Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#38551 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
He jebiga, nesto sam ti spojlo, ali steta je da ne probas.
Ako odigras prvi i ne povuce te za drugi, jebaji ga onda. A ovdje je dvica vrh.
Ako odigras prvi i ne povuce te za drugi, jebaji ga onda. A ovdje je dvica vrh.
- Raigor Stonehoof
#38552 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Isti sam bioferratilis wrote: ↑07/11/2021 23:40 Jbg nekoliko puta sam pokusavao taj ME serijal, ali nikako da se upecam. Doduse, uvijek sam odustajao u ME1. Kad dodje Legendary Edition na game pass, probacu opet.![]()
upecaj se, neces se pokajati. Savjetujem ti da pricas sa svima, sa onim VI botovima u prvom dijelu pogotovo da upoznas svemir. Ovo je ko Star Trek, sve razradjeno, rase, njihovi medjusobni odnosi, politicari, ratovanja... ne mogu da vjerujem da jos uvijek nema film/serija, a toliko materijala.
- Raigor Stonehoof
#38553 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sto se sjebah, gledam listu glumaca u ME3
Martin Sheen
Freddie Prinze Jr
Carrie Ann Moss
Shohreh Aghdashloo
izmedju ostalih
Martin Sheen
Freddie Prinze Jr
Carrie Ann Moss
Shohreh Aghdashloo
izmedju ostalih
- Tito_i_Partija
- Tito_i_Partija
#38555 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako hoćeš dobru mafija igru u azijskoj sferi, obavezno igraj Sleeping Dogs. Bolja priča, bolja borba, ma bolje sve. Voice acting pogotovo je k'o top film iz hollywooda. Fenomenalna igra.ferratilis wrote: ↑07/11/2021 16:33Yakuza 0 sam probao, odusevio se kolicinom mini-igara i otkacenim humorom, ali me nije zaintrigirala dovoljno da je nastavim. A imam tri Yakuza igre na Steamu. Mozda joj se nekad vratim.![]()
A japanci nek' nose ovu svoju abominaciju i sve mini-igre u njoj u 3pm.
- Chmoljo
#38556 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
o da, Hong Kong dok pada kiša... odlično odrađeno u Sleeping dogs.
i nekoliko fenomenalno brutalnih momenata
i nekoliko fenomenalno brutalnih momenata
- Chmoljo
#38557 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mislim da imam ukrudbu.
- Raigor Stonehoof
#38558 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo izgleda ko Legionova faca
- Averus
#38559 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mene podsjeca na Taliinu guzu 
- Raigor Stonehoof
- Averus
#38561 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Commander Shepard, Destroyer of worlds (and assholes)
- Riddle
- Averus
#38563 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ej znaš koja fora dok se šunjaš kroz metalne koridore, ventilacione šahtove i prostorije, a sve vrijeme čuješ kako te ona traži. Čuješ kako nekad pravi buku, nekad se ušuti (vjerovatno je daleko, pa je ne čuješ). Znači atmosfera je apsolutno, 100%, savršeno urađena kao da si tamo. Zamišljam da je Ripley tako osluškivala oko sebe
Znači igra mi uopšte nije strašna kao horor, nego je napeta. Sav se ukočim jer sam full skoncentrisan i samo čekam šta će se desiti. Još igram na Easy. Ne bih smio probati na nightmare
- Tito_i_Partija
#38564 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Za sledeći Mass Effect imam nade k'o i za sledeći Dragon Age, što znači: I hope they don't fuck it up like Anthem.
Previše dobrih i talentovanih ljudi u ključnim pozicijama je napustilo Bioware ovih zadnjih godina. Mark Darrah, Drew Carpyshyn, Casey Hudson...sve ljudi sa vizijom i znanjem koji su napravili ove franšize u powerhouses koje su danas. Ne kažem da se ne mogu zamijenit' i novi ljudi dovest' na te pozicije, al' to ja gledam k'o na fudbal: najbolji igrači su oni koji imaju dobar mix talenta i iskustva.
Previše dobrih i talentovanih ljudi u ključnim pozicijama je napustilo Bioware ovih zadnjih godina. Mark Darrah, Drew Carpyshyn, Casey Hudson...sve ljudi sa vizijom i znanjem koji su napravili ove franšize u powerhouses koje su danas. Ne kažem da se ne mogu zamijenit' i novi ljudi dovest' na te pozicije, al' to ja gledam k'o na fudbal: najbolji igrači su oni koji imaju dobar mix talenta i iskustva.
- Averus
#38565 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne očekujem da će biti dobar kao trilogija, ali vjerujem da će (kad ga ispeglaju, dotjeraju patchevima) biti nešto dobro.
U svakom slučaju, ekipa za trailere je odradila odličan posao
U svakom slučaju, ekipa za trailere je odradila odličan posao
- Riddle
#38566 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovaj drugi pasus mi govori da je dobra igra i da bi mi se svidjela. Alien inace nije nesto strasan kad ga vidis, njegova magija je u tome sto ga ne vidis i samo osjecas prisustvo te tu stravicnu atmosferu. Pa u filmu smo ga vidjeli ukupno mozda minutu.Averus wrote: ↑08/11/2021 12:57Ej znaš koja fora dok se šunjaš kroz metalne koridore, ventilacione šahtove i prostorije, a sve vrijeme čuješ kako te ona traži. Čuješ kako nekad pravi buku, nekad se ušuti (vjerovatno je daleko, pa je ne čuješ). Znači atmosfera je apsolutno, 100%, savršeno urađena kao da si tamo. Zamišljam da je Ripley tako osluškivala oko sebe
Znači igra mi uopšte nije strašna kao horor, nego je napeta. Sav se ukočim jer sam full skoncentrisan i samo čekam šta će se desiti. Još igram na Easy. Ne bih smio probati na nightmare![]()
Vidis, ja znam da cu odmah na najteze postavke podesiti. Uvijek to radim i osjecam da propustam mnogo ako igram na najlaksim postavkama. Veceras cu poceti.
- FunkyzeitGames
#38567 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja bih volio da se Bioware malo dovede u red, imaju potencijala ali imaju i skoro čitavu deceniju igara tako sfušerenih, tako upropaštenih amaterskim bugovima i katastrofalnim animacijama i tako zatrovanih usiljenom woke politikom da ne vjerujem da će još dugo biti na pristojnom nivou.Tito_i_Partija wrote: ↑08/11/2021 13:52 Za sledeći Mass Effect imam nade k'o i za sledeći Dragon Age, što znači: I hope they don't fuck it up like Anthem.![]()
Previše dobrih i talentovanih ljudi u ključnim pozicijama je napustilo Bioware ovih zadnjih godina. Mark Darrah, Drew Carpyshyn, Casey Hudson...sve ljudi sa vizijom i znanjem koji su napravili ove franšize u powerhouses koje su danas. Ne kažem da se ne mogu zamijenit' i novi ljudi dovest' na te pozicije, al' to ja gledam k'o na fudbal: najbolji igrači su oni koji imaju dobar mix talenta i iskustva.![]()
- Ironman_88
#38568 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BioWare je odavno na silaznoj putanji, i Inquisition je već bio "onako" igrica, a o Andromedi i Anthemu neću ni da se više nerviram. Tako da ću u vezi novog ME očekivanja spustati toliko nisko da me neće moći razočarati.
- Tito_i_Partija
#38569 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Lično mislim da bi trebali gradit' nove franšize. Jest' da su to i pokušali sa Anthemom, i mislim da je ideja bila odlična, al' su to uradili tako nakaradno i bezveze da uopšte nije čudo da je igra propala k'o žeton. I sad se vjerovatno boje da krenu u nove vode, i zato dobijamo opet novi Dragon Age i Mass Effect.FunkyzeitGames wrote: ↑08/11/2021 15:25I ja bih volio da se Bioware malo dovede u red, imaju potencijala ali imaju i skoro čitavu deceniju igara tako sfušerenih, tako upropaštenih amaterskim bugovima i katastrofalnim animacijama i tako zatrovanih usiljenom woke politikom da ne vjerujem da će još dugo biti na pristojnom nivou.Tito_i_Partija wrote: ↑08/11/2021 13:52 Za sledeći Mass Effect imam nade k'o i za sledeći Dragon Age, što znači: I hope they don't fuck it up like Anthem.![]()
Previše dobrih i talentovanih ljudi u ključnim pozicijama je napustilo Bioware ovih zadnjih godina. Mark Darrah, Drew Carpyshyn, Casey Hudson...sve ljudi sa vizijom i znanjem koji su napravili ove franšize u powerhouses koje su danas. Ne kažem da se ne mogu zamijenit' i novi ljudi dovest' na te pozicije, al' to ja gledam k'o na fudbal: najbolji igrači su oni koji imaju dobar mix talenta i iskustva.![]()
- geralt
#38570 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sad kad su pod sapom EA, nema vise novih fransiza. Valja na sastanku dionicara objasniti zasto ulazis u rizik sa novim IP, posebno nakon Anthema. Uzmi sta imas i cijedi koliko mozes. Kad presusi, kljuc u bravu.Tito_i_Partija wrote: ↑08/11/2021 16:02Lično mislim da bi trebali gradit' nove franšize. Jest' da su to i pokušali sa Anthemom, i mislim da je ideja bila odlična, al' su to uradili tako nakaradno i bezveze da uopšte nije čudo da je igra propala k'o žeton. I sad se vjerovatno boje da krenu u nove vode, i zato dobijamo opet novi Dragon Age i Mass Effect.FunkyzeitGames wrote: ↑08/11/2021 15:25
I ja bih volio da se Bioware malo dovede u red, imaju potencijala ali imaju i skoro čitavu deceniju igara tako sfušerenih, tako upropaštenih amaterskim bugovima i katastrofalnim animacijama i tako zatrovanih usiljenom woke politikom da ne vjerujem da će još dugo biti na pristojnom nivou.
Meni je recimo Jade Empire jako dobra (i podcijenjena, i zaboravljena) Biowareova igra, za koju nema sanse da bi se mogla napraviti danas.
- Tito_i_Partija
#38571 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Poslije ovog Yakuza 0 fijaska, kontam šta bih mog'o novo da probam. Sjetim se da sam dobio nekad dzaba Saints Row 3 Remastered na Epicu. Haj mislim se kad sam se već uputio u te GTA-like gangster-style vode, što da ne probam, sad je možda i najbolje. A nikad nisam igr'o ni jednu Saints Row igru, biće nešto skroz novo.
Jeb'o te zakon kako je zabavna igra.
Mislim sve je kompletno over the top, pretjerano, našarano, flambojantno čak. K'o da je neko imo ideju "hajmo napravit' GTA igru al' da bude paralelna dimenzija gdje je cijeli svijet jedan apsurdan cirkus a glavni likovi su klaunovi". Znači igra koja se ne uzima ozbiljno ni sekunde.
Al' mi je tako smiješna i zabavna da uopšte ne kontam kako mi je ovo moglo promać' svih ovih godina. Dok sam igr'o uvodnu scenu par puta sam se toliko zasmij'o da me žena upita jesam li okej. Komentari i koncepti su im legendarni, pogotovo onaj Genki reality-show.
Jeb'o te zakon kako je zabavna igra.
Al' mi je tako smiješna i zabavna da uopšte ne kontam kako mi je ovo moglo promać' svih ovih godina. Dok sam igr'o uvodnu scenu par puta sam se toliko zasmij'o da me žena upita jesam li okej. Komentari i koncepti su im legendarni, pogotovo onaj Genki reality-show.
- Chmoljo
#38572 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BraoTito_i_Partija wrote: ↑08/11/2021 16:20 Poslije ovog Yakuza 0 fijaska, kontam šta bih mog'o novo da probam. Sjetim se da sam dobio nekad dzaba Saints Row 3 Remastered na Epicu. Haj mislim se kad sam se već uputio u te GTA-like gangster-style vode, što da ne probam, sad je možda i najbolje. A nikad nisam igr'o ni jednu Saints Row igru, biće nešto skroz novo.
Jeb'o te zakon kako je zabavna igra.Mislim sve je kompletno over the top, pretjerano, našarano, flambojantno čak. K'o da je neko imo ideju "hajmo napravit' GTA igru al' da bude paralelna dimenzija gdje je cijeli svijet jedan apsurdan cirkus a glavni likovi su klaunovi". Znači igra koja se ne uzima ozbiljno ni sekunde.
![]()
Al' mi je tako smiješna i zabavna da uopšte ne kontam kako mi je ovo moglo promać' svih ovih godina. Dok sam igr'o uvodnu scenu par puta sam se toliko zasmij'o da me žena upita jesam li okej. Komentari i koncepti su im legendarni, pogotovo onaj Genki reality-show.![]()
Volim GTA, ali ovo je dobra zajebancija na tu temu
Cetvorka je vec malo onako, ako progutas tu blesavu premisu koju postavili za pricu cetvorke, takodjer ce ti biti zabavna. Ali trica je ubjedljivo najbolja
- REDDEVILS
#38573 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Sta je to tako privlacno u igri zvanoj Mass Effect
- Tito_i_Partija
#38574 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja mislim da je tako. Što je najgore, EA sjedi na masi dobrih licenca koje uopšte neće da iskorištavaju. Sjećam se prije jedno desetak godina priče da je jedan developer od njih tražio licencu (mislim je bio za Syndicate, ne sjećam se tačno), jer su imali dobru ideju kako da ga urade i naravno bi bilo lukrativno i za EA...medjutim glatko su ih odbili, k'o nisu oni zainteresovani za to.geralt wrote: ↑08/11/2021 16:10Sad kad su pod sapom EA, nema vise novih fransiza. Valja na sastanku dionicara objasniti zasto ulazis u rizik sa novim IP, posebno nakon Anthema. Uzmi sta imas i cijedi koliko mozes. Kad presusi, kljuc u bravu.Tito_i_Partija wrote: ↑08/11/2021 16:02
Lično mislim da bi trebali gradit' nove franšize. Jest' da su to i pokušali sa Anthemom, i mislim da je ideja bila odlična, al' su to uradili tako nakaradno i bezveze da uopšte nije čudo da je igra propala k'o žeton. I sad se vjerovatno boje da krenu u nove vode, i zato dobijamo opet novi Dragon Age i Mass Effect.
Meni je recimo Jade Empire jako dobra (i podcijenjena, i zaboravljena) Biowareova igra, za koju nema sanse da bi se mogla napraviti danas.
EA neće rizika k'o nekad, nego ima svoje krave muzare koje im prave pare. I ovaj KOTOR rimejk je dokaz za to, minimalan napor da se stara popularna igra malo dotjera i opet proda po regularnoj cijeni.
I zato mi je baš drago što je Disney dao Star Wars licencu Massive-u.
- Tito_i_Partija
#38575 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Saints Row mi djeluje k'o da je neko detaljno sluš'o GTA radio, pogotovo reklame i Lazlow's talk show, i rek'o "hajmo napravit' svijet gdje je ovo normala"Chmoljo wrote: ↑08/11/2021 16:26BraoTito_i_Partija wrote: ↑08/11/2021 16:20 Poslije ovog Yakuza 0 fijaska, kontam šta bih mog'o novo da probam. Sjetim se da sam dobio nekad dzaba Saints Row 3 Remastered na Epicu. Haj mislim se kad sam se već uputio u te GTA-like gangster-style vode, što da ne probam, sad je možda i najbolje. A nikad nisam igr'o ni jednu Saints Row igru, biće nešto skroz novo.
Jeb'o te zakon kako je zabavna igra.Mislim sve je kompletno over the top, pretjerano, našarano, flambojantno čak. K'o da je neko imo ideju "hajmo napravit' GTA igru al' da bude paralelna dimenzija gdje je cijeli svijet jedan apsurdan cirkus a glavni likovi su klaunovi". Znači igra koja se ne uzima ozbiljno ni sekunde.
![]()
Al' mi je tako smiješna i zabavna da uopšte ne kontam kako mi je ovo moglo promać' svih ovih godina. Dok sam igr'o uvodnu scenu par puta sam se toliko zasmij'o da me žena upita jesam li okej. Komentari i koncepti su im legendarni, pogotovo onaj Genki reality-show.![]()
![]()
Volim GTA, ali ovo je dobra zajebancija na tu temui sto kazes, izrazito zabavna
![]()
Cetvorka je vec malo onako, ako progutas tu blesavu premisu koju postavili za pricu cetvorke, takodjer ce ti biti zabavna. Ali trica je ubjedljivo najbolja![]()