KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Butmiran

#3876 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

snaga_znanja wrote:
pasha_stambol wrote:Znaju u Zenici za šegu šalu elem zadnji put kad se išlo organizovano par nas mahalo parama prema istočnoj tribini u Zenici nekom frajeru ( droga , alkohol .. ) i prozivke idu hajde ovamo evo ti paraa i on zavuče ruke u djep nema ništa i šta će otvori šlic i izvadi ćuunu i počne mahati ahahahahahagagaggaagaghshahahaha
Ima takav jedan matori i na Grbavici samo sa stakama. Taj ne jebe utakmicu samo gleda gostujuce navijace. Zeljo daje 2 gol on krenuo prema nama mase nesto, a zaboravio na stake.. Slomio se jadnik dva reda niz tribinu. :lol:

A sa Koseva mi je najjace bilo kad smo vas poveli 2:0 u 8. minuti, a vi ko bjesni krenuli na nas. Pa dok ste presli sa sjevera na zapad, pa preko zapada, sve to skupa traje jedno 5 minuta, a onda vas jedan jedini drot sa cukom zaustavi. :lol: I to fino vidis u tom prvom redu sve balavurdija niko ozbiljan. :lol:
Ne znam sjećam li se dobro ali koliko se ja sjećam prešlo se na zapad i stalo iza klupe za rezervne igrače, bez namjere da se ide na vas. Možda i griješim, mlađi sam tad dosta bio. :D
todd_smith

#3877 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Butmiran wrote:Sad se sjetih tog trenutka kad je Puzi stao i sačekao tog malog da mu doda loptu. Čuj pljuvali cijelu utakmicu :lol:
I Dupovac isto uradio, ja kontam da nije stao da se obraca klincu jer mu mali nece da baci loptu :lol:

Sutra skandal u novinama ocekujem tj Avazu:

Sokantno: Milos Stojcev, Mate Jajalo, Krste Velkoski i Gojko Cimirot su zapravo igraci Cardiff Citija na ilegalnoj posudbi u FKS.
Maharadza

#3878 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

Butmiran wrote:
snaga_znanja wrote:
pasha_stambol wrote:Znaju u Zenici za šegu šalu elem zadnji put kad se išlo organizovano par nas mahalo parama prema istočnoj tribini u Zenici nekom frajeru ( droga , alkohol .. ) i prozivke idu hajde ovamo evo ti paraa i on zavuče ruke u djep nema ništa i šta će otvori šlic i izvadi ćuunu i počne mahati ahahahahahagagaggaagaghshahahaha
Ima takav jedan matori i na Grbavici samo sa stakama. Taj ne jebe utakmicu samo gleda gostujuce navijace. Zeljo daje 2 gol on krenuo prema nama mase nesto, a zaboravio na stake.. Slomio se jadnik dva reda niz tribinu. :lol:

A sa Koseva mi je najjace bilo kad smo vas poveli 2:0 u 8. minuti, a vi ko bjesni krenuli na nas. Pa dok ste presli sa sjevera na zapad, pa preko zapada, sve to skupa traje jedno 5 minuta, a onda vas jedan jedini drot sa cukom zaustavi. :lol: I to fino vidis u tom prvom redu sve balavurdija niko ozbiljan. :lol:
Ne znam sjećam li se dobro ali koliko se ja sjećam prešlo se na zapad i stalo iza klupe za rezervne igrače, bez namjere da se ide na vas. Možda i griješim, mlađi sam tad dosta bio. :D
A koliko se ja sjećam opet smo dobili levate tu tekmu 3:2?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostala mi tekma u sjećanju i po jednom kralju na sjeveru. Nakon što smo primili 2. gol zavladao muk, nikome se ne navija, raja psuje, ja se sklonio sa par havera u stranu i sjeli kad lik koji je (valjda) bio sjedio sa trebom ustade odjednom (valjda vidio vrag odnio šalu) i poče pjevati na sav glas: 'BIT ĆE GUSTO BIT CE 4:2, BIT ĆE 4:2....' mi popadali od šege (mada više od muke u tom trenutku ali svejedno). Ugl. na sjeveru nije nikada bilo dosadno. :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
omega369

#3879 Re: KUP BiH

Post by omega369 »

todd_smith wrote: Sutra skandal u novinama ocekujem tj Avazu:

Sokantno: Milos Stojcev, Mate Jajalo, Krste Velkoski i Gojko Cimirot su zapravo igraci Cardiff Citija na ilegalnoj posudbi u FKS.
Tiha prevara :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3880 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Znaci, nista od Bellamyja? :sad:
omega369

#3881 Re: KUP BiH

Post by omega369 »

mozda u revansu. ne znam ko je sve dobio kartone :D
Oi

#3882 Re: KUP BiH

Post by Oi »

vježbajte penale :D
frngla

#3883 Re: KUP BiH

Post by frngla »

frngla wrote:0:2 lagano
Kao što rekoh 8-)
Logovan

#3884 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Oi wrote:vježbajte penale :D
Dobro, vježbat ćemo.
Prvih pet koji će kod nas šutati penale su: Puzigaća, Stojčev, Krste, Cimirot i Todorović. Eto da znate pa možda vam pomogne.
N.N.

#3885 Re: KUP BiH

Post by N.N. »

-LIBERO- wrote:Jesu li pregledali licne karte na ulazima?

A moguce da je neki nas, samo ako su pregledali, garant nije iz Sarajeva.
Jesu na Istoku trazili i pregledali licne karte.

A jedan vas je bio sigurno, brat od Vedrana :)
ultima_palabra

#3886 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Sad se tek vidi kakav je uhljup onaj Slaven Musa... malo bolji trener je sa Lišticom mogao klepiti duplu krunu hladno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3887 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Sad se tek vidi kakav je uhljup onaj Slaven Musa... malo bolji trener je sa Lišticom mogao klepiti duplu krunu hladno.
Pa trebali su proci Celik. Realno. Sto nisu, ostaje enigma. Jos kad se uzme kako su izgubili u Zenici.
A do trofeja bi morali preko Sarajeva....mislim da ce se ubuduce malo drugacije igrati s njima.
todd_smith

#3888 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Moze li moderator zakljucati ovu temu? Mislim zavrseno je takmicenje, nema smisla dalje komentarisati sta.
BadCopy

#3889 Re: KUP BiH

Post by BadCopy »

ultima_palabra wrote:Sad se tek vidi kakav je uhljup onaj Slaven Musa... malo bolji trener je sa Lišticom mogao klepiti duplu krunu hladno.
to se moglo reci za bilo koja 4 kluba koja su gore bila.
Da je Zeljo imao manje povreda,da Sarajevo nije ujebalo sa Jarnijem,da nas je Zrinjski uzeo u uzvratnoj :)
ultima_palabra

#3890 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

BadCopy wrote:
Da je Zeljo imao manje povreda,da Sarajevo nije ujebalo sa Jarnijem,da nas je Zrinjski uzeo u uzvratnoj :)
Doduše... ali oni su samo trebali privesti kraju dobivenu utakmicu sa Zrinjskim, ne izgubiti od Čelika sa igračem više i igrali bi finale sa Sarajevom koga dobivaju redovno.
BadCopy

#3891 Re: KUP BiH

Post by BadCopy »

Na kraju tako nam je kako nam je :D

Ali sezona vise nego napeta,neka nastave tako
Mustang1

#3892 Re: KUP BiH

Post by Mustang1 »

todd_smith wrote:Moze li moderator zakljucati ovu temu? Mislim zavrseno je takmicenje, nema smisla dalje komentarisati sta.
Nekad se pitam pratis li ti nogomet uopste ili samo onako nabadas :D Ima i druga utakmica
Fauja Singh

#3893 Re: KUP BiH

Post by Fauja Singh »

ultima_palabra wrote:
BadCopy wrote:
Doduše... ali oni su samo trebali privesti kraju dobivenu utakmicu sa Zrinjskim, ne izgubiti od Čelika sa igračem više i igrali bi finale sa Sarajevom koga dobivaju redovno.
Vi izgleda vise zalite nego Robijasi :) sad se sa zaljenjem analizira sta je krenulo po zlu, odnosno gdje su jace ekipe od Celika napravile gresku i nama "olaksali" osvajanje trofeja.
Vidi, sto se Sirokog tice, nemoj se bezveze zavaravati, Siroki nas jeste redovno dobijao ali to su bila neka druga vremena, ok bili bi nam tezi protivnik od Celika ali realno i njih bi u dvije utakmice poderali.
Ta ce ba Siroki
Last edited by Fauja Singh on 08/05/2014 13:55, edited 1 time in total.
todd_smith

#3894 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:
todd_smith wrote:Moze li moderator zakljucati ovu temu? Mislim zavrseno je takmicenje, nema smisla dalje komentarisati sta.
Nekad se pitam pratis li ti nogomet uopste ili samo onako nabadas :D Ima i druga utakmica
Revijalne ne pikam. :mrgreen:
Mustang1

#3895 Re: KUP BiH

Post by Mustang1 »

Onda nisi trebao ni prvu pratiti :D
todd_smith

#3896 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

To je bilo da ispostujem reda radi samo. Igraci Celika znaju na sta mislim. :mrgreen:
Impavidus

#3897 Re: KUP BiH

Post by Impavidus »

Sad se tek vidi kakav je uhljup Jarni. Malo bolji trener je sa Sarajevom mogao klepiti duplu krunu hladno.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3898 Re: KUP BiH

Post by F&N »

Impavidus wrote:
Sad se tek vidi kakav je uhljup Jarni. Malo bolji trener je sa Sarajevom mogao klepiti duplu krunu hladno.
realno mogao je imati 5 bodova prednosti nad ostalim... u ovih 11 kola... kakav ublehas
todd_smith

#3899 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Glupa prica.

Moze se reci isto za prvi dio sezone gdje smo mogli vec biti na +5 da nije bilo onoga protiv Obarske, Borca ili Sirokog te Zvijezde.

I isto tako za Velez, da su malo bolje kod kuce u prvom dijelu igrali, sada bi i oni bili u top 3-4 ekipe. I sve tako. SBBKBB
Charuga
Globalni moderator

#3900 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

Zalutali ste sa pričom, ovo je kup i nema nikakvih bodova ... 8-)
Post Reply