Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#38676 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Ma sta se ima objasnjavati, droga cuda cini, da su bili pri cistoj pameti (i da imaju imalo mozga), ne bi ono uradili.
pOZz

#38677 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pOZz »

Ja ne vjerujem da se ljudi s njim razumno raspravljaju.
Cossack

#38678 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Tomahawk11 wrote:Ma sta se ima objasnjavati, droga cuda cini, da su bili pri cistoj pameti (i da imaju imalo mozga), ne bi ono uradili.
Droga može biti razlog ulijetanja u teren ali šta s onom suludom bakljadom u najgorem mogućem trenutku? To je očito neko "vješto" isplanirao.
van helsing

#38679 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van helsing »

@north
Pa ja to napisah,ali nema odgovora.
Ili mi ne kontamo bas najbolje :-?
van helsing wrote:I da sumiramo,razlog utrcavanja tkz. navijača na teren je :-?
Tomahawk11
Globalni moderator

#38680 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Cossack wrote:
Tomahawk11 wrote:Ma sta se ima objasnjavati, droga cuda cini, da su bili pri cistoj pameti (i da imaju imalo mozga), ne bi ono uradili.
Droga može biti razlog ulijetanja u teren ali šta s onom suludom bakljadom u najgorem mogućem trenutku? To je očito neko "vješto" isplanirao.
Jbg, bakljade su dio nase svakodnevnice, redovno pushimo kazne zbog toga. Treba napraviti bakljadu sa Olimpicom, Slavijom, Borcem, Zeljom.... :roll: A ovo s ulijetanjem je slag na tortu.
KARDASIJAN

#38681 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by KARDASIJAN »

Cossack wrote:
ma nista nije slucajno,al sad je to nebitno,treba se sto prije "vratiti" i ne dati da nas ovo skroz dotuce(eventualni kiks i protiv rudara)
Havatar

#38682 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Havatar »

van helsing wrote:@north
Pa ja to napisah,ali nema odgovora.
Ili mi ne kontamo bas najbolje :-?
van helsing wrote:I da sumiramo,razlog utrcavanja tkz. navijača na teren je :-?
Zelja da se obracunaju sa svojim protivnicima
KARDASIJAN

#38683 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by KARDASIJAN »

wannabe_ultra wrote:u nedjelju svi na Kosevo jer igra Saraj'vo :D
4:0 (Komazec 2x, Anid, Dupovac )
ma to,pozitiva :-D ,radi dusmana,citaju i oni ovo,4-0 nego sta
Logovan

#38684 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

wannabe_ultra wrote:u nedjelju svi na Kosevo jer igra Saraj'vo :D
4:0 (Komazec 2x, Anid, Dupovac )
Stati ispred stadiona, tačnije ispred ulaza (ako budu dali :D ) i gledati utakmicu.
Ali_G

#38685 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ali_G »

Eto nek su njih cetvorica nama svima otvorili oci. 90% raje na ovom forumu i na Kosevu prati klub konstantno od zavrsetka rata, dobar dio nas je isfrustiran svim desavanjima i neuspjesima, al njih cetvorica balavaca sa kacketima i bar salovima, njima koji su tek postali eto prekipilo. E svasta ces procitati.
Kako vrijeme prolazi sve mi se vise cini da su oni momci koji su pokrenuli pricu na zapadu bili netipican primjer navijaca u danasnjem svijetu.
KPNCTNJAH

#38686 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Naplacivat cu ulaz na vrhu one zgrade pored stadiona... pola novca od ulaznica ide za ovu cetvoricu nase brace...
todd_smith

#38687 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

KPNCTNJAH wrote:Naplacivat cu ulaz na vrhu one zgrade pored stadiona... pola novca od ulaznica ide za ovu cetvoricu nase brace...
Osudjujem ono udaranje i nasilje sa strane policije, ali molim te da ne pricas u moje ime, ono je mozda tvoj brat, ali moj nije.
Bosnae87

#38688 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Bosnae87 »

todd_smith wrote:
KPNCTNJAH wrote:Naplacivat cu ulaz na vrhu one zgrade pored stadiona... pola novca od ulaznica ide za ovu cetvoricu nase brace...
Osudjujem ono udaranje i nasilje sa strane policije, ali molim te da ne pricas u moje ime, ono je mozda tvoj brat, ali moj nije.
:mrgreen:
2+3

#38689 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 2+3 »

Cienfuegos wrote:
2+3 wrote:
north wrote:Nema tu šta biti riskantno, puna podrška upravi za podizanje krivičnih prijava protiv svih koji su odgovorni za belaj....treba iskorijeniti tu nekolicu koja prave belaje, tako da na sjeveru ostanu oni pravi navijači....jer ima još uvijek na sjeveru momaka pravih hordaša koji žele najbolje svom klubu, čak mislim da su ogromna većina i njima kapa dole, ali nažalost zbog malobrojnih pojedinaca poput ona četiri retardinja, a takvih nažalost ima još i na tribini koji nisu uletili tako da nemojmo misliti da je jedini problem u toj četvorici, ljudi više neće imati takav respekt prema sjeveru....dok se stvari ne poprave, a valjda će se što prije riješiti...sada su na potezu ti mladi momci koji imaju valjda autoritet da poprave stvari, ako to žele a nadam se da žele....neka nam pokažu opet onaj sjever koji smo gledali u najboljim izdanjima svih ovih godina....
Stvarno se divim ovakvim velkim entuzijastima koji otpocinjanjem svog monologa promovise veliki kompleks o idolopoklonstvu i svemu što se odnosi na rad uprave na celu sa Dinom. Za pocetak bih volio da malo poradis na pravopisu, pocitas koju knjigu o bontonu pisanja na ovom forumi ili njemu slicnim. Nije lijepo nikoga prozivati rotardinjom i jos traziti da se Sjever popravi kako si ti to samo u svom nekom virtualnom svjetu zamislio. Jako mi je zao momaka koji su svojim srcem uletjeli na teren poneseni nekim gnjevom spram te toboznje uprave koja nije bila u stanju odrzati rijec od prosle godine. Da ne govorim o nekim kaznama koje su trebali podjeliti poslije sramotnog igranja protiv renomiranog Juventusa (mladost na latinskom) pardon Mladosti pored neke MZ koja broji 1700 stanovnika i inih slicnih slucajeva u proslosti. Pricati u eteru o podizanje krivicnih prijava je za mene dno dna i jos jedno dno. Kad se Paja odricao svojih navijaca svi su se digli protiv njega, sta je sad sa Dinom? prepostavljam da ce sutra biti jedna od njegovih licimjernih izjava tipa : kao on nema nista protiv HZ sa Sjever vac samo protiv te cetvorice. Na zalost mnogih ovdje na forumu koji jos ne svataju mentalitet navijaca, to nije samo podizanje krivicne prijave protiv njih cetvorice vec naprotiv, to je krivicna protiv citavog Sjevera. Aferim Dino, aferim svima vama koji podrzavaju takav stav, da su za sve kriva ta cetiri momka u zadnjih cetiri godine vladavine Dine i Dininih Dina. Sramota !!! ja bih se stidio bilo sta reci poslije Hayata.

Zamolio bih moderatore da mi ne brisu postove uz ispriku da nije ovo tema za raspravu.

Ma sta on ima svojim srcem ulijetati u teren i prekidati utakmicu, jel procitas ti ovo sto napises prije nego kliknes send?! Uletio za koga? Kome da dokaze nesto? Eto, niko od nas nije prosao navijacki svijet, vi ste prvi koji se sa tim susrecete pa cete nam objasniti. I ne znas da ovdje ima sigurno puno starijih od tebe i predratnih HZ koji znaju sta znaci bodriti klub za razliku od vas koji ste svoje private interese I licnu promociju stavili ispred kluba. NIko nije iznad FKS, ja, ti, pitari, hz, niko! Fudbalski klub Sarajevo nijednom svom navijacu nista ne duguje. Naravno da bi bilo lijepo da smo prvi na tabeli (sto se juce vrlo lahko moglo desiti da pametnjakovici koje ti branis nisu napravili prekid) I da smo finansijski stabilni ali eto nismo. AKo ti se ne svidja ti produzi dalje, ima jos klubova. Ako si ti ulozio neki trud u pravljenje zastava, transparenata, radio grafite, bio na svakom jebenom gostovanju to je burazeru tvoj problem. To se valjda radi iz ljubavi a ne da bi to nekom kasnije na nos nabijao I ucjenjivao. I to ti ne daje pravo da klub zavijes u crno svaki put kad ti se ukaze prilika.

Samo par godina unazad sjever je funkcionisao besprijekorno, nema navijaca Sarajeva (s bilo koje tribine I bilo kojeg uzrasta) da se nije divio radu I djelu HZ-a. Poslije onoliko peglanja I borbe protiv agenture I konacne pobjede mislio sam da se o ovim stvarima nece morati pricati. Ali vi ste sve sjebali za kratko vrijeme. Svaka vam cast, ovo ne moze bas svak. Uspjeli ste I one koji su vam uvijek pruzali podrsku okrenuti protiv sebe (mene npr.).

Podrska Dini i upravi, nema nazad, ljubav prema klubu je lahko dokazati.
Hajde da krenem drugom stranom ako je vec ovo nesto smjesno s tvoje strane. Rimljani su davno smislili termin emptio spei , sto znaci "prodaja nade", a u tekstovima iz rimskog prava se moze naci dosta pisanja o tome kako se u poslovanju ne moze racunati na nju. Medjutim uprava racuna sa prodajom nade, zeljeti na svojim vizijama i raditi je dobro. Zeljeti je dobro, raditi na tome je odlicno. Proaktivno reagovati, krenuti u akciju i biti fleksibilan je sjajno.Ocekivati da ce stvari same da se promjene? mislim na rezultate, to je stav koji ima jedan dio ljudi i uprava zbog racunanja na stvari na koje nemaju uticaja. Te njihove teznje se uglavnom razbiju od zid ocekivanja ili ih "realni zivot" osamari po glavi. Ta ocekivanje ili zelja da mozemo uzeti duplu krunu ove godine se zove NADA u koju uprava a zajedno s tobom veruju kao i da ce se stvari koje su izvan njihove kontrole odvijati na nacin koji ce dovesti do ostvarenja njihove tj tvoje zelje" da mozemo opet ove godine uzeti titulu a na kraju se zadovoljimo Evropom. Ti gledas i vidis drukcije svojim ocima u odnosu na ljude koji izgaraju na tribini za svoj klub, nazivati ih narkomanima i dusmanima je bolesno jer su to nasa djeca koji u svom tom izgaranju nekad izgore. Dodas jos tome javnu prijavu od strane kluba a ne MUP a je ravno katastrofi ili nedoraslom fleksibilnom covjeku. Vaditi se na cetvoriici mladica i jos neko kaze da ima muda takvo sta reci na TV. Volio bih vidjeti ta strasna muda da kazu javno i imenicno za pokrenutanje krivicne prijave koja se nagomilavala dugo unutar kuce. Bilo je milion resenja za ovaj dogadjaj ali kad imas sujetu da si najpametniji, bujrum, trosite sad svoju energiju unutar sebe i ljudi koji vas nikad nisu kritikovali ili napadali dok ste na funkcijama naseg voljenog kluba. Bujrum i Vi sto vam bacaju maglu i prebacuju svoja neostvarena obecanja na cetvoricu maladica i to sa mudima na renomiranoj TV kuci. I jos da dodam, nije samo Mladost pardon Juventus u pitanju, dovoljno se vrati unazad i vidjeces sta je bilo sa tim srcem koje je dozivljavalo infrakte na nekam nasim tekmama zajedno sa nasim velikim igracima i vodstvom.

Toliko od mene za nekoliko mjeseci kad vidim da nam je titula izgubljena zbog tri boda koja su cetiri mladica skrivila ali smo zato uzeli glat kup i otisi u Evropu. Stisni muda i opet nam obecaj makar virtualni kup moj Dino :sretan:
vazna

#38690 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by vazna »

Cienfuegos wrote:
2+3 wrote:
north wrote:Nema tu šta biti riskantno, puna podrška upravi za podizanje krivičnih prijava protiv svih koji su odgovorni za belaj....treba iskorijeniti tu nekolicu koja prave belaje, tako da na sjeveru ostanu oni pravi navijači....jer ima još uvijek na sjeveru momaka pravih hordaša koji žele najbolje svom klubu, čak mislim da su ogromna većina i njima kapa dole, ali nažalost zbog malobrojnih pojedinaca poput ona četiri retardinja, a takvih nažalost ima još i na tribini koji nisu uletili tako da nemojmo misliti da je jedini problem u toj četvorici, ljudi više neće imati takav respekt prema sjeveru....dok se stvari ne poprave, a valjda će se što prije riješiti...sada su na potezu ti mladi momci koji imaju valjda autoritet da poprave stvari, ako to žele a nadam se da žele....neka nam pokažu opet onaj sjever koji smo gledali u najboljim izdanjima svih ovih godina....
Stvarno se divim ovakvim velkim entuzijastima koji otpocinjanjem svog monologa promovise veliki kompleks o idolopoklonstvu i svemu što se odnosi na rad uprave na celu sa Dinom. Za pocetak bih volio da malo poradis na pravopisu, pocitas koju knjigu o bontonu pisanja na ovom forumi ili njemu slicnim. Nije lijepo nikoga prozivati rotardinjom i jos traziti da se Sjever popravi kako si ti to samo u svom nekom virtualnom svjetu zamislio. Jako mi je zao momaka koji su svojim srcem uletjeli na teren poneseni nekim gnjevom spram te toboznje uprave koja nije bila u stanju odrzati rijec od prosle godine. Da ne govorim o nekim kaznama koje su trebali podjeliti poslije sramotnog igranja protiv renomiranog Juventusa (mladost na latinskom) pardon Mladosti pored neke MZ koja broji 1700 stanovnika i inih slicnih slucajeva u proslosti. Pricati u eteru o podizanje krivicnih prijava je za mene dno dna i jos jedno dno. Kad se Paja odricao svojih navijaca svi su se digli protiv njega, sta je sad sa Dinom? prepostavljam da ce sutra biti jedna od njegovih licimjernih izjava tipa : kao on nema nista protiv HZ sa Sjever vac samo protiv te cetvorice. Na zalost mnogih ovdje na forumu koji jos ne svataju mentalitet navijaca, to nije samo podizanje krivicne prijave protiv njih cetvorice vec naprotiv, to je krivicna protiv citavog Sjevera. Aferim Dino, aferim svima vama koji podrzavaju takav stav, da su za sve kriva ta cetiri momka u zadnjih cetiri godine vladavine Dine i Dininih Dina. Sramota !!! ja bih se stidio bilo sta reci poslije Hayata.

Zamolio bih moderatore da mi ne brisu postove uz ispriku da nije ovo tema za raspravu.

Ma sta on ima svojim srcem ulijetati u teren i prekidati utakmicu, jel procitas ti ovo sto napises prije nego kliknes send?! Uletio za koga? Kome da dokaze nesto? Eto, niko od nas nije prosao navijacki svijet, vi ste prvi koji se sa tim susrecete pa cete nam objasniti. I ne znas da ovdje ima sigurno puno starijih od tebe i predratnih HZ koji znaju sta znaci bodriti klub za razliku od vas koji ste svoje private interese I licnu promociju stavili ispred kluba. NIko nije iznad FKS, ja, ti, pitari, hz, niko! Fudbalski klub Sarajevo nijednom svom navijacu nista ne duguje. Naravno da bi bilo lijepo da smo prvi na tabeli (sto se juce vrlo lahko moglo desiti da pametnjakovici koje ti branis nisu napravili prekid) I da smo finansijski stabilni ali eto nismo. AKo ti se ne svidja ti produzi dalje, ima jos klubova. Ako si ti ulozio neki trud u pravljenje zastava, transparenata, radio grafite, bio na svakom jebenom gostovanju to je burazeru tvoj problem. To se valjda radi iz ljubavi a ne da bi to nekom kasnije na nos nabijao I ucjenjivao. I to ti ne daje pravo da klub zavijes u crno svaki put kad ti se ukaze prilika.

Samo par godina unazad sjever je funkcionisao besprijekorno, nema navijaca Sarajeva (s bilo koje tribine I bilo kojeg uzrasta) da se nije divio radu I djelu HZ-a. Poslije onoliko peglanja I borbe protiv agenture I konacne pobjede mislio sam da se o ovim stvarima nece morati pricati. Ali vi ste sve sjebali za kratko vrijeme. Svaka vam cast, ovo ne moze bas svak. Uspjeli ste I one koji su vam uvijek pruzali podrsku okrenuti protiv sebe (mene npr.).

Radi ovog boldiranog dijela mi je i najvise krivo sto se ono sinoc desilo. Jer nakon godina patnje koje su prouzrokovali losi rezultati na terenu jedina svijetla tacka su bile HZ, stvarno sam se ponosio kako su bili organizovani, bio sam ponosan na njihovu brojnost (pogotovo na gostovanjima) i na njihovo izbacivanje nacionalizma sa tribine. Kada se sjetim kako je to poprilicno lose bilo prije dolaska ove grupe navijaca ( ko je isao na gostovanja prije 6-7 godina zna o cemu pricam) dodje mi da placem. Ali nikako ne mogu opravdati ono sinoc, i to ne samo utrcavanje u teren nego i trenutak kada su poceli bakljadu jer u onom trenutku nama nikako nije odgovarao prekdi koji bi izazvala i sama bakljada. Mora se priznati da se poprilicno vidjelo da par zadnjih mjeseci nesto u grupi i nije u najboljem redu ali sa onim sinoc je sve otislo u K....
Moju podrsku su sinoc definitivno izgubili kao i vecine ljudi sa kojima sam ja danas pricao.
Nadam se da ce se nakon ovog neke stvari i u grupi rijesiti i da ce nakon svega izaci PAMETNIJI i jaci.
HsarajevoZ

#38691 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by HsarajevoZ »

2+3 wrote:
Cienfuegos wrote:
2+3 wrote: Stvarno se divim ovakvim velkim entuzijastima koji otpocinjanjem svog monologa promovise veliki kompleks o idolopoklonstvu i svemu što se odnosi na rad uprave na celu sa Dinom. Za pocetak bih volio da malo poradis na pravopisu, pocitas koju knjigu o bontonu pisanja na ovom forumi ili njemu slicnim. Nije lijepo nikoga prozivati rotardinjom i jos traziti da se Sjever popravi kako si ti to samo u svom nekom virtualnom svjetu zamislio. Jako mi je zao momaka koji su svojim srcem uletjeli na teren poneseni nekim gnjevom spram te toboznje uprave koja nije bila u stanju odrzati rijec od prosle godine. Da ne govorim o nekim kaznama koje su trebali podjeliti poslije sramotnog igranja protiv renomiranog Juventusa (mladost na latinskom) pardon Mladosti pored neke MZ koja broji 1700 stanovnika i inih slicnih slucajeva u proslosti. Pricati u eteru o podizanje krivicnih prijava je za mene dno dna i jos jedno dno. Kad se Paja odricao svojih navijaca svi su se digli protiv njega, sta je sad sa Dinom? prepostavljam da ce sutra biti jedna od njegovih licimjernih izjava tipa : kao on nema nista protiv HZ sa Sjever vac samo protiv te cetvorice. Na zalost mnogih ovdje na forumu koji jos ne svataju mentalitet navijaca, to nije samo podizanje krivicne prijave protiv njih cetvorice vec naprotiv, to je krivicna protiv citavog Sjevera. Aferim Dino, aferim svima vama koji podrzavaju takav stav, da su za sve kriva ta cetiri momka u zadnjih cetiri godine vladavine Dine i Dininih Dina. Sramota !!! ja bih se stidio bilo sta reci poslije Hayata.

Hajde da krenem drugom stranom ako je vec ovo nesto smjesno s tvoje strane. Rimljani su davno smislili termin emptio spei , sto znaci "prodaja nade", a u tekstovima iz rimskog prava se moze naci dosta pisanja o tome kako se u poslovanju ne moze racunati na nju. Medjutim uprava racuna sa prodajom nade, zeljeti na svojim vizijama i raditi je dobro. Zeljeti je dobro, raditi na tome je odlicno. Proaktivno reagovati, krenuti u akciju i biti fleksibilan je sjajno.Ocekivati da ce stvari same da se promjene? mislim na rezultate, to je stav koji ima jedan dio ljudi i uprava zbog racunanja na stvari na koje nemaju uticaja. Te njihove teznje se uglavnom razbiju od zid ocekivanja ili ih "realni zivot" osamari po glavi. Ta ocekivanje ili zelja da mozemo uzeti duplu krunu ove godine se zove NADA u koju uprava a zajedno s tobom veruju kao i da ce se stvari koje su izvan njihove kontrole odvijati na nacin koji ce dovesti do ostvarenja njihove tj tvoje zelje" da mozemo opet ove godine uzeti titulu a na kraju se zadovoljimo Evropom. Ti gledas i vidis drukcije svojim ocima u odnosu na ljude koji izgaraju na tribini za svoj klub, nazivati ih narkomanima i dusmanima je bolesno jer su to nasa djeca koji u svom tom izgaranju nekad izgore. Dodas jos tome javnu prijavu od strane kluba a ne MUP a je ravno katastrofi ili nedoraslom fleksibilnom covjeku. Vaditi se na cetvoriici mladica i jos neko kaze da ima muda takvo sta reci na TV. Volio bih vidjeti ta strasna muda da kazu javno i imenicno za pokrenutanje krivicne prijave koja se nagomilavala dugo unutar kuce. Bilo je milion resenja za ovaj dogadjaj ali kad imas sujetu da si najpametniji, bujrum, trosite sad svoju energiju unutar sebe i ljudi koji vas nikad nisu kritikovali ili napadali dok ste na funkcijama naseg voljenog kluba. Bujrum i Vi sto vam bacaju maglu i prebacuju svoja neostvarena obecanja na cetvoricu maladica i to sa mudima na renomiranoj TV kuci. I jos da dodam, nije samo Mladost pardon Juventus u pitanju, dovoljno se vrati unazad i vidjeces sta je bilo sa tim srcem koje je dozivljavalo infrakte na nekam nasim tekmama zajedno sa nasim velikim igracima i vodstvom.

Toliko od mene za nekoliko mjeseci kad vidim da nam je titula izgubljena zbog tri boda koja su cetiri mladica skrivila ali smo zato uzeli glat kup i otisi u Evropu. Stisni muda i opet nam obecaj makar virtualni kup moj Dino :sretan:
Pa ja stvarno ne mogu da vjerujem da ovako neko razmislja( nadam se da je ovo samo tvoje licno mišljenje i da grupa nema ni priblizan stav).
Koje bolan srce i infrakti?? Pa ta djeca su imala, uzmemo za primjer, po 4-5 godina 99-te u finalu play-offa a da ne spominjem raniji period.
Pa nije Sarajevo nastalo prije 5 ili 10 godina sa vasom pojavom.
Pogubili ste se malo.... daj Bože na dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
van helsing

#38692 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van helsing »

@2+3
Po tebi je opravdano ono ulijetanje na teren,bakljada,prekid,gubitak tri boda,i uopste ponasanje "navijaca" sa sjeverne tribine ?
Dalje,na nekome se moraju konačno kola slomiti,da li ce to biti ova četvorica,vrijeme ce pokazati.
Mislim,ono realno,dosta je vise.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#38693 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Eto Dino i uprava su uradili ono sto je dosta raje i na ovom forumu prizivalo.
Licno mislim da su sve to uradili vruce glave, u afektu i da nisu tako trebali uraditi.

Moguce da i ja grijesim, nisam od onih koji su iskljucivi i zadrto vjeruju da su uvijek u pravu. Takvih se treba najvise bojati..ali to je druga tema. :D

Helem, skoro je izvjesno da sukob je tu. Skoro je izvjesno da je eskalacija na pomolu. I nemojte reci, sta ce oni, policija ce sve to rijesiti represijom, zabranama i kaznama. Moguce i da hoce, ali to nije pobjeda. To nije pobjeda ni kluba niti bilo koga. To je po meni poraz, SVIJU NAS.

Klub je pokrenuo krivicnu prijavu protiv ove cetvorice, uz najavu da ce isto uraditi i protiv sviju koji zapale baklju. Rukavica je bacena, i sada htjeli ili ne, Hz ce vjerovatno uci u proces kontrareakcije. Treba sacekati, ali ne sluti na dobro.

Sreca u nesreci sto su dvije domace utakmice bez publike, pa ipak postoji barem teoretska sansa da se RAZGOVARA.

Hebeni "ponos", a zapravo tvrdoglavost i prepotencija, na obje strane sada se ne treba potencirati.
anarchybw

#38694 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by anarchybw »

van helsing

#38695 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van helsing »

Eh,ako je suspendiran stadion Kosevo,možemo li koristiti stadion na Otoci ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#38696 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

anarchybw wrote:https://soundcloud.com/sta-se-ono-tamo-cuje/dino-u-pm

od 0:33, toliko o direktoru
I šta s ovim?

Prvi post i odmah totalno zlonamjeran, mjera.
Cossack

#38697 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

-LIBERO- wrote:Eto Dino i uprava su uradili ono sto je dosta raje i na ovom forumu prizivalo.
Licno mislim da su sve to uradili vruce glave, u afektu i da nisu tako trebali uraditi.

Moguce da i ja grijesim, nisam od onih koji su iskljucivi i zadrto vjeruju da su uvijek u pravu. Takvih se treba najvise bojati..ali to je druga tema. :D

Helem, skoro je izvjesno da sukob je tu. Skoro je izvjesno da je eskalacija na pomolu. I nemojte reci, sta ce oni, policija ce sve to rijesiti represijom, zabranama i kaznama. Moguce i da hoce, ali to nije pobjeda. To nije pobjeda ni kluba niti bilo koga. To je po meni poraz, SVIJU NAS.

Klub je pokrenuo krivicnu prijavu protiv ove cetvorice, uz najavu da ce isto uraditi i protiv sviju koji zapale baklju. Rukavica je bacena, i sada htjeli ili ne, Hz ce vjerovatno uci u proces kontrareakcije. Treba sacekati, ali ne sluti na dobro.

Sreca u nesreci sto su dvije domace utakmice bez publike, pa ipak postoji barem teoretska sansa da se RAZGOVARA.

Hebenim "ponosom", a zapravo tvrdoglavost i prepotencija, na obje strane sada se ne treba potencirati.
Ubjeđen sam da na sjeveru ima savjesnih ljudi koji će ovo iskorititi kako bi se neke stvari riješile unutar same tribine. Previše je Klub trpio plaćajući iz utakmice u utakmicu kazne i ovaj inicident je samo kap koja je prelila čašu. A ako bude bilo kakvog kontriranja onda treba znati da se kontrira ne samo Klubu nego i svakom normalnom navijaču bordo kluba. Koja je onda svha postojanja sjevera, osim ako ne misle da su sami sebi dovoljni.
anarchybw

#38698 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by anarchybw »

leet wrote:

I šta s ovim?

Prvi post i odmah totalno zlonamjeran, mjera.
zlonamjeran ? dođi sebi :D
KPNCTNJAH

#38699 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

U cemu je problem...slusao sam ovo kad sam se vracao s tekme, covjeku nije bilo do price, a ova zalfija jos hoce da joj ponavlja izjavu nakon sto ga je pustila da sve kaze... i to u program... valjda joj vokri sto je nju prekinuo :-)
omar_sa

#38700 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omar_sa »

***** **** ************************** *********************************** ******************************** *** ****** ********...Ocigledno su isfrustrirani pa se dokazuju dizuci djecije parole i glupim prekidima utakmica.Od one ekipe koja je preuzela sjever nema vise ni 5 ljudi na tribini.Puna podrska za upravu samo krivicne prijave,**************************************************************************************
Last edited by -LIBERO- on 27/09/2013 02:25, edited 2 times in total.
Reason: Izbrisan dio posta koji bi doveo do bespotrebne rasprave.
Locked