Sto ti umijes zadeverat zensko, bem tireis1 wrote:Imale ste dragog, potpuno idealan, svaki susret s njim kao doping koji vas dize into the sky, preispunjene ste s njim i lude u svakom zajednickom momentu, 1001% ljubavi i strasti... Iznenada momak ode, i ne zeli da komunicira s vama, a vi ne mozete da dodjete sebi, postali ste ovisni o njemu... Nakon dugo vremena poslozite stvari, i upoznate nekog drugog, koji nije idealan, ali ljepo vam je biti s njim, iako ni izbliza nije intenzitet kao s prethodnim. Cak ste spremni uci i u brak s njim ili ste eventualno u braku...
I sada dolazi ovaj prijasnji, i potpuno isti osjecaj imate spram njega, preintenzivna ljubav i strast, i sad znate da bi ostao s vama. Da li biste pokvarili novu vezu ili brak s ovim drugim i vratili se bivsem, ili to ne biste uradile? Zasto da, zasto ne?
Imala sam slicnu situaciju nekad kad sam bila mladja i poslala ga u tri lijepe! More mars, ja da skacem kako se njemu digne, jasta cu, samo sto nisam! Nisam se pokajala! Valjda kako je to bila nezrela ljubaF.. Danas vec ne znam sta.bih uradila.. Ma znam, opet bih uradila isto..