SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

mali Ninja wrote:eno lika policija izbacila iz tramvaja, a raja navija za bradonju... pa ovoj Bosni šugavoj nikad neće doći bolji dani, narod je naopak i gotovo !
Poenta price da trebaju 4 drota da izbace covjeka bez karte...
Kada treba raditi nesto konkretno nikoga nema. Poserem se na ovu policiju
uglavnomja

#3877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

Yahel wrote:
mali Ninja wrote:eno lika policija izbacila iz tramvaja, a raja navija za bradonju... pa ovoj Bosni šugavoj nikad neće doći bolji dani, narod je naopak i gotovo !
Poenta price da trebaju 4 drota da izbace covjeka bez karte...
Kada treba raditi nesto konkretno nikoga nema. Poserem se na ovu policiju
poenta je da je ovo perfektno odradjeno, od strane policije i grasa.

da je bio 1 drot, morao bi primjeniti silu, a to bi se vec prikazalo u medijima kao monstruozno nasilje nad jadnim studenticem, ni krivim ni duznim. ovako njih 4, nema sile, samo ga iznijeli, bez povreda sa bilo koje strane, i sve to jos snimljeno :D

jedino sto nas hebe, to smo mi, onaj lik sto navija za tog sto se sverca i jos glumi nesto, pa nece da izadje, ne sljivi ni reve ni policiju, ni narod sto cuci u zaustavljenim tramvajima ... ali nadam se da ce ga oplesti po dzepu da vise nikad nece prismrditi u gras. ili mu je mozak toliko ostecen da ne shavat da nije iznad zakona :roll:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

Perfektno izbacili momka bez karte iz tramvaja :roll: Svaka im cast.. rade svoj posao.

Gjde su ti isti drotovi kada treba fatati one majmune sto nosaju pistolje, bacaju bombe, zenama otimaju tasne.... itd. itd. ?
shbc

#3879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shbc »

JThomas wrote:
naravno da su čisti. inače je priča ne smije te revizor legitimisati (što je u suštini tačno) ni izbaciti iz tramvaja, pa ko onda smije? pitanje svrsishodnosti i efikasnosti je nešto skroz drugo, ali da su uradili nešto što ne smiju, to bogam' nisu.
Nema "u sustini", tacno je. Mene je jednom tako krenuo peglati, pa mi trazio licnu, kao sumnja da je moja iskaznica (tj. da su moji podaci na pozadini). Obzirom da mi samo policija na javnom mjestu ima pravo traziti licne dokumente nisam mu htio dati (ako sumnja da je krivotvorena iskaznica to je posao za policiju, ne za njega). Na kraju ih je i zvao, valjda kontajuci da cu se prepast. Ljudi dosli, vidjeli da je sve po ps-u i na kraju njega nalijepili sto ih zove zbog gluposti.
shandrprcSA

#3880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

Yahel wrote:Perfektno izbacili momka bez karte iz tramvaja :roll: Svaka im cast.. rade svoj posao.
pa valjda su ga izbacili sto je odbio naredjene policije da izadje ili sam ja nesto pogresno ovdje procitao :roll:
Creasy

#3881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Creasy »

made_in_sarajevo wrote:gdje sad creasy da brani policiju i da govori kako su i za ovo navijaci krivi. zbog karte koja nije ni 2KM,a sosoni nisu ni zasluzili te 2KM oni ga lafo hapse i to cetvorica. nije im to dovoljno ofiranje bilo nego i jos ne znaju covjeku polugu sloziti,muce se 4 covjeka da ga izvedu :-) :lol: . garant su sosoni plakali na motoroli kako su ugrozeni i majorizirani,a treba se sosonu ministru malo uvlaciti u guzicu
Evo me. :D
uglavnomja

#3882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

Yahel wrote:Perfektno izbacili momka bez karte iz tramvaja :roll: Svaka im cast.. rade svoj posao.

Gjde su ti isti drotovi kada treba fatati one majmune sto nosaju pistolje, bacaju bombe, zenama otimaju tasne.... itd. itd. ?

policija uhvati sve te majmune, a sud ih pusti ... ne brkaj kruske i jabuke.

i nisu se stvorili u tramvaju odmah nego za 10 min, taman da se komplet tramvajski saobracaj zaustavi.

i nemoj samo suplje, sto ga nisu pustili da se vozi, bolje da su ga pustili nego da citav narod ispasta ...
tu ima par aspekta:
prvi se zove UCJENA! (ako me ne pustis da se vozim dzaba, ja necu izaci pa ti zovi policiju, a za to vrijeme ce biti blokiran saobracaj...)
drugi je da je (vjerovatno) bio bezobrazan i da je sam trazio to sto je dobio, medijsku paznju i podrsku onih sto ne vide dalje od nosa.

ili je izvodio neke bijesne gliste

mozda lik jednostavno nije normalan
ili odradjuje domacu zadacu - ne postuj zemaljske zakone!

i kazem perfektno su takticki izveli akciju izbacivanja idiota iz tramvaja! bez povreda, sve snimljneo ...

samo ovaj navijac sto je snimao nije svjestan da je vise stete sebi i idiotu bez karte nanio nego policiji :D
Logovan

#3883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

JoeyTribbiani wrote:
Grasovci našli jednog bez karte pa zovu policiju a šta je ostalima? Zašto revizori biraju kome će tražiti kartu? Zašto bježe od onih koji su nabildani, koji su zajebani, itd? Znaju reći ono pravilo da se niko ne može voziti bez karte, a levati biraju kome će reći "daj kartu".
Policija zna prosipati silu samo na ovakvim osobama, tj. studenti, starije osobe, itd. Što ne priđu kriminalcima, dilerima, lopovima i sličnim? Gdje su im tada muda? Zna se desiti da pred zajebane likove samo stanu i useru se dok ih gledaju a nekad samo odšetaju jer ih je strah. I bitno je da su oni došli nakon desetak minuta do tramvaja samo da bi istjerali momka iz tramvaja. Pravo su nam ažurni u ovim jebenim situacijama.
I kakva im je ovo snaga? Njih četvorica i jedva su jednog momka istjerali iz tramvaja. Šta je, nemamo snage a?
Jest momak kriv što nije imao kartu i što nije htio izaći iz tramvaja kada su mu govorili grasovci pa i policija ali kad se već oni znaju mangupisati raji okolo za bezvezne situacije onda će biti uzvraćanja.
uglavnomja

#3884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

:lol: :lol: :lol:

studenti i starije osobe, to je isto :D
ono studentici dnevno pojedu dvije kriske suhe panje, kosturcici zivi, grama mesa na njima nema :lol: :lol:
a i godine udarile

inace, potencijalni akadmski gradjani su poznati po postivanju zakona, placanju svojih obaveza, slusanju policije ...

hebo te, kako se izvrne prica ... jadan student, 4 zla policajca, grozni gras ...

on je idiot koji nije platio kartu, svjesno, koji nije htio da izadje iz tramvaja, koji je zaustavio saobracaj ...
drugi_profil

#3885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

sema911s wrote:
Chmoljo wrote:
VjecitiStudent wrote:
Dok se u školama učila ONO i DSZ i kriminalci su bolje gađali :D
pa ne znam koliko si ozbiljan, ali vjeruj da ti je to na mjestu. normalno da ćeš promašiti frajera kada učiš pucati gledajući filmove o crnačkom getu.
neznam jestel ikad imali priliku razgovarat sa ovim pucacima,., nekada cesto na kafi dodju(komercijalista sam) i u pricu sa njima,., imam osjecaj da su ti poubijali popucali po planete,., jedan prica kako je puco iz auta na drugo joj brate kako frca staklo, ja pitam koje kaze moje zaboravio spustit ga,. drugi noso pistolj dva mjeseca nije znao razliku izmedju corka i pravog metka al za pojasom je,.,., drugi nosi pistolj u auto ako ga ko presreti( amidzu mu poznajem koji mu je dao pistolj kaze izvadio mu iglu nek se malo kurci i nek dobije po labrnji),.,., rodjak nako volio se kurcit pretukle ga neke trebe on pucu u zrak(nije skonto da je zid iznad njega i pogodio sebe),.,

:lol: :lol: dafaq :lol: :lol:
insaneinthebrain

#3886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

cuj hvala Allahu :-)
gdje mi zivimo :roll:

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/8023774158624/vijesti/Delali%C4%87%20po%20dolasku%20u%20Hitnu%20pomo%C4%87:%20Nije%20ni%C5%A1ta,%20hvala%20Allahu%20dragom
seoBIH

#3887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by seoBIH »

uglavnomja wrote::lol: :lol: :lol:

ono studentici dnevno pojedu dvije kriske suhe panje, kosturcici zivi, grama mesa na njima nema :lol: :lol:
a i godine udarile

inace, potencijalni akadmski gradjani su poznati po postivanju zakona, placanju svojih obaveza, slusanju policije ...

hebo te, kako se izvrne prica ... jadan student, 4 zla policajca, grozni gras ...

on je idiot koji nije platio kartu, svjesno, koji nije htio da izadje iz tramvaja, koji je zaustavio saobracaj ...
Vidi se da te boli sto nikada student nisi bio :)
zateznistub

#3888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

a i godine udarile

:thumbup: Jadni student, samo sto glavom u plafon nije opalio koliko je jadan.
uglavnomja

#3889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

123456789 wrote:

a i godine udarile

Vidi se da te boli sto nikada student nisi bio :)

jaro, moj je studentski zivot u onom vaktu bio, kad se znalo ko je prof, a ko student i kad se moralo uciti.
drugi par opanaka sto mi je faks bio 15 min od kuce pjeske.
Muhamed Đakmić

#3890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Muhamed Đakmić »

Ja nekad ne mogu da vjerujem šta čitam. Raja ima totalno poremećen sistem vrijednosti, ne čudi me što nam se dešava sve što se dešava.

A najgori na ovoj temi su mi oni koji radi ličnog animoziteta prema Grasu ili policiji podržavaju ovog lika, iako znaju da sto posto nije u pravu.
BHF_Manijak

#3891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Ovi mangupi drotove, sto supci ne rijesite probleme ala Benjo Delalic, uhvatili se debili studenta koji je bez karte, jebo vas takav prekrsaj, da vas jebo! :twisted: :twisted: :twisted:

Nije upravu lik, slazem se, ali nema mi nista mrze u zivotu nego kad se neko poput ovih drotova qri na onom kome smije, a kad dodje zajebanija riba, onda je manji od makovog zrna! Moroni seljacki! :twisted:
uglavnomja

#3892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

BHF_Manijak wrote:Ovi mangupi drotove, sto supci ne rijesite probleme ala Benjo Delalic, uhvatili se debili studenta koji je bez karte, jebo vas takav prekrsaj, da vas jebo! :twisted: :twisted: :twisted:

Nije upravu lik, slazem se, ali nema mi nista mrze u zivotu nego kad se neko poput ovih drotova qri na onom kome smije, a kad dodje zajebanija riba, onda je manji od makovog zrna! Moroni seljacki! :twisted:

da pponovimo lekciju:

policija uhvati sve mangupe, male, velike, srednje, sa tatama i bez njih .... a SUD ih pusti.
Muhamed Đakmić

#3893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Muhamed Đakmić »

BHF_Manijak wrote:Ovi mangupi drotove, sto supci ne rijesite probleme ala Benjo Delalic, uhvatili se debili studenta koji je bez karte, jebo vas takav prekrsaj, da vas jebo! :twisted: :twisted: :twisted:

Ma znaš da te gotivim jarane, ali loša ti je priča po ovom pitanju :D

Koliko vas, ne pitam samo tebe, nego generalno raju s ove teme, je svjedočilo nekom krivičnom djelu? Koliko vas je to isto prijavilo?

Zadatak policije nije da riješi probleme sa klošarima, Delalićima i sličnima, policija samo treba da ih dovede pred tužilaštvo i sudove. Koliko su puta priveli upravo Delalića, pošto je on omiljena ličnost na ovoj temi, i koliko puta je ekspresno oslobođen?

Riba smrdi od glave, kad se na višim nivoima neke stvari urede kako treba, neće ni prašinari imati stomačine, nit će se kurčiti nedužnima.
zateznistub

#3894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

uglavnomja wrote:

da pponovimo lekciju:

policija uhvati sve mangupe, male, velike, srednje, sa tatama i bez njih .... a SUD ih pusti.
I ovo je cista istina. Za sav belaj u ovoj zemlji je kriv sud i tuzilastvo koje u rekordnom vremenu pusti kriminalce koje policija uredno hapsi.
snaga_znanja

#3895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by snaga_znanja »

uglavnomja wrote:

da pponovimo lekciju:

Zbog toga sto na sud nije dovoljno dovesti mangupa sa lisicama, vec mangupa sa lisicama i dokaze o pocinjenom djelu. Obicno ti dokazi ili su slabi ili ih nema nikako, a prvenstveno (prema rijecima iz tuzilastva) zbog nestrucnosti i citaj dobro sad SLABOG POZNAVANJA ZAKONA od strane istražitelja i POLICIJE!
Lakat Jebić

#3896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Lakat Jebić »

zovne grasovac drota, kaze mu ovaj nema kartu nece da izadje, drot mu kaze izadji, ovaj kaze necu, grasovac drotu izbaci ga, sta drot treba da kaze, eno zlaja i bakir opljackali pola drzave, kad njih ne hapsim, necu ni ovog iz tramvaja izbacivat?
Logovan

#3897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

uglavnomja wrote: on je idiot koji nije platio kartu, svjesno, koji nije htio da izadje iz tramvaja, koji je zaustavio saobracaj ...
Al' su veći idioti ovi iz grasa i policije. I oni znaju zaustavljati saobraćaj i to daleko više nego raja koja ne želi da izađe iz tramvaja. Kad se ovi promijene onda će se i građani promijeniti.
zateznistub

#3898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Logovan wrote:
uglavnomja wrote: on je idiot koji nije platio kartu, svjesno, koji nije htio da izadje iz tramvaja, koji je zaustavio saobracaj ...
Al' su veći idioti ovi iz grasa i policije. I oni znaju zaustavljati saobraćaj i to daleko više nego raja koja ne želi da izađe iz tramvaja. Kad se ovi promijene onda će se i građani promijeniti.
A sta su trebali? vozikat sa njim do njegove destinacije i onda bi lik izasao...ili bi se nastavio uredno vozikati?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by pici »

Ćetri drota Hrpalija plus revizori pa koda je narko boss :shock: :? pa turkoviĆa i keljmendija ovako se ne hapsi a kamol studenta...znam ja nas jebo ti nas...naravno da svako treba imat kartu al ja im nikad nebi kupio da udjem na skenderiji i izadem na drveniji il od ilidje do dolac malte itd itd...1.80 KM je za ČITAV KRUG il Ilidja -Čaršija...a ova lopovadija bi za par stanica da naplate 1.80...dje to ima osim ovog balkana jebenog...
O'zone
Globalni moderator

#3900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

insaneinthebrain wrote:cuj hvala Allahu :-)
gdje mi zivimo :roll:

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/8023774158624/vijesti/Delali%C4%87%20po%20dolasku%20u%20Hitnu%20pomo%C4%87:%20Nije%20ni%C5%A1ta,%20hvala%20Allahu%20dragom
:lol:
Locked