FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vertig0
#38601 Re: FC Barcelona
Slazem se da nije i to je vise nego ocigledno. Ali niko vise iz tima nije na tom nivou, pa cak ni Messi.
Dobro si reko, kriv je klub sto nije rijesavao prije tu poziciju, kao sto je prethodnih godina bila tanka pozicija stopera, a konstanto su ignorisali taj problem i nesto eksperimentisali. Alves jeste los, ali nije nista losiji od inieste, busquetsa, albe i ostale kompanije. Danas pogotovo.
Dobro si reko, kriv je klub sto nije rijesavao prije tu poziciju, kao sto je prethodnih godina bila tanka pozicija stopera, a konstanto su ignorisali taj problem i nesto eksperimentisali. Alves jeste los, ali nije nista losiji od inieste, busquetsa, albe i ostale kompanije. Danas pogotovo.
- skenderija04
#38602 Re: FC Barcelona
Upravo tako, nista dodati. Neka zavrse sezonu sto bolje. Ako je los dan trebao doći, bolje da se desilo danas. U zadnje vrijeme primjećivao se pretjerani optimizam koji se bazirao na par odlicnih utakmica. Za ligu ima vremena, za kup je ovo najbolja pouka a u utorak je tekma koja moze odrediti pravac citave sezone.
-
Vertig0
#38603 Re: FC Barcelona
Ma ne treba padati u depresiju, nista jos nije gotovo. 4 boda, kisat ce i Madrid 100%. Sad se treba pripremiti za LP, pa da opet euforisemo 
- skenderija04
#38604 Re: FC Barcelona
NaravnoVertig0 wrote:Ma ne treba padati u depresiju, nista jos nije gotovo. 4 boda, kisat ce i Madrid 100%. Sad se treba pripremiti za LP, pa da opet euforisemo
Meni nije do ove tekme. Da su tri dana igrali ne bi zabili. Bice sansi, ostalo je mnogo do kraja.
Ali u utorak ne smije doci do pada koncentracije kao danas. Ako udju mirno u utakmicu, mogu izvući fin rezultat.
-
Vertig0
#38605 Re: FC Barcelona
Ma ovo danas se moze objasniti samo kao los dan. Nista ni s cim, jedno od najgorih izdanja.
- HB_BHF
#38606 Re: FC Barcelona
Ja se nadam da će ove sezone igrati Barca - Bayern. Subjektivno, to mi je mjerilo koliko je ovaj tim napredovao/nazadovao odlaskom Pepa. Ovo ostalo je nula bodova
.
-
Vertig0
#38607 Re: FC Barcelona
Nazadovao je bez dileme, sto zbog njegovog odlaska, sto zbog smjene genracija tako da kazem. Ali nesto kontam da bi se mogao sad Bajern izbaciti 
- p206
#38608 Re: FC Barcelona
lakše će biti sa Cityjem nego protiv Malage, jer oni vole igrati
- skenderija04
#38609 Re: FC Barcelona
To pomnjanje Pepa je mazohizam dolican navijačima Barse
Neka ga u muzeju, uspomenama,.... Gotovo, bilo pa proslo. Okrenimo se mi urorku.
Neka ga u muzeju, uspomenama,.... Gotovo, bilo pa proslo. Okrenimo se mi urorku.
-
LSD
#38610 Re: FC Barcelona
ja ne vjerujem da Barca može proci City....nema tu snage u odbrani i sredini....evo npr. pogledajte tog magarca Alvesa, kakve gluposti radi protiv jadne Malage
....protiv Citya ce ga praviti budalom.
Kup ako uzmu, neka se udaraju nogom u guzici....ne znam koju foru su pobjedili one tri protiv Atletica, ali ovo je dno dna.....halaliti titulu, vec u februaru je remek-djelo po kojem ce ostati upamcen Enrique
Kup ako uzmu, neka se udaraju nogom u guzici....ne znam koju foru su pobjedili one tri protiv Atletica, ali ovo je dno dna.....halaliti titulu, vec u februaru je remek-djelo po kojem ce ostati upamcen Enrique
- skenderija04
#38611 Re: FC Barcelona
A sto bi halalili titulu u februaru?LSD wrote:ja ne vjerujem da Barca može proci City....nema tu snage u odbrani i sredini....evo npr. pogledajte tog magarca Alvesa, kakve gluposti radi protiv jadne Malage....protiv Citya ce ga praviti budalom.
-
LSD
#38612 Re: FC Barcelona
ma vec su je halaliliskenderija04 wrote:A sto bi halalili titulu u februaru?LSD wrote:ja ne vjerujem da Barca može proci City....nema tu snage u odbrani i sredini....evo npr. pogledajte tog magarca Alvesa, kakve gluposti radi protiv jadne Malage....protiv Citya ce ga praviti budalom.
dva poraza na svom terenu, i to od smiješnih timova Celte i Malage
Real može izgubiti kod kuce od Atletica, koji je aktuelni prvak, ali ce ovu boraniju išamarati ko god da im dođe kuci....cak i kad loše igraju, nekako pobjeđuju jer imaju normalnog trenera koji zna promjeniti nešto....ili im sudija svirne neki penal, nekako se iščupaju.
Barca danas sama sebe izbacila iz utrke za titulu, predala je nekome (kome to cemo vidjeti)....to što je ostalo 40 bodova u igri - ne znaci ništa u ligi u kojoj nastupaju Real i Atletico...oni ce iskoristi ove Alvesove poklone, ne brini
- skenderija04
#38613 Re: FC Barcelona
Da ne znam da si dugo ovdje obrazlagao bi
Kako znam da si bio prošle godine, ne trebam te podsjećati. Duga je liga, ima jos jako puno.
Kako znam da si bio prošle godine, ne trebam te podsjećati. Duga je liga, ima jos jako puno.
-
Vertig0
#38614 Re: FC Barcelona
Real nije nista ubjedljviji od Barse. Imali su i oni par pravo losih meceva, uostalom da je tako kako ti govoris real bi imao vec 10 bodova prednosti. Jebote jesmo se razmazili, dva poraza na domacem terenu i odmah cao titula.
Nidje veze... i Barsa prolazi City
Nidje veze... i Barsa prolazi City
-
LSD
#38615 Re: FC Barcelona
Ma gotovo je prvenstvo, vjeruj bratu
....Real ode sutra na +4 i on se više ne stici, jer nemaju gdje kiksati + raspored im mnogo bolji.
Nemaju više utakmica sa Atleticom, kad budu dolazili Barci odgovarce im i remi (ako budu + 4 i tada onda mogu i izgubiti...bitno im je samo da održavaju prednost)...Barca mora ici na Calderon i tu ce biti pušiona, jer ce Cholo naložiti one svoje indijance da se iskupe za ona tri poraza u nizu.
Ancelotiju je ostala samo titula Primere da je osvoji i to ce svim silama ganjati.
Alves je danas napravio nepopravljivu štetu, što se tice lige.
Nemaju više utakmica sa Atleticom, kad budu dolazili Barci odgovarce im i remi (ako budu + 4 i tada onda mogu i izgubiti...bitno im je samo da održavaju prednost)...Barca mora ici na Calderon i tu ce biti pušiona, jer ce Cholo naložiti one svoje indijance da se iskupe za ona tri poraza u nizu.
Ancelotiju je ostala samo titula Primere da je osvoji i to ce svim silama ganjati.
Alves je danas napravio nepopravljivu štetu, što se tice lige.
-
omar little
#38616 Re: FC Barcelona
allahu dragi, pa nije real na 10 bodova razlike. aman.
-
LSD
#38617 Re: FC Barcelona
Nije tu samo do bodova....nema tu pobjednickog mentaliteta
to je glavni razlog ovih posrtanja...gledam danas Iniestu, ekipa mu gubi a on se vuče po terenu ko prebijena mačka, bježe od svakog duela (dok Malagini napadaju svaku loptu)....nikakvog žara, elana, htijenja da se preokrene, nema cojonesa.
i opet ce negdje kiksati, ako se približe....Lucho nije covjek koji može homogenizirati ekipu, nema autoriteta nikakvog.
i opet ce negdje kiksati, ako se približe....Lucho nije covjek koji može homogenizirati ekipu, nema autoriteta nikakvog.
-
sizifinho
#38618 Re: FC Barcelona
Fenomen karakterističan za navijače Barce
Kad pobjeđuju- euforija, titula je u rukama.
Kad gume- depresija, titula je izgubljena
- HB_BHF
#38619 Re: FC Barcelona
Nisam rekao da Pep treba nazad ili slično, već samo da može poslužiti kao mjerilo progresa ekipe. Ako ih iko poznaje dobro, to je onda Pep. Ukoliko se dokažu protiv njega i njegove trenutne ekipe znači da su kao tim napredovali, odnosno pomjerili se sa tačke Pepove ere.skenderija04 wrote:To pomnjanje Pepa je mazohizam dolican navijačima Barse![]()
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#38620 Re: FC Barcelona
Ma to samo LSD...sizifinho wrote:Fenomen karakterističan za navijače Barce
-
LSD
#38621 Re: FC Barcelona
Mathieu and Busquets are the two players who started all 5 games that Barcelona lost this season.
hmmm, jako zanimljiv podatak
- skenderija04
#38623 Re: FC Barcelona
U četiri od pet utakmica u kojima je Barsa prosula bodove, nije uspjela da postigne gol. U sve cetiri utakmice igrao je Leo Messi.LSD wrote:Mathieu and Busquets are the two players who started all 5 games that Barcelona lost this season.
Valja li ova
-
LSD
#38624 Re: FC Barcelona
OK, ali to je 4/5....a ovo je 5/5skenderija04 wrote:U četiri od pet utakmica u kojima je Barsa prosula bodove, nije uspjela da postigne gol. U sve cetiri utakmice igrao je Leo Messi.LSD wrote:Mathieu and Busquets are the two players who started all 5 games that Barcelona lost this season.
Valja li ova
Svakako mislim da je Mathieu pretplacena soha koja nije kvalitet za klub tipa Barca, pogotovu ne vrijedna 20 miliona
Osjetice se itekako svi ti njegovi ludacki transferi u narednim godinama.
- skenderija04
#38625 Re: FC Barcelona
Ja ti opet kažem. Zubi je najtanji tu i najlakse je na njega. Niko njega nije branio, novinama nije davao ekskluzive s predsjedniku se nije uvlacio u dupe. Ali vidi sta je iza njega ostalo. Gol pokriven. Alba, dva stopera, Mathieu i vermaelen. Mozes pričati i diskutovati da li su dobri ili nr, ali je stisuo muda i doveo je. Predhodnih nakon chigre je izmisljao toplu vodu. Alba za sicu... Na sredini Rakitic, a gore... To su transferri ptedsjednika. Pa sto ti predsjjednici nisu doveli Neuera, thiaga silvu?
Tu su i Halilovic, Suárez i Munir koje je opet Zubi doveo.
A sad malo o predhodniku koji je napravio mit na Xaviju, Messiju, Iniesti, Valdesu, Puyolu... Sve ih je on doveo.
Tu su i Halilovic, Suárez i Munir koje je opet Zubi doveo.
A sad malo o predhodniku koji je napravio mit na Xaviju, Messiju, Iniesti, Valdesu, Puyolu... Sve ih je on doveo.