Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#38727 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PreCednik je kao sidro koje lađu čuva da ne bude buri plijen,...jer je i ono dio njen!JoseMujica wrote:mi sljedbenici PreCednika ne znamo kako je u vaškoj vatikansko-džihadskoj Pederaciji, al u našoj mladoj Republici nikad nije bilo bolje.
PreCednik bdije nad nama kao majka, grije nas kao sunce, hrani nas ko tiće, a narod od sreće kliče: dugo nam živi PreCedniče!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38728 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
505sCrtom wrote:cudi me da si ti mogao napraviti toliki propust i nepravdu prema predsjedniku, izostavljajuci ovaj veliki hitprljavi Hare wrote:
E ne mogu da se naslušam ove divne pjesme,puštam je ponovo po ko zna koji put i sve mi je bolja i bolja.
auuuuu Hare kakva greška...PreCednik je javio da moreš biti ДЈ i posebnim precedničkim dekretom zabranio da koristiš ime ПреЦедник. Bog prašta ali PreCednik ne!
Ta nije on Živko Pomilko
- mO k3
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#38730 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mO k3 wrote:https://www.facebook.com/predsjed.srpsk?ref=ts&fref=ts
Kako niste vidjeli FB stranicu voljenog
Čuj nisam vidio?
Vidi ti uspaljenica,misle da će se ovakvim komentarima probiti na vrh lista za oplodnju.Nema od toga ništa.U red stati
kao i sve ostale.E koliko ja tamo obrišem dnevno ovakvih komentara.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#38731 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
JoseMujica wrote:mi sljedbenici PreCednika ne znamo kako je u vaškoj vatikansko-džihadskoj Pederaciji, al u našoj mladoj Republici nikad nije bilo bolje.
PreCednik bdije nad nama kao majka, grije nas kao sunce, hrani nas ko tiće, a narod od sreće kliče: dugo nam živi PreCedniče!
Bravo Mujice!
snovi o Zelenoj Transverzali.
- shiljak
#38732 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ahahaha, ja mislim ni dodik nije znao šta ga je snašlo ahahah isto neka parodijaFagusDrvo wrote:ČUVA MILE VOLOVE.![]()
![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
#38733 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i rimsko opsjenarstvo koje podriva našu mladu Republiku. Ali naš PreCednik će da ispravi i granice Šizme.prljavi Hare wrote:JoseMujica wrote:mi sljedbenici PreCednika ne znamo kako je u vaškoj vatikansko-džihadskoj Pederaciji, al u našoj mladoj Republici nikad nije bilo bolje.
Bravo Mujice!Ko da je nas briga kako je njima?
Eto dokle ih je dovela "Islamska deklaracija" i suludi
snovi o Zelenoj Transverzali.
Bog ili rakete? PreCednik je rešio gordijev čvor od vladike posvećenim raketama iz majke RusijeDok se u RS štite raketama, u Federaciji gledaju u nebo
-
aaee
#38734 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a joj sto ste postali fustrirani,pa bolje da vam je pre c ednik i majku oplodio. sad bi bili svi visoki po dva metra
i bavili bi se kosarkom,odbojkom,ne bi trosili vrijeme komentarisuci realno najaceg politicara u bih,,jel mozete onda samo zamisliti kakvi su vasi politicari kad ih neuki pre c ednik vrti oko malog prsta, 
- JoseMujica
#38735 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tako je!
PreCednik Mile dobro čuva svoje volove na zajedničku dobrobit svih Srba-muslimana, kao i Bosanaca-pravoslavaca...zato Mile i jeste najbolji PreCednik i Guardian rogate stoke...a to stoka zna to da Ceni-ćka je pčka
u međuvremenu u Pederaciji Velikog Vođe i njegova posilnog treNerka
PreCednik Mile dobro čuva svoje volove na zajedničku dobrobit svih Srba-muslimana, kao i Bosanaca-pravoslavaca...zato Mile i jeste najbolji PreCednik i Guardian rogate stoke...a to stoka zna to da Ceni-ćka je pčka
PRINC IZ ABU DABIJA NAJAVIO MOGUĆNOST ULAGANJA U KOZARSKU DUBICU
Šeik donosi milione evra!?
Mohamed bin Sakr bin Mohamed al Kasimi, šeik iz Abu Dabija, prestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), najavio je ulaganja firmi iz ove prebogate zemlje u poljoprivrednu proizvodnju, posebno proizvodnju organske hrane, i turističke potencijale opštine Kozarska Dubica!
u međuvremenu u Pederaciji Velikog Vođe i njegova posilnog treNerka
ZASTRAŠUJUĆE ČINJENICE IZ VATIKANSKO-DŽIHADSKOG ENTITETA: Zbog gladi u Pedraciji ljudi počeli jesti jedni druge!
-
hizo ramidovic
#38736 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
evo ga!aaee wrote:a joj sto ste postali fustrirani,pa bolje da vam je pre c ednik i majku oplodio. sad bi bili svi visoki po dva metrai bavili bi se kosarkom,odbojkom,ne bi trosili vrijeme komentarisuci realno najaceg politicara u bih,,jel mozete onda samo zamisliti kakvi su vasi politicari kad ih neuki pre c ednik vrti oko malog prsta,
konacno neko razuman i realan da se javi iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta i stavi u odbranu precednika.
samo se nadam da ovaj glas razuma, mira i tolerancije koji dolazi iz manjeg bh entiteta nece opet moderacija ukinuti.
tako je, jaro, samo nastavi.
-
aaee
#38737 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nije to obrana to je cicnjenica,da je te pre c ednik napravio sad bi bio visok 2 metra,bavi se kosarkom.ovako si besposlen iskoplexsiran i opsjednut pre c ednikomhizo ramidovic wrote:evo ga!aaee wrote:a joj sto ste postali fustrirani,pa bolje da vam je pre c ednik i majku oplodio. sad bi bili svi visoki po dva metrai bavili bi se kosarkom,odbojkom,ne bi trosili vrijeme komentarisuci realno najaceg politicara u bih,,jel mozete onda samo zamisliti kakvi su vasi politicari kad ih neuki pre c ednik vrti oko malog prsta,
konacno neko razuman i realan da se javi iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta i stavi u odbranu precednika.
samo se nadam da ovaj glas razuma, mira i tolerancije koji dolazi iz manjeg bh entiteta nece opet moderacija ukinuti.
tako je, jaro, samo nastavi.
- texel
#38738 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
SANTRAĆ IS BACK!!! 
- JoseMujica
#38739 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zovite hitno PreCednika jedan vo mu je zalutao u neprijateljski obor
-
aaee
#38740 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nisu volovi zalutali,zlatko se javio iz beca,a suljo tiho se upravo javlja iz mujine buregdzince.JoseMujica wrote:Zovite hitno PreCednika jedan vo mu je zalutao u neprijateljski obor
-
hizo ramidovic
#38741 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a to ti nama iz prve ruke.aaee wrote: nije to obrana to je cicnjenica,da je te pre c ednik napravio sad bi bio visok 2 metra,bavi se kosarkom.ovako si besposlen iskoplexsiran i opsjednut pre c ednikom
ti si, dakle, rezultat precednikovog oplodjavanja nerotkinja. hmm, nisam znao da se precednik tako rano poceo baviti s tim.
izgleda da si sav na njega, rodio te mile...
-
aaee
#38742 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
puu puu a zobaravili smo hareta,gdje li je on sad?vjerovatno crta svoju 100 posto bih,e on je definitivno onda zalutoaaee wrote:nisu volovi zalutali,zlatko se javio iz beca,a suljo tiho se upravo javlja iz mujine buregdzince.JoseMujica wrote:Zovite hitno PreCednika jedan vo mu je zalutao u neprijateljski obor
- JoseMujica
#38743 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel ih to tamo Amor Mašović našao u ćevapima i bureku?aaee wrote:nisu volovi zalutali,zlatko se javio iz beca,a suljo tiho se upravo javlja iz mujine buregdzince.JoseMujica wrote:Zovite hitno PreCednika jedan vo mu je zalutao u neprijateljski obor
-
hizo ramidovic
#38744 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma nema govora, miletovi geni su u tebi 1000%.aaee wrote:puu puu a zobaravili smo hareta,gdje li je on sad?vjerovatno crta svoju 100 posto bih,e on je definitivno onda zalutoaaee wrote:nisu volovi zalutali,zlatko se javio iz beca,a suljo tiho se upravo javlja iz mujine buregdzince.JoseMujica wrote:Zovite hitno PreCednika jedan vo mu je zalutao u neprijateljski obor![]()
![]()
![]()
mile ni dvije recenice ne moze progovoriti a da ne spomene hareta.
- madner
#38745 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile je porucio Haretu da se seli u Iran jer uskoro ce i Stambol biti dio Srpskih zemalja u dijaspori.
- JoseMujica
#38746 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PreCednik je oduvik ljubio Dotura s kojim dijeli izvornu ljubav prema muzici i primalnu prema izvođačicama iste, kao i ljubav prema Kipru i njegovom bankarskom sistemu
ps
maloprije otvorim stranicu zagrebačkih Sportskih novosti i dočekaše me google Ads
naš rasplodni PreCednik je uvek tvrd ko kamen
ps
maloprije otvorim stranicu zagrebačkih Sportskih novosti i dočekaše me google Ads
Google oglasi
Ko je Milorad Dodik?
Saznajte više o predsjedniku RS Milorad Dodik - likovi našeg doba
www.6yka.com/
Erekcija tvrda kao kamen.
Prirodno i učinkovito rješenje. Kupnja je jednostavna i diskretna.
www.almea-bosna.com
Kavitacija u Banja Luci
Oblikujte vaše tijelo do idealne figure
bline.ba
-
aaee
#38747 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to ti stara rekla iliJoseMujica wrote:PreCednik je oduvik ljubio Dotura s kojim dijeli izvornu ljubav prema muzici i primalnu prema izvođačicama iste, kao i ljubav prema Kipru i njegovom bankarskom sistemu
ps
Google oglasi
Ko je Milorad Dodik?
Saznajte više o predsjedniku RS Milorad Dodik - likovi našeg doba
http://www.6yka.com/
Erekcija tvrda kao kamen.
Prirodno i učinkovito rješenje. Kupnja je jednostavna i diskretna.
http://www.almea-bosna.com
Kavitacija u Banja Luci
Oblikujte vaše tijelo do idealne figure
bline.ba![]()
![]()
![]()
naš rasplodni PreCednik je uvek tvrd ko kamen
- JoseMujica
#38748 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
volovi uvijek pokazuju interes za stare teme, ali za našeg PreCednika nema dileme: on će uvek da bidne Guardian svojih volova. Zato bre, pasi travu u svome oboru i ne sekiraj se za stanje u Teheranu.
Dok se u RS štite raketama, u Federaciji gledaju u nebo
- Alfons Kauders
#38749 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to mi radi!texel wrote:SANTRAĆ IS BACK!!!
- seln
#38750 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@santrac, presidents best man.Alfons Kauders wrote:to mi radi!texel wrote:SANTRAĆ IS BACK!!!![]()
![]()