KatarinaKosaca wrote:JoseMujica wrote:Fahro je najcrnji produkt SDA i Famalije Izmetbeg i kao takav nije nikakva alternativa
Nama ne treba samo promjena ličnosti već promjena obrasca ponašanja i djelovanja političkih aktera, a to nećemo dobiti prostom zamjenom Don Neonka Tornjakom jal onim malim Smućarem.
Glavni nam je problem što smo udarili u zid i dalje nemamo kud a stvarne alternative nema
I te kakav lijek, ako ne alternativa. Zmijski ujed se liječi serumom napravljenim od zmijskog ujeda... zato i glasah FahrA.
Osim toga, vodio je godinama privatnu firmu o privredi zna više od Bakira. Tražio je dvije godine od glasača, zašto mu ih ne bi dala? Kad smo davali glas i "ćoravom i sakatom" zašto ne bi Fahri? Pa, da vidimo. Ja, nisam vidovita pa da ZNAM, kako bi vladao, ali , kako god pretpostavljem bolje i poštenije od Bakira.
mi samo mislimo da se oni ne podnose i mrze no vrlo lako i prije će oni pomiriti interese i sjesti skupa nego bilo koji od raspucalih forumaša.
Pa evo imali smo priliku gledati predizborne kampanje gdje je DF svu energiju i fokus kampanje usmjerio na obračun sa Don Neonkom i SDA, da bi nakon izbora sjeli u koaliciju sa njima
I vjeruj mi da je u politici sutra sve moguće, bilo da Tornjak i Don Neonko nogiraju Smućara ili Tornjak i Smućar nogiraju Don Neonka...to je samo pitanje ko će biti uspješniji i više obećati u procesu kupovanja zlatnih ruku Nerka Trenerka i ostalih rabrih hopozicionara
A sad ja trebamo ovdje na forumu, koji živim od jedno 10x manje plaće nego ovi žohari, ložit se i lagat se da če mi neko od njih promjeniti život

hoče mudo ....kolko njih bole za mene isto toliko mene bole za njiha...poklali se ko pseta dabogda što se mene tiče