Automobilizam - sve o tome
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#3876 Re: Automobilizam - All about
Moguce, Asim je vec napravio krug ljudi pomocu kojih se mogu izvuci te pare iz automobila i to direktno u njemacku bez usputnih stanica.
- Nabucco
#3877 Re: Automobilizam - All about
Da kod njega sam i našao cifru da je prodan za 6000€, ne bi čovjek lagao, rijetko se kad fali nekim ciframa, ovo je prvi put da je spomenuo cifru...Bakir1 wrote:Moguce, Asim je vec napravio krug ljudi pomocu kojih se mogu izvuci te pare iz automobila i to direktno u njemacku bez usputnih stanica.
-
armminn
#3878 Re: Automobilizam - All about
ogrebotina karambolke kod gume nije puno caca 20cm od trotoar ..Ima li neki lakirer u Starom dijelu grada i koliko bi to kostalo ?????
-
530i
#3879 Re: Automobilizam - All about
Nabucco wrote:Da kod njega sam i našao cifru da je prodan za 6000€, ne bi čovjek lagao, rijetko se kad fali nekim ciframa, ovo je prvi put da je spomenuo cifru...Bakir1 wrote:Moguce, Asim je vec napravio krug ljudi pomocu kojih se mogu izvuci te pare iz automobila i to direktno u njemacku bez usputnih stanica.
Onda je našao neku "kravu" da muze...auto je više mjeseci reguralno bilo na našim oglasima, ko je tražio takav mogao ga je i naći.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3881 Re: Automobilizam - All about
mr bean kupio karavan?
-
tempuser
#3882 Re: Automobilizam - All about
Zna bitanka za slucaj, dosao Poljak entuzijasta da kupi TAS-ovog Golfa keca, uvaliti mu neku udarenu i satro resuauriranu polu trulju uskih stopa sa plasticnim branicima i dizel motorom umjesto benz i to sve za 3k KM! Eno covjek ne moze sebi od srece da dodeje u PL!
- Bakir1
#3883 Re: Automobilizam - All about
Neki je samit granicne policije i OS BiH u Sarajevu, od jutros ih je proslo more.
Ps na vlasicu odrona, barem do skender vakufa, nema, a saobracaj je gust kao da je jednosmjerna
Ps na vlasicu odrona, barem do skender vakufa, nema, a saobracaj je gust kao da je jednosmjerna
- insomnia78
#3884 Re: Automobilizam - All about
bitanga_sa_otesa wrote:mr bean kupio karavan?
- bitanga_sa_otesa
#3885 Re: Automobilizam - All about
igrom slucaja sam saznao i koji su mu prevaranti to uvalili..znam ih vrlo dobro...tempuser wrote:Zna bitanga za slucaj, dosao Poljak entuzijasta da kupi TAS-ovog Golfa keca, uvaliti mu neku udarenu i satro resuauriranu polu trulju uskih stopa sa plasticnim branicima i dizel motorom umjesto benz i to sve za 3k KM! Eno covjek ne moze sebi od srece da dodje u PL!
- johntra
#3886 Re: Automobilizam - All about
i mi konja za utrku imamo....mk ultra wrote:

-
tempuser
#3887 Re: Automobilizam - All about
Ovaj BMW je bio prvo estetska hirurgija, pa je sad auto-skola koja je uz to dimila plavo samo tako!
-
esso_sa
#3888 Re: Automobilizam - All about
Eh da je meni svog keca tako diskretno strovalit' nekome za fine pare...Nabucco wrote: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56031206
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56021B85
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56021B1F
Odoše za njemacku. Ova prva slika je onaj sa pika cini mi se, što se vrtio po piku a 20 k na satu, spominje se da je prodat za 6000€.
- bitanga_sa_otesa
#3889 Re: Automobilizam - All about
na pik-u su sve kokuzi i gledaci,ne isplati se stavljat...
- ranger
#3890 Re: Automobilizam - All about
napises u oglasu da nema zamjene, i ono te zovne i pita moze li zamjena?! jos ti nudi 2 klase nize auto...bitanga_sa_otesa wrote:na pik-u su sve kokuzi i gledaci,ne isplati se stavljat...
-
esso_sa
#3891 Re: Automobilizam - All about
Ja zabranio javna pitanja i poruke na PIK-u, stavio samo broj telefona, i bosnjo opet nadje nacin da slucajno ne potrosi fening kako bi me kontaktirao - skontao da imam Viber i putem istog mi poce slat poruke sa pitanjima o zamjeni itdranger wrote:napises u oglasu da nema zamjene, i ono te zovne i pita moze li zamjena?! jos ti nudi 2 klase nize auto...bitanga_sa_otesa wrote:na pik-u su sve kokuzi i gledaci,ne isplati se stavljat...
-
Pirija
#3892 Re: Automobilizam - All about
PIK je skracenica za pacenici i kreteni...
- bitanga_sa_otesa
- amar1994
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3895 Re: Automobilizam - All about
Od svih pitanja za zamjenu,iako si fontom 25 i boldiranim napisao da ne zelis,jaci su mi oni kad vide neki dobar auto. Brate svaka cast,joj da imam pare sad bih ga kupio,da je moj nikada ga ne bi prodao i sl. Pisancija
- johntra
#3896 Re: Automobilizam - All about
Meni je vala i bezveze kad neko onemogući pitanja na PIKu...svrha tog portala jeste upravo to, zato se i zove internet oglasnik...druga stvar je što ima debila sa raznim pitanjima i zamjenama...
za one koji vole ostavljati brojeve mobitela, imaju Super oglasi ili ostale papirnate varijante sa oglasima sa fotkama, pa nek tamo hadžijaju i uplate koji oglas, a ne da se kurče džaba preko PIKa...
za one koji vole ostavljati brojeve mobitela, imaju Super oglasi ili ostale papirnate varijante sa oglasima sa fotkama, pa nek tamo hadžijaju i uplate koji oglas, a ne da se kurče džaba preko PIKa...
-
esso_sa
#3897 Re: Automobilizam - All about
Ozbiljna musterija ce uvijek nazvati na telefon. Nece se porukati, to rade besposlicari i fukare uglavnomjohntra wrote:Meni je vala i bezveze kad neko onemogući pitanja na PIKu...svrha tog portala jeste upravo to, zato se i zove internet oglasnik...druga stvar je što ima debila sa raznim pitanjima i zamjenama...
Upravo zato je korisno onemoguciti poruke/pitanja... tako u startu filtriras 90% tih debila...
Sve sto sam prodao preko PIK-a, prodao sam iskljucivo ljudima koji su me kontaktirali putem telefona.
Nikad u zivotu mi se nije desilo da mi je neko slao poruke, pa kasnije dosao, kupio...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3898 Re: Automobilizam - All about
Slazem se sa esom,ja sve sto zelim kupiti odmah zovem,ne natezem se sa porukama ni preko telefona,a kamoli preko pika. Koliko je,koja je zadnja,gdje se moze pogledati,hvala lijepo dovidjenja.
Ako prodajem nesto i onda me neko maltretira glupostima,bubnem mu cijenu i znam da ce odustati i da mu se isplati
Ako prodajem nesto i onda me neko maltretira glupostima,bubnem mu cijenu i znam da ce odustati i da mu se isplati
-
citroen xm
#3899 Re: Automobilizam - All about
Zavisi, ja sam kupio i prodao par auta preko PIK-a kao i još par stvari. Uvijek je sa obje strane prvi kontakt bio preko PIK-a pa telefon, čisto da vidim da je ozbiljno. Na sva pitanja uljudno odgovaram koliko je moguće i koga hoću da skinem kulturno ga otkačim.
Mada je činjenica da ljudi ne znaju za granicu počevši od tih smiješnih ponuda za zamjenu do tog hvaljenja i priče šta bi bilo kada bi bilo. Pa momčino, hvala tebi ali koga to interesuje?
Mada je činjenica da ljudi ne znaju za granicu počevši od tih smiješnih ponuda za zamjenu do tog hvaljenja i priče šta bi bilo kada bi bilo. Pa momčino, hvala tebi ali koga to interesuje?
- johntra
#3900 Re: Automobilizam - All about
prodao sam i ja isto tako i to je na kraju uvijek pravi kupac, u 90 posto slučajeva...ali, ako ti je mrsko odgovoriti na dobronamjerno pitanje, a ne na seljačke provokacije ili glupa pitanja, uvijek su tu Super oglasi...esso_sa wrote:
Ozbiljna musterija ce uvijek nazvati na telefon. Nece se porukati, to rade besposlicari i fukare uglavnom
Upravo zato je korisno onemoguciti poruke/pitanja... tako u startu filtriras 90% tih debila...
Sve sto sam prodao preko PIK-a, prodao sam iskljucivo ljudima koji su me kontaktirali putem telefona.![]()
Nikad u zivotu mi se nije desilo da mi je neko slao poruke, pa kasnije dosao, kupio...