Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
„Odgovorite ljudima“ providna politička namještaljka
SDP I DF
Odavno nije bilo politički jeftinije i providno namještene emisije kao večeras na FTV "Odgovorite ljudima". Tolika utrošena energija, gosti "intelektualci", namješteni pozivi i e-mailovi. Prosto da povratiš. Sve ono što su prebacivali nacionalnim strankama večeras su uzeli sebi u zaštitu i opravdanje koaliranja sa SDA. Zar stvarno misle da vjerujemo u dogovorenu "krizu" između SDA i SNSD, da u tom metežu SDP i DF "ulete" u vlast, a u RS da zaboravimo na slučaj Dragičević?! U svome bezobrazluku i strahu da ne budu dio vlasti, zamalo nas ne pozvaše da uzmemo puške u ruke. Večeras nas prave ovcama, kao što su nas pravili ovcama Bakir, Mile i Čović.
Voditelj iako upućen u namještena pitanja ipak se ponekad pogubi od bestidnosti i pitanja i odgovora pa zbunjen zatraži marketing. Predstavnik Naše stranke gosp. Tarik Haverić je bio na udaru zbog principijelne politike i ispunjenih obećanja prema svojim glasačima. Naša stranka neće koalirati sa SDA i očigledno ne nasjeda na podvale o ugroženosti BiH i da je samo može "spasiti" SDP I DF u koaliciji sa SDA. Čovjek samo što im se nije smijao direktno u lice u njihovim jadnim naporima da opravdaju izdaju svojih glasača.
Jadna nam majka ko su "spasitelji" BiH. Pokušavaju nacionalističkim metodama da zaplaše narod i time daju sebi alibi da koaliraju sa SDA. Odvratno za gledati, vrhunci licemjerja su dostignuti u ovoj "emisiji". Socijaldemokratija je ponovo sahranjena.
miro lazovic, prevara od politicara. mozda je kao covjek dobar, slatkorjeciv, ne znam ga ali kao politicar... jadna majka. znao sam ja da od sdp-a nema nista kada se on vratio ekspresno nakon odlaska lagumdzije. mislim, ok imao je neku poziciju u ratu ali poslije rata a to je vec nekih 20 godina nista ni sa cim. ne znam kome je on vise autoritet. treba drzavu braniti pa ajmo u vlast sa olosom. postoji razlog zasto sam glasao za nasu stranku os njenog osnivanja-pa i u vrijeme kada su joj spocitavali mace i cuke. nije bajna situacija ni u NS, vidim a i znam da i tamo ima svakakvog smeca ali ipak... za ove lazovice i df miljama daleko u pozitivnom smislu.
asker wrote:Vasa Stranka sve vise lici na velikosrpsku podvalu i kukavicije jaje.
Extra emisija na FTV.
Zamusli kakav je tvoj sda, 25 godina na vöasti u sarajevu i dopuste da se u vladt uvuce velikosrpska podvala.
Ocito je da nisu dobro branili interese bosnjOka.
Zahvaljujuci tome, zasluzili su da za njih i narednih 25 god glasas. Ko ce se izboriti protiv ove velikosrpske podvale ako necd sda
Ja nikako ne kontam ovo O sa tackicama. Kako se to ustvari izgovara? Kao U? Ili nekako drugacije?
asker wrote:Vasa Stranka sve vise lici na velikosrpsku podvalu i kukavicije jaje.
Extra emisija na FTV.
Zamusli kakav je tvoj sda, 25 godina na vöasti u sarajevu i dopuste da se u vladt uvuce velikosrpska podvala.
Zahvaljujuci tome, zasluzili su da za njih i narednih 25 god glasas. Ko ce se izboriti protiv ove velikosrpske podvale ako necd sda
Ja nikako ne kontam ovo O sa tackicama. Kako se to ustvari izgovara? Kao U? Ili nekako drugacije?
Za razumjevanje toga moraš imatt Bukov fakultet... ili diplomu nekog centra za prekvalifikaciju, dokvalifikaciju, usmjereno obrazovanje i večernju ili sindikalnu školu...
Extra emisija na FTV.
Nemoj ti puno s ovim NS-ovcima. Vidis da su ugrozeni, cim im suprotstavis misljenje, kazu skoro fizicki nasrces na njih.
Jadni onaj Tarik sinoc, kad ga Miro i Adzem ne udavise, a i Bajtal mu je hinjski zadavao udarce pod rebra...stvarno ne znam kako covjek prezivi, vjerovatno su kamermani i rezija skocili da ga brane, pa ova dvojica popustise
asker wrote:
Za razumjevanje toga moraš imatt Bukov fakultet... ili diplomu nekog centra za prekvalifikaciju, dokvalifikaciju, usmjereno obrazovanje i večernju ili sindikalnu školu...
Takoe Pippine hajmo mi u Shireu pravit vladu ,predaleko je Brisel i NATO nek se drugi brinu za to
Onoga ko zayebe ovu generacijsku priliku da udjemo kroz sirom otvorena vrata NATO-a treba upisati u listu najvecih dusmana Bosne i Hercegovine.
Nebitno ko je taj dal sda,sdp ili ns il moj babo Safet...
Last edited by bunk on 31/01/2019 10:36, edited 2 times in total.
un1ted wrote:Nikada mi ova NS nije bila privlačna, ali zbog ovoga sto rade SDAu će dobiti 5 glasova na narednim izborima. Te glasove nikada ranije nisu dobili
bunk wrote:Takoe Pippine hajmo mi u Shireu pravit vladu ,predaleko je Brisel i NATO nek se drugi brinu za to
Onoga ko zayebe ovu generacijsku priliku da udjemo kroz sirom otvorena vrata NATO-a treba upisati u listu najvecih dusmana Bosne i Hercegovine .
Pa vec znamo ko je zajebao generacijsku priliku da udjemo u NATO. To je SNSD. Ili postoji neki nacin da se ta prepreka u Vijecu ministara BiH i PS BiH prevazidje?
bunk wrote:Takoe Pippine hajmo mi u Shireu pravit vladu ,predaleko je Brisel i NATO nek se drugi brinu za to
Onoga ko zayebe ovu generacijsku priliku da udjemo kroz sirom otvorena vrata NATO-a treba upisati u listu najvecih dusmana Bosne i Hercegovine .
Pa vec znamo ko je zajebao generacijsku priliku da udjemo u NATO. To je SNSD. Ili postoji neki nacin da se ta prepreka u Vijecu ministara BiH i PS BiH prevazidje?
Druze ,u redu je.
Bitno je syebat sda,ostalo cemo rjesavat dogovorom sto moze sto ne moze nek ceka ,kao NATO npr:mrgreen:
bunk wrote:Druze ,u redu je.
Bitno je syebat sda,ostalo cemo rjesavat dogovorom sto moze sto ne moze nek ceka ,kao NATO npr:mrgreen:
Nisi objasnio korelaciju izmedju sjebavanja SDA i cinjenice da stranka koja ima entitetsku vecinu za RS nece potpisati nikakav papir koji sadrzi NATO u tekstu. Ako postoji neki nacin da se probije blokada SNSD-a, to bi sigurno bio okupljajuci faktor za sve stranke kojima je stalo do BiH.
Neko zlonamjeran mogao bi zakljuciti da trolas bez ikakvih materijalnih osnova.
Druze ,u redu je.
Hipotetički - naprave koaliciju SDA i BH blok. Konkretno, kako će to pomoći da se usvoji odluka o ulasku u NATO?
Kakva je razlika ako BH blok iz opozicije podrži pro NATO odluke?