Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
santrac

#38601 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

Mister Yes wrote:Santrač, kada napokon odlučiš da živiš tamo gdje te srce vuče nemoj nas zaboraviti. Don't be a stranger. Piši. Razglednica, pismo sve može. Samo da znamo da si dobro :thumbup:
ja zivim sad gdje mi je najmilije,ozbiljno mislim
santrac

#38602 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

madner wrote:
santrac wrote:najbolje da se ko ljudi podijelimo,vas ionako nema ni 2 miliona za to stanovnistva dovoljan vam je trokut sarajevo,tuzla,zenica,i da ko ljudi imate samo za sebe drzavu koja ce biti muslimanska,i svi sretni i zadovoljni :bih:
Bas ti hvala, evo ti mozes uzet zemlje koliko god mozes nositi na obuci tvog izbora.
ja zivim ovdje i nemam razloga da idem igdje drugo,nisam ja rekao ni ti da ides bilo gdje,
Alfons Kauders

#38603 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:
santrac wrote:najbolje da se ko ljudi podijelimo,vas ionako nema ni 2 miliona za to stanovnistva dovoljan vam je trokut sarajevo,tuzla,zenica,i da ko ljudi imate samo za sebe drzavu koja ce biti muslimanska,i svi sretni i zadovoljni :bih:
Bas ti hvala, evo ti mozes uzet zemlje koliko god mozes nositi na obuci tvog izbora.
... i pneumaticima traktora
Mister Yes

#38604 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

santrac wrote:
Mister Yes wrote:Santrač, kada napokon odlučiš da živiš tamo gdje te srce vuče nemoj nas zaboraviti. Don't be a stranger. Piši. Razglednica, pismo sve može. Samo da znamo da si dobro :thumbup:
ja zivim sad gdje mi je najmilije,ozbiljno mislim
A navijaš za reprezentaciju susjedne zemlje? Ih? Ima i tamo jabuka i prasića a skokneš do marakane za sekundicu. Razmisli ;-)
glockov kolac

#38605 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

Dobra ideja...Srbima Srbija, Bosancima i Hercegovcima BiH...
Alfons Kauders

#38606 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

santrac wrote: ja zivim ovdje i nemam razloga da idem igdje drugo,nisam ja rekao ni ti da ides bilo gdje,
to se zacas da promijeniti... :D

Image
mirsek

#38607 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mirsek »

Sve je moje i nase. Ne moze se to podijeliti .Potpisao Alija da ne moze kao i Slobo.

Ali eto mozemo da sprovedemo dejton do kraja i da postujemo citav ustav nase divne BIH.. :thumbup: I ti si sam za to kao sto si i rekao, znaci ne trebamo se dijeliti.

Ali ako bas ali bas insistiras da se neko dijeli predlozi to Nikolicu da se ko ljudi podijele srbija, vojvodina i sandzak.Oni su tamo uvijek bili ljudine i gospoda koja su vatreno zagovarala kompromise i harmoniju uz maksimalno dogovaranje svih strana.
Last edited by mirsek on 09/05/2013 16:07, edited 1 time in total.
Mister Yes

#38608 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

glockov kolac wrote:
Ima lopta ima go. Ili prevedena na ovu temu, ima Srbija ima Hrvatska ima BiH. Tri naroda i tri države. Slični jezici, slična klima, slični mentaliteti. Država ti država mi. Priroda i ljubav će učiniti ostalo. :thumbup:
madner

#38609 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

santrac wrote:
madner wrote:
ja zivim ovdje i nemam razloga da idem igdje drugo,nisam ja rekao ni ti da ides bilo gdje,
Ali ja insistiram, nemoj biti stidan. Ljudi smo, nije beg cicija.
santrac

#38610 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

glockov kolac wrote:
u ustavu bosne i hercegovine bosanci ne postoje,i sta se ljutite znate da vas to ceka prije ili kasnije to je svima jasno.
hizo ramidovic

#38611 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

santrac wrote:Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.

"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac, boli li sad tebe,mene nije nikad bolilo jel ja znam sta znaci nacija,sta regionalna pripadnost to moze zbuniti samo one sto ne znaju ko su pa sve to pomijesaju :wink:
djaba ti sve, jaro, ti si bosanac ma koliko se trudio da to negiras.
nikolic je kazao ono sto misli, a posto pojedinci to nisu bas najbolje podnijeli, logicno je da ce se covjeke izviniti.
kontas sad, dobro moj bosnjo?
Co0l

#38612 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

EKSKLUZIVNO:Hrvatski komedijas priznao PC kao drzavu!

Ocekuje se razmjena ambasadora izmedju komedijasa i PC.

Uskoro opsirnije...
Point.

#38613 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Srba je jos manje znaci tom logikom dovoljan vam je jedan rezervat u huercegovackom krsu kojeg mozete nazvat republika sumska.
A muslimansku republiku zele samo Srbi. Komicno when you think about it.
santrac

#38614 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

hizo ramidovic wrote:
santrac wrote:Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.

"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac, boli li sad tebe,mene nije nikad bolilo jel ja znam sta znaci nacija,sta regionalna pripadnost to moze zbuniti samo one sto ne znaju ko su pa sve to pomijesaju :wink:
djaba ti sve, jaro, ti si bosanac ma koliko se trudio da to negiras.
nikolic je kazao ono sto misli, a posto pojedinci to nisu bas najbolje podnijeli, logicno je da ce se covjeke izviniti.
kontas sad, dobro moj bosnjo?
pa lijepo covjek objasno sta znaci rijec bosanac,ali sta ces kad ti jos nisi svario i posle onolikug ubjedjivanja tunje filipovica da si bosnjak, :mrgreen:
santrac

#38615 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

texel

#38616 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by texel »

Ograisala preCednička tema totalno :oops:
Izgleda da je PreCednik ispucao sve normalnije lobiste i PR-ove, pa je sad prinuđen angažovati i ovakve pacijente,
a možda je ovo čak i PreCednik himself :cry:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#38617 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

texel wrote:Ograisala preCednička tema totalno :oops:
Izgleda da je PreCednik ispucao sve normalnije lobiste i PR-ove, pa je sad prinuđen angažovati i ovakve pacijente,
vsje je mogoče...niko mu ne dolazi danas pa ne okreće prasiće...PreCedniku je dosadno brez hobaveza pa došo nas Teherance karati što neČemo u srpsko jato
Mister Yes

#38618 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

texel wrote:Ograisala preCednička tema totalno :oops:
Joj tebe. Ne može ovo biti PreCednik nikako. PreCednik je išao u prave Yu škole gdje je učio pravu istoriju. Ne bi nikad rekao 500 kad se zna da je bilo 700 :oops:
5 0 5

#38619 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

nije nama srpska mrska. to je pola nase domovine. trebao si to ovako staviti. da se bolje vidi. pozdravi svu bracu i sestre tamo i do nekog pametnijeg vremna. :wink: 'ajd bok.

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#38620 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

izgleda da se kod PreCednika radi do 16:00
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#38621 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:izgleda da se kod PreCednika radi do 16:00
:lol: :lol:
5 0 5

#38622 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

16:04. fergie time
Mister Yes

#38623 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

A svakog mjeseca 500 u pađe jarane. Starih.
5 0 5

#38624 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

Mister Yes wrote:
nije to nista ako ga placaju srpskim parama. a bosanske sigurno ne bi ni guzicom.
Mister Yes

#38625 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

505sCrtom wrote:
Mister Yes wrote:
nije to nista ako ga placaju srpskim parama. a bosanske sigurno ne bi ni guzicom.
Dinara naravno. Ali čovjek je nekoliko puta ponovio da od srpske ne traži ništa. A dao bi sve.
Čovjek je ovdje iz ubeđenje a ne zbog pare :oops:
Locked