Hvala brudisadale cooper wrote:1337x_BataZiv_0809 wrote:Raja đe skidate torente? Pirate bay nesto nece zadnjih dana
Valja li taj popcorn?
Moderator: _BataZiv_0809
Hvala brudisadale cooper wrote:1337x_BataZiv_0809 wrote:Raja đe skidate torente? Pirate bay nesto nece zadnjih dana
Onako, nije loš, ali meni su draži klasični torrenti._BataZiv_0809 wrote:Hvala brudisadale cooper wrote:1337x_BataZiv_0809 wrote:Raja đe skidate torente? Pirate bay nesto nece zadnjih dana![]()
Valja li taj popcorn?

99% da jeste, pogledat cu cim pregledam movie 43 (dosao sam do 3/4) pa javim da li je to toBloo wrote:da nije ovotriconja wrote:Nekad davno sam gledao neku komediju sa dosta eksplicitnih scena, ostalo mi je urezano u sjecanju nesto na fazon labudovog jezera gdje na kraju svrsava u jezero. Sjecam se da je bio neki kao superheroj koji je nosio na fazon one stvari. Zna li iko kako se zove film?
http://www.imdb.com/title/tt0124819/
Bloo wrote:nekom je to životni sandale cooper wrote:@triconja
Kakav je osjećaj kad ti labud kaže da si pukao?

U ovoj nostalgičnoj komediji, Federico Fellini rekonstruira rodni grad neposredno pred Drugi svjetski rat Rimini tridesetih godina 20. stoljeća. Njegovo sjećanje obuhvaća jednu godinu: od proljeća do proljeća. To je rekonstrukcija rodnoga grada kakvog se autor sjeća iz djetinjstva: s karnevalima, polnoćkama, školskim zločestoćama, čudnovatim i smiješnim profesorima, debelom trafikanticom i dječačkim maštanjima o Gradisci, lokalnoj ljepotici s čijim vjenčanjem film i završava. To su istodobno i sjećanja na članove obitelji: djeda koji se gubi u magli ispred kuće, umobolnog ujaka koji s drveta vapi za ženom, temperamentnog oca koji se u nastupu bijesa hladi dajući sam sebi pljuske itd. To je i film pun mediteranske otvorenosti, života na ulici, ali i mediteranske tjeskobe i okrutnih šala koje nastaju iz dosade i jednostavnog ubijanja vremena.

Kako ne. Baci oko i na Sedmi kontinent ako nisi već. Da vidiš tamo trauma. A i u Vremenu vuka.drag_gost wrote:Aaaa Cache....
Eben film...
Jeste jedan film. Naime ovo gore sto sam opisao se desava u dva filma, pogodila si jedan. Falatriconja wrote:99% da jeste, pogledat cu cim pregledam movie 43 (dosao sam do 3/4) pa javim da li je to toBloo wrote:da nije ovotriconja wrote:Nekad davno sam gledao neku komediju sa dosta eksplicitnih scena, ostalo mi je urezano u sjecanju nesto na fazon labudovog jezera gdje na kraju svrsava u jezero. Sjecam se da je bio neki kao superheroj koji je nosio na fazon one stvari. Zna li iko kako se zove film?

Ovo boldirano me podsjeti na Woody Allenatriconja wrote: Ovaj drugi dugo vremena trazim, nikako ga ne mogu naci. Ima dosta eksplicitinih scena, cak cini mi se ima i trka ljudi obucenih u spermije (ovo nisam siguran) i kako covjek baca u jezero nakon sto je nesto plesao(ovo sam 100 % siguran, po tome sam i zapamtio film). Film je star, mislim da sam ga gledao prije deset-petnaest godina. Problem ga je naci jer kad ukucas comedy masturbation movie ili lake masturbation (ili ejaculation) comedy izbacuje nesto sto nema veze sa samim filmom

Veceras cu vidjeti da li je to to ili nije pa javimvicious wrote:Ovo boldirano me podsjeti na Woody Allenatriconja wrote: Ovaj drugi dugo vremena trazim, nikako ga ne mogu naci. Ima dosta eksplicitinih scena, cak cini mi se ima i trka ljudi obucenih u spermije (ovo nisam siguran) i kako covjek baca u jezero nakon sto je nesto plesao(ovo sam 100 % siguran, po tome sam i zapamtio film). Film je star, mislim da sam ga gledao prije deset-petnaest godina. Problem ga je naci jer kad ukucas comedy masturbation movie ili lake masturbation (ili ejaculation) comedy izbacuje nesto sto nema veze sa samim filmom
http://www.imdb.com/title/tt0068555/
Ali ne sjećam se više je li bilo šta s tim jezerom...
triconja wrote:Pregledao sam Orgazmo, film je prejak![]()
Je li svršio u jezero ili nije?triconja wrote:99% da jeste, pogledat cu cim pregledam movie 43 (dosao sam do 3/4) pa javim da li je to toBloo wrote:da nije ovotriconja wrote:Nekad davno sam gledao neku komediju sa dosta eksplicitnih scena, ostalo mi je urezano u sjecanju nesto na fazon labudovog jezera gdje na kraju svrsava u jezero. Sjecam se da je bio neki kao superheroj koji je nosio na fazon one stvari. Zna li iko kako se zove film?
Hvala na preporuci, pregledat cuSanskiBiser wrote:triconja wrote:Pregledao sam Orgazmo, film je prejak![]()
sad moras i Baseketball ako vec nisi![]()
http://www.imdb.com/title/tt0131857/
Bloo wrote:nekom je to životni sandale cooper wrote:@triconja
Kakav je osjećaj kad ti labud kaže da si pukao?

Da. Desilo se.johnnykola wrote:O'zone, moram napisati da je ovo neselektivno vezano za dragog_gosta.
Jedino ako se od 21.00 sinoć dogodilo nešto još dodatno za što ne znam šta je na stvari.
Zbilja ne kontam, zar je toliki problem ući u sukus stvari i vidjeti
zbog čega je cijela furtutma na nekom od podforuma, ljude
uputiti kako šta, pa evo sve i ovog desetog mjeseca ostaviti aktivnog iako mi vrhunski ide na jetra.
Možda bi imalo ili ne efekta, ali bi definitivno bilo plodonosnije od pucanja banova.
Po meni.
Drag_gost budeš ponovno uskoro go u gostima.![]()
Cinemax2 23.45 ponovno traumice, ali i jedan fin prikaz otuđenja mladeži:
Ima toga još.....drag_gost wrote:E cuj 'ko pasce'. Nije valjda da te tako zovu. Pokazao sam samo tvoju nekulturu.listopad wrote:
Ajde nema potrebe da dalje lajes ko pasce. Rekao si sto si htio reci, pokazao svoju nekulturu i sada odleprsaj.
Budi dobar stoko sitnog zuba i uz nogu miran.