Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
al-em wrote:Tesko cemo mi ista vise dobiti za derbi na grbavici jer su oni govna, odnosno vode se paricom najveceg govnara koji poredi svoju birtiju sa najvecom utakmicom u drzavi.
Prvo leško, pa onda i ti. De malo se kontrolišite, nema potrebe za ovakvim načinom pisanja. Barem ne na ovom forumu.
Ovdje nisam mislio na vas navijače jer se ne pitate ništa u vezi mjesta na tribinama,mislim na glavonje iz vaše uprave,kako sadašnje tako da prošle
Sjećaš li se kakvim biranim riječima se pisalo o Dini kad je pjevao
@milojice nidje veze ti poredjenje,dzaba ulaz u odnosu 3 na prema 5 milja ti ko miske jbt
leškarenje wrote:Sjećaš li se kakvim biranim riječima se pisalo o Dini kad je pjevao
Ma znam ja sve i za Dinu, i za Amara, i za Gredića, Šiljka, ali bezveze će otiči to u tri materine. Treba malo stati na loptu pa pokušati normalno pisati.
To je to što pišem, jedni krenu, pa drugi nekad uzvrate, pa onda kad upozorim kaže se što nisi one druge i tako u krug. Jedino rješenje je uklanjanje takvih postova i forumaša ...
mali_milojica wrote:
Djaba ulaz Hordama na sjever na Grbavici,nama na jug na AFH. Na istoku Grbavice karta se kupuje,za sve ista cijena cca npr 15 KM i bujrum.
Charuga wrote:To je to što pišem, jedni krenu, pa drugi nekad uzvrate, pa onda kad upozorim kaže se što nisi one druge i tako u krug. Jedino rješenje je uklanjanje takvih postova i forumaša ...
Što se mene tiče zabole me šta ko piše o ljudima koji vode klubove.
Vizavi ove priče o broju mjesta da se ponovim,samo poštovati pravila....5% i vozdrica.
Jedan Vozdovac proda delijama 300 karti koliko ih sleduje.
O evropskim ligama da ne govorim,zabole nekoga kita ko igra s kim zna se pravilo i svi ga se drže, pa čak i NK Skretnica...samo ovi moji glume neku gospodu,ma mrs više. Poserem se u tih desetak milja koje uzmu od njih,zagradi ih u tor i mirna Bosna.
mali_milojica wrote:
Djaba ulaz Hordama na sjever na Grbavici,nama na jug na AFH. Na istoku Grbavice karta se kupuje,za sve ista cijena cca npr 15 KM i bujrum.
Onda i vi zapad morate platiti.
Apsolutno,po cijenama koje su za sve iste.
@lesko
Mozemo i po % podijeliti djabne karte
Mi cemo uvijek dobiti jug i zapad. Koliko god mjesta mi njima ostavimo, pa i smanjili sadasnji.
Oni ne mogu napuniti stadion (nisu nikad ni mogli) i zasto da im zjapi polu prazan kada mozes uzeti dobre pare.
Kod nas je drugačija situacija i sa Kosevom i Grbavicom. Mi oba mozemo napuniti. I normalno da smo najpreci se
Zdenka ne gine
Znate da nije realno ta prica o 5% kad je derbi u pitanju.
Dobijate puno vise na Kosevu nego je 5%.
Valjda je fer i korektno da se da na Grbavici ekvivalencija.
Tomahawk11 wrote:Znate da nije realno ta prica o 5% kad je derbi u pitanju.
Govorim o 5% karti koje bi npr FKS dalo FKŽ,pa neka oni podijele svojim navijacima cca 1750 karti npr clanovima ili onima koji imaju godisnje. Ostali neka kupuju karte po komercijalnim cijenama,pa i za Jug na AFH.
Govorim o 5% karti koje bi npr FKS dalo FKŽ,pa neka oni podijele svojim navijacima cca 1750 karti npr clanovima ili onima koji imaju godisnje. Ostali neka kupuju karte po komercijalnim cijenama,pa i za Jug na AFH.
Ok, jasno.
Mislio sam na ukupan odnos.
Ako na Kosevu navijaci Zelje dobiju npr. 10 000 mjesta, onda bi za nas na Grbavici trebalo biti bar 5 000.
Dao sam okrugle cifre radi lakseg poredjenja.
Reciprotitet odrediti na osnovu broja mjesta na stadionima. To ni u kom slucaju ne treba da bude 5%, bar ne kad je ova utakmica u pitanju.
Najpostenije je da se podijeli jednak broj karata za goste tj. na Grbavici nama istok cijeli i pola sjevera a na Kosevu mi njima trecinu juga. Ograditi kavezom i to je to. Samo hejteri nece podrzati moj prijedlog
Koliko prima Grbavica sada? Cca 9.000 ljudi. 5 % od toga je 450 karata, a vi dobijete koliko? 2.000 ili 22%.
Koševo prima cca 36.000 ljudi. Koliko dobiju navijači Želje? Posljednji derbi jedan red juga manje i 2-3 reda zapada. Koliko je to mjesta? 7-8.000 ili procentualno 22%.
Jesam li fulio neke brojke ...
Svakako je bezveze pisati o tome, jer ne određujemo mi na forumu koliko će se karata dati.
Koliko prima Grbavica sada? Cca 9.000 ljudi. 5 % od toga je 450 karata, a vi dobijete koliko? 2.000 ili 22%.
Koševo prima cca 36.000 ljudi. Koliko dobiju navijači Želje? Posljednji derbi jedan red juga manje i 2-3 reda zapada. Koliko je to mjesta? 7-8.000 ili procentualno 22%.
Jesam li fulio neke brojke ...
Svakako je bezveze pisati o tome, jer ne određujemo mi na forumu koliko će se karata dati.
Ok, ako tako ispadne, onda je ok.
Al evo prozivaju za popunjenost....pa koliko se sjecam, nije ni zapad na Kosevu bio popunjen Zeljinim navijacima.