Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Golf forever

#3876 Re: Farma

Post by Golf forever »

insomnia78 wrote:Da je zgodna, jeste
Lijepa, pa bas i nije, ima onu neku seljacku "ljepotu"

s' moje sokoćalo
de mi navedi šta je po tebi lijepo
da vidim tu "gradsku" ljepotu PO TEBI
Partijaner

#3877 Re: Farma

Post by Partijaner »

Poserem ja svaku curu koja se skida radi novca.
fidoremilienko

#3878 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Kao sto memis rece: "stanija, namazana treba".
Labbtec

#3879 Re: Farma

Post by Labbtec »

Golf forever wrote:
Labbtec wrote:
Golf forever wrote:jel ti imaš 15 godina
iako to što ti pričaš i nije tačno, biti proračunat u životu je samo PLUS, i ide uz zrelost...s obzirom na njen životni put kroz koji se probijala sama kako je znala i umjela, za razliku od raznih tatinih i maminih kćerki i sinova, balavaca koji sami ni nos ne znaju obrisati, koji su toatalni debili, koji, da su ubačeni na farmu ne bi do wc-a znali otići sami i obrisati sebi guzicu, cura je vrh :D
za ljepotu...pa ako je non stop po medijima, vjerovatno nije džaba, da ne govorim što se slikala za playboy...sam razmisli da li kakva spodoba može doći do playboya od miliona djevojaka koje se prijavljuju
vas 20% koji nemate ukusa je vaš problem...navedi neku poznatu ličnost koja je PO TEBI lijepa, da vidim šta je to za tebe lijepo :-)
ponavljam, cura je sam vrh, i po ljepoti i po pameti, kao rijetki spoj
to samo slijepci ne vide
pa ni striptizeta i gogo plesačica, akoje uopšte i bila, mislim da su to samo zle galsine, ne MOŽE BITI svako
obična zavist ružnih i cura i muškaraca, spodoba
Izgleda druze da ti imas 15 godina cim shvatas ovo previse licno i s tolikom strascu branis doticnu :).Tip proracunatosti koji ona posjeduje je onaj tipa da ce da gazi i preko leseva samo da dodje do cilja sto je veoma negativno.Ja ne vidim da ona nes korisno radi na farmi nego se ponasa kao parazit cijelo vrijeme tako da ti i taj argument pada u vodu.Uvjek ima levata koji se upecaju pa im puca pricu o zrelosti i sirokim vidicima pa se vamo lupa na svakom cosku :D :D stipu se tih prica.A po meni djevojka ne treba da bude poznata licnost da bi bila lijepa ;) ;) lako je skidat se i potucat po medijima,a po meni Marija sto je bila na farmi i ispala,je za klasu ljepsa od Stanije ako vec pricamo o fizickoj ljepoti.
ipak ti imaš 14 godina
koga ona gazi, jadan ne bio, nikog ne dira, čak šta više svi nju izazivaju i svaka joj čast što izdrži i što žešće ne reaguje,
čak i onoj matoroj tuketini Zorci, dinosaurusu kojem je mjesto u muzeju, a debilna tuka nije svjesna da je vrijeme pregazilo, nije odgovorila NIJEDNOM JEDINOM PSOVKOM, na salvu bljuvotina dotične matore debile, samo je reagovala da je sklone od zla, što je bila potpuno uprravu, gdje je i pokazal svu svoju veličinu ličnosti...ja lično bi matoru tuketinu polomio
nisi ti očigledno sposoban vidjeti šta je zrelost, izgleda da si na niskom nivou što se toga tiče, dobro sam te i procjenio, 14 godina bar što se tiče zrelosti, a ako realno imaš više, samo minus za tebe
Jesi li i ti puko na Staniju ko Filip :D,,vjerujem da bi ti i gore od njega proso da si na farmi kad vidim kakav nacin razmisljanja imas :D a pored toga i bukvalno shvatas neke stvari.Zakljucak i kraj diskusije:Stanija je jedna namazana ravaku a kome moze nek prodaje pricu ;)
leki hz

#3880 Re: Farma

Post by leki hz »

amiliana wrote:Wačkan job you have! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: A kad reče Tarotu tebi trica, zato što si pogrešno odgovorio koliko godina imaš, nije forty nego fory :lol:
Herr Flick

#3881 Re: Farma

Post by Herr Flick »

:D :D
Golf forever

#3882 Re: Farma

Post by Golf forever »

Partijaner wrote:Poserem ja svaku curu koja se skida radi novca.
mora da imaš neku spodobu koju niko ni obučenu neće da pogelda, niti smije da skine ni u bikini na plaži :lol:

znaš ono od Ede Maajke "..ja to buraz jebem"
dakle svi mogu gledat ali samo specijalni imat
Golf forever

#3883 Re: Farma

Post by Golf forever »

Labbtec wrote: Jesi li i ti puko na Staniju ko Filip :D,,vjerujem da bi ti i gore od njega proso da si na farmi kad vidim kakav nacin razmisljanja imas :D a pored toga i bukvalno shvatas neke stvari.Zakljucak i kraj diskusije:Stanija je jedna namazana ravaku a kome moze nek prodaje pricu ;)
sad bi je ženio
Memo ko nešto zna. sarajevski šibicar
Golf forever

#3884 Re: Farma

Post by Golf forever »

leki hz wrote:
amiliana wrote:Wačkan job you have! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: A kad reče Tarotu tebi trica, zato što si pogrešno odgovorio koliko godina imaš, nije forty nego fory :lol:
kralj je, nema zbora
da njega nema, to bi bila nula od farme
Eki= farma....farma=Eki
maskota i zaštitini znak farme
Partijaner

#3885 Re: Farma

Post by Partijaner »

Golf forever wrote:
mora da imaš neku spodobu koju niko ni obučenu neće da pogelda, niti smije da skine ni u bikini na plaži :lol:

Koliko su ti platili da je hvalis ovdje na forumu ?
iscrtani čovek

#3886 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

Golf forever wrote:
iscrtani čovek wrote:Da je sposobna jest, i zgodna, to ne sporim.
Ali čoveče, onakvo zvocanje i kljucanje u glavu ja skoro nisam video...Ovaj njen Filip kao lopov pred islednikom, stalno se mora braniti i nešto joj dokazivati...Stalno salva pitanja : Šta si rekao ? Zašto si to rekao ? Kome si rekao ? Kako će to zvučati ? Zašto mene nisi pitao ? Zašto nisi rekao kumu ? Što te je gledala ? Ko ti je prišao ?...i tako, po ceo bogovetni dan. Znaš šta, svaka njoj čast i izgledu i sposobnosti, ali ja to kljucanje ne bi trpeo pola sata, ne znam kako ovaj izdrži.
Biti proračunat je dobra osobina sve dok je koristiš tako da ne gaziš po ljudima. Ja se dobro sećam početka, kada je rekla ,,namerno sam se približila Filipu, da bi se Ekrem i Era otkačili od mene.'' Pre neki dan u intervjuu kaže ,,Ja sam ušla sa imenom, Filip nije. on je mene iskoristio.'' :run: A sama na početku izjavila da mu je namerno, planski prišla.
i šta je tu loše što se ona približila ZA POČETAK iz tih razloga, kasnije su proradile i emocije
Filip je obični debilko, em ne nezreo em je tupav (kako mu je Miki i rekao) jedino mu se mora priznat iskrenost emocije (što je Memo i objašnjavao Staniji) govoreći o njegovoj srčanosti, tip je iskreno voli
ali nije na njenom nivou, baš kako Memo kaže ( treba joj neko da lupi rukom o sto) a i ona sama, da njoj treba jak muškarac, koji je iznad nje, koji je vuče, kao što i jeste slučaj sa svim dobrim curama, koje uvjek traže jake muškarce, balavce ne bendaju
očigledan primjer neusklađenosti zrele cure i nezrelog muškarca, gdje mu mora objašnjavti da je 2+2=4 gdje je smori, dobro i izdrži, svaka joj čast

Ma šta kažeš, približila mu se za POČETAK, a posle joj proradile emocije ?
U kom svetu bajki ti živiš ?
Naravno da joj trebaju ,,jaki.'' Sa Filipom je samo zato što je skontala da će kao ,,par'' duže opstati u rijalitiju, zaradiće više para, jer će Zadruzi i gledaocima trebati ,,ljubavne drame''.
Kako se kraj približava, gle odjednom se počinju gasiti ,,emocije'' :D sad joj više nije potreban, sad priča iskoristio je. bolje je pojedincu u rijalitiju, itd.
Kakve crne emocije.
Golf forever

#3887 Re: Farma

Post by Golf forever »

Partijaner wrote:
Golf forever wrote:

Koliko su ti platili da je hvalis ovdje na forumu ?
šesnest i po i osamsto
Partijaner

#3888 Re: Farma

Post by Partijaner »

Haj vozdra.
Golf forever

#3889 Re: Farma

Post by Golf forever »

iscrtani čovek wrote:
Golf forever wrote:
iscrtani čovek wrote:Da je sposobna jest, i zgodna, to ne sporim.
Ali čoveče, onakvo zvocanje i kljucanje u glavu ja skoro nisam video...Ovaj njen Filip kao lopov pred islednikom, stalno se mora braniti i nešto joj dokazivati...Stalno salva pitanja : Šta si rekao ? Zašto si to rekao ? Kome si rekao ? Kako će to zvučati ? Zašto mene nisi pitao ? Zašto nisi rekao kumu ? Što te je gledala ? Ko ti je prišao ?...i tako, po ceo bogovetni dan. Znaš šta, svaka njoj čast i izgledu i sposobnosti, ali ja to kljucanje ne bi trpeo pola sata, ne znam kako ovaj izdrži.
Biti proračunat je dobra osobina sve dok je koristiš tako da ne gaziš po ljudima. Ja se dobro sećam početka, kada je rekla ,,namerno sam se približila Filipu, da bi se Ekrem i Era otkačili od mene.'' Pre neki dan u intervjuu kaže ,,Ja sam ušla sa imenom, Filip nije. on je mene iskoristio.'' :run: A sama na početku izjavila da mu je namerno, planski prišla.
i šta je tu loše što se ona približila ZA POČETAK iz tih razloga, kasnije su proradile i emocije
Filip je obični debilko, em ne nezreo em je tupav (kako mu je Miki i rekao) jedino mu se mora priznat iskrenost emocije (što je Memo i objašnjavao Staniji) govoreći o njegovoj srčanosti, tip je iskreno voli
ali nije na njenom nivou, baš kako Memo kaže ( treba joj neko da lupi rukom o sto) a i ona sama, da njoj treba jak muškarac, koji je iznad nje, koji je vuče, kao što i jeste slučaj sa svim dobrim curama, koje uvjek traže jake muškarce, balavce ne bendaju
očigledan primjer neusklađenosti zrele cure i nezrelog muškarca, gdje mu mora objašnjavti da je 2+2=4 gdje je smori, dobro i izdrži, svaka joj čast

Ma šta kažeš, približila mu se za POČETAK, a posle joj proradile emocije ?
U kom svetu bajki ti živiš ?
Naravno da joj trebaju ,,jaki.'' Sa Filipom je samo zato što je skontala da će kao ,,par'' duže opstati u rijalitiju, zaradiće više para, jer će Zadruzi i gledaocima trebati ,,ljubavne drame''.
Kako se kraj približava, gle odjednom se počinju gasiti ,,emocije'' :D sad joj više nije potreban, sad priča iskoristio je. bolje je pojedincu u rijalitiju, itd.
Kakve crne emocije.
možda joj se i svidio, ali da se ona zaljubila u onakog papka...teško
PONAVLJAM nije on na njenom nivou, cura treba jakog muškarca
očigledno da ovdje mnogi sa životom veze nemaju
dobre trebe/ribe koje su to još od tinejđerskog vremena, kao takve su izložene "napadima" i upucavanjima muškaraca, i kroz takvih stotine "kontakata-susreta" po bilo kojem osnovu (samo piće, kafa, razgovor, izlasci, zabavljanje, sex...) steknu ogromno iskustvo, pročitaju muški rod, znaju njihovu filozofiju i razmišljanje, jednom riječju postanu zrele i "iskusne" te im treba vrlo malo da "skeniraju" muškarca i na prvu ga ocjene i postave u neku kategoriju i vide "šta će s njim"
to je upravo Stanija, odmah je ona njega pročitala kao nezrelog ali eto s obzirom na izbor koji joj se tamo pruža, on je najbolje od "ponude", u realnom vanjskom svijetu vjerovatno ga ne bi ni zamjetila
Golf forever

#3890 Re: Farma

Post by Golf forever »

Partijaner wrote:Haj vozdra.
nemoj gledat na red
dođi opet :lol:
Partijaner

#3891 Re: Farma

Post by Partijaner »

Golf forever wrote:
nemoj gledat na red
Sretno ti sa droljama. :mrgreen:
fidoremilienko

#3892 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Aj ba pustite ovog staninog obozavatelja. Vidis mu nicka :D to je njegov domet, tesko da moze preko toga prebacit'
dječak sa šibicama

#3893 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Sta si ti u nekoj svetoj misiji :D

Sve ih manje gledam, definitivno su postali predvidljivi, lagano postaje jasno da se procenti stimaju, definitivno se zna da raja glasa i da sms glasovi ugrubo formiraju tu neku kolicinu procenata za odredjenog farmra, ali jos je jasnije da Pink odlucuje o "finesama" pa je tako Dora imala 16 ili koliko vec % a Saska 21. To su finese, zavrsni radovi :lol:

Ili ako ne stimaju sada, sigurno ce stimati kada dodje red na finalna razracunavanja. Ali mislim da je ocigledno da se uklanjaju samo farmeri koji po procjeni Pinka, a nije tesko procijeniti samo se logiras na FB, na forume, pratis o kome raja pise, ko je interesantan... znaci farmeri koji po procjeni Pinka nisu vise potrebni. Sad, ne kontam ni sto su uvodili Bebi, koja je njena uloga bila...

Nije Saska bezveze nakon par sedmica otvorila karte i pretvorila se u dezurnu svadjalicu, torokusu, spletkarosicu, uvezala se sa Vesnom, gdje ce nju izbaciti. Ili Vesnu..

Sinoc se probudim, radi tv, i Gocka melje, melje, melje, ali ono je cudo, zena ko ukopcana na 220 volti. Sposobna je u jednoj recenici posvadjati se sa Ekremom i reci mu da je on njena ljubav, da ga vooooli, ma ko si ti meni Ekreme niko i nista slusaj nemoj vise da bi mi rekao da si ti moj gazda, jesi cuo, ma ja njega voooolim, stanija ce pobijediti, hoce Ekreme ljudi vole mladost, ljubav :-) :-) :-)
iscrtani čovek

#3894 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

Ama čoveče božiji, pa ja ti sve vreme to govorim.
Naravno da ga je pročitala, on je mekušac koji joj treba u rijalitiju, da bi dramio i balavio za njom, da bi išla gledanost i ona ostala što duže.
Kad oceni da joj više nije potreban, šutnuće ga.
Ja joj ne sporim ni sposobnost ni snalažljivost, ali to što je neko snalažljiv i sposoban ne mora značiti i da je dobra osoba.
Meni samo nije jasno o kakvim ti njenim emocijama pričaš prema njemu.
dječak sa šibicama

#3895 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Sad ce pismo, nekad, ujutro bude ako se ne varam... sad kad Vesna bude gazda :lol:

Onda su sluge Memo i Gocka, stavio bi kucu na to :D

Ali valjda Dora nije toliko opicena... neku zenu je stavila za gazdu, opterecena je "girl power" pricom.
Golf forever

#3896 Re: Farma

Post by Golf forever »

Partijaner wrote:
Golf forever wrote:
nemoj gledat na red
Sretno ti sa droljama. :mrgreen:
sretno tebi sa "poštenim" rugobama koje niko neće, pa su zato i "poštene"
znaš onaj vic kad je haso oženio trebu i treba da je bubne kad ona ja sam nevina
Haso: marš kući, kad te niko nije htjeo ne trebaš ni meni
Golf forever

#3897 Re: Farma

Post by Golf forever »

iscrtani čovek wrote:Ama čoveče božiji, pa ja ti sve vreme to govorim.
Naravno da ga je pročitala, on je mekušac koji joj treba u rijalitiju, da bi dramio i balavio za njom, da bi išla gledanost i ona ostala što duže.
pametna
iscrtani čovek wrote: Kad oceni da joj više nije potreban, šutnuće ga.
nije ba, udat će se za njega
iscrtani čovek wrote: Ja joj ne sporim ni sposobnost ni snalažljivost, ali to što je neko snalažljiv i sposoban ne mora značiti i da je dobra osoba.
Meni samo nije jasno o kakvim ti njenim emocijama pričaš prema njemu.
šta je dobra osoba, definiši
dobar i budala jedno te isto...kaže narodna
fizički joj se možda na prvu i svidio, kad je vidla kakav je glupan i još smor neviđeni, dobro ga ikako trpi
Partijaner

#3898 Re: Farma

Post by Partijaner »

Znaci koja ne dadne tebi nije postena. :lol: :lol:
Jesil ti stvarno normalan ili se pravis lud ?

Pa nije svakom interesantna cura koja se skida da bi je cijeli svijet vidio, je ne znam gdje je tu obraz i o cemu mi onda pricamo. Hvalis curu koja je isla kod onog staronje da se skine za kesh, a sta tamo rade iza zatvorenih vrata i sam znas, ja tebi sad kazem dabogda ti meni bio najveci jebac i sprcio najvise treba ali nikad neces znati sta je cast, moral i postenje, to uhljupi kao ti ne mogu da shvate zato sto si i ti kao te tvoje drolje, da je samo kite.

Najlakse je se skinuti, a kad treba da malo trgne guzicu kao npr. ovde na farmi onda joj tesko i onda pocne da glumi sa plakanjem, pa pizda joj materina ima honorar sto neko nece zaraditi za 6 mjeseci i ti sad meni naso pricati o nekoj ljepoti.
Labbtec

#3899 Re: Farma

Post by Labbtec »

Ma ne raspravljaj se s ovim golfom vidis da lik nema veze s realnoscu dovoljno govori o njemu kad mu je idol Silikonija.... :-) :-) :-).I po njemu ako je djevojka postena ona je gabor hehe de ba ne serendaj.Marija sto je bila na farmi je pojam ljepote i normalnog ponasanja za Silikoniju......
Herr Flick

#3900 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Brkata Gazda :D :D
Locked