NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#38726 Re: NBA - National Basketball Association
Jokic propuh u reketu, Denver divljacka ekipa..Dame bio uzas i opet ih dobili..Bravo Portland...
- Raigor Stonehoof
#38727 Re: NBA - National Basketball Association
onaaaaj... Gobert i Drummond sigurno nikad nece cuvati SF-atuzlak1212 wrote:Kawhi je nizak, možda Gobert kad dodje u prime svoj bude mogao Duranta cuvati. Nabrijan motivisan Draymond bi Duranta istjero iz Arene. O Lebronu nećemo pričat, da su ista klasa za Duranta se ne bi ni znalo, kao za Arizu sto se slabo zna, docekala bi ga sudbina Mela. Nekako mi je NBA spao na lose igrace, eto sreca imamo Currya kao najboljeg sutera ikad, ali niko nije kompetentan Lebrona zamjenio kao što je on Kobija, Kobi Jordana, Jordan Magica/larrya. Nema sad nasljednika nego kazemo Durant je najbolji i sjedi i suti i pokusaj ne zaplakat.
Takav me osjecaj obuzima.
- tuzlak1212
#38728 Re: NBA - National Basketball Association
Yaay dobar si nisam o tome ni razmišljao, u glavi mi visina i defanzivne vjestine bile...Raigor Stonehoof wrote:onaaaaj... Gobert i Drummond sigurno nikad nece cuvati SF-atuzlak1212 wrote:Kawhi je nizak, možda Gobert kad dodje u prime svoj bude mogao Duranta cuvati. Nabrijan motivisan Draymond bi Duranta istjero iz Arene. O Lebronu nećemo pričat, da su ista klasa za Duranta se ne bi ni znalo, kao za Arizu sto se slabo zna, docekala bi ga sudbina Mela. Nekako mi je NBA spao na lose igrace, eto sreca imamo Currya kao najboljeg sutera ikad, ali niko nije kompetentan Lebrona zamjenio kao što je on Kobija, Kobi Jordana, Jordan Magica/larrya. Nema sad nasljednika nego kazemo Durant je najbolji i sjedi i suti i pokusaj ne zaplakat.
- pirmin
#38729 Re: NBA - National Basketball Association
Jedini koji moze zaustaviti Duranta je Durant.
Kad je dobar u glavi, kad ne mimice i pizdi ko godspodja njegovih je +35 lagano i dabl skokova.
Mora se ugledati na Kawhija i njegovu coolness. Nista ciganluk, samo cista igra.
Kad je dobar u glavi, kad ne mimice i pizdi ko godspodja njegovih je +35 lagano i dabl skokova.
Mora se ugledati na Kawhija i njegovu coolness. Nista ciganluk, samo cista igra.
-
swanfilter
#38730 Re: NBA - National Basketball Association
Durant je curica kojem je najvaznije misljenje mame. Nikada od njega igracine makar tripldabl prosjek imao na kraju karijere. Titula sa NYK bi ga mozda malo izdigli, al znamo da od toga nema nista. Ostace upamcen ko kos masina, pobjegulja u najjacu ekipu zadnje dvije decenije i po trolanju preko laznih Twitter racuna. Djecarac ...
-
kakavdanakneiskustvu
#38731 Re: NBA - National Basketball Association
Raigor Stonehoof wrote:onaaaaj... Gobert i Drummond sigurno nikad nece cuvati SF-atuzlak1212 wrote:Kawhi je nizak, možda Gobert kad dodje u prime svoj bude mogao Duranta cuvati. Nabrijan motivisan Draymond bi Duranta istjero iz Arene. O Lebronu nećemo pričat, da su ista klasa za Duranta se ne bi ni znalo, kao za Arizu sto se slabo zna, docekala bi ga sudbina Mela. Nekako mi je NBA spao na lose igrace, eto sreca imamo Currya kao najboljeg sutera ikad, ali niko nije kompetentan Lebrona zamjenio kao što je on Kobija, Kobi Jordana, Jordan Magica/larrya. Nema sad nasljednika nego kazemo Durant je najbolji i sjedi i suti i pokusaj ne zaplakat.
draymond,green,ne andre drummond
-
Bodkin
#38732 Re: NBA - National Basketball Association
Zat nisu imali 1-1 sad protiv SAS?bingov buraz wrote:Kažu i da je Denver na 0 od 6 kad imaju 1-1 nakon prve dvije utakmice![]()
Portland je ovo dobio ne znaju ni oni kako,15 ofanzivnih skokova im je Denver napravio u zadnjoj četvrtini.
-
Bodkin
#38733 Re: NBA - National Basketball Association
KD bi isprobijao Drummonda i zakucao 3 od 5 puta. Gobertu ne toliko manje ali bi od druge cetvrtine sam bio na sutu 8 od 10 putatuzlak1212 wrote:Yaay dobar si nisam o tome ni razmišljao, u glavi mi visina i defanzivne vjestine bile...Raigor Stonehoof wrote:onaaaaj... Gobert i Drummond sigurno nikad nece cuvati SF-atuzlak1212 wrote:Kawhi je nizak, možda Gobert kad dodje u prime svoj bude mogao Duranta cuvati. Nabrijan motivisan Draymond bi Duranta istjero iz Arene. O Lebronu nećemo pričat, da su ista klasa za Duranta se ne bi ni znalo, kao za Arizu sto se slabo zna, docekala bi ga sudbina Mela. Nekako mi je NBA spao na lose igrace, eto sreca imamo Currya kao najboljeg sutera ikad, ali niko nije kompetentan Lebrona zamjenio kao što je on Kobija, Kobi Jordana, Jordan Magica/larrya. Nema sad nasljednika nego kazemo Durant je najbolji i sjedi i suti i pokusaj ne zaplakat.
- tuzlak1212
#38734 Re: NBA - National Basketball Association
Rekao sam draymondBodkin wrote:
KD bi isprobijao Drummonda i zakucao 3 od 5 puta. Gobertu ne toliko manje ali bi od druge cetvrtine sam bio na sutu 8 od 10 puta
- Raigor Stonehoof
#38735 Re: NBA - National Basketball Association
pogresno procitah 
-
Bodkin
#38736 Re: NBA - National Basketball Association
Ja procitao citattuzlak1212 wrote:Rekao sam draymondBodkin wrote:
KD bi isprobijao Drummonda i zakucao 3 od 5 puta. Gobertu ne toliko manje ali bi od druge cetvrtine sam bio na sutu 8 od 10 puta
- bingov buraz
#38737 Re: NBA - National Basketball Association
Može bit,tako reče onaj na ESPN a ja kupih.Bodkin wrote:Zat nisu imali 1-1 sad protiv SAS?bingov buraz wrote:Kažu i da je Denver na 0 od 6 kad imaju 1-1 nakon prve dvije utakmice![]()
Portland je ovo dobio ne znaju ni oni kako,15 ofanzivnih skokova im je Denver napravio u zadnjoj četvrtini.
-
Korovjev
#38738 Re: NBA - National Basketball Association
Dobar playoff sad su ostali pravi timovi, igra se čvršće, tvrđe, već ima i povreda, zamora, ali guraju svi sad do maksimuma i pod povredama. Svega može biti do kraja, ali ako se Durant ne povrijedi GSW je prvak. Premda i njega troše do maksimuma, igra svaku preko 40 minuta.
- karanana
#38739 Re: NBA - National Basketball Association
toronto chokeri. razvali ih ova, po meni shugava, fila u trecoj. ali embiid je u ovoj briljirao.
-
kakavdanakneiskustvu
- necko_hz
-
toske22
#38742 Re: NBA - National Basketball Association
Vječni chokeri, jednostavno su takva franšiza, u koju se vrhunski uklapa likom i djelom Lowry.karanana wrote:toronto chokeri. razvali ih ova, po meni shugava, fila u trecoj. ali embiid je u ovoj briljirao.
- tuzlak1212
#38743 Re: NBA - National Basketball Association
Sixersi imaju klupu skoro na nivou petorke, jebeno bi bilo ikom protiv njih u best of 7. Sinoc sam imao osjecaj da gledam top 3 ekipu u ligi... Kompletni su za razliku od mnogih, zeljni su igre i dokazivanja. Jimmy me iznenadjuje nakon onog u wolwsima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#38744 Re: NBA - National Basketball Association
?????????Sixersi imaju klupu skoro na nivou petorke
Najgora klupa u plejofu ubjedljivo
- necko_hz
#38745 Re: NBA - National Basketball Association
Mislim da bi još veći efekat imali kad bi nekog iz prve petorke prebacili na klupu, nemoguće je ovako da svi dođu do izražaja i utječu na utakmicu onako kako bi mogli.
Al haj, ko da bi neko od njih uopšte i htio počinjat s klupe.
Al haj, ko da bi neko od njih uopšte i htio počinjat s klupe.
-
Korovjev
#38746 Re: NBA - National Basketball Association
Ko mi spomene Toronto kao ozbiljnu ekipu dabogda mu Internet crko. Vuče ih Kawhi cijelu tekmu i pomalo ovaj Siakam, treću odigra Kawhi bez fule smanji sam na -8 i ovaj ga izvede da odmori malo. Patnje gledati te napade kad ko fol stižu bez njega. Dodavali bi se po okolo do sad. Lowry na Greena pa ovaj na Gasol koji upošljava Ibaku koji opet vraća na Lowrija koji ide na ulaz i.... opet dodaje Siakamu na trici koji je dobar za sve osim za tricu, ali mora pucati jer je kraj napada. U ove zadnje dvije tekme koje sam gledao Ibaka ništa, ali baš ništa dobro nije napravio, osim što je dao koš za sixerse goaltendingom na loptu koja je izlazila iz koša.
Nego nek ide fino Kawhi u Clipperse, to će onda biti dobar tim sa dobrim trenerom.
A Sixersi su isto nako tim samo su dobili puno na željezu sa Butlerom i malo na rutini sa Harrisom.
Nego nek ide fino Kawhi u Clipperse, to će onda biti dobar tim sa dobrim trenerom.
A Sixersi su isto nako tim samo su dobili puno na željezu sa Butlerom i malo na rutini sa Harrisom.
- tuzlak1212
#38747 Re: NBA - National Basketball Association
Ma nezz sinoć kad su sjeli Embiid, Ben, Buttler klupa je igrala tako dobro protiv Raptorsa sa Ibakom koji je usao da se nije osjetilo da nije petorka...
Mozda su Raptorsi previse losi pa ovi dobro djeluju.
Mozda su Raptorsi previse losi pa ovi dobro djeluju.
-
RtrnOfSalisbury
#38748 Re: NBA - National Basketball Association
... jos kad fejkersi angazuju ovog tajrona luleta ima da postanemo osim turistickog drustva jos putujuci cirkus. svak ce doc da vidi to cudo. inace fejkersi su postavili rekord u rebildingu i uveli novu kategoriju 'stalni rebilding' 
- Raigor Stonehoof
#38749 Re: NBA - National Basketball Association
a jesul fejkersi alaha ti
-
RtrnOfSalisbury
#38750 Re: NBA - National Basketball Association
heh ... al prodali smo najvise dresova, i ko tim fejkersi i ko pojedinacni igrac, djemsudin burger king. bice para za jos jedan rebilding