Etm za sta vas smatraju, daj im dzaba parove i svi sretni. A kad telekom da HBO onda je to bezveze.smartXL wrote:To su svi dobili besplatno, nema veze sa lojalnocu, al svejedno![]()
Pink 3,50KM pink reality ala farma, neka hvala
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
sencobih
#38651 Re: BHTelecom All About
-
kakaljin
#38652 Re: BHTelecom All About
A telemach u ovoj akciji pustanja tzv svih kanala nisu pustili HBO kanale.sencobih wrote:Etm za sta vas smatraju, daj im dzaba parove i svi sretni. A kad telekom da HBO onda je to bezveze.smartXL wrote:To su svi dobili besplatno, nema veze sa lojalnocu, al svejedno![]()
Pink 3,50KM pink reality ala farma, neka hvala
-
smartXL
#38653 Re: BHTelecom All About
Dobili ste promotivno HBO, ja svoj promotivni period davno opuco. A loyalty? Nemate gasencobih wrote: Etm za sta vas smatraju, daj im dzaba parove i svi sretni. A kad telekom da HBO onda je to bezveze.
Kad izaberes D3, dobijes besplatno sve al sve kanale na mjesec dana, pa tako i HBO premiumkakaljin wrote:A telemach u ovoj akciji pustanja tzv svih kanala nisu pustili HBO kanale.
-
kakabanja213
#38654 Re: BHTelecom All About
Pustili i BBC Earth HD (sta ima od HD u telekomu). Pravi kanal, gledam ga čitavo veče. Odlični dokumentarci.sencobih wrote:lojaliti paket parovi 1 i 2 neka hvala![]()
ne treba.
-
sencobih
#38655 Re: BHTelecom All About
Imaju arene u HD-u, ono Dzeko Pjanić, nisu u formi ali što je tu je., naši su, kad kažem naši mislim na BIH, ima i tajm šift na svim dokumemtarcima pa pregledam poslije tekmi sta zelim. Ali je..bo to, bolje kupiti dvr rekorder u telemahu pa snimati sebikakabanja213 wrote:Pustili i BBC Earth HD (sta ima od HD u telekomu). Pravi kanal, gledam ga čitavo veče. Odlični dokumentarci.sencobih wrote:lojaliti paket parovi 1 i 2 neka hvala![]()
ne treba.
-
smartXL
#38656 Re: BHTelecom All About
Ne moras snimat nista, na d3go imas opciju pogledaj propusteno, al evo najavljuju uskoro i time shift. Ima da vas nema 
- skafiskafsnjak
#38657 Re: BHTelecom All About
smartXL wrote:Ne moras snimat nista, na d3go imas opciju pogledaj propusteno, al evo najavljuju uskoro i time shift. Ima da vas nema
-
sencobih
#38658 Re: BHTelecom All About
Ludilo usluga.zove se "go" a gledas samo na svojoj mrežismartXL wrote:Ne moras snimat nista, na d3go imas opciju pogledaj propusteno, al evo najavljuju uskoro i time shift. Ima da vas nema
- Maharadza
#38659 Re: BHTelecom All About
...pored toga i Video on Demand + Unifon (korištenje besplatnih minuta sa fiksnog preko aplikacije na mobilnom bez obzira gdje se nalaziš - ovo je naučna fantastika za uhljebesmartXL wrote:Ne moras snimat nista, na d3go imas opciju pogledaj propusteno, al evo najavljuju uskoro i time shift. Ima da vas nema
Radi na svakoj mreži, samo pojedini kanali isključivo na TM mreži - SK, Ginx i sl. Zato imaš UNIFI mrežu po gradovima na kojoj radi sve!sencobih wrote:Ludilo usluga.zove se "go" a gledas samo na svojoj mrežismartXL wrote:Ne moras snimat nista, na d3go imas opciju pogledaj propusteno, al evo najavljuju uskoro i time shift. Ima da vas nema
Last edited by Maharadza on 24/12/2015 23:08, edited 1 time in total.
-
sencobih
#38660 Re: BHTelecom All About
Svi pričaju o tome, koliko je popularno. Skoro kao Parovi 1 
-
smartXL
#38661 Re: BHTelecom All About
I to je nesto, zavalim se i pregledam propusteno, necu mahalat i gledat. Inace radi i u susjednoj zemlji, pici bez problemasencobih wrote: Ludilo usluga.zove se "go" a gledas samo na svojoj mreži
-
sencobih
#38662 Re: BHTelecom All About
Logično da radi u susjednoj zemlji.
-
kakabanja213
#38663 Re: BHTelecom All About
Cuj Arene u HD. Svrha Arena???. Bačka - Gornji Srijem. Ja na Telemahu imam i Arene HD ali nemam šta pogledati tamo (osim nekad NHL) Seria A na Arenama je zločin. 20 EUR mjesečno SKY Calcio HD paket, sve legalno. Od prvog najavljuju i Premium mediaset na satelitu pa ću preći (ti sad imaju Ligu prvaka a ne SKY).
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#38664 Re: BHTelecom All About
O kakvim poklonima se priča na ovoj temi? Za tačno 10 godina korištenja adsl-a (bez pauza) sam jedino dobio kurac da si izbijem oči. I upload od 0.4 mbps za nevjerovatnu cijenu.
Još mjesec dana i Telemach stiže u moje naselje, a onda zbogom.
Za sedam mjeseci ističe student ugovor, a onda i broj na telecomu zbogom.
-
mirza_15
#38665 Re: BHTelecom All About
To radi na mojatv od pocetka kao i time shift (dakle od 2010), ali ce postati vazno tek kada TM uvede.Maharadza wrote:
...pored toga i Video on Demand)
-
mirza_15
#38666 Re: BHTelecom All About
Moja tv web radi i kada predjem kucni prag. A zasto uvode time shift kada vec imaju d3 go? Lose ti ide nesto ta promocija TM-a.smartXL wrote:I to je nesto, zavalim se i pregledam propusteno, necu mahalat i gledat. Inace radi i u susjednoj zemlji, pici bez problemasencobih wrote: Ludilo usluga.zove se "go" a gledas samo na svojoj mreži
A ono sto me prozivas: Tablet je 1 KM. Dakle, ne moras nista kupiti.
- begsoon1510
#38667 Re: BHTelecom All About
E ekipa potrebna mi je pomoć.
Djevojka mi je kupila u Bh Telecom mobitel :'' GO PLAY ALCATEL ONE TOUCH''
Eh sad imam problem u cameri,dakle nikakva aplikacija nije skinuta,ništa ništa nije čakano čim je mob kupljen upaljena kamera i prva slika uslikana desilo je se to da slika nije normalna jel ko u ostali mobitela.Izdužena faca,nije u simetriji..itd itd.Uglavnom nije to to kao što normalno treba biti.
Zanima me da li se to može popraviti,naštimati nekako ili šta već.Već smo nosili u Bh Telekom na servis i zamisli oni kažu uredu je kamera.Prave se glupi dakle,fakat kamera nije uredu skroz facu izduži kao onaj program što ima za face
Ako neko može pomoć,bio bi jako zahvalan.
Eh sad imam problem u cameri,dakle nikakva aplikacija nije skinuta,ništa ništa nije čakano čim je mob kupljen upaljena kamera i prva slika uslikana desilo je se to da slika nije normalna jel ko u ostali mobitela.Izdužena faca,nije u simetriji..itd itd.Uglavnom nije to to kao što normalno treba biti.
Zanima me da li se to može popraviti,naštimati nekako ili šta već.Već smo nosili u Bh Telekom na servis i zamisli oni kažu uredu je kamera.Prave se glupi dakle,fakat kamera nije uredu skroz facu izduži kao onaj program što ima za face
- krakatoa
#38668 Re: BHTelecom All About
Telekom niti proizvodi telefone niti ima servis da se to pitanje postavlja na ovoj temi. Drugo, imaš na garantnom listu broj servisa, nazovi iili odnesi im jer ovdje teško da će ko znati dok ne vidi telefon.begsoon1510 wrote:E ekipa potrebna mi je pomoć.
-
porobljeni
#38669 Re: BHTelecom All About
Nazovi 1444 nek ti poprave to. Moraju to napraviti jer je njihov telefon. Čim ti se jave traži mobilnu podršku da te proslijede. Zaprijeti da ćeš ih tužiti ako ti to ne riješe. Budi dosadan i riješićeš problem. Ako te odbiju prvi put i ako kažu da to nije njihovo, zovi opet jer oni to mogu i moraju riješiti.begsoon1510 wrote:E ekipa potrebna mi je pomoć.
-
probook
#38670 Re: BHTelecom All About
Nemoj bola kako ce se penzije isplatitiVelkoski wrote:O kakvim poklonima se priča na ovoj temi? Za tačno 10 godina korištenja adsl-a (bez pauza) sam jedino dobio kurac da si izbijem oči. I upload od 0.4 mbps za nevjerovatnu cijenu.
- KB9
#38671 Re: BHTelecom All About
jedina firma na svijetu koja je od svih kategorija drustva odlucila da levati studente
- krakatoa
#38672 Re: BHTelecom All About
Ima danas neki novi Outkitel?KB9 wrote:jedina firma na svijetu koja je od svih kategorija drustva odlucila da levati studente
- KB9
#38673 Re: BHTelecom All About
fulo si nesto pasicekrakatoa wrote:Ima danas neki novi Outkitel?KB9 wrote:jedina firma na svijetu koja je od svih kategorija drustva odlucila da levati studente
- krakatoa
#38674 Re: BHTelecom All About
Ma jok. Pogodio i to u centarKB9 wrote:fulo si nesto pasicekrakatoa wrote:Ima danas neki novi Outkitel?KB9 wrote:jedina firma na svijetu koja je od svih kategorija drustva odlucila da levati studente
- KB9
#38675 Re: BHTelecom All About
ozbiljno ti kazem da si fulo, isto ko onaj sto je branio student paket o kojem veze nije imo