vjerujte da ja kao profesor sa poprilično dugim radnim stažom,(bijedno) finansiran od TK bih najradije smaknuo svu ovu bagru sa vlasti..
ali paljenjem zgrada nećemo smaknuti nikoga već ćemo samo napraviti situaciju goru za svaku stranu.
i sada teško otplaćujem dugove i prehranjujem familiju, ali dođu mi golobradi nezaposleni pametnjakovići pametovati na forumu o životu i 'srezavanju' plata, iako nikada nisu imali posla ni veće brige od toga koju će košulju obući sutra u grad. dođu oni i glume žrtve, a nisu osjetili ni 'ž' od života.
howdy wrote:oftamolog wrote:escobar__ wrote:Previše je zakačenih na budžetsku sisu pa ovakvi komentari lažnih dušebrižnika me i ne iznenađuju.
znaš li ti kako je kada si zakačen na budžetsku sisu TK, plata ti kasni 15 dana da bi došla bez ionako bijednih naknada, a znaš da moraš otplatiti rate kredita i prehraniti ženu i troje djece, a jedini radiš u familiji? znaš li možda kakav je to osjećaj? ne, ne znaš jer si obični neobrazovani balavac koji nikada nije osjetio gorčinu kada znaš da ne možeš djetetu priuštiti bolji život.[/quote
a znas li ti kako je bit zakachen na penis nadrkanog privatnika? zakachi se pa prenesi utiske.
evo ronim suze nad tvojom gorkom sudbinom budzetskog sisavca
ti si se sam zakačio na kurac privatnika, sam si odgovoran za posao u koji si se uvalio.
Johnny_x wrote:oftamolog wrote:escobar__ wrote:Previše je zakačenih na budžetsku sisu pa ovakvi komentari lažnih dušebrižnika me i ne iznenađuju.
znaš li ti kako je kada si zakačen na budžetsku sisu TK, plata ti kasni 15 dana da bi došla bez ionako bijednih naknada, a znaš da moraš otplatiti rate kredita i prehraniti ženu i troje djece, a jedini radiš u familiji? znaš li možda kakav je to osjećaj? ne, ne znaš jer si obični neobrazovani balavac koji nikada nije osjetio gorčinu kada znaš da ne možeš djetetu priuštiti bolji život.
Ne misli se na buđetlije profesore policajce i ostale koji imaju minimalno primanje iz buđeta, već na raznorazne kancelijarše, uhljebovice, za one kojima se izmišlja radno mjesto. Invazija tih je pocela.
svi su oni u istom toru.. i onda ja moram preživljavati kao zadnji bijednik.