Prelagano im je bilo u prvom i vjerovatno su kontali da će slično i drugo biti. Ipak nije ni City ekipa za odbacit. Očekivao sam jači otpor nego ovo, ali sve u svemu dobro za Barçu.skenderija04 wrote:Ne znam za vas, ali meni se drugo poluvrijeme nimalo nije svidjelo.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#38701 Re: FC Barcelona
-
Vertig0
#38702 Re: FC Barcelona
Ma drugo je bas pokvarilo utisak, ali rezultat je odlican i to je sad najbitnije.
-
sizifinho
#38703 Re: FC Barcelona
Ja vidim glavnog krivca u tome L.E.skenderija04 wrote:Ne znam za vas, ali meni se drugo poluvrijeme nimalo nije svidjelo.
Igraci su izasli s uvjerenjem da je sve gotovo na sto je City pokazao da se i oni nesto pitaju. U naletu njihovih napada, genijalac sa navodnicima, ubacuje MATJEA mjesto Rakitica, i igra s dva defanzivna, tj jednim defanzivnim i jednom lafo sweeperom...sta je rezultat ovog?
Dvijr automatske sanse za City, i jako slaba ofanzivna.igra... Boze, kako cu izgurati do kraja sezone nemam pojma
-
LSD
#38704 Re: FC Barcelona
Mogao bi ih skupa koštati ovaj promašeni penal
jao kako se Messi izbruka
a onda još gori šut glavom
usra i šefa i stanicu
jao kako se Messi izbruka
- skenderija04
#38705 Re: FC Barcelona
Uzas. Rijesena serija i stavljas je na kocku u sedmici kada je i Klasiko. Stvarno nemam rijeci. I L.E. je potvrdio da je glup ko kurac. Kada pocne da glumi trenera/ stratega, ode sve u picku materinu.sizifinho wrote:Ja vidim glavnog krivca u tome L.E.skenderija04 wrote:Ne znam za vas, ali meni se drugo poluvrijeme nimalo nije svidjelo.
Igraci su izasli s uvjerenjem da je sve gotovo na sto je City pokazao da se i oni nesto pitaju. U naletu njihovih napada, genijalac sa navodnicima, ubacuje MATJEA mjesto Rakitica, i igra s dva defanzivna, tj jednim defanzivnim i jednom lafo sweeperom...sta je rezultat ovog?
Dvijr automatske sanse za City, i jako slaba ofanzivna.igra... Boze, kako cu izgurati do kraja sezone nemam pojma
A Alves za ono sutanje flase bi dobio par samarcina isto kao i Neymar. Jebo te, pa Brazilci su kreteni samo takvi. Nikakva odgovornost, vaznost utakmice, boli njih kurac...
-
lakilaka
#38706 Re: FC Barcelona
neymar se mora pod hitno trznuti. previse igraju a da na napadnu gol. suarez pokazuje da ce biti i da jeste bitan igrac. drugo poluvrijeme su shvatili olako. do trenera je to.
- p206
#38707 Re: FC Barcelona
ovo je odlično...da ne umisle da su jaki
i bolje da se Messiju desilo ovo sad, kad su već pobijedili, nego ko protiv Chelsea onda...
i bolje da se Messiju desilo ovo sad, kad su već pobijedili, nego ko protiv Chelsea onda...
-
kory_galaktikos
#38708 Re: FC Barcelona
pff nisam dugo citao skenderiju u ovom fazonu, al imate stratega na klupi samo tako
- skenderija04
#38709 Re: FC Barcelona
Izvinjavam se na psovkama, rezultat je super, a ja se osjecam kao da je Barsa izgubila 
- tapatalk2015
#38710 Re: FC Barcelona
Alveš odličan,treba nam da kombinuje sa Mesijem,produžiti ugovor na dvajes godina...
Enrike trenerčina najzaslužniji je za dobre rezultate unazad mjesec i po ali malo morgen
Messi = Barcelona.
Enrike trenerčina najzaslužniji je za dobre rezultate unazad mjesec i po ali malo morgen
Messi = Barcelona.
-
lakilaka
#38711 Re: FC Barcelona
mascerano je puno bolji kao zadnji vezni. iniesta siluje loptu. busqets takodjer slab prema naprijed. neymar treba psihologa ili cvrstu ruku od trenera. previse kruze oko sesnaest. premalo suteva. ima jos puno napretka.
-
Crvena Tifoza
#38712 Re: FC Barcelona
A da nije Barça malo razmazila apetite ljubitelja ovdje? Na proste faktore rastaviš prvaka Engleske i trenutno njihove drugoplasirane ekipe. Šta bi se pisalo da su se mučili protiv petoplasirane ekipe Njemačke kao oni prošle sedmice. 
- suncica24
#38713 Re: FC Barcelona
Ko da su se posvadjali na poluvremenu, pa niko ni sa kim...skenderija04 wrote:Izvinjavam se na psovkama, rezultat je super, a ja se osjecam kao da je Barsa izgubila :oops:
Btw Alba...
I Ney ovaj put...
A stara klocina je prvu samarcinu trebala dobiti od suigraca kod onog pucanja (umjesto da doda), drugu mu je trebao spucati Gael, a trecu LE.
-
Vertig0
#38714 Re: FC Barcelona
Iniesta danas meni dobar bio...
- skenderija04
#38715 Re: FC Barcelona
Jeste. Ali ekipa koja zeli da osvoji titule jednostavno ne smije dozvoliti sebi onakav pad koncentracije. Nije do penala, nije do primljenog gola...Jednostavno, nije se odigralo kako treba. Kada Barsa igra kao u prvom poluvremenu moze se pofajtat sa svima na svijetu. Problem je sto ovi misle da je i sa 70% dovoljno, ali ocito nije.Crvena Tifoza wrote:A da nije Barça malo razmazila apetite ljubitelja ovdje? Na proste faktore rastaviš prvaka Engleske i trenutno njihove drugoplasirane ekipe. Šta bi se pisalo da su se mučili protiv petoplasirane ekipe Njemačke kao oni prošle sedmice.
- p206
#38716 Re: FC Barcelona
meni se čini da ljudi previše očekuju...ko je mogao očekivati da će ponoviti onakvo prvo poluvrijeme, prvo što nemaju snage da trče onoliko...i drugo što se i druga ekipa nešto pita...u prvom pol. su ih totalno zatvorili, a nemoguće je da ti Elche ne napravi priliku, kamoli City
i blatite LE, a niko ne kaže da je možda on zaslužan za onakav ulazak u utakmicu i motivaciju da preoru teren
i blatite LE, a niko ne kaže da je možda on zaslužan za onakav ulazak u utakmicu i motivaciju da preoru teren
-
sizifinho
#38717 Re: FC Barcelona
haha, identican osjecaj. Zvizduk pistaljke, a ja s gorkim ukusom u ustima. Nisam vidio to za Alvesa, ali bi mi ku*ac igrao iducu. Majku mu njegovu, pa opet je imao dva brilijantna pasa nazad koje je nazalost Pique presjekao.skenderija04 wrote:Izvinjavam se na psovkama, rezultat je super, a ja se osjecam kao da je Barsa izgubila
Smijem se kladiti da ce Enrike barcu kostati ove.sezone i igraca i titula. Ako iko bude krivac sto je u svlacionici nemir to ce biti on.
-
sizifinho
#38718 Re: FC Barcelona
ako je on zaduzen za motivaciju, ja sam astronaut. Trener za kojeg igraci otvoreno kazu da je covjek s kojim imaju najmanje kontakta, kojem fali rijeci, ne moze biti motivator.p206 wrote:meni se čini da ljudi previše očekuju...ko je mogao očekivati da će ponoviti onakvo prvo poluvrijeme, prvo što nemaju snage da trče onoliko...i drugo što se i druga ekipa nešto pita...u prvom pol. su ih totalno zatvorili, a nemoguće je da ti Elche ne napravi priliku, kamoli City
- HB_BHF
#38719 Re: FC Barcelona
Ništa novo da Luis Enrique zakaže onda kad je najpotrebnija reakcija sa klupe. Nakon pritiska Citya koji gubi 0:2 (znači naprijed su imali prostora koliko su htjeli), on izbacuje veznog igrača i ubacuje 6. defanzivca u ekipi. Nisam shvatio nikako to drugačije nego da je htio igrati bunker sa Barcom, što je preglup potez.
Iniesta opet u nekom svom svijetu. Nema prodora, nema asistencija, nema golova. Ne kontam zašto taj čovjek i dalje igra u prvoj postavi, ali eto...
Ali dobro je ovo sve u svemu. Sreća pa u ekipi imaju Lea Messija.
Iniesta opet u nekom svom svijetu. Nema prodora, nema asistencija, nema golova. Ne kontam zašto taj čovjek i dalje igra u prvoj postavi, ali eto...
-
Crvena Tifoza
#38720 Re: FC Barcelona
Nego može li se reći da se Suarez otplatio ovim golovima?
Kako to vole reći na onoj tamo temi.
- skenderija04
#38721 Re: FC Barcelona
Upravo to. Ok. Rakitic ima zuti.(nije vala neki razlog ali hajde da ga uvazimo) pa ga je izveo. Udje Mathieu da bi Busquets zavrsio prakticno uz aut liniju. Nejasno.HB_BHF wrote:Ništa novo da Luis Enrique zakaže onda kad je najpotrebnija reakcija sa klupe. Nakon pritiska Citya koji gubi 0:2 (znači naprijed su imali prostora koliko su htjeli), on izbacuje veznog igrača i ubacuje 6. defanzivca u ekipi. Nisam shvatio nikako to drugačije nego da je htio igrati bunker sa Barcom, što je preglup potez.
- skenderija04
#38722 Re: FC Barcelona
Crvena Tifoza wrote:Nego može li se reći da se Suarez otplatio ovim golovima?![]()
Kako je bolje kada puca Suarez a ne Alexis Sanchez...
- HB_BHF
#38723 Re: FC Barcelona
Nisam najbolje ispratio akciju kad mu je Messi gurnuo loptu u desnu stranu. Ja kontam Suarez, reko' evo ga, sad će pretrčati štopera i to je to. Prikaza scenu iz blizine, kad ono žuta peticaskenderija04 wrote: Upravo to. Ok. Rakitic ima zuti.(nije vala neki razlog ali hajde da ga uvazimo) pa ga je izveo. Udje Mathieu da bi Busquets zavrsio prakticno uz aut liniju. Nejasno.
-
LSD
#38724 Re: FC Barcelona
e baš ce otplatiti 80 miliona, golovima u osmini finala....kad zabije ko Villa u finalu (ako uopšte Barca bude tamo)- tek onda se može pricati od nekoj otplati.Crvena Tifoza wrote:Nego može li se reći da se Suarez otplatio ovim golovima?![]()
-
lakilaka
#38725 Re: FC Barcelona
nije upitno da ce barca proci. samo pojedini igraci igraju krajnje nonsalantno: neymar, alves, iniesta, busqets. da nije messija i suareza, ko zna sta bi bilo.