Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hahaha cuj ovog iznad gore Henderson lazni kapiten, lik je bukvalno rodjeni vodja bio kapiten gdje god je igrao ali jedan bosnjo preko foruma zna bolje od strucnjaka
Da ne pricam o tome da je lik nas ubjedljivo najjaci veznjak.
Mignole odlazi hvala dragom Bogu. Ubleha na kvadrat.
uprkos porazu smatram da je Livči dosta dobro odigrao i da je trofej više zaslužio, ali šta je tu je, Gini nije trebao pucati penal - pa poznato je da su holandjani već godinama najveći chokeri pri izvođenju penala, Gini nije nikakav izuzetak - Salahova sebičnost je koštala Livčija ovog trofeja, lik je sjebao jedno deset napada, realizacija bukvalno 0 bodova
Liverpool set to sign Adrian, ex West Ham goalkeeper, to replace Simon Mignolet. (Paul Joyce)
Adrian is going to be Simon Mignolet's replacement as Liverpool's No2. He had been set for talks to join Real Valladolid today but offer arrived from Liverpool and he is going to take it. Very experienced back up for Alisson Becker.
Aj kako sam mrzio ovog lika dok je u West Hamu bio
Ovaj FA CS, nakon onako nepravednog ishoda , ne komentiram.
Više sam očekivao od Alissona kod penala , al jbg-a .
I ne mogu još skontat kako je onaj uspio da spasi čist Salahov gol.....kako god opšti utisak je da se bolje stajalo na terenu , od onih umišljenika
I onaj Bravo .....tri je gola izvuko .
Flop top
Alisson 3
Salah 2
Trent 1
Igrača utakmice ne biram.....
Alisonu su dvije lopte prosle kroz ruke. Gol iz igre i penal kojem je pogodio stranu.
Bojim se da nagovještava lošu sezonu i broj 2, ako će to biti ovaj Adrian, biće iznimno važan.
King_Kenny wrote:Zar moraju flopovi. Tehnički - rezultat neriješen.
Mislio sam isto, al kontam haj, na kraju je ipak City odnio tanjir pa nek bude ko poraz
drug_profi wrote:Alisonu su dvije lopte prosle kroz ruke. Gol iz igre i penal kojem je pogodio stranu.
Bojim se da nagovještava lošu sezonu i broj 2, ako će to biti ovaj Adrian, biće iznimno važan.
Ma polako, tek mu je druga utakmica, drvene su još ruke.
U ostalim vijestima Jimbo The Pooper prešao u The Athletic, novi sportski medij, nešto poput engleskog Telesporta sa najjačim novinarskim imenima trenutno. Samo što se plaća pretplata...