Mislim da se događa ono što sam neki dan predvidio...PDA, SDA, SBiH, SBB... koalicija...zippoo87 wrote:gdje su nestali botovi ,zar nije BiH i dalje ugrozena ,sto su stali da nas podsjecaju na ugrozenost ?
SDA-All about
- kmirsad
#38726 Re: SDA-All about
- Leverage
#38727 Re: SDA-All about
Hajde fino, sve naši.kmirsad wrote:Mislim da se događa ono što sam neki dan predvidio...PDA, SDA, SBiH, SBB... koalicija...zippoo87 wrote:gdje su nestali botovi ,zar nije BiH i dalje ugrozena ,sto su stali da nas podsjecaju na ugrozenost ?
- kmirsad
#38728 Re: SDA-All about
Nisu svi... fali ova nova stranka u TK... čudnog naziva... KOSDPTK...Leverage wrote:Hajde fino, sve naši.kmirsad wrote:Mislim da se događa ono što sam neki dan predvidio...PDA, SDA, SBiH, SBB... koalicija...zippoo87 wrote:gdje su nestali botovi ,zar nije BiH i dalje ugrozena ,sto su stali da nas podsjecaju na ugrozenost ?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#38729 Re: SDA-All about
dze apelacija... ovo ko i treĆi... ako ako ima se od koga Učiti... selam 
- bunk
#38730 Re: SDA-All about
Kmirso opet radio ne valja ,drmni ga malo ,nisi dobro cuokmirsad wrote:Mislim da se događa ono što sam neki dan predvidio...PDA, SDA, SBiH, SBB... koalicija...zippoo87 wrote:gdje su nestali botovi ,zar nije BiH i dalje ugrozena ,sto su stali da nas podsjecaju na ugrozenost ?
- pici
#38731 Re: SDA-All about
utorak je... dze koalicija
- kmirsad
#38732 Re: SDA-All about
Ma ovo ponavljam onu vijest od prekjuće... malo prije mu posla poruku... šta ono bi što reče čekaj pnedeljak... nema odgovora...bunk wrote:Kmirso opet radio ne valja ,drmni ga malo ,nisi dobro cuokmirsad wrote:Mislim da se događa ono što sam neki dan predvidio...PDA, SDA, SBiH, SBB... koalicija...zippoo87 wrote:gdje su nestali botovi ,zar nije BiH i dalje ugrozena ,sto su stali da nas podsjecaju na ugrozenost ?
Al eno udaram po lokalnim liderima BH Bloka ... što ne nazovu Hamzića i Hađievendića i zamole da se vrate, neče vam past krona s glave... svi šute i mute...
- bunk
#38733 Re: SDA-All about
pici,sve koalicije funkcionisu i rade svoj posao,nema nikakvih problema,over 
- Leverage
#38734 Re: SDA-All about
BDAkmirsad wrote: Nisu svi... fali ova nova stranka u TK... čudnog naziva... KOSDPTK...
- kmirsad
#38735 Re: SDA-All about
Leverage wrote:BDAkmirsad wrote: Nisu svi... fali ova nova stranka u TK... čudnog naziva... KOSDPTK...
- pici
#38736 Re: SDA-All about
Zvanično najavljen sutrašnji sastanak delegacija SDA i HDZ-a
Sutra će u Sarajevu u centrali SDA sa početkom u 14.00 sati biti održan sastanak delegacija SDA i HDZ BiH.
Stranačke delegacije će predvoditi predsjednici stranaka Bakir Izetbegović i Dragan Čović. Nakon sastanka planirana je i konferencija za medije sa početkom u 16.00 sati.
Podsjetimo, lider HDZ-a Dragan Čović je u nedjelju nakon sastanka sa delegacijom SNSD-a poručio kako na svaki sastanak ide s uvjerenjem da se načini iskorak, ali i da za svaki dogovor treba dvoje.
- Došlo je vrijeme da realno sagledamo odnose u BiH, da niko više nikom ne može naturiti mišljenje. Što se tiče hrvatskog naroda, HDZ i HNS imaju uvjerljivu većinu, bez koje, davno sam rekao, ne može se apsolutno promišljati da se napravi neki nivo vlasti, ali moramo otkloniti pitanje izbornog zakonodavstva - rekao je tada Čović
jel to to... uhhh iznenadjenj sam
- kmirsad
#38737 Re: SDA-All about
Šokiran sam...pici wrote:Zvanično najavljen sutrašnji sastanak delegacija SDA i HDZ-a
Sutra će u Sarajevu u centrali SDA sa početkom u 14.00 sati biti održan sastanak delegacija SDA i HDZ BiH.
Stranačke delegacije će predvoditi predsjednici stranaka Bakir Izetbegović i Dragan Čović. Nakon sastanka planirana je i konferencija za medije sa početkom u 16.00 sati.
Podsjetimo, lider HDZ-a Dragan Čović je u nedjelju nakon sastanka sa delegacijom SNSD-a poručio kako na svaki sastanak ide s uvjerenjem da se načini iskorak, ali i da za svaki dogovor treba dvoje.
- Došlo je vrijeme da realno sagledamo odnose u BiH, da niko više nikom ne može naturiti mišljenje. Što se tiče hrvatskog naroda, HDZ i HNS imaju uvjerljivu većinu, bez koje, davno sam rekao, ne može se apsolutno promišljati da se napravi neki nivo vlasti, ali moramo otkloniti pitanje izbornog zakonodavstva - rekao je tada Čović
Đe to ima... separatisti s braniteljima BiH...
- seln
#38738 Re: SDA-All about
Ima da se iznese najbolji himber, najfinije baklave, ekskluzivni kadaif, a minderi ce biti posebno ukraseni i poprskani djul vodicom.pici wrote:Zvanično najavljen sutrašnji sastanak delegacija SDA i HDZ-a
- pici
#38739 Re: SDA-All about
bitnuce bogata sofra samo nema čvarkiju i travarice...puuuuu

- Banksy
#38740 Re: SDA-All about
Hoće li se dogovoriti, nekako brinem...
...s uvjerenjem da se načini iskorak, ali i da za svaki dogovor treba dvoje.
- jazzer
#38741 Re: SDA-All about
Neizvjestan ce sastanak biti, to je sigurno.
Dogovor ce se postici jedino ako HDZ ne odustane od svojih maksimalistickih zahtjeva
.
Dogovor ce se postici jedino ako HDZ ne odustane od svojih maksimalistickih zahtjeva
- JThomas
#38742 Re: SDA-All about
dogovoriće se da će oni hdz-u ispuniti sve njegove zahtjeve, a zauzvrat hdz njima neće ništa.
- pici
#38743 Re: SDA-All about
a dosada su se taldize zdogovarale a sto nebi odsada... odoH i ja majko bosnu braniti... selam 
- ultima_palabra
#38744 Re: SDA-All about
Usvojit ce se HDZov prijedlog izbornog zakona a zauzvrat ce Aluminij dobijati jeftinu struju od EPBiH na djemdo.JThomas wrote:dogovoriće se da će oni hdz-u ispuniti sve njegove zahtjeve, a zauzvrat hdz njima neće ništa.
-
sumirprimus
#38745 Re: SDA-All about
to hdz samo derite.
- Styling
#38746 Re: SDA-All about
ultima_palabra wrote:Usvojit ce se HDZov prijedlog izbornog zakona a zauzvrat ce Aluminij dobijati jeftinu struju od EPBiH na djemdo.JThomas wrote:dogovoriće se da će oni hdz-u ispuniti sve njegove zahtjeve, a zauzvrat hdz njima neće ništa.
Znaci HDZ na duplom dobitku.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38748 Re: SDA-All about
znaći sad ide minorizacija večinskog narodaultima_palabra wrote:Usvojit ce se HDZov prijedlog izbornog zakona a zauzvrat ce Aluminij dobijati jeftinu struju od EPBiH na djemdo.JThomas wrote:dogovoriće se da će oni hdz-u ispuniti sve njegove zahtjeve, a zauzvrat hdz njima neće ništa.
a i dosta je vala bilo ove majorizacije manjinskog...vidi se odma da nije europski i da nićem ne vodi
- Styling
#38749 Re: SDA-All about
Vecinski narod je odavno majoriziran. Otkako je narod kojeg ima 15% dobio 33% vlasti.JoseMujica wrote: znaći sad ide minorizacija večinskog naroda
a i dosta je vala bilo ove majorizacije manjinskog...vidi se odma da nije europski i da nićem ne vodi
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38750 Re: SDA-All about
ihhh dobro su prošli napačeni Prošnjaci s obzirom je Don Neonko imo dvicu iz matematikeStyling wrote:Vecinski narod je odavno majoriziran. Otkako je narod kojeg ima 15% dobio 33% vlasti.JoseMujica wrote: znaći sad ide minorizacija večinskog naroda

jedino 5 iz fizićkog....zato i jest danas pola SDA DIF završilo