je odluceno za kandidaturu, ni kad je odluceno za zimske olimpijske igre ni ko je sve to platio. To sto si ti (ako si, da jedan dinar)
ne znaci da si finansirao ni za onaj gajtan nakojem visi neka od medalja, kamo li sta vise...
Poenta je da to drugovi nisu mogli organizovati bez samodoprinosa sirokih narodnih masa.
Jebo te koja logika, prijavis grad za olimpijadu i kad ti povjere organizaciju, jao majko sta sad?
Raja, treba nas pogurat, klasicni klosari. :D
Fudo387

#3882 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

madner wrote:
Fudo387 wrote:

Ofiras se, to su stavke u budzetu USA. Neznanje nije izgovor, imas internet.
Da, vidis, imaju ljudi budzet za te stvari, sve izracunaju unaprijed da se kasnije ne bi zicali od raje. :D
madner

#3883 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by madner »

Njemci su tako nekoc finacirali flotu, no Fudo ne voli citat. :D

To su stavke u budzetu znaci da postoji racun za dobrovoljne donacije od privatnih lica koji ulazi u budzet USA. Nadam se da ti recenica nije bila preteska. :D
Fudo387

#3884 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

madner wrote:Njemci su tako nekoc finacirali flotu, no Fudo ne voli citat. :D

To su stavke u budzetu znaci da postoji racun za dobrovoljne donacije od privatnih lica koji ulazi u budzet USA. Nadam se da ti recenica nije bila preteska. :D
Jebo te, sto je najgore ti si im k'o neka elita. :lol:

Kakve dobrovoljne donacije od privatnih lica koje ulaze u budzet Amerike?
zateznistub

#3885 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by zateznistub »

Poetna je da ti blage veze nemas,

i da se provaljujes iz posta u post...
Banksy

#3886 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Banksy »

Fudo387 wrote: Poenta je da to drugovi nisu mogli ...
Poenta je da su to drugovi izgradili, a ovi danas pokrali pare za krečenje.
Fudo387

#3887 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

zateznistub wrote:Poetna je da ti blage veze nemas,

Ma ti nemas pojma dje si supalj, jer da ista znas ne bi ti bio problem kila voca.
Halali, al' si svojim idiotskim pristupom prema sagovornicima mene isprovocirao da ti saopstim ovu tuznu istinu.
Latte

#3888 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Latte »

Juga bila civilizacija,a ako ti se nije svidjela takva civilizacija onda zik zik :lol:
Fudo387

#3889 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Aufff...krecenje velis?
Eno ti ona zgrada gore, sam' je trebalo okreciti i lajsne priheftat...i k'o nova. :roll:
zateznistub

#3890 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by zateznistub »

Fudo387 wrote:

Ma ti nemas pojma dje si supalj, jer da ista znas ne bi ti bio problem kila voca.
Halali, al' si svojim idiotskim pristupom prema sagovornicima mene isprovocirao da ti saopstim ovu tuznu istinu.
Na osnovu cega si zakljucio da je meni problem kila voca?
nosara

#3891 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by nosara »

Fudo387 wrote:

fudo bolan, zaboravio si zemljani pod u dede ti... :-) Malo su ufuran previse...
Ali Kemal

#3892 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Ali Kemal »

Fudo387 wrote:Poenta je da to drugovi nisu mogli organizovati bez samodoprinosa sirokih narodnih masa.
Jebo te koja logika, prijavis grad za olimpijadu i kad ti povjere organizaciju, jao majko sta sad?
Kako si ti glup, to nije normalno :-)
Pa u Americi je doniranje normalna pojava :oops:
Fudo387

#3893 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

zateznistub wrote:
Fudo387 wrote:

Na osnovu cega si zakljucio da je meni problem kila voca?
http://forum.klix.ba/jugoslavija-je-bil ... #p11789383
zateznistub

#3894 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by zateznistub »

koliko jednoj osobi ljudi treba da kaze cinjenicu pa da ovaj prihvati realno stanje stvari???
madner

#3895 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by madner »

Fudo387 wrote:
madner wrote:Njemci su tako nekoc finacirali flotu, no Fudo ne voli citat. :D

Jebo te, sto je najgore ti si im k'o neka elita. :lol:

Kakve dobrovoljne donacije od privatnih lica koje ulaze u budzet Amerike?
Pa vidis i zasto, rastavio sam te na proste faktore tvojim neznanjem.
Posto vidim da si malo ogranicen sto se tice guglanja, evo samo za tebe :D
Citizens who wish to make a general donation to the U.S. government may send contributions to a specific account called "Gifts to the United States." This account was established in 1843 to accept gifts, such as bequests, from individuals wishing to express their patriotism to the United States. Money deposited into this account is for general use by the federal government and can be available for budget needs.
I ima jos par slicnih (ukupno 3).

Nisam odavno vidio ovakvo samoranjavanje, klosari obicni. :D
Banksy

#3896 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Banksy wrote:
Aufff...krecenje velis?
Eno ti ona zgrada gore, sam' je trebalo okreciti i lajsne priheftat...i k'o nova. :roll:
Izgradnja onih i krečenje ovih, daleko si, biće nisi čuo.
Fudo387

#3897 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

Ali Kemal wrote:
Fudo387 wrote:Poenta je da to drugovi nisu mogli organizovati bez samodoprinosa sirokih narodnih masa.
Kako si ti glup, to nije normalno :-)
Pa u Americi je doniranje normalna pojava :oops:
Glup ti je tata koji te napravio.
Americki budzet se puni iz poreza a ne nekim dobrotvornim donacijama kako ti kolega po promicurnosti gore sugerise.

nosara wrote:fudo bolan, zaboravio si zemljani pod u dede ti... Malo su ufuran previse...
Nisam ja ufuran vec ne mogu vise ignorisati njegove gluposti i vrijedjanja.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3898 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by _BataZiv_0809 »

Don't feed the trolls.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3899 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by _BataZiv_0809 »

Latte wrote:Juga bila civilizacija,a ako ti se nije svidjela takva civilizacija onda zik zik :lol:
Jesi ti ono napisao da bez SDA nema ni BiH :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3900 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by _BataZiv_0809 »

De ba prijavi ga za vrijedjanje i nek ga Chomljke odstrijeli :fazlija: i gotova prica
Post Reply