Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
kmirsad

#38726 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

„Odgovorite ljudima“ providna politička namještaljka
SDP I DF

Odavno nije bilo politički jeftinije i providno namještene emisije kao večeras na FTV "Odgovorite ljudima". Tolika utrošena energija, gosti "intelektualci", namješteni pozivi i e-mailovi. Prosto da povratiš. Sve ono što su prebacivali nacionalnim strankama večeras su uzeli sebi u zaštitu i opravdanje koaliranja sa SDA. Zar stvarno misle da vjerujemo u dogovorenu "krizu" između SDA i SNSD, da u tom metežu SDP i DF "ulete" u vlast, a u RS da zaboravimo na slučaj Dragičević?! U svome bezobrazluku i strahu da ne budu dio vlasti, zamalo nas ne pozvaše da uzmemo puške u ruke. Večeras nas prave ovcama, kao što su nas pravili ovcama Bakir, Mile i Čović.

Voditelj iako upućen u namještena pitanja ipak se ponekad pogubi od bestidnosti i pitanja i odgovora pa zbunjen zatraži marketing. Predstavnik Naše stranke gosp. Tarik Haverić je bio na udaru zbog principijelne politike i ispunjenih obećanja prema svojim glasačima. Naša stranka neće koalirati sa SDA i očigledno ne nasjeda na podvale o ugroženosti BiH i da je samo može "spasiti" SDP I DF u koaliciji sa SDA. Čovjek samo što im se nije smijao direktno u lice u njihovim jadnim naporima da opravdaju izdaju svojih glasača.

Jadna nam majka ko su "spasitelji" BiH. Pokušavaju nacionalističkim metodama da zaplaše narod i time daju sebi alibi da koaliraju sa SDA. Odvratno za gledati, vrhunci licemjerja su dostignuti u ovoj "emisiji". Socijaldemokratija je ponovo sahranjena.

Goražde x-com
Image
Banksy

#38727 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

A_A_AKCIJA wrote:
Banksy wrote:Bravo za Tarika Haverića :thumbup: To je to. :thumbup:
I ovaj članak o Ramadanu (ako o tome govorimo) je isti.
Ne govorimo. Govorimo o emisij Odgovorite ljudima. Dalje nisam čitala. Šta piše Stav o Haveriću, baš me ne zanima.
madner

#38728 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Akcija zna vise o Havericu nego sto je normalno. :D
nemampojma0

#38729 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nemampojma0 »

Cuj naruceni pozivi gledalaca u "Odgovorite ljudima"...sta reci :lol: :lol: :lol:
džakailibu

#38730 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by džakailibu »

miro lazovic, prevara od politicara. mozda je kao covjek dobar, slatkorjeciv, ne znam ga ali kao politicar... jadna majka. znao sam ja da od sdp-a nema nista kada se on vratio ekspresno nakon odlaska lagumdzije. mislim, ok imao je neku poziciju u ratu ali poslije rata a to je vec nekih 20 godina nista ni sa cim. ne znam kome je on vise autoritet. treba drzavu braniti pa ajmo u vlast sa olosom. postoji razlog zasto sam glasao za nasu stranku os njenog osnivanja-pa i u vrijeme kada su joj spocitavali mace i cuke. nije bajna situacija ni u NS, vidim a i znam da i tamo ima svakakvog smeca ali ipak... za ove lazovice i df miljama daleko u pozitivnom smislu.
Banksy

#38731 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

kmirsad wrote:
Image
I sramotno, jadno i bijedno, ali i zastrašujuće. U jednom trenutku se činilo da će fizički nasrnuti na njega.

Da, novi sunovrat već propale režimske, čobanske televizije.

Dobra vijest je da su Komšićevi drotovi i SDA kvislinzi u SDPu očajni. Odlična vijest. :thumbup:
SSemir

#38732 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

...
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:14, edited 1 time in total.
SSemir

#38733 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

...
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:14, edited 1 time in total.
asker

#38734 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by asker »

SSemir wrote:
asker wrote:Vasa Stranka sve vise lici na velikosrpsku podvalu i kukavicije jaje.

Extra emisija na FTV.
Zamusli kakav je tvoj sda, 25 godina na vöasti u sarajevu i dopuste da se u vladt uvuce velikosrpska podvala.
Ocito je da nisu dobro branili interese bosnjOka.
Zahvaljujuci tome, zasluzili su da za njih i narednih 25 god glasas. Ko ce se izboriti protiv ove velikosrpske podvale ako necd sda
Ja nikako ne kontam ovo O sa tackicama. Kako se to ustvari izgovara? Kao U? Ili nekako drugacije?
kmirsad

#38735 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

asker wrote:
SSemir wrote:
asker wrote:Vasa Stranka sve vise lici na velikosrpsku podvalu i kukavicije jaje.

Extra emisija na FTV.
Zamusli kakav je tvoj sda, 25 godina na vöasti u sarajevu i dopuste da se u vladt uvuce velikosrpska podvala.
Zahvaljujuci tome, zasluzili su da za njih i narednih 25 god glasas. Ko ce se izboriti protiv ove velikosrpske podvale ako necd sda
Ja nikako ne kontam ovo O sa tackicama. Kako se to ustvari izgovara? Kao U? Ili nekako drugacije?
Za razumjevanje toga moraš imatt Bukov fakultet... ili diplomu nekog centra za prekvalifikaciju, dokvalifikaciju, usmjereno obrazovanje i večernju ili sindikalnu školu...
nemampojma0

#38736 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nemampojma0 »

asker wrote:
SSemir wrote:

Extra emisija na FTV.
Nemoj ti puno s ovim NS-ovcima. Vidis da su ugrozeni, cim im suprotstavis misljenje, kazu skoro fizicki nasrces na njih.
Jadni onaj Tarik sinoc, kad ga Miro i Adzem ne udavise, a i Bajtal mu je hinjski zadavao udarce pod rebra...stvarno ne znam kako covjek prezivi, vjerovatno su kamermani i rezija skocili da ga brane, pa ova dvojica popustise :D
asker

#38737 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by asker »

kmirsad wrote:
asker wrote:
Za razumjevanje toga moraš imatt Bukov fakultet... ili diplomu nekog centra za prekvalifikaciju, dokvalifikaciju, usmjereno obrazovanje i večernju ili sindikalnu školu...
Aha, ok, hvala :thumbup:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#38738 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by un1ted »

Nikada mi ova NS nije bila privlačna, ali zbog ovoga sto rade SDAu će dobiti 5 glasova na narednim izborima. Te glasove nikada ranije nisu dobili :bih:
starisalko

#38739 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

SSemir wrote:

Extra emisija na FTV.

Imali ko da ovo sa BHSO prevede na bosanski
kmirsad

#38740 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

starisalko wrote:
SSemir wrote:

Extra emisija na FTV.

:lol: :lol: :lol: :lol: Ma naivno to... ko zvečarke...
A_A_AKCIJA

#38741 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by A_A_AKCIJA »

SSemir wrote:
A_A_AKCIJA wrote:
Nadam se da ovo ne razvaljuje koaliciju previše, ali Tarik Haverić... :run: Najveći krivac zašto NS više ne smatram svojom opcijom.
Jos jedan razocarani glasac NS
Tako je, NiP all the way.
Prpa.ba

#38742 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Zato i jeste NiP-NS dobitna kombinacija. Neutralizira se ideoloska prica pa ostaju samo konkretni problemi na meniju. :-D
bunk

#38743 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

Takoe Pippine hajmo mi u Shireu pravit vladu ,predaleko je Brisel i NATO nek se drugi brinu za to :lol:
Onoga ko zayebe ovu generacijsku priliku da udjemo kroz sirom otvorena vrata NATO-a treba upisati u listu najvecih dusmana Bosne i Hercegovine.
Nebitno ko je taj dal sda,sdp ili ns il moj babo Safet...
Last edited by bunk on 31/01/2019 10:36, edited 2 times in total.
asker

#38744 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by asker »

starisalko wrote:
SSemir wrote:

Extra emisija na FTV.

Ma nije ti ovo fer. Sta sad, mi koji ne zivimo u skandinavskim zemljama nismo ljudi? Nije ti to lijepo :(
julisiz es grant

#38745 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by julisiz es grant »

un1ted wrote:Nikada mi ova NS nije bila privlačna, ali zbog ovoga sto rade SDAu će dobiti 5 glasova na narednim izborima. Te glasove nikada ranije nisu dobili :bih:
A rade im tačno šta?
I gdje?
Prpa.ba

#38746 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

bunk wrote:Takoe Pippine hajmo mi u Shireu pravit vladu ,predaleko je Brisel i NATO nek se drugi brinu za to :lol:
Onoga ko zayebe ovu generacijsku priliku da udjemo kroz sirom otvorena vrata NATO-a treba upisati u listu najvecih dusmana Bosne i Hercegovine .
Pa vec znamo ko je zajebao generacijsku priliku da udjemo u NATO. To je SNSD. Ili postoji neki nacin da se ta prepreka u Vijecu ministara BiH i PS BiH prevazidje?
bunk

#38747 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

Prpa.ba wrote:
bunk wrote:Takoe Pippine hajmo mi u Shireu pravit vladu ,predaleko je Brisel i NATO nek se drugi brinu za to :lol:
Onoga ko zayebe ovu generacijsku priliku da udjemo kroz sirom otvorena vrata NATO-a treba upisati u listu najvecih dusmana Bosne i Hercegovine .
Pa vec znamo ko je zajebao generacijsku priliku da udjemo u NATO. To je SNSD. Ili postoji neki nacin da se ta prepreka u Vijecu ministara BiH i PS BiH prevazidje?
Druze ,u redu je.
Bitno je syebat sda,ostalo cemo rjesavat dogovorom sto moze sto ne moze nek ceka ,kao NATO npr:mrgreen:
starisalko

#38748 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

Ako nema konsenzusa jebajiga nek ceka
Prpa.ba

#38749 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

bunk wrote:Druze ,u redu je.
Bitno je syebat sda,ostalo cemo rjesavat dogovorom sto moze sto ne moze nek ceka ,kao NATO npr:mrgreen:
Nisi objasnio korelaciju izmedju sjebavanja SDA i cinjenice da stranka koja ima entitetsku vecinu za RS nece potpisati nikakav papir koji sadrzi NATO u tekstu. Ako postoji neki nacin da se probije blokada SNSD-a, to bi sigurno bio okupljajuci faktor za sve stranke kojima je stalo do BiH.

Neko zlonamjeran mogao bi zakljuciti da trolas bez ikakvih materijalnih osnova. :)
pemanapemani

#38750 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

bunk wrote:
Prpa.ba wrote:
Druze ,u redu je.
Hipotetički - naprave koaliciju SDA i BH blok. Konkretno, kako će to pomoći da se usvoji odluka o ulasku u NATO?

Kakva je razlika ako BH blok iz opozicije podrži pro NATO odluke?
Locked