Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imate u Formuli
Lillard na 25.5
a svugdje je na 20.5 vjerovatno su zamijenili njega i aldridgea s tim da ovog i nema u ponudi
pa eto ako ne izbaci moze se probati MANJE
Pored ovoga sto sam "iskoristio" sam uzeo i GRESKU Formule a to je: Cilic-Delic MANJE od 20,5 gemova Online granica pala na 17,5 Mate Delic je 370 igrac na svijetu, 21. godina a igra ovdje uz WC Sretno!
hodža wrote:Sad nesto kontam...raja ce se sutra zaletit na liverpul, real, atletiko, sporting...a i oni ce svi zeznuti
i da ne bude da samo prozivam ove čitlučane...
dam vam 3 dojave, a vi opet u kontru...ccc
ti si taj peh
nisam peh, nego sam vas 24 sata ranije upozorio i dao vam dojave al vi mene ne uzimate za ozbiljno
dobro, za atletiko se izvinjavam...tetka od arde turana mi je preko mehmeta koji drži doner na čaršiji poslala info ali eto, zeznula me al ovo ostalo je prolazno bilo, i to ste dobili gratis i idući put će biti besplatno, a onda ću vam početi naplaćivati
vjesnicar wrote:Imate u Formuli
Lillard na 25.5
a svugdje je na 20.5 vjerovatno su zamijenili njega i aldridgea s tim da ovog i nema u ponudi
pa eto ako ne izbaci moze se probati MANJE
Pored ovoga sto sam "iskoristio" sam uzeo i GRESKU Formule a to je: Cilic-Delic MANJE od 20,5 gemova Online granica pala na 17,5 Mate Delic je 370 igrac na svijetu, 21. godina a igra ovdje uz WC Sretno!