OK, kad vec gledamo "širu sliku" Zubijevog rada - onda je fer i korektno pohvaliti vrlo dobbre transfere koje je odradio: Alba, Ter Stegen, Rakitićskenderija04 wrote:Ja ti opet kažem. Zubi je najtanji tu i najlakse je na njega. Niko njega nije branio, novinama nije davao ekskluzive s predsjedniku se nije uvlacio u dupe. Ali vidi sta je iza njega ostalo. Gol pokriven. Alba, dva stopera, Mathieu i vermaelen. Mozes pričati i diskutovati da li su dobri ili nr, ali je stisuo muda i doveo je. Predhodnih nakon chigre je izmisljao toplu vodu. Alba za sicu... Na sredini Rakitic, a gore... To su transferri ptedsjednika. Pa sto ti predsjjednici nisu doveli Neuera, thiaga silvu?
Tu su i Halilovic, Suárez i Munir koje je opet Zubi doveo.
A sad malo o predhodniku koji je napravio mit na Xaviju, Messiju, Iniesti, Valdesu, Puyolu... Sve ih je on doveo.
Songa, Vermalena, Mathieua, Douglasa ne treba ni komentarisati....odron za odronom.
Za Suareza cemo tek u narednoj sezoni vidjeti, je li vrijedan 80 miliona....ovu sezonu, možemo progledti kroz prste iz vec znanih razloga (suspenzija + uklapanje u novu sredinu, navikavanje na Messija i kompaniju)
Ja mislim da su imali precih pozicija za riješiti, ali eto doveli su njega.