Popularne stvari koje ne kontam
- KPNCTNJAH
#3876 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Moras ubaciti neki nedostatak, da bi bio pristupacniji forumasicama, ovako ne vjeruju da neko normalnog izgleda moze forumati... dodaj da ti je jedna noga kraca i sve su tvoje...
- dobar osjecaj
#3877 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U mom komsiluku svako vece srecem jednog zgodnog, nabildanog, tamnoputog momka. Nosi jeans ili sorc i neke cool majice. Prvo mi je upao u oci isaran ruksak na ledjima a onda sam pocela razmisljati kako ima nekako previse tamnu boju koze. Bas u trenutku kad sam samu sebe ruzila sto mi navire rijec na C kao adekvatan opis, nabildani zgodni tamnoputi tip se strastveno zarovio u prvi kontejner na koji je naisaoKPNCTNJAH wrote:Mojne meni, ja veci zagor od tebe_BataZiv_0809 wrote:Vjerujem da cu se tebi moci obratiti za savjet po tom pitanjuKPNCTNJAH wrote:Ma jok, ali je svaki drugi post na ovim temama tvoj, pa nije tesko upratiti, cak i kad to ne zelim...ali samo nastavi, valjda upecas neku, mada je izbor poprilicno tanak
![]()
Tamnoputi streber s Gorice, odradjuje sahtove, pa je napuc'o ramena na taj nacin
- dječak sa šibicama
#3878 Re: Popularne stvari koje ne kontam

sve mi diraj, samo svecanke ne
-
Gabrielo
#3879 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Upravu si. Necu vise.KPNCTNJAH wrote:Moras ubaciti neki nedostatak, da bi bio pristupacniji forumasicama, ovako ne vjeruju da neko normalnog izgleda moze forumati... dodaj da ti je jedna noga kraca i sve su tvoje...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3880 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ajde bre, a to sto one ne ubacuju nista toKPNCTNJAH wrote:Moras ubaciti neki nedostatak, da bi bio pristupacniji forumasicama, ovako ne vjeruju da neko normalnog izgleda moze forumati... dodaj da ti je jedna noga kraca i sve su tvoje...
- KPNCTNJAH
#3881 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na prvoj slici moze proci ova skroz lijevo koja se ne vidi kako treba, ali svakako izgleda da nije cistokrvna... i ova sto je cucnula.. desna
Na drugoj samo ova skroz lijevo... ako izvuces prosjek na osnovu ove dvije slike, ljepse su nase zene

Na drugoj samo ova skroz lijevo... ako izvuces prosjek na osnovu ove dvije slike, ljepse su nase zene
-
prog321
#3882 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U mene je srednja noga malo kraca. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3883 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nego da ne offtopicarimo, ja ne kontam sta danasnja muzika misli sa ovolikim duetima, tj. snimanju vise dueta od strane istih izvodjaca u kratkom vremenskom roku.
Jbt. kad te neko pita za duet Santane i Rob Thomasa, nema dileme, kao ni za duet Whitney Houston i Enrique Iglesiasa ili mozda Michael Jackson i Paul McCartney, George Michael i Aretha Franklin, itd....
Kad me za dvajes' godina budu djeca pitala za duet Pitbulla i J.Lo ili duet prvopomenutog i Enrique Iglesiasa ili Chris Browna, sta cu reci
Unutra sve vrvi od korisnih djevojaka i polugolih informacija
Jbt. kad te neko pita za duet Santane i Rob Thomasa, nema dileme, kao ni za duet Whitney Houston i Enrique Iglesiasa ili mozda Michael Jackson i Paul McCartney, George Michael i Aretha Franklin, itd....
Kad me za dvajes' godina budu djeca pitala za duet Pitbulla i J.Lo ili duet prvopomenutog i Enrique Iglesiasa ili Chris Browna, sta cu reci
- dobar osjecaj
#3884 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ali zato ima pomocne tockiceprog321 wrote:U mene je srednja noga malo kraca.
- annoy
#3885 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni je ružno kad je tamni ten a plava kosa
izgleda skroz umjetno. Po meni plavuše i crvenokose prirodnije i ljepše izgledaju kad imaju svijetlu ili umjerenu boju tena. Crnkama i brinetama tamni ten ljepše stoji i prirodnije dođe.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3886 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nego da ne offtopicarimo, ja ne kontam sta danasnja muzicka industrija misli sa ovolikim duetima, tj. snimanju vise dueta od strane istih izvodjaca u kratkom vremenskom roku.
Last edited by _BataZiv_0809 on 07/07/2015 17:34, edited 1 time in total.
- annoy
#3887 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja bi ovdje stavila točku_BataZiv_0809 wrote:Nego da ne offtopicarimo, ja ne kontam sta danasnja muzika misli
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3888 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Omaklo mi se, pice me dotukloo. Evo popravljenoannoy wrote:Ja bi ovdje stavila točku_BataZiv_0809 wrote:Nego da ne offtopicarimo, ja ne kontam sta danasnja muzika misli
- Queen_of_hearts
#3889 Re: Popularne stvari koje ne kontam
annoy wrote:Meni je ružno kad je tamni ten a plava kosaizgleda skroz umjetno. Po meni plavuše i crvenokose prirodnije i ljepše izgledaju kad imaju svijetlu ili umjerenu boju tena. Crnkama i brinetama tamni ten ljepše stoji i prirodnije dođe.

ista ja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3890 Re: Popularne stvari koje ne kontam
@bata
tebe baš lože ove što se daju za 20 centi?
tebe baš lože ove što se daju za 20 centi?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3891 Re: Popularne stvari koje ne kontam
@krste to ti je
- annoy
#3892 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma samo sam se osvrnula na to kome mislim da (ne) stoji tamni ten.Queen_of_hearts wrote:.....a ja zivim u ubjedjenju kako sam prirodno lijepa
![]()
I ja sam Snjeguljica
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3893 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kaća je skuplja, iz prve ruke... 
- avetinja
#3894 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne razumijem šta ljudi vide u tom ljetu?! Da se raduju zato što u to vrijeme dobiju godišnji odmor to razumijem, ali da se raduju ljetu kao godišnjem dobu to ne razumijem. Vrućina, sparina, nervoza,voće i povrće se uništava na takvim temperatura, vrijeme štetno za zdravlje, sve aktivnosti otežane, i nakon toga ljudi opet vole ljeto, pa zašto? Izađu napolje, vrate se u kuću i izgledaju kao da su iz groba ustali, jedva dišu. Nakon pola sata, opet vole ljeto. Šta ima u tome da 12 sati ležiš na suncu, podmazuješ se uljima, kremama da bolje cvrčiš, da se povremeno baciš u vodu i tako svaki dan i prođe godišnji?! Kada izgore kukaju, plaču, a sami opet isto rade svake godine.
- Cherry-Cherry
#3895 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma nemoj? Ko kaže da je to tako? Ti.Gabrielo wrote: Zbog cega se onoliki broj zena przi po plazama na suncu?Tamniji ten cini zenu atraktivnijom. To je tako.
Da ponovim šta sam već rekla. Aristokratkinje su se kupale u kozjem mlijeku da bi bile još svijetlije i dobro su pazile da ne pocrne pa su šetale sa šeširima i suncobranima, dok su kmetovi koji rade na njivi bili tamni zbog stalnog prženja na suncu.
- Queen_of_hearts
#3896 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma znam ,zezam seannoy wrote:Ma samo sam se osvrnula na to kome mislim da (ne) stoji tamni ten.Queen_of_hearts wrote:.....a ja zivim u ubjedjenju kako sam prirodno lijepa
![]()
I ja sam Snjeguljica

-
prog321
#3897 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Trendovi su se valjda promjenili.
Isti ti aristokrati su ranije nosili, puder, karmin i periku na blentari.
Isti ti aristokrati su ranije nosili, puder, karmin i periku na blentari.
- annoy
#3898 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Percepcija ljepote se mijenja s vremenom. Što je danas poželjno možda neće biti u nekoj bližoj budućnosti.
Po meni je glupo konformistički se prilagođavati svemu što "većina" odredi da je lijepo i poželjno, i općenito se u životu povoditi isključivo prema mišljenju drugih.
Ljudi često imaju nekakav tunel vision i onda misle da sve što vole oni, i eventualno njihova uža okolina, da je to zapisano u kamenu i da ne postoje osobe s drugačijim ukusom
Po meni je glupo konformistički se prilagođavati svemu što "većina" odredi da je lijepo i poželjno, i općenito se u životu povoditi isključivo prema mišljenju drugih.
Ljudi često imaju nekakav tunel vision i onda misle da sve što vole oni, i eventualno njihova uža okolina, da je to zapisano u kamenu i da ne postoje osobe s drugačijim ukusom
- ho oponopono
- Raigor Stonehoof
#3900 Re: Popularne stvari koje ne kontam
volim ljeto zbog racuna za plin