Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma niko to nece ni gledati , hem je ofsajd veoma mali hem je Real bio bolji jos je Atletico dobio poklon penal.
Ipak ima neke kosmicke pravde, ljudi igraju antifudbal i protiv Bayerna i protiv Barce pa ga 2x ispuse u finalu i to na najbolnije nacine oba puta.
Ipak je to liga šampiona , ja da nisam navijac Reala bi prespavao sinocnju tekmu.
Gol iz ofsajda i poklonjena titula Realu. Vec druga poklonjena nakon Mijatovića i Juventusa.
Penal za Atletico uopšten nije bio poklon Pepe glupan faulirao Torresa.
Ma niko to nece ni gledati , hem je ofsajd veoma mali hem je Real bio bolji jos je Atletico dobio poklon penal.
Ipak ima neke kosmicke pravde, ljudi igraju antifudbal i protiv Bayerna i protiv Barce pa ga 2x ispuse u finalu i to na najbolnije nacine oba puta.
Ipak je to liga šampiona , ja da nisam navijac Reala bi prespavao sinocnju tekmu.
Gol iz ofsajda i poklonjena titula Realu. Vec druga poklonjena nakon Mijatovića i Juventusa.
Penal za Atletico uopšten nije bio poklon Pepe glupan faulirao Torresa.
Bio je faul,ali penal nije pogotovo u finalu LP.
Uostalom Real je bio bolji , ovi nisu nista pokazali.
Faul u 16 metara = penal, nebitno je li kup utakmica protiv Cordobe ili finale LP...pravila su pravila
Real zabio gol iz ofsajda, takođe cinjenica koja je uveliko odlucila tok utakmice.
A to ko je bio bolji je nidje veze prica to niko ne broji.... bili su bolji i Barca i Bayern protiv Atletica, pa nisu igrali u finalu.
Joj glupe priče čuj "Atletiko nije ništa pokazao u finalu, nek su izgubili" pa šta je to Real spektakularno pokazao, ne samo sinoć već kroz čitav put do Milana? Roma ih je mogla komotno izbaciti da su imali boljeg finishera, Wolfsburg ih našamarao u Njemačkoj ko da su sa Hanoverom igrali, jedva ih stigoše kući, a dvomeč sa Sitijem nema potrebe komentarisati, da Pelegrini nije bio glup mogao ih je i Siti zguzit. Ekipa poput Reala je sve ove protvnike trebala samljeti sa dosta razlike, tako da, ne znam koliko je ovo zasluženo. Uostalom, nikad gora sezona LP.
AmiĐa_Idriz wrote:Joj glupe priče čuj "Atletiko nije ništa pokazao u finalu, nek su izgubili" pa šta je to Real spektakularno pokazao, ne samo sinoć već kroz čitav put do Milana? Roma ih je mogla komotno izbaciti da su imali boljeg finishera, Wolfsburg ih našamarao u Njemačkoj ko da su sa Hanoverom igrali, jedva ih stigoše kući, a dvomeč sa Sitijem nema potrebe komentarisati, da Pelegrini nije bio glup mogao ih je i Siti zguzit. Ekipa poput Reala je sve ove protvnike trebala samljeti sa dosta razlike, tako da, ne znam koliko je ovo zasluženo. Uostalom, nikad gora sezona LP.
Tacno tako!
Navijaci Reala se nece sloziti ali i ne moraju. Ni ja ne mogu biti objektivan jer navijam za Barcelonu ali cinjenice su cinjenice. Sve smo vidjeli i sam corav vidi suprotno.
Takav je fudbal. Nekad te i sudije poguraju kad imas ime i pare.
Sudije su masno placene da uprate te nekakve ofsajde, petorica ih je na terenu, šatro nešto gledaju, mašu , dosuđuju....a možda su im reflektori udarili u oci
uglavnom, nebitna sitnica u jednom finalu LP hajd jedan gol manje više
LSD wrote:Sudije su masno placene da uprate te nekakve ofsajde, petorica ih je na terenu, šatro nešto gledaju, mašu , dosuđuju....a možda su im reflektori udarili u oci
Da je samo gol iz ofsajda
Odradise ih ko sirocad. Penal Ramosa kada se ko fol uhvatio za stomak u prvom poluvremenu. U Spaniji tek danas pustili snimak
Joj koliko pjene, imam osjecaj da bi im draze bilo da ratko i radovan uzmu klempu nego madrid ccc. Jos se oni bune, pa bolan u jednoj utakmici imas video od pola sata kako se silji za ekipu koju simpatises i sad ovdje prosipas pricu. Atletiko bio dobar, nedovoljno za titulu i to je to. Cuj fraze zasluzili e svasta. Ramos cini mi se uopste nije ni dirao loptu, a i ovaj igrac iza haman bio u liniji. I onaj penal vala nije cist 100% . Imaju ostali klubovi sledecih 50 godina sansu stic ih pa bujrum.
LSD wrote:Sudije su masno placene da uprate te nekakve ofsajde, petorica ih je na terenu, šatro nešto gledaju, mašu , dosuđuju....a možda su im reflektori udarili u oci
Odradise ih ko sirocad. Penal Ramosa kada se ko fol uhvatio za stomak u prvom poluvremenu. U Spaniji tek danas pustili snimak
AmiĐa_Idriz wrote:Joj glupe priče čuj "Atletiko nije ništa pokazao u finalu, nek su izgubili" pa šta je to Real spektakularno pokazao, ne samo sinoć već kroz čitav put do Milana? Roma ih je mogla komotno izbaciti da su imali boljeg finishera, Wolfsburg ih našamarao u Njemačkoj ko da su sa Hanoverom igrali, jedva ih stigoše kući, a dvomeč sa Sitijem nema potrebe komentarisati, da Pelegrini nije bio glup mogao ih je i Siti zguzit. Ekipa poput Reala je sve ove protvnike trebala samljeti sa dosta razlike, tako da, ne znam koliko je ovo zasluženo. Uostalom, nikad gora sezona LP.
Nisam ja rekao da je Real zasluzio ovu titulu ako generalno gledamo, ali u sinocnjem mecu Atletico nije stvorio postene prilike(sem gola).
Samo je Zidan bio pametniji od Guardiole i Enrikea u mecu sa ATM , ovoj dvojici tika taka i posjed dodjose glave.
Neko pominje prije meca kosmicka pravda bi bila da ATM uzme klempu vcs zbog gola u 93oj minuti ,a niko ne spominje da su oni prije toga ubacili najveci "krompir" u historiji finala LP.
Juce isjekli u prenosu
Nema druge nego poslati Muldera i Scully
Ultima, ova je odradjena u stilu Chicago pocetak xx-tog vijeka. Majstorski!