Moderator: _BataZiv_0809
kakv tablet crni...samo kino il tv old skulnema me tamo wrote:6,3 mu je mjera.
Mrtvi prosjek.
Ne mora se ni pogledati odma možete za mjesec, dva..
Cuj. Jel te prebacio na evoluciju ili kreacionizam? Ja pitao brata sta se radi (on ga gledao sinoc) i kad je rekao bilo mi je drago sto nisam gledaoBlack swan wrote:solidan life
konacno kraj koji obecava![]()
7/10
Odose oci moj labude, ne valja ti to, neces moci gledati filmove kasnijeBlack swan wrote:na tabletsonu sam za 2.5 godine pogledao 300-400 naslova
samo za 2-3 sam osjetio potrebu paliti smart tv 42 incona
ne osjecam da sam i za cime zakinut
ako zaspim oadne mi tablet na lice ili prsa![]()
peoporcionalno gledano bolje je meni a i intimnije je
a i dusik hoce pritisnut pa da umre u snu jadan.triconja wrote:Odose oci moj labude, ne valja ti to, neces moci gledati filmove kasnijeBlack swan wrote:na tabletsonu sam za 2.5 godine pogledao 300-400 naslova
samo za 2-3 sam osjetio potrebu paliti smart tv 42 incona
ne osjecam da sam i za cime zakinut
ako zaspim oadne mi tablet na lice ili prsa![]()
peoporcionalno gledano bolje je meni a i intimnije je

Kako vi gledate filmove?Zoya wrote:Kako mi je sad labud pao u očima. Čuj gleda filmove na tabletu
Gledam na laptopu, led tv, u kinu (obicno i 3d).triconja wrote:Kako vi gledate filmove?Zoya wrote:Kako mi je sad labud pao u očima. Čuj gleda filmove na tabletu
Sa slusalicama ili bez? Po meni gledanje filma bez slusalica ne daje pravi uzitak kao gledanje sa slusalicama. Smeta kad cujes svaku sitnicu i odvlaci paznju sa filma.Tomahawk11 wrote:Gledam na laptopu, led tv, u kinu (obicno i 3d).triconja wrote:Kako vi gledate filmove?Zoya wrote:Kako mi je sad labud pao u očima. Čuj gleda filmove na tabletu
Gledao sam jednom i na smartphoneu na putu za Austriju![]()
S roletnama na prozorimatriconja wrote: Sa slusalicama ili bez? Po meni gledanje filma bez slusalica ne daje pravi uzitak kao gledanje sa slusalicama. Smeta kad cujes svaku sitnicu i odvlaci paznju sa filma.
gledo sam ovo.. njegov haman svaki film je isti.. on je neki umjetnik ili nešto koji trčkara tamo-vamo, oblijeće oko nekih žena, priča solidne šale i vodi poluintelektualne dijaloge.. al ok, kad se sve to umijesi u jedno tijeto, probavljivo je..johnnykola wrote:
aMC 20.25, provala za provalom:
Prica covjek svoju zivotnu pricu.medvjed23 wrote:gledo sam ovo.. njegov haman svaki film je isti.. on je neki umjetnik ili nešto koji trčkara tamo-vamo, oblijeće oko nekih žena, priča solidne šale i vodi poluintelektualne dijaloge.. al ok, kad se sve to umijesi u jedno tijeto, probavljivo je..johnnykola wrote:
aMC 20.25, provala za provalom:
Annie Hall je ali totalni beton.Black swan wrote:Ani hal je beton
Kao i ghost world
pa jasno je da je u njegovim filmovima dosta autobiografskih momenata, mada on to neće uvijek priznatiTomahawk11 wrote: Prica covjek svoju zivotnu pricu.
ma vala ne znam ko bi (danas pogotovoAltsa wrote:Odlican je Vudi samo da ne glumi. Nek se drzi rezije.