NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Melbourne_Australia

#38726 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Melbourne_Australia »

Jokic propuh u reketu, Denver divljacka ekipa..Dame bio uzas i opet ih dobili..Bravo Portland...
Raigor Stonehoof

#38727 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

tuzlak1212 wrote:Kawhi je nizak, možda Gobert kad dodje u prime svoj bude mogao Duranta cuvati. Nabrijan motivisan Draymond bi Duranta istjero iz Arene. O Lebronu nećemo pričat, da su ista klasa za Duranta se ne bi ni znalo, kao za Arizu sto se slabo zna, docekala bi ga sudbina Mela. Nekako mi je NBA spao na lose igrace, eto sreca imamo Currya kao najboljeg sutera ikad, ali niko nije kompetentan Lebrona zamjenio kao što je on Kobija, Kobi Jordana, Jordan Magica/larrya. Nema sad nasljednika nego kazemo Durant je najbolji i sjedi i suti i pokusaj ne zaplakat.
Takav me osjecaj obuzima.
onaaaaj... Gobert i Drummond sigurno nikad nece cuvati SF-a :-)
tuzlak1212

#38728 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Raigor Stonehoof wrote:
tuzlak1212 wrote:Kawhi je nizak, možda Gobert kad dodje u prime svoj bude mogao Duranta cuvati. Nabrijan motivisan Draymond bi Duranta istjero iz Arene. O Lebronu nećemo pričat, da su ista klasa za Duranta se ne bi ni znalo, kao za Arizu sto se slabo zna, docekala bi ga sudbina Mela. Nekako mi je NBA spao na lose igrace, eto sreca imamo Currya kao najboljeg sutera ikad, ali niko nije kompetentan Lebrona zamjenio kao što je on Kobija, Kobi Jordana, Jordan Magica/larrya. Nema sad nasljednika nego kazemo Durant je najbolji i sjedi i suti i pokusaj ne zaplakat.
Yaay dobar si nisam o tome ni razmišljao, u glavi mi visina i defanzivne vjestine bile... :D
pirmin

#38729 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

Jedini koji moze zaustaviti Duranta je Durant.
Kad je dobar u glavi, kad ne mimice i pizdi ko godspodja njegovih je +35 lagano i dabl skokova.
Mora se ugledati na Kawhija i njegovu coolness. Nista ciganluk, samo cista igra.
swanfilter

#38730 Re: NBA - National Basketball Association

Post by swanfilter »

Durant je curica kojem je najvaznije misljenje mame. Nikada od njega igracine makar tripldabl prosjek imao na kraju karijere. Titula sa NYK bi ga mozda malo izdigli, al znamo da od toga nema nista. Ostace upamcen ko kos masina, pobjegulja u najjacu ekipu zadnje dvije decenije i po trolanju preko laznih Twitter racuna. Djecarac ...
kakavdanakneiskustvu

#38731 Re: NBA - National Basketball Association

Post by kakavdanakneiskustvu »

Raigor Stonehoof wrote:

draymond,green,ne andre drummond
Bodkin

#38732 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

bingov buraz wrote:Kažu i da je Denver na 0 od 6 kad imaju 1-1 nakon prve dvije utakmice :mrgreen:

Portland je ovo dobio ne znaju ni oni kako,15 ofanzivnih skokova im je Denver napravio u zadnjoj četvrtini.
Zat nisu imali 1-1 sad protiv SAS?
Bodkin

#38733 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

tuzlak1212 wrote:
Raigor Stonehoof wrote:
Yaay dobar si nisam o tome ni razmišljao, u glavi mi visina i defanzivne vjestine bile... :D
KD bi isprobijao Drummonda i zakucao 3 od 5 puta. Gobertu ne toliko manje ali bi od druge cetvrtine sam bio na sutu 8 od 10 puta
tuzlak1212

#38734 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Bodkin wrote:
KD bi isprobijao Drummonda i zakucao 3 od 5 puta. Gobertu ne toliko manje ali bi od druge cetvrtine sam bio na sutu 8 od 10 puta
Rekao sam draymond :mrgreen:
Raigor Stonehoof

#38735 Re: NBA - National Basketball Association

pogresno procitah :D
Bodkin

#38736 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Bodkin »

tuzlak1212 wrote:
Bodkin wrote:
Rekao sam draymond :mrgreen:
Ja procitao citat :D green bi bio mozda najbolji match up lige
bingov buraz

#38737 Re: NBA - National Basketball Association

Post by bingov buraz »

Bodkin wrote:
bingov buraz wrote:Kažu i da je Denver na 0 od 6 kad imaju 1-1 nakon prve dvije utakmice :mrgreen:

Portland je ovo dobio ne znaju ni oni kako,15 ofanzivnih skokova im je Denver napravio u zadnjoj četvrtini.
Zat nisu imali 1-1 sad protiv SAS?
Može bit,tako reče onaj na ESPN a ja kupih.
Korovjev

#38738 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Korovjev »

Dobar playoff sad su ostali pravi timovi, igra se čvršće, tvrđe, već ima i povreda, zamora, ali guraju svi sad do maksimuma i pod povredama. Svega može biti do kraja, ali ako se Durant ne povrijedi GSW je prvak. Premda i njega troše do maksimuma, igra svaku preko 40 minuta.
karanana

#38739 Re: NBA - National Basketball Association

Post by karanana »

toronto chokeri. razvali ih ova, po meni shugava, fila u trecoj. ali embiid je u ovoj briljirao.
toske22

#38742 Re: NBA - National Basketball Association

Post by toske22 »

karanana wrote:toronto chokeri. razvali ih ova, po meni shugava, fila u trecoj. ali embiid je u ovoj briljirao.
Vječni chokeri, jednostavno su takva franšiza, u koju se vrhunski uklapa likom i djelom Lowry.
tuzlak1212

#38743 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Sixersi imaju klupu skoro na nivou petorke, jebeno bi bilo ikom protiv njih u best of 7. Sinoc sam imao osjecaj da gledam top 3 ekipu u ligi... Kompletni su za razliku od mnogih, zeljni su igre i dokazivanja. Jimmy me iznenadjuje nakon onog u wolwsima.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#38744 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Sixersi imaju klupu skoro na nivou petorke
?????????

Najgora klupa u plejofu ubjedljivo
necko_hz

#38745 Re: NBA - National Basketball Association

Post by necko_hz »

Mislim da bi još veći efekat imali kad bi nekog iz prve petorke prebacili na klupu, nemoguće je ovako da svi dođu do izražaja i utječu na utakmicu onako kako bi mogli.

Al haj, ko da bi neko od njih uopšte i htio počinjat s klupe. :mrgreen:
Korovjev

#38746 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Korovjev »

Ko mi spomene Toronto kao ozbiljnu ekipu dabogda mu Internet crko. Vuče ih Kawhi cijelu tekmu i pomalo ovaj Siakam, treću odigra Kawhi bez fule smanji sam na -8 i ovaj ga izvede da odmori malo. Patnje gledati te napade kad ko fol stižu bez njega. Dodavali bi se po okolo do sad. Lowry na Greena pa ovaj na Gasol koji upošljava Ibaku koji opet vraća na Lowrija koji ide na ulaz i.... opet dodaje Siakamu na trici koji je dobar za sve osim za tricu, ali mora pucati jer je kraj napada. U ove zadnje dvije tekme koje sam gledao Ibaka ništa, ali baš ništa dobro nije napravio, osim što je dao koš za sixerse goaltendingom na loptu koja je izlazila iz koša.
Nego nek ide fino Kawhi u Clipperse, to će onda biti dobar tim sa dobrim trenerom.
A Sixersi su isto nako tim samo su dobili puno na željezu sa Butlerom i malo na rutini sa Harrisom.
tuzlak1212

#38747 Re: NBA - National Basketball Association

Post by tuzlak1212 »

Ma nezz sinoć kad su sjeli Embiid, Ben, Buttler klupa je igrala tako dobro protiv Raptorsa sa Ibakom koji je usao da se nije osjetilo da nije petorka...
Mozda su Raptorsi previse losi pa ovi dobro djeluju.
RtrnOfSalisbury

#38748 Re: NBA - National Basketball Association

Post by RtrnOfSalisbury »

... jos kad fejkersi angazuju ovog tajrona luleta ima da postanemo osim turistickog drustva jos putujuci cirkus. svak ce doc da vidi to cudo. inace fejkersi su postavili rekord u rebildingu i uveli novu kategoriju 'stalni rebilding' 8)
Raigor Stonehoof

#38749 Re: NBA - National Basketball Association

a jesul fejkersi alaha ti
RtrnOfSalisbury

#38750 Re: NBA - National Basketball Association

Post by RtrnOfSalisbury »

heh ... al prodali smo najvise dresova, i ko tim fejkersi i ko pojedinacni igrac, djemsudin burger king. bice para za jos jedan rebilding :D
Post Reply